Hämnd

Nu har jag kommit hem från jobbet och har till och med hunnit vika tvätt, diska och dammsuga. Jag passar på att skriva ett snabbt inlägg medan jag ligger i soffan och väntar på att Jesper kommer hem så vi kan kolla på Revenge, är helt besatt av den serien! Vi har snart kollat klart på säsong 2. 

 
 
 
Vi har massa filmer på datorn som vi vill se men inget lockar mer än Revenge så nu måste vi plöja igenom alla avsnitt innan vi kan kolla på allt annat. Haha. När man följer serier så här så tar det upp så sjukt mycket tid, men det är ju så spännande!

Lite senare tänkte jag visa vad vi fick av Jespers föräldrar i helgen. 
Vi ses!
 

Jun. 30, 2014

Godmorgon!

Jag är hemma mellan jobb nu och äter lite frukost. Jag börjar klockan 7 varje morgon och då jobbar jag ungefär 1,5 timme innan jag har en liten rast, då passar det perfekt att åka hem och äta någonting.

Idag blev det hallon/blåbär-smoothie.
Den här blendern jag fick i födelsedagspresent är nåt av det bästa jag äger tror jag. Det är så lättsamt att slänga ner det man är sugen på, mixa, vända och sen är det klart! Jättedmidigt att ta med på vägen eller i bilen också.







Pulled pork

Igår åt vi pulled pork burgare med surdegsbröd. Det är Jesper som är kocken här, han är så duktig och påhittig! Pulled pork är en favoriträtt så det bjöd han mig på igår.

Det tar sån otroligt lång tid att göra pulled pork från grunden så vi brukar köpa 'färdig' i vilken matbutik som helst. Då behöver man bara ha den i ugnen i 20 minuter men vi brukar ha lite längre bara för att det blir godare och jag klarar inte av den rosa färgen så jag bränner gärna på lite extra.

Till det hade vi cheddarost och barbecue sås. Och en sallad på sidan om. Så gott!



Nu finns det ju även pulled chicken och pulled turkey bland annat, har dock inte hunnit testa nån av dessa än!

En helt okej söndag

Nu har jag kommit på att jag ska börja skriva igen. Så lät det ju för ungefär 2 år sedan också och det slutade i ett ynka inlägg så vi får se hur detta går.

Jag tycker det är roligt att kolla igenom bloggen ibland och uppleva alla minnen som finns här. Jag har ju faktiskt en hel del från några år sedan, mitt år i Australien bland annat, och allt finns samlat här. Det finns inte många andra sätt att återuppleva sådant så jag ska verkligen försöka att hålla igång lite nu så jag kan gå igenom den här tiden också i framtiden. Även om min vardag kanske inte är allt för händelserik så är det kul att spara ändå och kolla vad man tänkte och gjorde just den här dagen.

Just nu är Jesper ute på balkongen och bygger en soffa medan jag har diskat och städat lite. En helt okej söndag! Vi har tvättid om en halvtimme så jag ska snart gå ner och slänga in lite kläder.

Lite senare tänkte jag slänga upp en bild på vad vi åt igår, vi har lite av en kock här i huset.
Puss!

RSS 2.0