- Onsdag

Tja, idag har jag och Mattias städat lite sen åkte jag in till stan och skulle skriva över mitt bredband på Lisa. När vi kom dit tog vi en kölapp sen gick vi på länsförsäkringar medan vi väntade på vår tur. Sen när vi kom tillbaka igen så var det ett nummer över vårat. Fasen i helvete också. Vi fick ta en ny lapp och när klockan var tio minuter innan stängning blev det äntligen vår tur. Då insåg förstås Lisa att hon inte hade legget med sig så det är bara att komma tillbaka imorgon. Men det var värt det.

Närå, vi fick ju faktiskt inte ut nåt av det. Men jag kom i alla fall ut ur lägenheten. Nu kollar jag på Vänner, det är det avsnittet när Ross får spraytanning, hahahahahhaahaha.


- Tisdag

Fyfasen vad det har åskat idag! Jag blev faktiskt riktigt rädd där ett tag och trodde att jag skulle dö. Jag drog ur alla kontakter för att inte blixten skulle slå ner. Det ledde såklart till att jag inte hade nåt att göra så jag har vispat grädde under de två senaste timmarna. Så har jag suttit i min säng och stirrat in i den svarta tvn eftersom att hallen speglas i den och jag trodde det var en rånare som lunkande omkring här. Det lät så!

Nu är det i alla fall lugnt. Kollar på Ja vi elsker Hollywood! Vilket jävla skämt.

Bild från tidigare idag när Alva hälsade på. Hon varvade mellan att äta på kameran, tvdosan och mobilen. Hon blir en liten prylgalningen den där.



Sen blev vi lite trötta så vi lade oss och tittade på MTV tills Alva somnade.


- Gatufesten

Tänkte berätta lite om Gatufesten nu medan jag ändå är uppe och tvättar. Det hände ju en hel del äventyrligt och vi hade kul. Missade dock Fibes oh Fibes men jag trodde att dom skulle spela på Yran, ångrar det lite men man överlever ju.
Vi bodde i Mattias farmors och farfars stuga på Alnön, det var supermysigt och vi hade riktigt tur med vädret. Alla blev lite bruna i alla fall.
Så var vi såklart på Ikea och stan och lite sånt.

Nu till de äventyrliga sakerna, kanske det som är mest intressant.
Vi körde ner i diket på vägen hem på torsdagen. Så vi fick gå den sista biten hem, 4 km klockan 3 på natten. Och det var inte ett litet dike.



På fredagen var vi på skumdisco och så råkade jag skvätta lite skum på några fjortisbrudar så 15 stycken kom och skulle slå ner mig Lisa och Mattias, men vi klarade oss bra förutom att Lisa blev utslängd så klippte dom hennes band. Som tur var så var klockan så mycket att vi ändå skulle dra hem så vi missade inget och Lisa fick ett nytt band dagen efter. Och brudarna blev också utslängda. Jävla surkartar, varför går man på skumdisco och förväntar sig att inte få skum på sig?



Sista dagen så var det Mattias som kastade bort en killes tröja i publiken på Hoffmaestro. Men det var han som stod och snurrade den i fejjan på oss så det var fan rätt åt han. Men sen kom alla hans kompisar och hoppade på oss. Mattias fick slänga sin tröja sen han också för dom drog sönder den till en liten trasa. Tur att han hade en extra med sig, värre för den andra killen som fick gå utan resten av kvällen.


- Ögonmottagning

Innan vi åkte i torsdags så var jag ju på ögonmottagningen och fick sådana där droppar som förstorar pupillerna, tänkte bara visa hur det såg ut. Kan ju säga att det blev rätt ljust när man kom ut i alla fall!



- I'm back

Vi kom hem från Sundsvall igår efter ett par äventyrliga dagar, det måste jag berätta mer om sen när jag har lagt upp lite bilder och sånt.
Men nu ska jag hälla bort det kokande vattnet från äggen och äta lite frukost. Sen städa upp här och åka ner på stan för att köpa en tungpiercing, jag svalde min i typ fredags så jag har inte haft nån i sedan dess. Och igår spolade jag ner stången i handfatet.


- Tisdag

Igår var det en lång och händelserik dag, först åkte vi och besiktade bilen sen var vi med Alva och lekte i ett par timmar. Efter det så åkte vi hem och åt middag sen åkte jag hem till Linnea först och kollade på kattungar (sötast i världen) och så gick vi till Mårten och kollade lite fotboll och hängde. Det var en trevlig kväll det.

Idag är det superbra väder så jag ska nog sätta mig ute och läsa lite, men först ska jag och Mattias kolla på True Blood.




- Jämska är grejer de

Alltså jag ska nog börja snacka jämska, grovt. Det är snyggt det. Eller man kanske måste köra lastbil eller åtminstone gå fordon, det verkar ju komma automatiskt då.

Nä fan, hinner inte blogga mer nu. Ske stopp op'n prillan o ta skotra ut te byn, dräck kaffe me gobban i kortböxan, de vårte nå så värmt.




- Måndag

Mattias har åkt iväg för att byta batteri i bilen så jag har passat på att städa lite och diska. Såg ut som vi rejvat hela natten här alltså så jag var ju tvungen.
Men nu är det fint.

Idag har det varit supervarmt, men dock mycket moln så det blev inte så mycket solande, men lite i alla fall!
Ikväll ska vi gå och kolla på Eclipse också, jag har höga förväntningar. Fast jag längtar mest till nästa film eftersom den boken var min favorit. Kan inte minnas om det var tredje eller andra jag tyckte var sämst. Måste nästan läsa alla en gång till.


- Måndag

Jag håller på att fixa en skiva som vi kan ha i bilen på torsdag när vi åker ner till gatufesten i Sundsvall, för att peppa. Bara låtar från dom som ska spela. Medan ligger Mattias här bredvid och läser en bok. Bree Tanners andra liv, alla som har läst Twilight böckerna borde läsa den.

Igår var vi hos Ingela och firade Johan som fyllde 30. Sen var jag i Lisas nya lägenhet medan Mattias fixade bilen, han fixade den så bra att den slutade fungera.






- Typ Torsdag

Nu har jag kollat klart! Och det är verkligen dags att sova. Imorgon är nämligen en lång och händelserik dag för jag ska typ sova hela dagen, kolla lite på tv och äta. Sen ska jag kanske orka ta kort på mitt lilla kontor till portfolion men det är inte säkert att jag hinner.

Är trött nu iallafall, somna nästan medan jag skrev. Så här ser det ut.


Det har luktat gubbsvett här i typ en timme nu kan inte andas. Tänkte att nu fan har jag glömt deon och kommit in i klimakteriet med allvarliga problem alltså men sen insåg jag att det var kudden som luktar. Den blå man ser på bilden. Undrar varför jag ligger kvar.

- Onsdag

Idag sover jag hemma hos mig och Mattias hemma hos sig. Gästerna for hem för ett par dagar sedan så nu var det bara jag och mamma hemma. Jag slutade jobbet klockan tio sen åkte jag hem i regnet.

Det skulle inte förvåna mig om det blev översvämning, imorgon kommer vi att få simma ut genom fönstret och sätta oss uppe på taket med hundarna och hoppas på att bli räddade. Då ska jag emigrera till Thailand, där bor man billigt.

Idag är det i allafall tjejkväll, kollade nyss på Sex and the city och åt jordgubbar. Nu ska jag se dom nya avsnitten av The City och The Hills, sånt som jag inte kan sitta och kolla på med Mattias. Bara när han spelar tv-spel.



Så här såg det ut när jag kom ut från jobbet, det syns inte riktigt men det var liksom en liten pool där utanför av skitit regnvatten. Man blev lite sugen att sätta sig på trottoarkanten med en kall cola och svalka tårna.

Tur som attsiken att jag hade paraplyet. Och att det inte blåste så himlans mycket. Sista jag skulle gå med paraply på stan så blåste det så att paraplyet hamnade ut och in ni vet, då hjälper det ju inte så mycket direkt.



Jag försökte göra illustration ala Kissie, hon kan hon.

RSS 2.0