- Fredag

Nu har super många varit inne här och jag har inte skrivit nåt så nu kommer ingen komma tillbaka och jag kommer ha ångest för resten av livet.

Jag har jobbat hela dagen och nu kom jag hem till Linnea (eller hon är hemma hos mig) i tron om att min syster var på fest och vi skulle få ha en lugn stund. Men nej, hon ligger här full i sin säng och har gjort slut med sin pojkvän. Linnea käkar morot så det knastrar i hela huset och så har hon smörjt in sig med tigerbalsam så det sticker i näsan. Dessutom hade Erik varit här och det missade jag :( Han åker hem snart och jag saknar honom redan. Vi ska dock träffa honom i morgon.

Nu ska jag kolla om det finns nån mat här, jag har bara ätit en banan.
Dessutom så var det nån som skickade in en fråga om vilket nummer man skulle ringa om man ville rösta på Robin B på Idol idag, det var 08841401 och inte 04 som jag råkade skriva. Vem var det som hade 04? Den borde tacka mig för alla extraröster.
Det var nog mitt fel också att Robin hamnade i botten.

- Torsdag


Min mamma har varit i Finland. När hon kom hem hade hon köpt en låda med 20 stycken Skipper Pipes, mina favoriter. Nu kommer jag leva på lakrits. Dessutom budar jag på Prison Break säsong 3.

Vad tror ni om att Tupac kanske lever? Jag tror på det jag. Man kan ju i alla fall hoppas, det skulle vara nåt det. Bättre vore ju förstås om Elvis visade sig vara fullt frisk och vid liv, men den chansen är kanske inte så stor. Tupac däremot har ju gjort massor av album och musikvideos efter sin död, det kan ju i och för sig vara så att han hade gjort låtar och ett par videos innan han dog men hur förklarar det att han sjunger/rappar om när Denver Broncos vinner Super Bowl i Tupacs Greatest två år efter sin död och att han även på samma skiva refererar till filmen Armageddon? Men egentligen, det måste ju vara nåt sorts PR-trick. Hur dum får man annars vara om man skriver en sång om en film som gjordes 1998 när man dog 1996? Det är ju lite genomskinligt.

- Torsdag

Det går inge bra med bilderna, det fungerade tydligen inte för Johanna att lägga in dem på datorn och Petter har inte loggat in på hela dagen. Jag har legat beredd med datorn på magen utifall att. Jag har inte ens duschat utan istället låtit gårdagens lukt gro in rejält bara för att jag inte skulle missa om han loggade in en sväng. Jag har nämligen märkt att jag aldrig håller vad jag lovar här i bloggen. Men nu har jag gett upp, och tvättat skiten av mig.

Det är dåligt på tv ikväll så jag och Linnea ska gå på ica och köpa en film, har jag planerat. Och lite 3,90kronors halloween-godis. Just nu sitter vi och tittar på Glamour på tv4+, det kan inte bli bättre. Om jag skulle vara en skådespelerska skulle jag aldrig vara med i en såpopera, snacka om evighetserie. Det känns som man inte riktigt blir tagen på allvar.


- Torsdag

Gårdagen var otroligt rolig, har saknat alla gamla klasskamrater. Vincent mådde inte så bra dock och en del saker var roligare än andra. På slutet satt alla i bastun och lyssnade på musik och hade det mysigt. Då hände en mystisk sak, jag och Linnea tror att Erik hittade sina drömmars kvinna, men han vet inte vem det är. Lite som Askungen ungefär. Nu måste han leta upp vem som var det schysta hånglet i mörkret i bastun. Undrar vem det kan vara?

Blev i alla fall outfit nummer 3 och det kommer bilder så fort Petter och Johanna har skickat.

Nu ska jag och Linnea kolla på tv hela dagen och äta pizza.


- Onsdag


Vad ska jag ha på mig ikväll? Outfit ett, två eller tre?
Ettan är kjol och vit tröja. Tvåan vit tröja nån liten sak och ljusa jeans medan trean är mörka jeans. Det blev cambilder med dålig kvalité. Min kamerakabel lyser fortfarande med sin frånvaro.

- Onsdag

Idag har jag och Linnea städat hela lägenheten så det luktar smultronäng här. Imorgon kan vi alltså bara komma hem och vila våra huvuden. Nu ska vi strax åka hem till min mamma och städa ur mitt rum, sen blir det lite förpepp där med coldplay. Kommer kännas sorgligt att jag aldrig mer kommer bo hemma, vakna upp i min säng i mitt rum. Det är slut på det nu. Jag längtar inte till julafton.

Jag har längtat hur länge som helst efter att få egen lägenhet, slippa bo hemma och kunna göra vad jag vill. Handla vilken mat jag vill. Nu får jag ångest.

- Tisdag

Linnea ska köpa gymkort. Härligt härligt. Då har jag två stycken att svettas med.

Fester som man planerar längtar man verkligen till. För det mesta blir det ju en spontan fredagskväll men när man bestämt långt i förväg blir det oftast även roligare. Jag och Linnea har förberett oss hela veckan inför morgondagen. Fixat lite olika spel som man kan underhålla sig med och idag har vi bestämt att vi ska stanna uppe länge för att sedan sova ut länge imorgon så vi då orkar vara uppe länge. Vattentätt. Därför blev det tv-kväll med:
  • Leather heads
  • Ugly Betty
  • Desperate housewives
  • Closer
  • Tila Tequila
En sak som jag inte har bestämt ännu är vad jag ska ha på mig. Kanske ska jag bara ha på mig pyjamasen med detsamma så jag slipper byta om på torsdag. Jag har ju en ny.

- Tisdag

Idag har jag arbetat. Skulle vaccinera mig och göra lite hälsokoll klockan elva. Innan det fick man inte äta så jag kom dit med knorrande mage. Det började med blodprov i armvecket och sedan i fingret. Jag blev så illamående att jag var tvungen att ta en vila. När hon sa att jag hade lite högtblodsocker, frågade om jag hade diabetes i familjen och att vi var tvungen att ta nytt så sprang jag in på toa och spydde. Blev inge mer av den kollen efter det. Slapp vaccinationen och tack gode gud urinprovet. Dock måste jag komma tillbaka på måndag och kolla blodsockret. Tänk om jag har ätit så mycket godis att jag fått diabetes?

Nu ska jag och Linnea laga pilsnerkorv.

- Måndag

Nu har jag letat så mycket efter den där kabeln att jag har blivit irriterad. Tur att man har Linnea, Prison break och Ben & Jerry's vid dessa tillfällen.


- Måndag

Jag har tappat bort min kabel till kameran så jag kan inte lägga in bilderna förens jag har hittat den, vilket jag ska göra! Nånstans bland allt rat måste den ju vara. Måste bara minnas var jag hade den sist.

Jag och Linnea var på stan idag, när hon skulle ta ut pengar så frågade hon vilket datum det var. 27:de svarade jag världsvant och tittade på min mobil: Tisdag 28 oktober. VA? Hur hur hur kan vi ha missat en hel dag? Linnea fattade inte heller, var tog måndagen vägen? Paniken steg inom mig, jag har missat att gå till jobbet, jag har missat min hälsoundersökning, jag har missat min vaccination. Jag var tillsist tvungen att ringa till min syster och fråga vilken dag det var idag. Måndag svarade hon efter sekunders betenkätid. Jag kunde pusta ut, min mobil ljög för mig.

- Måndag

Det var riktigt trevligt igår, jag tog en del kort som jag kommer lägga upp senare idag men först ska jag och Linnea gå in till stan för att hämta lite saker till onsdag, äta lite mat och sedan träna. Blir spinning och styrka överkropp.

- Söndag


Idag blir det mys med det här gänget, äntligen har Erik kommit hem från Arvidsjaur. Det är så skönt med lov, man kan  göra vad man vill varje kväll i veckan. Synd att jag inte har några batteri i kameran. Annars hade jag kunnat ta ett par livade bilder. Jag kanske ska fixa detta innan dom kommer?

- Söndag


Lisa och Linnea
Den här bilden lägger jag bara upp för att Max ska få se kvinnan i sitt liv.
                                                                                            

- Söndag

Vilken härlig dag det är idag. Jag myser i min klasströja och längtar till onsdag. Linnea står i duschen, när hon är klar ska vi på ica och köpa gott sen göra varmamackor.

Nästa helg är det Halloween, jag tycker inte det är så speciellt. När jag var yngre så klädde alltid jag och min syster ut oss till häxor med vitt självlysande ansikte och blått hår, sen kokade mamma grön spaghetti, vi älskade Halloween på den tiden. Så klart gick man ut på bus eller godis, jag har dock aldrig gjort nåt bus. Kanske var det för alla var så givmilda i Ås? Dom hade alltid godis, eller så fick man nån gammal apelsin eller ett russin. Nu för tiden kan det vara roligt med nån maskeradfest men jag jobbar faktiskt hellre under den helgen, röda dagar betyder mycket pengar.

- Lördag

Jag vill vara bäst på nånting, tillexempel att ge goda råd eller räkna ut svåra tal. Vad som helst egentligen, men jag är antingen sämst eller medelmåttig. På det sättet tar man inte över världen.

Vad ska jag och Linnea göra ikväll? Någon som har en idé?

Idag åker syster hem till mor och stannar där över lovet så jag och Linnea har lägenheten för oss själva! Helt fantastiskt. Dessutom ställer man tillbaka klockan en timme inatt så vi får sova lite längre. Vintertid är goda tider.

- Lördag

Idag fyller Kim år! Hjärtliga gratulationer!
Nu ska jag och Linnea se på Sweeny Todd.

- Fredag


Om Peter Zettman kommer till Östersund så ska jag se honom. Just det, Felix Herngren också.

På tisdag ska jag vaccinera mig mot influensan. Vi får det gratis genom jobbet. När man skulle anmäla sig så tyckte jag att det var en bra idé, nu känns det mindre prima. Jag är lite rädd för sånt där som har med nålar att göra, hatar som sagt att ta bedövning hos tandläkaren och så vidare. Ska på hälsokontroll samtidigt, ta massa prover. Det ska bli skönt när det är över.

- Fredag

Jag har kommit på att jag har massa åtråvärda saker, så vad jag än säger till min syster och hur mycket vi än bråkar så kommer det alltid finnas nånting som hon behöver av mig. Så därför kan jag vara hur jävlig som helst.

Dessutom är det lov!

- Fredag

Jag sitter på skolan. Har en halvtimme kvar på en 90 minuters lunchrast. Sen har vi bild till 13.20, men man hinner alltid klart allt innan lunch och får därför sittea och rita kort. Emma upplyste nyss om att det är lov om en och en halv timma! Kan det bli bättre?

Linnea kommer klockan 12, vi sak vara hemma hos mig och mysa framför idol ikväll, blev inge Petter :(


- Torsdag

När jag kom på jobbet idag så såg jag att jag slutade 20.20 och inte 22.20, blev glatt överraskad. Tretimmarspass är verkligen nåt att hänga i julgranen, dock känns det ju lite onödigt men det är så skönt att få gå hem.

Har fått en jacka också, varm svart. Gratis av jobbet, med en liten logga på. Jag kommer ha den i vinter i Edsåsdalen.

Löning i morgon! Fler än jag som ska shoppa?

- Torsdag

Jag har äntligen skrivit min recension! Skönt att ha den gjord. Nu är det lov och Linnea kommer hit imorgon. Ska bli så härligt.

Jag hörde ett litet ryckte om att Domus ska bli galleria, jag har helt missat detta. Vi ska få Monki! Och möjligen Gina tricot, men det är inte helt hundra så jag vill inte bli för lycklig. Hur länge har inte vi Östersundflickor väntat på gina? Tycker det kan räcka nu.

Dessutom märkte jag att det var 3.90 på lösvikt här på affären bredvid, Linnea kommer bli så glad.

- Onsdag

Idag är jag inte på bra humör. Kommer nog inte vara det på ett tag framöver heller känner jag. Allt är fel. Hoppas det blir bättre på lovet i alla fall, då blir det fest med gamla klassen från högstadiet hemma hos Karin och Erik kommer hem! Har verkligen saknat alla.

Festen med nuvarande klassen verkar inte bli av, dock skulle det vara sjukt roligt.

När man har gått ut en skola och lämnar klassen som man umgåtts med mestadels under fyra år så blir det aldrig detsamma, det har jag erfarat. Men de man umgåtts mest med har man fortfarande kvar, vilket är det allra bästa, man vet att de alltid finns där. Dock är det några som man gillar och har minnen med som man nästan aldrig ser, en sån person är Robin för mig. Jag skulle verkligen vilja träffa honom oftare, men nu har det gått så lång tid att det känns som om jag inte kommer känna igen honom. Hur mycket man än vill, så blir det aldrig som förr.
Om det är bra eller dåligt är väl relativt, men man har ju alltid kvar minnena.

Jag och Robin på grillkalaset första helgen på sommarlovet 2007, aldrig mer 9H.

- Tisdag

Nu har jag skrivit lite om boken, måste bara läsa ut den så jag kan skriva mer. Men nu är det bra på tv.

Carro är hos sin kille. Det här är första gången jag vill att hon ska komma hem, jag vill gå och handla men inte själv. Hon kan gärna få komma hit och följa med till Kvantum och sen åka iväg igen.

Jag hade kunnat ta med mig vår hund, Nova, men hon är så liten så hon skulle nog flyga bort om jag knöt fast henne utanför affären. Eller så skulle hon bli uppäten.

Nu skulle jag lägga upp en bild på sötnosen men min kamera verkligen käkar batteri. Jag får inte igång den fast jag bytte i torsdags och har inte använt den sen dess. Det får bli cambild. Hon är skelögd.

- Tisdag

Första dagen på skolan idag efter min sjuka period. Det började bra med Forrest Gump på engelskan.

Igår var det sjukt skönt att vara med Linnea. Vi åkte hem till henne och såg Iron man. Efter det gick vi upp på hennes rum där jag somnade halv sju och vaknade halv nio. Sen gick vi och la oss för att se O.C. Nu är det bestämt att hon följer med på Petter och Pulpa på fredag :D Just ja, måste beställa biljett. Sen ska vi ha tjejmys på lördag.

Nu måste jag sätta igång att läsa min engelskabok, recensionen ska vara inne i morgon.

- Måndag

Ingen skola för mig idag heller. Har bad som jag inte kan vara med på tack vare att förkyldningsbakterier frodas i min kropp just nu. Jag hade alltså sovmorgon idag, jag skulle ha sovmorgon om jag skulle till skolan också. Vi börjar nämligen 11.40 idag. Men nej, nej. Klockan åtta imorse knackade Linnea på dörrren. Nu har jag gjort mig fräsch så vi ska hem till henne och mysa med film hela dagen.

Fyller på min mobil nu! Så ni vet, om ni behöver mig.

- Måndag

Jaaa, wee :D Idag klockan 22.00 börjar fjärde säsongen av Prison Break. Visst, det är jävligt utdraget, men bra ändå!

- Måndag

Jaaa, wee :D Idag klockan 22.00 börjar fjärde säsongen av Prison Break. Visst, det är jävligt utdraget, men bra ändå!

- Söndag

När jag kom hem idag så luktade det... rent. För första gången. Syster hade städat, skurat och tvättat. Till och med mina sängkläder. Så nu kommer jag sova gott i natt. När jag klev innanför dörren så satt hon nyduschad och mumsade på glass, jag blev superglad. Tills jag upptäckte att det var chokladglass, som jag inte gillar. Lovar att det var planerat. Jag fick fil istället.

Idag ska jag försöka somna i tid.

- Söndag

Idag var jobbet jätte drygt, knappt inga frågor. Men söndagar är bra jobbdagar. Man märker verkligen skillnaden på lördagar och söndagar. Frågorna verkligen lyste med sin frånvaro och på bussen var det endast jag, en tjej med barnvagn och en kille som luktade banan. Annars är det proppfullt.

Idag på femman var det Bridget Jones, vad var det jag sa? Jag kollar på I hennes skor, den har jag alltid velat se. Dock kom jag försent in i filmen så jag kan inte koncentrera mig.

Ringde till Linnea idag också, så vi ska träffas i morgon. Trevligt, mycket trevligt.

En liten fråga, vad ska alla göra på halloween?

- Lördag

Nej, det är minsann ingen som vill se Henrik? Han är ju rolig! Ja, ja.

Idag var jag på jobbet igen. När jag åkte in med bussen så var det en surtant som satt med sina barn (kan mycket väl ha varit barnbarn också). Hon sa åt dem att sitta still och vara tyst, vettigt kanske om man är på en buss. Men hon sa det med en sånt tonfall att man trodde dom var på konsentrationsläger. Och så svor hon, vad hände med man får inte säga faan, gagga bläää.

Nu har jag bara morgondagen kvar. Sen får jag lite paus, förutom att skolan börjar. Men jag försökte få tag på Linnea idag för att höra om vi skulle göra nåt på måndag. Inte gick det, får fortsätta i morgon.
Nu ska jag äta rostmackor och sen kakor som carro har bakat.


- Lördag

För några helger sedan kom Carro hem från en kompis och berättade att dom hade vänt uppåner på henne så hennes mobil föll ur fickan ner på golvet så displayen gick sönder. Då tog hon sin gamla mobil.

Nu kom hon hem och berättade att en tjej hade spillt öl på hennes mobil. Så vet ni vad hon får göra nu? Ja minsann, låna Maddes gamla goding. Käraste 3310


- Lördag

Jag har noll kronor på mobilen. Eller det var inte helt sant, man har ju aldrig noll komma noll noll på saldot men ni fattar vad jag menar. Därför kör jag kommunikationen över bloggen istället när folket inte är inne på msn.

Cecilia, vad är det du hatar?



- Fredag

Nu har jag jobbat, vill aldrig jobba mer. Men det ska jag göra både imorgon och på söndag. Idag när jag skulle åka hem tod bussen världens omväg, jag kan inte minnas att den nånsin åkt den där vägen förr? I alla fall var det en full gammal gubbe som satt och plingade hela tiden, hans sällskap kunde inte hålla reda på honom heller; det är ju i alla fall vi ungdommar bra på, tillsist stängde chauffören av knappen så när det väl var någon som skulle kliva av fick man skrika för full hals.

Är det någon som vill följa med mig på Henrik Schyffert? Nån frivillig? Om ni får betalt då?

Nu ska jag ta och sätta en matbit i magen.

- Fredag

Nej, jag orkar inte åka till skolan, då kommer jag få vänta där i en timme. Jag och Cecilia får talas vid på måndag.

Jag tycker att det var sjukt onödigt av mig att ta på mig jobb i helgen, jag som är sjuk och allt. Det känns otroligt lockande att bara stanna hemma och titta på idol och mysa ikväll. Fast å andra sidan kan jag behöva jobba lite och ha nåt att tänka på.
Mina systrar ska umgås idag också, jag skulle vilja vara med. Nån gång inom en snar framtid ska vi träffas och se familjefilm, det ser jag framemot. Goda tider.

Har ni någon gång fått en känsla av saknad av något som ni egentligen inte har, fast det känns som ni förlorat det? Det händer mig, det är ingen god känsla.


- Fredag

Uscha, det här är ingen bra dag. Jag skulle inte ha gått och lagt mig klockan tre i natt. Jag funderat på att åka in till skolan och snacka lite med Cecilia om gårdagen, ska börja jobba 14.10 så det är kanske lika bra. Dessutom har jag inte sjukanmält mig.

Läste på Özz blogg att hans sämsta föreställning var här i Östersund igår (dock den tidigare, som jag inte var på) och att han inte riktigt känt den glädje han gjort hittills under turnén. Sjukt trisst känner jag, man vill ju att dom ska ha goda minnen från Östersund. Jävla tjej som var tvungen att sitta där och filma eller ta kort eller vad hon än gjorde, noll respekt.



- Fredag


SnyggLukas fyller 18år idag! Hjärtliga gratulationer.

- Torsdag

Björn, Måns, Özz och Soran var underbara. Skrattade så jag dregla och fick kramp. Efter föreställningen så sprang jag, Cecilia, Carro, Karro och Sofie runt för att få se killarna hur länge som helst men det gick bara inte. Efter nån timma eller så, så försvann alla. Tillsist var det bara jag och Cecilia som satt och väntade på hennes pappa. När han kom skulle jag cykla hem men vem ser jag inte komma springandes då? Jo, SORAN. Jag skriker febrilt HEEEJ när han var några meter ifrån. Han svarade: Haha hej, jag har glömt en sak!! Så sprang han vidare upp til folkets hus. Jag stod snällt kvar med min cykel och hoppades att han skulle komma tillbaka. Det gjorde han såklart, han skulle ju till hotellet. Så jag följde med honom eftersom att jag skulle hem och det ligger på samma väg. Jag fick en kram, vi tog en bild, han frågade lite vad jag jobbade med och han var mycket intresserad av frågorna och så snackade vi om var han bodde, var jag bodde och så gav jag han lite kritik på kvällens framträdande. Han skulle hälsa dom andra från mig också :)

Jag är lycklig. Sitter nu med ett täcke, en skål med godis och en bok inne på toaletten för att inte väcka min sovande syster. Jag kan inte somna. Känner däremot på mig att jag kommer drömma fina drömmar om Soran, vi är kära i varandra. Eller inte. Men jag börjar gilla honom mer än Björn. Björn är inte så tillgänglig, han sprang av scenen medan de andra stannade och snackade med ett gäng tjejer som ville ta kort, vad är det liksom? Men han är såklart sötast och roligast. Än så länge.


Haha, fan hur jag ser ut. Men hellre en bild där man ser ut som en stjärtlapp än ingen alls :D:D Vilket fint par vi skulle bli va?

(8) Madde och Soran är inte som andra, Madde och Soran är kära i varandra....

- Torsdag


Okej mina vänner, nu är nedräkningen över! IKVÄLL BLIR DET BJÖRN GUSTAFSSON (och Måns Möller, Soran, Özz) på folkets hus i Östersund :D Jag och Cecilia köpte våra biljetter 7 april och har längtat varje dag sedan dess. Ikväll smäller det. Synd bara att jag är lite sjuk men jag känner pigg eftersom att jag är så pepp.

Inatt drömde jag att vi skulle se björn men det blev massa hinder på vägen, jag hade ingen skjuts, hittade inte cykeln och så vidare. Så blir det alltid i drömmar, man hinner aldrig göra det man ska. Jag vaknade i alla fall upp i panik klockan 8, sjukanmälde mig och sedan kollade jag på the voice eftersom jag inte kunde somna om.

- Torsdag



Tänkte lägga upp lite fina bilder från maskeradfesten i lördags. Här är Maria och jag som lederhausen och Jemtå som jokern. Han var otroligt lik.


- Onsdag

Alla som älskar Blondinbella och är helt förstörd nu när hon har slutat blogga borde lusläsa Nils blogg bara för att få en skymt av hennes liv. Synd att hans blogg är så ointressant.

Ett speciellt inlägg till Cecilia eftersom att jag inte har pengar på mobilen och hon inte är inne på msn:

Klart som korvspad att jag kommer i morgon! Vi har längtat som as i ett halvår inte ska lite feber och min obefintliga röst få stoppa mig. Jag skulle gå dit även om jag hade magsjuka och spy i en skurhink som jag skulle ställa bredvid mig. Vadå? Jag har väl lika mycket rätt att se Björn som stackarn bredvid mig även om jag har lite problem med hälsan.

Dessutom, en annan sak Cecilia, kolla på det här. Jag klickade glatt in på länken och tänkte hujeda mig! ett avsnitt jag inte sett :D:D men vad upptäckte jag? Det är inte rätt, det är fel! Det är inte Björn. Jag fick ont i ögonen.

Nu ska jag verkligen sluta sitta vid datorn, har fått otroligt ont i huvudet. Ska försöka läsa min engelska bok istället så jag kan skriva en recension om den.

- Onsdag


Syster ringde nyss, hon sa att jag låter mycket snällare när jag är sjuk än vad jag egentligen är. Hon föredrar alltså mig i detta tillstånd. Mitt rätta jag kanske kommer fram då? Ful, slapp, skrovlig, blek och seg. För egen del föredrar jag när hon är pigg och kry och ute ur huset.

Nedräkning!


- Onsdag

Igår hade jag fysikprov, det gick sjukt dåligt men jag kommer inte få ig i alla fall. Redan då började jag känna att jag kommer bli förkyld, det gör alltid ont i öronen och sen kommer smärtan till halsen. Slutade halv fyra och gick då till jobbet där jag satte mig och gjorde engelskan för att sedan börja arbeta klockan fem. Fick super ont i huvudet och tänkte ta en huvudvärkstablett då jag upptäckte att det varken fanns nån på jobbet eller i min väska. Kan säga att 6 timmar framför datorn inte gjorde saken bättre. Jag satt mest och skakade, fick feber och hackade tänder. Jag har nog aldrig mått så dåligt förut, benen orkade inte hålla mig uppe. När jag väl slutade jobbet och skulle gå till bussen så mådde jag så dåligt att jag började grina, det blev för mycket med allting för många känslor som tryckte på och jag började tänka på både det ena och det andra som inte gjorde mig gott. Just där och då skulle jag kunnat lägga mig ner och dö, så kändes det.

Idag är jag hemma och missbrukar piggelin och gossip girl.

- Måndag

Jag sitter på skolan och har virtuell design. Det är skönt med måndagar, tack vare att vi börjar 11.40 och har VD sen idrott gör att det inte känns så hårt med Söndagar.

Cecilia kom precis in, en och en halv timme för sent. Hon hade visst försovit sig. Det är smidigt att försova sig när man börjar halv tolv.

Nu sitter jag och lyssnar på The Killers, vi ska göra en bild som presenterar Teknikprogrammet inför Öppet Hus då niorna kommer, jag hoppas Douglas kommer då för det var banne mig länge sen. 
 
Jag tänkte visa min lilla bild, men det fungerade visst inte. PS är inte min styrka, jag har redan glömt bort allt så det fick bli en lätt utväg.

Senare idag blir det träning och sedan bär det av hem till Maria där jag ska plugga fysik. Uscha, prov i morgon.

- Söndag


Idag fyller Jonte 18 år också, grattis grattis.

- Fredag

Ni minns väl att jag skrev om när min syster var med i ett reklamblad för sportringen? När jag letade i minnenas kartonger hemma hos mamma idag hittade jag det! Här är hon.


- Söndag

Ja ja ja. Skoj var det igår, hoppas jag inte skämde ut mig för mycket. Alla verkar tycka att det var sjukt roligt och detta ska göras om! Bilder kommer när Maria har skickat över dem. Om det hade funnits pris för bäst utklädnad hade Jemtå vunnit. Och jag, såklart.

Idag var jag hem till mamma och städade ut bland lådor och sånt. Hittade massa bilder från när vi var små och även på när mamma var ung. Det är roligt sånt där, fina minnen. Det fanns två lådor med leksaker, när jag gick igenom dem kände jag mig som 7år. Jag fick sån himla lust att byta kläder på dockorna och leka kassörska med min kassaparat. Vissa saker gillar man så mycket att man bara måste ha kvar dom. Mina barn ska få leka med dessa saker, men man vet ju att dom inte bryr sig, dom kommer ju vilja ha nya grejer precis som vi vill. Men då kan jag smyga in och byta lite blöja på min docka när ingen ser.

Nu ska jag vila, längta efter godis och se massa tv.

- Lördag

Nuni! Jag sitter hos Maria, förfesten började igår och fortsätter fram till klockan åtta. Vi har precis fixat superljud och spelar Bag in da Box på högsta volym. Känner på mig att det kommer bli en bra kväll.

Imorgon kommer ni få se bilder på vad alla (de flesta) är utklädda till!

- Fredag


Det känns som om jag har fel på ryggraden. Den är lite på sniskan. Jag kanske har Skolios? Det är ju trots allt fler kvinnor än män som drabbas av det och varför skulle jag inte vara en av dem, det vore just typiskt. Nu kommer jag få gå med en sån där ställning tills jag är helt återställd. Eller vänta nu, ställningen kanske man har när man har brutit nacken? Jag kommer få ha korsett, fan. Men nej, jag har nog växt för mycket för att den ska hjälpa. Jag får leva snett helt enkelt.

Vilken äcklig bild jag la upp.

- Fredag

Om ett tag ska jag iväg och tvätta, vi har ett stort berg med tvätt som vi har klämt ner i en stor blå IKEA-påse, dom är väl till hands ibland. Det är så kompakt packat i den där påsen så när man ser den med blotta ögat tänker man vadå? det där är väl inte så farligt men när man sen ska svänga upp påsen på axeln som tomten på julafton faller man ihop i en hög av dess vikt. Jag får helt enkelt släpa den efter mig.

Jag har blivit less på msn, ja ni hörde rätt, jag har blivit less! och det är två personers fel.


- Fredag

Äntligen äntligen fredag. Det är så skönt. På fredagar har vi bara bild och vår bildlärare är verkligen en slapp kvinna, både till sätt och utseende. Hon är "inte så noga på minuterna". Det är nog därför Robin kommer inlunkandes efter lunch varje fredag, och då återstår en och en halv timme av dagen.

Något som är skitjobbigt är att vår lampa på toaletten har gått sönder, nu har vi ett stearinsljus där inne och jag kan därför inte duscha. Jag ser ju inte vad jag gör. Positivt att jag ska till Maria idag då, för då kan jag duscha där så slipper jag lukta svett och gamla rester tills östersunds bostäder rör på fläsket och fixar lampan. Ja det är inte bara glödlampan som är trasig, vi kan faktiskt byta en sån själv.

- Torsdag

Ni vet, man blir ju vad man äter. Eller, då skulle jag vara en hårdmacka vid det här laget. Man blir i alla fall som dom man är med. När jag går runt i lägenheten och liksom suger luft mellan framtänderna i tjugo minuter känner jag att jag kanske umgåtts för mycket med Maria. Detta har vi talat mycket om. Man tar verkligen efter varandras tal och beteende, rätt roligt.


- Torsdag

Jag sitter och tittar på The Hills, de har maskeradfest och jag längtar till lördag. Snart är det dags.


Idag var en trivsam dag, fick mest ingenting gjort men gjorde jätte mycket. Hade Kemilabb med Simon som läste gamla hederliga ungdomstidningar. Nu borde jag städa och läsa fysik, har lite dåligt samvete för en sak. Men om jag gör fysik kommer jag känna att jag skippade jobbet för nåt gott.

Dessutom var det här nåt av det sötaste jag sett på länge, en av bandmedlemmarna är min klasskamrat.


Nedräkning!


- Onsdag

Jag har varit och tränat idag, och gjort engelskaprov. Det här vädret får mig på myshumör.

För att återgå till en viktig detalj. Jag tränade idag, vi körde spinning intervall och jag har aldrig någonsin sett en människa svettas så mycket som Yngve (jag vet såklart inte vad han heter, men jag censuerar det). Han hade en grön tröja på sig, efter passet var den svart av svett utom längst ner. Om han skulle vrida ur den där tröjan skulle han kunna dränka vem som helst, vi skulle bli tvungen att bygga en ny 'Noas' ark.

I morgon ska jag jobba och på lördag är det oktoberfest! Jag och Maria ska vara lederhausen, tysk ölflicka. Är sjukt nyfiken på vad alla andra ska vara och det kommer bli otroligt roligt! Lägger såklart upp bilder senare.


Nedräkning!


Nedräkning!


- Måndag


Jag tränar kemi, detta kommer sluta illa känner jag. Jag pluggar och pluggar men inget fastnar. Jag har ett antal alternativ, antingen kan jag sitta uppe och läsa alla anteckningar och kapitel i boken hela natten för att sen rabbla det untantill eller så kan jag förevigt skippa provet och skylla på Peo (kemiläraren) att det är han som tappat bort mitt prov. Eller så kan jag skriva allt jag minns på varenda fråga i morgon på provet, nånstans måste det ju bli rätt.


- Söndag

Och just ja! Idag när jag cyklade hem från bion och parkerade cykeln här utanför så stod Joel och knackade och kom inte in. Jag sade glatt: Hej Joel! Han går nämligen i min klass. Och det visade sig att vi bor grannar. Helt galet, jag har inte märkt det förens nu. Jag fick dock positiva känslor av upptäckten, han är otroligt go och rolig. Tur att det var han och ingen av dem som luktar farfars gamla sockar (nämner inga namn).

- Söndag



Idag var jag på stan och såg på bio och åt mat. Jag och Maria kom på världens bästa idé, eller okej det var hennes idé. Ska utföra första delen i morgon sen får ni veta mer. Längtar

Vi såg Step brothers, den var rätt rolig men inget jag ser fler gånger. Den var en i mängden, så att säga.

Nedräkning!


- Söndag

Nu sitter jag hemma i lägenheten igen, jag ska nog aldrig åka tillbaka till pappa igen. Inte till min mamma heller. Från och med nu gör jag slut med min familj. Undra hur det ska gå när jag bor med min syster? Ignorera.

Jag åkte buss hem. Varför är alla gamlingar översociala med varandra? Så fort det kommer in nån ny börjas det tjattra, fast de inte sett varandra förr. Undra om det var så för dem när de var yngre också, att deras generation helt enkelt är mer pratglada, det ligger i dem att hälsa på varenda själ som är i samma åldersgrupp som de själva. 40åringarna gör ju inte detta, och inte heller vi ungdommar. Men det kanske kommer med åldern.

- Lördag


Vad blir det ikväll då?
Kanske Mårten, kanske stan eller kanske helt enkelt bara stanna hemma och mysa med filmer som jag fick av Johan idag.
12 avsnitt av Gossip girl, Iron man, Fool's gold och P.S I love you.

Nedräkning!


- Lördag

Jag ska plugga kemi, skulle egentligen ha börjat för några timmar sedan men ni vet hur det är; det dyker alltid upp nåt man måste göra innan.
Dock har jag gjort upp en plan som ska göra min pluggande lätt och smidigt.

  • Sammanställ alla anteckningar till ett dokument på datorn, det är mycket roligare att skriva på datorn än för hand. Dessutom blir det snyggare och då läser jag det hellre.
  • Träna på de 20 första grundämnena, vilken period och grupp de tillhör dessutom vad de har för egenskaper.
  • Läs de tre första kapitlena i boken minst tre gånger varje dag fram till Tisdag.
Samtidigt som jag gör detta ska jag äta godis och lyssna på Coldplay, visst låter det roligt?

- Lördag

Jag vill ge lite toasters till nya tv-program som jag kommer följa i framtiden.

  1. Stjärnor på is. Det börjar idag, Lördag 20.00 på fyran. Jag känner på mig att det kommer bli ett mycket underhållande då skridskoåkning inte är den allra lättaste sporten att hantera. Dessutom är det ett gäng härliga personligheter som ska vara med och tävla (bland annat Rafael Edholm och Josefine Crafoord som jag ser framemot) och för att inte glömma två av Sveriges skönaste programledare: Carolina Gynning och Carina Berg!

  2. Matakuten. 21.00 på Måndag i kanal fyra. Skolmaten är ju ett återkommande ämne. Personligen tycker jag inte att det är något jätte stort fel på den, åtminstone inte varje dag. Men ibland är det ju ett och annat hårstrå och så vidare som jag inte ens vill tänka på. Egentligen är nog skolmaten underskattad och hela grejen kring detta har gått överstyr då det har snackats genom alla tider. (Känns det som i alla fall). Men: jag är mycket positiv till att införa hälsosam och ekologisk föda i våra skolor! Största anledningen till att detta kommer bli en hit är för att Bert Karlsson är programledare, vem vill inte se liksom?

  3. Expedition Robinson. Ååååh! jag blev överlycklig när jag upptäckte att Robinson kommer tillbaka! Man kan anmäla sig nu och programmet kommer sändas under 2009. När jag var liten var Robinson den enda dokusåpa jag ville vara med i, och vem vet; kanske kommer min barndomsdröm uppfyllas nu. Jag längtar redan till Ö-rådet, vilken stämning!

Nedräkning!


- Fredag

Lite Idolsnack. Gud vad unga dom är! Fem av de som är kvar är under 18 och fyra av dem är 16. Och otroligt duktiga, jag tycker det är roligt när det är ungdommar som får visa sina talanger. Men visst märker man att "tjejer mognar snabbare än killar"? Anna och Yazmina tillexempel ser ju absolut ut att vara äldre än 16 medan Johan Palm ser ut att vara cirka 13.

Och Lars, han är så go och sjukt bra. Men vekrar han inte lite bakom? Som om han tappat lite för många hjärnceller. Skön kille.

Och Andreas, vilken sjukt ful tröja han hade idag. Dessutom är han helt nerkärad i Yazmina och borde därför stå på Marias pedofillista.

Nedräkning!


- Torsdag

I helgen blir det till att plugga en massa, jag ska ha mitt första prov i kemi nästa vecka. Jag tror jag åker till pappa. Eller mamma. Har inte riktigt bestämt mig. Dock fick jag säng idag! Yes, nu ligger jag inte på fjädrar som når ner till golvet. Imorgon ska jag också till syster och rulla chokladbollar till hennes 80/90-tals fest. Jag får mat för det!
Katterna kom idag, ska stanna till söndag :)

Thea och Wilma

- Torsdag


- Torsdag

Idag åkte jag till skolan kvart över åtta för att få reda på att vi hade hål till ett. Då åkte jag hem igen och sov i två timmar. När jag kom tillbaka skulle vi se på teater med dramagruppen. Men det var inte teater, det var dans. Two more days of hiphop. Eller nåt.

Jag tyckte det var riktigt bra, jag ska nog bli danskritiker när jag blir stor. Jag hade nämligen väldigt många åsikter om de olika numren. Vissa var sånt trams som till och med jag skulle kunna ställa mig däruppe och utföra. Annat var så tagande att jag blev tårögd. Skönt bara att det inte var sån där afrikansk dans eller konstnärligt när tre dvärgar dansar nakna i ett lakan.

Jag har blivit utslängd ur lägenheten i helgen. Var ska jag bo?
Idag får jag en säng också!

Nedräkning!

Mina damer och herrar; NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT.

- Onsdag

Matteprovet idag gick okej, det var inte så svårt som jag trodde. Linnea är här nu, vi har nyss ätit god mat och snart ska vi mysa med idol och kladdkaka.

Det är tur man har en speciell person som man alltid kan vara helt sig själv med. Man slappnar av.

För att det här var ett sånt tråkigt inlägg fyller jag ut med bilder på mig och nyduschade Linnea.


Fin spiderman tröja jag har va?

RSS 2.0