- Tisdag

Jag sitter och tittar på Desperate houswives och är så sjukt trött, jag har pluggat exakt hela dagen för att vara så redo som möjligt för mitt första prov i matte c i morgon. Hoppas det går bra. Nu väntar jag bara på att få se vem som åker ut från Idol (Inte Lars eller Johan i alla fall) sen kan jag sova. På torsdag får jag en ny säng, skönt, för nu ligger jag på golvet. I alla fall så klippte jag mig idag, ska bli skoj att se hur det ser ut när håret har torkat. Jag körde en egen variant.

- Måndag

Nu har Idol startat ordentligt. Satt och kollade på det för ett tag sedan. Jag längtar dock till i morgon när det är killarnas tur. Mina favoriter bland tjejerna är Anna, Alice, Linda och Yasmina. Vem vill ni ska åka ut? Jag tycker Jenny. I morgon börjar Desperate housewives också :)

Jag hade lagat god kycklingmat idag för en gångs skull. Så skulle min syster komma hem kvart i sex. Klockan tjugo över åtta hörde jag nyckeln i låset då stampade hon och hennes kille in med två pizzor. Taskigt! Jag som hade ansträngt mig. ett plus var dock att dom hade köpt sallad till mig och nu har vi matlådor.

Här ligger jag och ser tjock ut och ser Idol. Och ja, jag sover fortfarande med nalle i sängen. Måste ha nån att krama. Pelle heter denne och har varit min favorit sen barnsben.

- Måndag

Gud vad Östersund är en händelserik stad, det går brottslingar lite här och var i denna pittoreska miljö. Apropå ordet pittoresk, jag minns när jag hörde det för första gången och jag vill lova att det gör både Johanna och Linnea också. Det var när vi skulle göra en film på elevens val i åttan eller nian (?) och vi filmade ankornas situation i badhusparken. Jag fick intervjua människor som vandrade förbi och en gammal herre tyckte fåglarna var pittoreska. Säga vad man vill om det. Filmen var över på nån minut sen hade vi extramaterial med krullcrew i typ en halvtimme. Då var vi coola. Måste hitta den filmen, vet att jag har den på skiva. Jaja, åter till ämnet: nu var det "dramatik" när misstänkta bovar blev haffade vid Lillänge när de satt och såg misstänkta ut i en bil. Synd att jag inte var i närheten och kontrollerade så polisen inte gjorde några misstag. De går dock lösa nu. Nästan så man är blir rädd av att vandra på stadens gator. Sist var det ju en galning med yxa som var inne på kvantum bara några hundra meter här utanför som började slå ner folk.

Nu bjuder jag på en bild.
Så här mysig ser jag ut en lördagskväll när jag väntar på Maria

- Söndag

Hörrni! Idag är det både hål i väggen och parlamentet :D Skoj.

Jag är sjukt pepp på att se Petter i oktober, bara just för att alla ska dit. Me like. Därför har jag lyssnat på han hela dagen och försökt plugga. Nej, det har inte gått bra, men jag skrev lite om engelska boken.


- Söndag

Gårdagen var rolig. Förutom lite på slutet. Men nu har jag en krossad knäskål och bruten handled, okej, så farligt var det inte. Värre med Rasmus blåa bula i pannan. Jag har i alla fall en sevärd video på min mobil när han breakar i trapphuset. Inte illa.
Riktigt roligt gäng var det.

Är det någon som är sugen på att ta en sistaminuten till Alanya med mig? Jag har ju nämligen kvar mitt All inclusive-band så om vi åker snart får vi gratis mat. Eller i alla fall jag. Låter det inte som en dröm så säg?

Jag måste göra engelskaläxa, läsa kemi och räkna matte. Vilken trevlig dag det här kommer bli känner jag.

En trevlig sak: Jag pratade med Johan här om dagen och jag skulle få säsonh två av Heroes, Gossip girl, Ironman p.s I love you nån gång inom en snar framtid. Filmkväll?

- Lördag

Idag fyller min syster år, vi firade henne igår för idag skulle hon på bröllop. Dessa fick hon av mig:


Idag har jag jobbat. Sen klockan tio i nio i morse. Jag måste säga att det inte var ljuva livet att kliva upp sju. Imorgon blir det inte bättre, då börjar jag halv åtta. Kan inte bestämma mig om jag ska på festen ikväll eller om jag ska sova. Inte har jag vett i alla fall, då skulle jag aldrig ens fundera.

Hösten är så sjukt fin att jag får magsår, varje morgon när jag cyklar ler jag för mig själv när jag kollar upp i träden och låtsas att jag är en fågel. Den här tiden på året önskar jag alltdi att jag är duktig på att fotografera. Som Hanna, Johan eller Maria. Så mycket färger.

Jag har ett litet projekt på G, kommer snart komma upp på bloggen!

- Fredag

Jag äter äpple och kollar The Hills. Snart ska jag på middag för min syster fyller år, sedan blir det utgång med Maria. Ska bara upp klockan 8 i morgon för att jobba. Men det ordnar sig.
Jag är på sjukt dåligt humör, varför är vissa människor så totalt respektlösa? Jag vill bara gå och lägga mig.

Här är systers fina present i alla fall, tar kort på innehållet som kommer upp senare. Hon läser ju min blogg ibland. Vill inte ta några risker.


Usch

- Torsdag

Idag kom det fram en SSU-tjej till oss på skolan och började snacka. Det var en typisk typbahliksomliksom-tjej som var cirka 25 år kanske. Man ville bara att hon skulle gå. Det jag tyckte var intressant dock var att Greve Gustaf Douglas, en finansman i moderaterna, tjänar 77 553 285 kronor om året medan Helene Ryge tjänar 17 000 i månaden. Detta betyder att när Greven i fråga köper en resa till Thailand för 12 000 känns detta som om Helene skulle köpa den för 64 kronor, det gör alltså så gott som inget hål i hans plånbok. Jag skulle också vilja köpa en iPod för 7 spänn.
Det enda jag funderar över är: Vad gör en människa som tjänar så mycket med sina pengar? Det är så mycket mer än vad som behövs. Var det jag skulle jag gladerligen betala alla möjliga olika skatter, det blir ju en typ av välgörenhet. Undra om GGD (Greve Gustaf Douglas) skulle märka om jag snattade en miljon av honom?

Idag var jag och syster iväg för att handla mat. Det var dyrt. Vi köpte godis också såklart, jag hittade en sort som var mina favoritisar för ett tag sen! Sötlakrits med hallon. Jag blev helt till mig av glädje och skrek: hoooooooooo(ni vet när man andas in sådär förvånande och skit starkt så det låter högt. Som Linnea brukar göra när vi ser skräckfilm och hon blir rädd) DOM HÄR ÄR SKITGODA.
Bredvid stod tre förvånande killar som sen brast ut i skratt och härmade mig när de själv började plocka i godis. När jag hämtade en ny påse och började sleva i favoriterna så sprang syster iväg av skam.
 Så här ser dom ut:   Och så här ser jag ut när jag äter dom:

- Torsdag

Jag sitter på skolan och har virtuell design igen, alla ska visa upp sina powerpiont-presentationer om en händelse ur sitt liv. Jag är väldigt otålig och har dessutom höga förväntningar. Jag sätter nämligen ribban långt långt upp med mina paintgubbar och inklippta huvuden. Det som är aningen surt är att skolan har för gammalt pp jämfört med mitt så filmen jag gjorde hemma kom inte med, skitsamma, Maddefixar. 

När jag kommer hem ska jag skicka kreaktionen till Lisa, känner på mig att hon kommer bli nöjd. Det kommer dessutom som en överraskning för henne att jag har visat upp fagra bilden inför hela min klass om när vi fastnade i liften. Eller okej, jag. Men hon hjälpte inte precis till.

Idag är det dessutom löning! weee. Ska köpa present till syster.

Nu är det dags för ett par spännande bildspel. Puss. 

- Onsdag

Nej, det är fan i mig skottpengar på han alltså. Varför ska han (nils) gå vidare? Han kan inte sjunga men han får gå vidare ändå bara för att "vad är idol utan honom?". Massor av andra var tio gånger bättre men åkte ut. Mathias tillexempel. Han kunde man i alla fall se på utan att det gjorde ont i ögonen.

Tur att lill-Johan Palm gick vidare. Sjukt cool kille.

- Onsdag

Okej hörni, efter pausen är det Nils tur att sjunga på Idol. Det var tackvare att han gick vidare efter sitt skrikande som fick mig att tveka på nya juryn, får se om jag har ändrat mig. Han kanske har en dold talang trots allt? Bakom all mörker.

- Tisdag


Hade ni haft mig på msn hade dom här stått som personlig meddelande hos mig. Ace of base - All that she wants. Och hade ni varit jag hade ni fått Turkietkänslor i hela kroppen.

Jag sitter på min säng. Min säng är en sån här bärbar tänkte jag säga, men vad heter det? Aja, ingen riktig i alla fall. Alla fjädrar är böjda åt alla håll, madrassen är tre centimeter tjock och då ljuger jag inte, det är heller inte min säng egentligen. Inte permanent åtminstone. Jag vill aldrig mer sova på den här sängen. Dock glömmer jag bort det när jag är så trött att ögonen svider efter att jag har spenderat mina dagar på msn. Om någon älskar mig så kan de köpa en säng till mig. Det går också bra att åka hem till min mamma och skjutsa hit min rediga.

Jag ser på vänner.
Smelly cat, smelly cat what are they feeding you.

- Söndag

Jag skulle vilja vara vänster hänt, det känns mer speciellt. Inte som alla andra, det är bara 16% ungefär av befolkningen som är det, och jag skulle vilja vara en av dem. Men ännu coolare skulle det vara att vara amidext, eller KUNNA SKRIVA MED FÖTTERNA! Det måste vara en av fördelarna med att förlora båda armarna. Då måste man kunna skriva med fötterna.

Tre personer som jag känner som är vänsterhänt, som jag kommer på nu:

  • Johanna, dessutom ritar hon sjukt fint, är det för att hon är vänsterhänt och speciell?
  • Min lillebror.
  • Magnus Betnér. Men vad säger jag, jag känner väl inte Magnus?

- Måndag


Så här ser jag ut när jag ser Naken Janne på stan.

Jag sitter och tittar på Outsiders, det handlar om naturister idag. Jag tycker det känns som om sådana människor är psykiskt sjuka. Är det en sjukdom att vara så naturlig? Tack gode gud att de inte får gå runt bland folk klädd endast i sitt eget skinn, jag skulle kräkas. Hets mot folkgrupp. Det är alltid fula gamla gubbar som går runt och viftar med paketet, det blir liksom mycket värre. Hörde dock att det är ett årligt maraton i Finland som springs helt naken, någon som är på nästa år? Kan ju vara något att skryta med.

Ni minns väl Naken Janne? Det var en redig karl. Han var ju med i alla möjliga serier för några år sedan, var har han tagit vägen nu? Han kanske är död. Han är en människa som etsar sig fast i minnet. 50 år, svettig, hårig, slapp och naken.

- Söndag

Jag blev uppmanad av min kamrat Johanna att skriva blogg, har den blivit tråkig? Det är ju lätt hänt när man jobbar.

Jag fick precis reda på att en tidning ringt till en av mina kompisar och frågat om han vill bli fotad. Han ska alltså modella imorgon iklädd vinterkläder, detta på grund av att de tyckte han hade breda fina axlar. Gud vad lätt det går för vissa. Jag hoppas bara att det går bra så han blir känd och alla flickor vill ha honom. Då kan jag peka och säga: honom känner jag. Så vill alla småflickor vara som jag. Jag kanske får skriva autografer? Jag måste träna på min signatur. Ifall att.

Detta fick mig att tänka på när min syster var med i ett reklamblad för Sport Ringen som det hette då och visade upp träningskläder tillsammans med en kompis. Hon blev dock inte kändis och killmagnet. Kan bero på att hon var cirka sju år.

I morgon börjar jag 11.40, sen hoppas jag på storhandling.

- Söndag


Jag sitter på min turkietkudde och läser bloggar medan min syster pratar med min max i min mobil. Hon fick ta över medan jag borstade tänderna sen gick det bara utför. Nu snackar dom anime så jag låter dem hållas. Hon bjöd in alla åtta turkiet/övikspojkarna hit till våran lägenhet också. maha. Så skulle jag visa hur Max ser ut så jag visade lite turkietbilder och då började hon prata om Lukas, han var tydligen snyggast. Hon tar dem ifrån mig. Tur att jag är snyggare.

- Lördag

Syskon är överskattat. Speciellt då de inte kan bete sig utan håller på å ställer till det för sin käraste lillasyster.

Gårdagen var rolig, nu ska jag snart iväg på jobbet. Har köpt med mig lite nödproviant så jag klarar mig idag. 8,5 timme låter så jobbigt att jag bara vill lägga mig på golvet. Men sen kommer pengarna.

Jag pratade med Erik igår :) Jag saknar honom verkligen. Han kommer hem nästa helg eller nästnästa, jag missade ju sist han var ner. Han pluggar pilot i Arvidsjaur för er som inte vet.


- Lördag

Hej
Jag är hos Leif. De är på raggarn. Jag sitter här.

- Fredag


Jag har gjort mig snygg så snart ska jag dra mig utåt.

Den här reklamen där en svensk sitter med ett par japaner och ger dem en present med svenska flaggans färger på omslagspapperet, jag tycker att den är lite rolig. Såg den precis nyss. Jag kan säga en sak i alla fall; jag skulle aldrig under ett möte ta på mig skulden för en brakare som chefen lagt av. De måste ju ha hört var det takresande ljudet kom ifrån.

- Fredag

Jag slutade 13.00 idag och nu är det helg! Jag har städat lägenheten och nu väntar jag på att Maria ska komma så vi kan se film.

Ni minns Devra? Han som ligger fyra på den här listan och gav mig sitt nummer och msn i Turkiet. Jag addade honom såklart och igår var första gången han var inne! Det lät ungefär så här:

Jag: Hello!

Devra: Hello

Jag: Do you remember me?

Devra: Devra

Jag: I know.

Han kommer inte vinna medalj i sina språkkunskaper i alla fall. Men sen så camade vi, fick påminna honom lite om att jag kom från Sverige så han kom tillslut på vem jag var. Men han fattade verkligen inte vad jag sa. Nästa gång ska jag skicka vackra bilder på honom och Öviks-pojkarna.


Jag har inte missar N:et, jag bara ignorerar det.

- Torsdag

Jag dog, jag uppstod och snart dör jag igen. Linnea ringde nyss från Coldplay bara för att jag skulle få höra Fix you :') Jag grinade och grinade och sjöng. Jag är så avundsjuk att det gör ont och jag kan för allt i livet inte fatta, JAG FATTAR INTE, varför jag tyckte att det skulle bli jobbigt att åka ner? Varför varför varför. Jag har aldrig ångrat mig så här mycket för nåt annat i hela mitt liv. Jag ska tvinga med Linnea att åka var som helst där de spelar! Snarast.

- Torsdag

Nu är jag hemma och tittar på The Hills. Vi slutade tidigt idag så jag och Maria gick på stan och jag handlade en massa kläder. Vi åt kycklingsallad på Ragnars sedan hyrde vi två filmer, köpte godis och skulle mysa hos Sara då hon ringde och berättade att hennes lillebror hade spytt. Med risk för magsjuka åkte vi inte dit. Tänkte, vi kan ju hänga i min lägenhet istället? Men nejdå, min dominanta syster ska gå och lägga sig klockan nio så inga vänner här inte. Fast än hon flänger runt med sin pojkvän var och varannan dag. Jag tycker inte att det är orättvist.

När jag skulle hem idag höll jag på att cykla på två stycken unga herrar. Den första var vid en parkering då en kille skrek till offret att det kom en cyklist precis då han klev ut på vägen, då klev han såklart tillbaka ett steg; i min utänkta cykelbana. Så han skrek: OJDÅ och tog ett skutt framåt när jag bara skrattade och fortsatte rätt emot honom.

Den andra cyklade förbi en bil just när jag gjorde detsamma. Då såg han ut så här:
Och väjde undan som en smidig säl. Jag bara skrattade och fortsatte cykla.
Båda måste tycka att jag var en glad tjej i alla fall.

- Torsdag

Fortfarande VD och jag har så mycket för mig att jag sitter och ser hur mina kompisars barn kommer se ut. Jag förväntar mig att det blir så här nu.

Maria och Adolf Hitler.


Cecilia och Sylvester Stallone

Erika och David Hasselhoff

Manuel och Caroline af Ugglas



- Torsdag

Jag sitter på skolan och har virtuell design, vi ska göra presentationen. Men jag har gjort allt jag kan göra här, måste göra resten hemma för där har jag nyare powerpoint. Så istället har jag tittat igenom alla mina bilder på bilddagboken och lyssnat på coldplay. Vilka härliga minnen man får när man tittar tillbaka på det här sättet, därför är det bra med bdb och blogg. Nästan inga av de där bilderna hade jag haft kvar, inte heller skulle jag minnas dem annars.

Tänkte dela med mig av ett par goda minnen. Bildmaraton är min nya favorit.


- Onsdag

Den här är så jävla fin att jag gråter.
Och bara för att jag inte vet hur man trycker på okej eller sånt efter html-koden så blir det inget snyggt upplägg utan en ful länk istället. Men, men.

- Onsdag



Idag åkte Linnea till stockholm för att se Coldplay, jag är sjukt avundsjuk :( Men nån gång ska jag också se dem. Det står på min "att göra innan jag dör"-lista.

Idag hände ingenting intressant, förutom att jag fick andningsvårigheter av att det luktade rostade mackor när jag cyklade hem från ett möte. Därför frågade jag Maria om hon ville ta en tur på stan imorgon så jag får i mig redig mat. Förhoppningsvis blir det en Sara med också.

Snart är det helg! Jippie.

- Tisdag

Jag fattar inte grejen. Kissie lägger inte bara upp ett inlägg om där hon "visar" sig utan smink, utan två. Hon skymmer ju halva ansiktet på varje bild eller så gör hon en konstig grimars. Varför inte lägga upp en enda bild där hon är normal och osminkad? Så var det överstökat. Blondinbella gjorde det ju. Det är inte så stor grej liksom, undrar om nån ens skulle bry sig? Skäms Kissie över sitt naturliga jag?

Titta jag kan.

- Tisdag

Vi har fått ett nytt schema, jag uppskattar det inte.

Jag har alltid trott att jag skulle bli först av mina syskon att ta körkort. Min ena syster fyller 30 i år, min bror fyller 23 och min andra syster ska fylla 19. Ingen av dem har körkort. Men nu har min äldsta syster kommit på att hon ska gå kursen med sin kille, sen ska dom träna och täna och då kommer hon ta det! Det är lite orättvist, jag har inte hunnit komma upp i ålder ens. Jag som ville vara cool.

Min önskebil, som ska vara min första bil, ska vara riktigt gammal och ratig, nästan så man skär sig på flisorna när man öppnar dörren. Så ska den vara blå med en orange dörr. Men det ska knappt synas förstås, all färg ska ju så gott som ha försvunnnit.

Typ den här var fin.


- Måndag

Jaha....... Linnea skulle vara barnvakt så hon kommer inte. Nu är alla mina planer förstörda. Jag känner mig så ensam att jag inte ens kan gå på ica och handla mat, därför blir det hårdbröd och vatten till middag. Mjölken är slut.

Det enda som är lite roande är att jag har en ny favoritblogg. Knivlisa. Sjukt, sjukt, sjukt rolig.
Och så fick jag ett långt fint sms av Cecilia:

Det första jag fick se när jag kom in genom ingången till skolan var Håkan gåendes rätt emot mig varpå jag snabbt återgår till mitt frenetiska smsande för att slippa möta hans blick och behöva yttra ett "hejdå". När jag kollar upp ungefär 4 sekunder senare för att se hur nära han kommit så var han borta ur min åsyn! Jag var helt förskräckt över hans kvicka  försvinnande, men ändå glatt överraskad över att det tidigare nämnda "hejdå"-scenariot var som borta med vinden. Då jag i godan ro fortsatte mot mitt skåp kunde jag inte undvika att fundera över vart han tog vägen, jag kom fram till att han nog hade tagit den snabba vägen ner för trapporna. Då hörde jag plötsligt ljudet av metall mot metall..Det var ljudet av mynt som föll ner i ett myntinkast! Jag kollade kvickt åt vänster, där ljudet kom ifrån, och där fick mina ögon se en söt liten hockeyhåkan stå och köpa sig några chokladbollar!

- Måndag

Jag sitter på skolan. Vi skulle ha kemi klockan 10 men läraren är borttappad så det blev inget. Helt onödigt att komma hit, med andra ord. Nu börjar inte nästa lektion förens 12.30. Jag skulle kunna cykla hem, men det finns förstås inget att göra där heller. Senare idag har vi orientering, vilket är det värsta jag vet, men det får gå bra ändå. Jag har i alla fall nåt att längta till för Linnea kommer nämligen hem till mig idag. Jag har skrivit en lista på vad som måste handlas tills dess. Jag hade tänkt mig att vi skulle äta nån god mat och sedan doppa grönsaker i god dipp, för att vara lite nyttiga.

Så vill jag passa på att gratulera min favoritManuel på födelsedagen :D
Här kommer ett Manuelmaraton


- Söndag

Igår när jag var på jobbet satt jag helt själv i det stora rummet. Det var lite segt med frågor just då så jag satt och gungade på stolen. Det var en sån där redig skrivbordsstol med hjul och fjädring ni vet. Så satt jag där och gungade som en tok i kanske 20 minuter. Sen, helt plötsligt, ställde sig en kvinna upp, tittade på mig med ett leende och frågande blick sedan gick hon hem. Hon trodde nog att jag satt och diggade till musiken. Grejen var bara den att det spelades typ Fred Åkerström.

Detta fick mig att tänka på när jag jobbade på Jamtli i somras och satt i tälten med min fulla utstyrsel. Det var lite tråkigt och mycket folktomt där med så jag satt och gjorde grimarser för mig själv på pallen. Ni vet, så man gör ibland och tänker undra om nån skulle vara vän med mig om jag såg ut så här? Sedan mötte jag plötsligt en gubbes blick och stannade upp med typ den här minen:

- Söndag

Idag hände ingenting roligt på jobbet. Förutom att det kändes som jag undervisade i sexualkunskap från 10.40 till 19.20.

Jag har utvecklat ett tvångsbeteende. Jag tuggar bara på vänstra sidan! Och detta märks extra väl när jag äter hårdbröd, vilket jag gör mest hela tiden. Det kommer leda till att vänstra tandraden kommer tynas så mycket att de försvinner, och då kommer jag inte kunna tugga nånting! Dessutom kommer inte den synen vara så värst iögonfallande.

Jag sitter och tittar på tv, det är Bridget Jones, igen. Är det bara jag som tycker att de visar henne mest hela tiden? Bridget Jones filmerna måste vara de mest visade filmerna på tv genom tiderna.

Jag tycker även att Hål i väggen var lite väl kort, det kunde väl ha varat i åtminstone en timme? Jag låg seriöst dubbelvikt.
Nu ser jag framemot när bröderna Schulman, Melker Andersson, Mackan, Rafael Edholm, Nour och Paul Tilly ska tävla. Jag känner på mig att man kommer få sig ett mycket gott skratt av att se dessa människor i silvrig kroppstrumpa.

Nu ska jag duscha sen äta glass och daim med syster.

- Söndag

Hål i väggen, hål i väggen, hål i väggen.

Det levde helt klart upp till mina förväntningar. Man skrattar ju bara av att titta på människorna.
JAG HEJAR PÅ RÖTT LAG, kunde dom valt bättre starttrea? Tror knappast det. Nu måste jag sluta blogga och titta på det här!

Var det nån mer än jag som hörde Felix Herngrens lilla skämt där? Programledaren Johan Pettersson gjorde dock inte det.
"Den är lite ckrackad där, vi kanske kan skicka den till den Polska delen av programmet"
Fyndigt.

En sak till: Det är ju mycket orättvist att det blå laget får ha Bobby, han är ju för kort. Han kommer vina igenom hålen som en iller. Det har han ju redan gett bevis på med den där smidiga hjulningen.

- Söndag

Tänk vad samma ämne kan ge så olika konversationer beroende på vem man pratar med.

Jag: vet du vad jag läste idag?

Mårten: vad läste du?

Jag: att svarta änkan har kommit till sverige!

Mårten: ja de läste jag me!!!

 Mårten: illa!! men den borde ju inte klara att vara här tycker man :( vi har de ju fortfarande kallsing på vinter!

Jag: precis, men de sägs att den klarar klimatet, kanske inte här uppe i norr, men söderut. för kalla vintrar varma somrar är det ju i USA också. så är de ju rovdjur så de behöver ingen speciell växt. SÅ DE KOMMER STANNA I SVERIGE :(

Mårten: jaa de suger svetten från en död mans pung alltså.



Jag: Svarta änkan har kommit till sverige! fy fabian

 Lukas: spindeln?

Jag: ja, vad annars? Den är ju super giftig! blir du inte en aning upprörd?

 Lukas: hmm

Lukas: nääe, hoppas inte dens första anhalt är norrland

Jag: herregud, jag kissade på mig när jag läste det och du blinkar inte ens.

 Lukas: Äääh

 Lukas: fästingar är ju farliga, men vem bryr sig.

- Lördag

Jag har precis kommit hem från jobbet. Ni minns kanske att jag skrev om tre killar som tränade gå på lina här om dagen? När jag skulle hem cyklade jag förbi där igen och då stog det poliser med blinkade blåljus där. De hade haffat en misstänkt bov. Jag tänkte tur att inte jag har gjort nåt olagligt. Men HERREGUD tänkte jag sen Jag har ingen cykelhjälm! Visst är det lag på cykelhjälm?? Jag var helt säker på att de skulle lämna den stackars killen som stog där vid sin bil och var helt utstirrad och ta fast mig, sätta på handbojjorna, trycka in mig i baksätet på den blinkande bilen och säga "You have the right to remain silent. Anything you say can and will be used against you in a court of law. You have the right to speak to an attorney, and to have an attorney present during any questioning. If you cannot afford a lawyer, one will be provided for you at government expense." Men sen kom jag på att lagen om cykelhjälm var för de under 15år, jag är 17, tack gode jesus.

När jag cyklade förbi ligisten snappade jag upp registrering numret, så nu om det står "Misstänkt massmördare går lös i Östersund, polisen såg inte ledtrådarna när de mötte mannen ovanför bensinmacken intill stora kyrkan lördag 23.08. De glömde ta registreringsnumret" i Aftonbladet i morgon kan jag stolt spatsera ner till polisstationen med min information. Då kommer jag bli tilldelad fredspris eller nåt medan de slarviga poliserna får stå i ett hörn och skämmas.

När jag hade kommit en lite längre bit såg jag en mörk gestalt lura i buskarna, jag trodde det var ett peddo så jag kom upp med en plan. När han var påväg att hoppa på mig skulle jag spruta hårsprej för att förblinda honom och sedan klubba ner han på marken, tova till hans hår och låsa fast det med mitt cykellås. Sen ringa polisen såklart (de var ju nära tillhands). Men när jag kom närmre insåg jag att det var en gammal man som nog inte ens såg att jag kom, trots hans bautingbrillor.

Men sen! När jag kom till gatan där jag bor, hörde jag ett stort PANG och jag höll på att kissa på mig. Sen såg jag att de var några som kastat ut ett bord från balkongen. Jag trodde det var ett pistolskott.

Jag borde inte cykla ensam i mörkret om kvällarna, mina nerver klarar inte det.

- Lördag


Jag fick världens nostalgikick igår när jag skulle sova, och längtade sjukt mycket tillbaka till Edsåsdalen, därför vill jag ha vinter och lov nu.

Jag är vaken. Jag borde inte vara det egentligen för jag ska jobba i 8,5 timmar lite senare och jag har ont i huvudet och borde vila ut. Men nu sitter jag här, och tittar på How I met your mother.

Jag har länge sett framemot att se på Extra Extra när Blondinbella skulle vara med, och så såg jag att hon skulle vara med i Musikmaskinen på 5:an också! Men ack, jag jobbar både ikväll (när programmen visas) och i morgon när det är repris. Jag vill höra henne prata. Jag är lite förväntansfull över hennes röst faktiskt. Men, som tur är finns internet, och på internet finns allt.

Hela dagen igår levde jag på hårdmackor. Och jag överdriver inte. Därför ska vi gå igenom mitt matintag för gårdagen:
Frukost
En tallrik fil med Kellogs Allbran och två hårdmackor med kaviar.
Lunch
Lite morötter och två hårdmackor.
Middag (På jobbet)
Fem stycken hårdmackor med skinka.

Jag måste verkligen ha med mig matlåda idag, därför måste jag laga till nåt nu och sen gå på ica och köpa mer fil.

- Torsdag

Nu undrar alla säkert hur det gick på mitt första pass någonsin på gym? Det gick bra. Jag höll ut hela tiden och svettades som aldrig förr. Jag känner att jag har varit sjukt nyttig idag. Nu sitter jag framför Vänner och äter god mat. Eller, hm, är räksallad onyttigt? Just ja, jag åt ju kladdkaka tidigare idag också.

När jag cyklade hem efter passet såg jag tre killar i en park som tränade gå på lina. Jag tyckte det var en rätt ovanlig syn, därför önskar jag att jag hade tagit med mig kameran. Men det är ju inte det första man tänker på att ta med när man ska på gym. Jag vill inte ha kort på håriga muskelknuttar och bodybuilderkillar (inte riktigt min stil). Det finns förstås svettiga tanter i tights också, men jag är inte så inne på dem heller.

Nuni, är det Idol!

- Torsdag

Idag hade vi bara multimedia/flash på skolan. Vi ska göra en presentation om en händelse ur våra liv. Detta sysslar jag med nu, det kanske är en av de svåraste saker jag gjort. Hur får man det att bli bra? Och framför allt; hur får man det att vara i 5-10 minuter? Jag har endast suttit och ritat streckgubbar. Men jag har åtminstone valt en händelse. Mer om det kommer senare för nu ska jag klippa och klistra lite innan det blir till att cykla och spinna.


- Torsdag

Jag ligger och vilar medan äggen kokas i köket. I eftermiddag ska jag på spinning, jag känner mig för tjock för det.

Jag väljer kvalité före kvantitet. Inte alltid, men i bloggvärlden.
Visst, jag tror att en populär blogg kräver många uppdateringar per dag. Men jag tror inte på att man ska skriva nåt halvdant inlägg om att man "nyss har varit på stan och nu ska jag dricka ett glas oboy". Om nytt folk tittar in på bloggen och läser detta är det bara ett i mängden, tittar man in och får se ett redigt, intressant, inlägg så kommer man tillbaka. Det lönar sig alltså i längden.

- Onsdag

Nu sitter jag och tittar på Heroes. Gud vad snabbt tiden går, känns som det nyss var onsdag. När som helst är det julafton.

Det är problem med internet. Eller är det bara jag som har det? Märker ju att de flesta har lite msnkrångel. Men mer än så? Jag kan inte hjälpa att jag är lite paranoid och tror att det här med eldningen av acceleratorn kommer slå ut hela world wide webb. Det skulle vara nåt det. Hur skulle då Blondinbella och Kenza försörja sig? Nä, man ska va oberoende bloggare, då behöver man inte oroa sig för sådana här besvärligheter som att återuppleva Big Bang.

I morgon börjar jag skolan 8.15 och slutar 11.25. Att alla produktutvecklare i min klass åkte på resa är en gåva skänkt från ovan. Mitt livs bästa skolvecka. Inte heller jobbar jag i morgon, det blir fredag, lördag och söndag.

Jag har fått alla yranbilder av Frida nu :D Så det blir till att lägga upp lite sådana här också. Då och då.


- Onsdag

Jag kom hem från skolan för en halvtimma sen, efter en kort dramatisering av Höna-Pönan och en cykeltur.
Jag ska träffa min syster sen, och jag vet att hon kommer vilja äta mat eller fika. Och det ger mig ett problem. Jag är hungrig nu, så ska jag äta nu eller fika? Om jag äter mat nu och hon vill äta mat blir det för mycket, om jag fikar nu och hon vill fika blir det för lite. Stora svårigheter i mitt liv.

Jag fick ett mysigt sms av Robin. "Vad gör du" . Jag hade precis kommit till skolan så jag skrev det. Han svarade att det var nån okänd ung dam som ringde upp honom lite då och då och sjöng för honom. Han trodde det var jag.

Appropå problem, jag kan inte logga in på msn :(
Jag återkommer när mitt liv har ordnat upp sig.


- Onsdag

Jag var hos tandläkaren idag och lagade tre hål. Ja ni hörde rätt, tre hål. Det finns nog ingen i Östersund som har lagat lika många hål som jag genom sina dagar. Jag slutade med bedövning när jag gick i sjuan och idag var inget undantag. Tandläkaren snackade med tandsköterskan under hela tiden om sin lilla dotter som just börjat pott-träna. Jag vill liksom inte veta om 1åringen säger "psss" och pekar på blöjan, sätter sig på pottan, inget händer, sedan går hon och bajsar i ett hörn. Det vill säkert inte ni heller, men blir jag tvingad så blir ni. Mest hela tiden under kiss&bajs-berättelserna stannade hon upp och frågade hur det gick, om det gjorde ont i tänderna. Jag ville bara säga åt hon att vara tyst och göra sitt jobb så jag fick gå hem. De var de längsta 45 minutrarna i mitt liv. Är det så ovanligt att en patient inte vill ha bedövning? Okej, det ilar sjukt mycket, men sen går det ju över. Jag hatar hatar hatar sprutor. Sen slipper man ju ha halva ansiktet hängandes nere vid fotknölarna i en timme.

När jag tillslut skulle få kila iväg så la tandläkaren på lite "bananlack" på tänderna. Det är bra om det får ligga kvar så jag får inte äta på en timme. Lacket smakade fotsvett så jag borstade av det och tog mig en leverpastejsmacka.

Inköpslista
  • Tandtråd. (Jag börjar komma upp i åldern, och då får man inte gå till tandläkaren gratis. Fortsätter jag i den här stilen kommer jag bli ruinerad.)
  • Ägg.

- Onsdag

Det sägs att jorden ska gå under idag. Några forskare i Schweiz ska elda en partikelaccelerator för att få reda på hur Big Bang var och hur jorden skapades. Det är möjligt att det blir ett svart hål som vi alla sugs in i. Och ni vet, då kommer man aldrig ut. Jag är lite skeptisk, men lagom paff man skulle bli om det hände.

Jag har länge undrat när Human Tetris skulle dominera tv-världen här i Sverige, och äntligen händer det! 14 september 20.00 på kanal 6 startar Hål i väggen, och inte nog med det; Min favorit Björn Gustafsson ska vara med. Underhållning på hög nivå.



Om ungefär en halvtimme ska jag åka iväg och pumpa cykeln sen vidare till skolan för lite drama. Ikväll blir det fika med syster.

- Tisdag

Om jag fick välja vad jag skulle vara riktigt rikigt bra på så skulle jag ta sjunga. Jag sjunger falskare än Michael Jacksons näsa. Jag vill inte bli värsta kändisen på grund av min vackra röst, jag vill bara att folk ska slippa dra fram öronpropparna när jag ställer mig i duschen och tar ton. En annan sak jag skulle vilja kunna är att spela gitarr (och sjunga samtidigt) det är en av de mysigaste saker som finns. Nu börjar jag direkt tänka på min gode vän Robin. Jag skulle också vilja kunna trolla, borde kanske höra med Joe Labero om han kan lära mig ett och annat. Jag kan inte ens vissla.

Men jag kan i alla fall skratta, hänga knäveck nästan överallt på klätterställningen i Ås och lösa en Rubik's cube. Men det är väl ingen talangscout som kommer och erbjuder mig världen för det. Möjligen ett diplom. Jag har ju ett symaskinskörkort.
Jag skulle såklart vilja flyga (för egen maskin) men nu börjar väl mitt drömmande gå överstyr.

Vad vill ni kunna?
Det här är ett försök att starta en konversation i bloggen och få ett par kommentarer.


- Tisdag

Vi slutade en timme tidigare än vanligt idag, och började 4,5 timmar senare. Mycket skönt. Hade två lektioner och så klart var det matte och fysik. I morgon har vi en lektion, den börjar 15.00 och är drama. Inte klokt vad härligt.

När jag kom innanför dörren möttes jag utav ett par vrålande toner och en sömnig syster. Hon praktiserar på Törners så hon började 6.00 i morse, hon tog en tupplur och lyssnade på Astrid Lindgrens visor. Nu blir hon sur för att jag skriver det här.

Ikväll börjar Top model, jag har låga förväntningar. Säsong 10, när tar det slut? Jag ska titta på det ändå. Och så såg jag att det var Om en pojke ikväll! Shake ya ass but watch your self.
 
Nu ska jag tvinga min syster att gå på Ica och handla med mig, det kommer sluta med att jag får gå själv.



Nudu, vad var det jag sa? Min syster ska åka iväg med sin kille och bli bjuden på mat, jag får stanna kvar i ensamheten och äta nudlar eller gå på affären själv och handla typ gurka :( Vem vill bjuda mig på mat?

- Måndag/Tisdag

Jag sitter på badrumsgolvet med laptopen och skriver med Lukas på msn. Inte klokt, klockan är snart 01.00 och jag har suttit här i ungefär 3 timmar. Snart tar batteriet slut och min bakdel har somnat. Tur att jag börjar 12.30 i morgon.
Jag sitter här inne för att inte väcka syster som ligger och sover där ute.

Vi snackade lite om husdjur här om timmen. Kom att tänka på vår vita långhåriga katt Bertil som vi hade när jag var runt 7 år och bodde i Ås. Han var mysig, som ett litet gosedjur. Lukas hade sköldpaddor. Jag har alldrig sett en sköldpadda IRL i hela mitt liv. Det måste jag skriva upp på "att göra innan jag dör"-listan. Kanske inte världens grej, men ändå.
Sen började jag tänka på mina två vattensalamandrar som jag fick av Linda när jag gick i sexan eller sjuan och då knöt det sig i magen. Jag hade då en sån där hög säng med skrivbord under som salamandrarna stog på. Varje natt drömde jag att de tog sig ut (de var ju så små, cirka 7 cm kanske?) och klättrade upp i min säng och krälade runt i mitt ansikte. Det enda jag tänkte på innan jag somnade var deras svarta slämmiga kropp och magen var så där äckligt fläckig. När jag skulle tvätta akvariumet kissade jag på mig. Jag vågade inte lyfta upp dem för att föra över dem till en annan skål under rengöringen så jag skopade upp dom i en mindre skål och sen över till den andra. Ja, ett himla tjorv men usch. Tillslut lämnade jag tillbaka de små liven, fattar inte hur jag ens kunde tänka mig att ha dem.

Jag är rädd för allt som ser äckligt ut. Ser jag ett blad som krullat sig lite konstigt och har äckligt mönster så springer jag och gömmer mig. Jag är till och med rädd för min mage nu när den börjar flagna efter brännan, det bränns i ögonen när jag tittar ner och är helt fläckig. Och spindlar. Jag är skiträdd för spindlar. Och ödlor, ormar, skalbaggar, maskar, larver, nyckelpigor, fjärilar. Allt som ser äckligt ut. Får inte glömma flugor, de lever till och med på hästbajs. Men de är liksom små små djur, de är rädda för oss. Men mönstrena, benen, jag spyr lite inombords bara av att skriva detta. Ser jag en spindel på mitt rum kan jag inte vara där förens den är död.

Känns som att ordet äckligt finns i fler upplagor i detta inlägg än biblar i världen.
Lukas gick och la sig, jag borde också gör det. Om jag kan ta mig ur denna ställningen. Har liksom fastnat här på badrumsmattan. Nu är klockan över 01.00. Hujeda mig.

Just ja! Jag och Linnea såg Mamma Mia idag :D Sjukt bra.

- Söndag

Hjärtliga gratulationer till Frida som fyller 17 år idag :D

Så skulle jag lägga upp en fin liten bild på henne här, men det fungerar inte så det får bli någon annan dag.

- Söndag

Jag har blivit medlem på bloggkoll! Vilken fantastiskt bra idé, jag hade inte tänkt på det förut men nu blir ju allting väldigt mycket lättare. Jag slipper ha alla sidor uppe i bokmärkesfältet. Det blir ju stilrenare.

Jag lagar mat. Det är jobbigt när man ska värma något och det blir aldrig varmt i mitten, bara utanpå. När jag bor själv äter jag aldrig som jag borde, inte när jag jobbar heller. Skärpning.

Sitter och tittar på Girl meets cowboy, jag tycker faktiskt att det är ett litet roligt datingprogram just för att man får veta vem han väljer i slutet på varje program sedan kommer en ny nästa gång. Annars är det en kille, 14 tjejer och det tar liksom aldrig slut. Så måste man följa ett sådant program. Detta kan man se på lite när man har tid.

Jag ska titta om maten blivit varm nu.

- Söndag

Nu sitter jag i lägenheten och tittar på tv. Det är skönt att vara hemma igen. Har ni märkt att det är sjukt varmt i Östersund idag? Vore det inte komiskt om det blev varmt och sommar nu i september när hela sommaren har varit regn och rusk? Men ärligt vill jag ha vinter nu, jag längtar till Edsåsdalen. Det perfekta vintervädret är sol och klar himmel med lagom mycket snö. Bra snö, inge slask. Det är så jag hoppas att det kommer vara fram till efter påsklovet. Men man vet ju aldrig på grund av växthuseffekten, det kanske inte blir nån snö alls i år?

Jag tycker inte om söndagar, jag har aldrig nåt att göra då. Hela dagen idag kommer jag bara sitta här, så vet man att i morgon börjar skolan. Och jag har orientering på idrotten :( Det måste ju vara värsta sporten som finns, tycker jag i alla fall. Vad jag vill ha är en laddare till "min" iPod.

Nu ska jag skriva inköpslista.
Bye's


- Lördag

Jag sitter och läser Katrins blogg. Har inte människan lagt märke till kommatecken-tangenten? Jag har faktiskt inte tänkt på det innan, men hon använder 24 punkter i detta inlägg och det är ingen ovanlighet.
Jag läser det liksom så här: "Herregud så  skönt det är att få sova lite.                          40 minuters powernap.                          Det var vad jag behövde för att vara med igen.                           Nu är jag med.                        Vet ni vad jag funderar på idag.                                                                              Ja är numera en rökfri människa.                                                  Är det inte märkligt."


Och jag kan liksom inte få det ur huvudet. Jag är mer av en komma-människa, och om ni inte märkt det kan ni fråga min gamle svenskalärare; Eva Öberg, the one and only (för er som vet).

- Lördag

Nu har vi kommit hem igen. Det blev en kort vistelse. Jag sprang som en tok, var framme efter 2 minuter och kände att jag kunde ta det lugnt, kom ändå tillbaka till busshållplatsen före Linnea. Och hon som bara var tvärs över gatan och handlade godis.

Men hon berättade en sak som fick mig att tänka. Innan henne i kön stog en kille som betalade med kort. Han sa till tjejen i kassan att han inte hade någon kod till kortet, då fipplade hon runt lite och det gick ändå. Men jag menar bara, verkar det inte lite misstänksamt att han inte kan koden till sitt kontokort?

Vi hyrde i alla fall Definitely, maybe och Min brors flickvän. Vi träffade också en småskadad Vincent på bussen som skulle uppträda (jonglera med eld) på Nordmans konsert idag. Jag tyckte i alla fall att det var lite coolt.



Jag, Vincent, Linnea och mysfilmer till senare. Nu ska vi på promenad.

- Lördag

Jag har precis haft en stor fight med min mamma över telefonen. Tur att man inte bor hemma. Ska inte gå in på det nu men Gud borde vara en kille med humor. Varför skulle han annars ha gjort min mamma? För att jävlas? Men, hon har ju fött mig så lite tacksam borde jag vara.

Jag och Linnea planerade bio idag, men sen glömde vi att det går få bussar på lördagar så vi hann inte in. Men istället åker vi in till stan så vi är där 16.20, springer ner på Videoteket; hyr två filmer, springer upp till kyrkparken igen och tar bussen hem 16.30. Medan jag springer iväg och tittar ut ett par trevliga rullar handlar Linnea mumma. Det är såna här små saker som gör livet intressant.

Jag måste skriva en påminnelse till mig själv: Om Linnea (usch i mig) dör så ska jag berätta ballerina-händelsen på hennes begravning. För det är det hon vill att jag ska göra.

Nu ska vi synkronisera våra klockor.


- Fredag

Nu har vi sett klart på hela fjärde säsongen av O.C :( Känns sorgligt att det inte finns avsnitt vi aldrig sätt, men å andra sidan skulle de spåra ur med en säsong till. Jag tyckte fjärde säsongen av överraskande bra, hade ju hört från många håll att den skulle vara sämst. Jag tyckte att den var lättsam, humoristisk och uppbyggd på ett helt annat sätt en de andra. Ett sätt som jag tyckte var väldigt roligt, med alla extra tillägg.

Nu blir det i alla fall extra material!
Nästa serie vi tar oss an blir banne mig Heroes- andra säsongen.

- Fredag

Äntligen fredag. Jag har redan slutat, ligger hemma hos Linnea och tittar på mera OC. I helgen blir det ingenting skulle jag tro, bara mys. Vi måste leta gym och så ska jag flytta tillbaka till Odensala.

Jag funderar på vad man ska göra för att hamna på en sån där lista. Tillexempel mest aktiv-listan? Jag kanske ska skriva ett ord per inlägg så får jag tokmycket uppdatering. Men sen om jag hamnar där och folk besöker min lille blogg så kommer dom knappast komma tillbaka om de får bläddra 70 sidor för att läsa en mening. Jag får spåna på det där lite.

Ohmy, nu är det spännande här.


- Torsdag

Jag och Linnea sitter just nu och tittar på Idol, jag missade igår så det blir första för mig i år. Jag har saknat Idol! Jag tycker verkligen det är underhållande, det är roligt med folk som bjuder på sig själv. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om nya juryn, jag tycker ju om standard och traditioner så jag saknar Swartling och gänget, dessutom så gillar jag inte när de skickar iväg nån himla skrikare bara för att han är "cool". Linnea gillar dem i alla fall.

Varför kan man inte gå in i en valfri affär i stan och få precis vad man vill ha? I Turkiet klev vi in i en butik som sålde vattenpipor klockan fyra på morgonen och frågade om de hade mat, då ringde de ett samtal sen kom en kille med fyra kebab i bröd på cykel. Snacka om service. Ibland är det lättare med simpla länder. När man ska gå på toa är det dock inte det.

Jag lägger in en bild på Anton a.k.a Thai (i mitten) och Övikspojkar för att Thai var så sjukt snygg och hade coola moves.


- Torsdag

Nu sitter jag äntligen hemma hos Linnea. Vi har precis fikat och ska strax se på O.C. Men först Turkietbilderna som jag för en gångs skull har kommit ihåg :D

Idag hade vi drama. Skolan blir mycket roligare när man gör något som inte betyder räkna, läsa och skolbänk. Det bästa var Håkan i hans utstyrsel, men när är han inte höjdpunkten på dagen?

Det var jätte många bilder, men jag lägger upp ett par så kommer det säkert mer när jag behöver fylla ut. Ni vet, tråkiga inlägg är de med bara text.


- Onsdag

Jag jobbade idag igen, som sagt. Nog om det.
Jag missade Idol och Heroes! För sjutton. Jag visste inte att det var bra på tv ikväll.

Imorgon blir det massa O.C och massa Linnea. Vad jag tjatar. Glömde i alla fall Turkietbilderna på skolan igen :( Nu får jag allt skärpa mig. Lovar i alla fall att de ska bli upplagda här, men framför allt på bdb, innan helgen är slut.

Idag på bussen hem mötte jag Lisa :D Det var mys.

Jag upptäckte nåt roligt; De flesta av Turkietpojkarnas bdb :D Det var också mys.

Det här blev ett mycket osammanhängande inlägg. Nu ska jag nog sova. Blir inget inlägg i morgon skulle jag tro, därför vill jag passa på att gratulera Johan som fyller år :) Denna lägger jag upp i hans ära:


- Tisdag

Jag har jobbat idag, slutade 22 och samma sak blir det i morgon. Det var rätt lugnt faktsikt så jag hade mycket tid över till Harpan. Ja, ni vet hur det är.
Jag var jätte glad idag för jag fick alla Turkiet-korten av Maria på skiva, så hela tiden på bussen tänkte jag "Nu ska jag få se häng och daller" Jag var förväntans full! Men sen, nu, när jag väl kom hem, så hade jag självklart glömt den. Jag måste säga att jag blev lite ledsen på mig själv.

Jag börjar bli sjuk också, har ont i halsen :( Så sa min mamma att jag var tvungen att cykla till bussen i morgon! Det är ändå 5km klockan halv nio på morgonen med massa skolböcker..okej jag är lat. Och mitt internet buggar :( Allting går dåligt nu. Jag vill bara ha helg, mer OC och min favoritLinnea!

Erika fyller i alla fall år idag! Och det firades, lite lagom mycket.

Min syster kom precis in och frågade om hon fick låna en kudde. "Ja" sa jag givmildt, "ta den du vill ha". Hon tog en kudde och försvann i all hast. Jag fick en liten skymt av den när hon svängde runt hörnet och jag tänkte: Vad var det där egentligen? Jag hade aldrig sett kudden förr! SEN SLOG DET MIG. Det var min Turkiet-kudde, den vi tog från hotellet :D Jag tog tillbaka min käre ägodel (så gott som) och nu är jag åtminstone en aning lycklig.



Nu måste jag duscha.


RSS 2.0