- Halloween

Jag är sjukt pepp! Imorgon är det halloween och jag och Lisa har fixat lokal så nu blir det fest. Det roligaste är ju att alla klär ut sig, blir extra mysigt då ju.
Känns som att vi har en del att stå i idag ändå, måste bland annat kolla in lokalen så att den är okej. Så ska jag jobba också.

Imorgon ska ni få se vad jag och Lisa klär ut oss till!

- Tisdag

Tjaa, jag sitter hemma med Simon och Lisa. Vi var på stan och fixade Simons utklädnad till på fredag. Jag och Lisa ska nämligen ha halloween-fest då vilket kommer bli kanon. Och Simon kommer vara asbäst utklädd.
Jag skulle lägga upp en ful bild när Lisa färgade sina ögonbryn igår men hon tog bort den. Typiskt.
Simon köpte pepparkaksdeg och julmust idag som vi nyss suttit och mumsat på, smakar jul. Men man får jädrans ont i magen.
Och igår hade jag och Mattias varit tillsammans i fyra månader så vi gick på bio och såg Flickan som lekte med elden, den var sjukt bra och slog Män som hatar kvinnor med hästlängder även fast jag tycker att den var är riktigt bra. Hade varit riktigt mysigt om dagen inte förstördes av att Mattias ska åka till Vemdalen på fredag.

- Torsdag

Jag har virtuell design, som jag alltid har när jag har tid att skriva nåt här eftersom att jag aldrig lyssnar på den här lektionen.
Imorse började vi kvart över åtta så jag kom till skolan i god tid. Eller ja, nån minut innan. Men sen visade det sig att vi skulle på Mitt universitetet och sånt är ju ytterst ointressant så jag åkte hem, diskade, räknade lite matte, läste lite bok och sov sen åkte jag tillbaka till skolan igen.
Efter den här lektionen, som jag hoppas blir skapligt kort, så har jag lov! Eftersom att vi är ledig på fredagar. Känns ju underbart. Och imorgon ska det firas, nu har jag varit hemma och lugn alldeles för länge.



- Tisdag

Igår jobbade jag, Lisa och Karin sen när vi skulle gå hem så var det någon som kastade ut en hink med vatten från taket vid Busstorget, alla klarade sig torra och helskinnade: utom Karin. Hon fick sig en dusch hon. Det var det roligaste jag sett på länge alltså. När man kollade på marken var det en stor blöt fläck och i mitten ett avtryck Karin.

Hahahahahahahahaha

Hon tyckte nog inte att det var så roligt dock.

Idag hade vi prov i html-koder. Jag tror det gick rätt bra även fast jag bara pluggade en kvart igår typ och spelade happy aquarium tills Lisa blev tokig och ville ha datorn så hon kunde plugga på sitt prov.
Fast jag hade ju en lapp.

- Måndag

Jag sitter på skolan, hade teckenspråk och så fick vi sluta två timmar tidigare, det hade ju varit riktigt skönt om det inte var så att fredagens lektion har flyttats till nu i eftermiddag så nu sitter jag bara och drygar och väntar på att resten ska sluta. I eftermiddag ska jag, Lisa och Karin jobba på Svenska Dagbladet igen. Jag har faktiskt längtat! Tycker det är roligt. Men jag kommer nog ledsna om ett tag som vanligt :)

Jag och Lisa ska anmäla oss till nån hårmodell-sak också. Så om man blir uttagen gör dom om håret helt gratis, klippning och färgning. Skulle väl sitta fint? Men tänk om dom klipper typ page och färgar håret rött eller blondt och kortkort?



Men lite har man nog att säga till om.

- Torsdag

Jag kom hem från jobbet för ett tag sen, sålde en dag också! Jag och Lisa har druckit te och ätit rostade mackor. Om ett tag kommer Oskar och hämtar upp oss så ska vi åka till Joel och spela spel tror jag. Mysigt.
Imorgon är jag ju ledig från skolan men jag ska ändå kliva upp runt sju och kolla på Foki på Vakna, är rätt nyfiken på det faktiskt. Vet att man kan kolla på internet sen men det är inte samma sak. Sen ska jag till syster och hälsa på och efter det ska jag till pappa och efter det ska jag jobba så det blir en rätt fullpackad dag ändå. Kul.

Nä nu ska jag gå på toa.

- Jobbajobbajobba

Jag sitter på skolan just nu och har virtuell design, men jag lyssnar som vanligt inte utan spelar spel på Facebook. Upptäckte just att mitt akvarium är elit


Dom ringde just från 118100 så nu ska jag jobba där alla dagar den här helgen, känns otroligt skönt eftersom att jag får mer betalt där än på Svenska dagbladet. Just ja, nån undrade vad man fick göra på svenskan: Man får sälja tidningen helt enkelt, ringa runt till folk :) Ska dit med Karin idag och jobba, det roligaste är nog att man slipper jobba själv.

Imorgon är jag ledig från skolan! Men jag ska jobba på kvällen, funderar på att jobba på dagen också. Fyfan vad tråkig jag låter, men jag har suttit hemma så många veckor nu att jag faktiskt är pepp på jobb.

- Onsdag

Igår hade jag mitt första pass på Svenska dagbladet, alla i Östersund har nog någon gång i sitt liv jobbat där tror jag och alla som jag känner har sagt att det är världens skitjobb men jag tyckte att det var riktigt roligt! Då är ju jag van att jobba på 118100 (har inte slutat där) och det har jag ledsnat på rejält, då sitter jag ju bara och svarar på sms. Nu får jag i alla fall prata med folk. Vet dock inte hur jag kommer känna när jag börjar gå på endast provision, nu får jag ju ändå 100 kr i timmen de 10 första passen.
Vissa surknular får man ju prata med men de flesta var riktigt roliga. Ska jobba där imorgon också.

Måste berätta om en jag ringde till, jag skulle säga att vi bjuder på tidningen och de enda de står för själv är leveranskostnaden men så råkade jag stamma fram första delen och sedan hoppa över en del information tills jag slutligen sa att vi bjöd på tidningen och leveranskostnaden. Efter det kunde jag inte fortsätta samtalet utan satt bara och skrattade i telefonen, kunden trodde ju att jag var dum i huvudet men satt och småfnissade lite i början han med tills han undrade vad fan jag skrattade åt. Tur att han inte sa ja, jag hade ju råkat säga att allt var gratis men det insåg nog inte han. Professionellt? Jafan.

Nu sitter jag och väntar på att Mattias ska komma. Jag är sjukt godissugen så jag funderar på att göra sockerkakssmet som jag och Lisa gjorde igår, men jag vet ju att jag kommer få ont i magen.
Men det är värt det!

- Mys

Jag och Lisa bakade nyss scones, så nu ska vi mysa,fika, dricka te och kolla på Material Girls. Sen ska jag tvinga Lisa att plugga till sitt prov i Foto som hon har medan jag sover djupt i min sköna säng.



- Måndag

Jag har precis diskat, det luktade korvstroganoff i hela lägenheten. Lisa är på jobbet, det är så sjukt drygt att inte ha nåt att göra, jag vill också jobba. Tur att jag ska göra det imorgon i alla fall.
Just nu kollar jag på Unga mödrar. Helt sjukt. Det är en som levde på socialbidrag och sedan ärvde en halvmiljon men fortsatte ta emot bidragen för hon fattade inte att man inte fick det. Nu är hon i sjunde månaden, har tre till ungar och riskerar fängelse. Herregud, det fattar man väl själv att har man en halv miljon på banken så är det ingen som godkänner socbidrag, sånt ska ju dom som har 50 spänn på kortet dagen efter löning ha. Eller ja, inte alla då men ni fattar vad jag menar.
Hoppas hon får fängelse så jag kan känna att nån har det sämre än jag nu när jag ligger här ensam och tråkar. Man blir som beroende av att ha folk omkring sig när man bor med en kompis. Då är man typ aldrig ensam.

Nä fyfan, jag tar en dusch.

- Segaste helgen någonsin

Sedan jag vaknade har jag kollat på O.C och städat. Nu finns det inge mer att göra, att ta det lugnt är sjukt överskattat. Lisa åkte till Strömsund och ska vara där ikväll så jag åker till min syster och hennes nya bebis. Blir mysigt det också.
Nu vill jag att Mattias ska ringa och säga att han har firat klart sin farmor så han kan komma till mig, men det verkar nästan inte som att det blir så. Jag tar ett bad istället, sen får jag laga mat och vänta på att klockan ska bli sju. Nämnde jag att det är överskattat att ta det lugnt?

Nån undrade också varför jag tyckte det var ett skämt att Obama fick Nobels fredspris, det är framför allt för att han (USA) krigar mot Afghanistan och har sedan han valdes till president skickat dit flera tusen amerikanska soldater och inte har nån tanke på att avsluta det hela. Läs mer här.
Vad har han liksom gjort för freden?
Jag kan tänka mig att rätt många amerikaner kommer ifrågasätta det här beslutet, framför allt extrem-högern som kallar Obama kommunist. Jag tror nog dom kunde ha valt någon bättre lämpad för det här priset.

- Tråkigt

Jag har suttit framför datorn nu i tre timmar och 40 minuter utan nånting att göra, har uppdaterat bloggkoll en gång var tionde minut och spelat spel på Facebook. Lisa kom hem, åt mat och gick och la sig. Nu ska jag i alla fall kolla på idol sen ska jag typ gå och lägga mig och kolla på OC eller läsa eller nåt. Vill bara att dagen ska vara över. Det här var sjukt tråkigt.

Jag fick i alla fall reda på att Obama har fått Nobels fredspris 2009. Vilket skämt.

- Fredag

Idag hade vi skolfoto och utprovning av studentmössa. Vi hade såklart spexfoto som man får ha i trean och temat var "Too many dicks on the dancefloor", inspirerat av denna video:



Vi är ju bara sex stycken tjejer i klassen och typ tjugo killar. HockeyHåkan var basen.

Idag är det första fredagne på väääldigt länge som jag inte ska ut, rätt trist faktiskt men jag får väl sitta hemma och kolla på Idol. Vet inte om Lisa kommer vara hemma ikväll heller.

- Torsdag

Tja! Idag har jag funnit mitt nya begär, Happy Aquarium på Facebook. Hejdå FarmVille.
Imorse vaknade jag 7 minuter innan bussen gick men jag hann ändå, kan ju tänka mig att jag såg rätt ratig ut dock. Sen när jag kom på skolan tacklade Johan mig så jag föll, samtidigt slog han sönder näsbenet på mig. Härlig dag. Men det gick över.

Snart ska jag och Lisa till Kurtan för hon fyller år! Weeeo, sen har vi tvättid klockan sju som vi ska försöka hinna hem till. Ligger typ smutstvätt i kylen nu för att det börjar bli ont om utrymme.

Imorgon börjar jag halv tolv eller tolv eller nåt sånt, fettskönt. Så ska vi bara ta skolfoto och prova studentmössor imrn.

- Onsdag

Idag har jag och Lisa varit hos hennes kompis och ätit kebab, det var gott det. Sen åkte vi hem och nu har vi suttit och skrivit "du är så ful"-skämt till folk på msn. Det är humor det. Röstklipp har ju blivit lite uttjatat nu alltså.
Nu börjar Grey's anatomy. Jag borde verkligen plugga sen, har matteprov imrn. Usch.

Här är roligaste:
Du är så ful att när du kollar ut genom fönstret blir du arresterad för att ha moonat.

- Tisdag

Jag sitter på skolan och ska snart designa muggar och grejer. Jag kollade annonser efter en lägenhet och hittade en trea på gågatan, ingen som känner sig sugen på att flytta in med mig och Lisa eller? Jag vet att ni vill. En trea på GÅGATAN. För fan alltså. Det är bara lite över vår budget.

Jag spelar FarmVille, det tar ju hundra år för bomullen att växa, jag får ju aldrig komma till level 12 så jag kan köpa en traktor. Mitt liv suger.


- Micke?

Nu har Lisa åkt och jag blev så himla sugen på jordnötsruta så jag tog mina lösa pengar (7 kronor) och cyklade till Lidl, för dom har och det har inte Kvantum. Jävla otur säger jag för det var riktigt långt till Lidl. Tacka vet jag tiden då jag gick på spinning, då orkade jag i alla fall hålla mig i rullning i en timme, nu klarade jag mig i typ 10 minuter innan jag var tvungen att stanna och lägga mig och andas ett tag på cykelvägen.

Sen när jag skulle hem så såg jag Micke på Kvantums parkering, jag vinkade glatt tills jag insåg att det inte alls var Micke utan en gammal gubbe. Han var typ 78 år eller så. Han satt också i en färdtjänst-bil så det hade ju kunnat kännas misstänksamt men i stundens hetta tänkte jag inte så långt. Dom hade i alla fall likadana mössor.


- Måndag

Jag sitter och läser fjärde boken av Twilight, har bara läst typ fem kapitel men jag är redan fast. Hittills känner jag att den här boken nog kommer vara en av de bästa.
Lisa springer omkring och packar, hon ska åka hem till sin mamma i Halåsen och sova där i natt. Asskönt för då kan jag sova i hennes säng i natt och ha lägenheten för mig själv. Hennes säng är typ dubbelt så stor som min.

Jag har inget att säga förutom två saker som jag egentligen skulle skriva om här förut men jag glömde bort det.

1. Angående förra inlägget: Jag klev upp i tid i torsdags också och var pepp på att se filmerna men vad visade sig då när jag kom instapplandes med sömn i ögonen? Jo våran film hade råkat spelas över. Fint. Nu vinner jag ingen Oscar.

2. Camilla, på Idol, vilken jävla sopa. Skämdes ju fan ihjäl när hon trodde att hon gått vidare men det var Carolina. Hur fan kunde hon höra fel på det?



RSS 2.0