- Fixar

Nu är Linnea här, vi dricker lite drinkar och fixar oss. Jag ska bara sminka mig sen är jag klar, då drar vi hem till Lisa och myser. Jag fick med mig Niklas!


- Fest

Jag skulle egentligen ta lite kort och sånt igår men jag glömde kameran hemma hos Linnea. Vi kollade i alla fall på Karate Kid och myste. Sen sov jag hemma hos Linnea. Hon skulle upp och jobba klockan 9 så vi vaknade 10 och tog bussen in 11.30, lagom till lunchen liksom.

Jag gick lite på stan och skulle hitta ett par skor som inte har kommit in på H&M ännu, så jag köpte ett par andra istället. Kan visa sen men det är ändå ingen som vill veta.

Ikväll ska vi ut, alla tjejerna, men jag tjatar på Niklas att han ska följa för resten av grabbarna gör annat. Man ser ändå inte vilket kön han är.


- Hos mårt'n

Jag som skulle ta hand om bloggen, så har jag int uppdaterat på hela dagen. Men jag är hos Mårten med Petter, Niklas och Linnea. Gör't sen.

- Knight and day

Så där, nu är jag tillbaka igen. Vi åt tacorulle på Via Grande så jag förstörde Linneas bantning sen kollade vi på Knight and day, den var bra faktiskt, rätt rolig. Vi satt i salong 4, det är vår favorit. Vi har ett par roliga minnen därifrån.




Jag måste berätta om ett, men det var nog bara roligt om man var med, men ändå.


Vi skulle se på What happens in Vegas, eller nåt sånt, även den med Cameron Diaz. Så skulle jag gå på toaletten och där luktade det koblajja så när jag kom tillbaka till Linnea skulle jag berätta detta intressanta faktum men eftersom att tjejen som var på toa innan mig satt bakom oss var jag tvungen att skriva ett sms:


Jag tror fan i mig hon innan mig hade banne mig hon hade bajsat.


Sen skickade jag. Och när Linnea öppnade för att läsa så läste jag också men jag fattade ingenting, och inte hon heller. Jag hade först tänkt skriva


Jag tror fan i mig hon innan mig hade bajsat


sen

Hon innan mig hade banne mig bajsat


Så blev det liksom en blandning.


Hahahahahahhahahahah. Ja jag känner det, man måste ha varit där.

- Bio

Bjuder på en före och efter- bild. Men jag har dom på fel sida, skitsamma.
Till vänster har ni mig på väg till bio med Linnea, till höger har ni mig när jag tvättar.
Nu drar jag, hörs!

- Alexander Norling

När jag satt på jobbet här om dagen så googlade jag runt för att hitta svaret på nån fråga och då kom jag in på en bild från Aftonbladet 1997 som handlade om lilla Alexander Norling 6 år som hade kommit bort och sedan hittats av glassbilen. Jag blev svinglad för det gick ju en Alexander Norling i min klass på teknik, född 1991. Var tvungen att fråga om det var han men det var det inte, det finns tydligen två Alexander Norlingar födda 1991 i Sverige. Jävla skit.

Det är typ lika stor chans som att det finns två Erik Leijon. Fast dom bor till och med i samma stad, och båda har en mamma som heter Margareta.


- En gång till

Jag ger det här med bloggen en ny chans nu då.
Jag känner mig som en hemmafru, just nu håller jag på att tvätta tre veckors smutstvätt och alla sängkläder medan Mattias är på jobbet. Igår dammsög och skurade jag. Och inte jobbar jag heller. Jag har kollat på Sex and the City non stop och nu är jag på sista säsongen, jag har städat två dagar på tre veckor och annars har jag bara tittat på tv, sorgligt.

Imorgon åker Mattias och spelar i Sundsvall och sedan till Speedway GP i Hultsfred, ska va fan om jag inte får nåt gjort då alltså. Jag behöver jobba.


- Ojojoj va längesen

Fasen vad länge sen jag skrev nu, men jag hade glömt bort att jag har en blogg. Det har hänt en hel del saker faktiskt, bland annat så har det ju varit yran. Måste berätta om det senare. Jag håller på att ladda ner andra säsongen av Sex and the City, det är klart om 6 minuter. Då ska jag lägga mig och kolla på det medan jag sörjer att jag inte hittar mitt pass och att jag måste fixa ett nytt så att jag kan ansöka till skolan. Och vänta på Mattias som slutar jobbet om 57 minuter.

RSS 2.0