- Söndag

Jag ligger och mumsar godis. I morgon börjar skolan och jag vill inte! Kan trösta mig med att jag har roligare lektioner än förra året och att jag ska till Linnea i morgon. Var med Mårten, Manuel, Lisa, Johanna och Linnea en sväng idag så Linnea fick öppna sin present! För alla er som undrat var det O.C fjärde säsongen så nu blir det maraton :D har längtat som en tok efter det så tillslut var jag tvungen att köpa.

Jag har verkligen saknat gänget, känns som det var evigheter sen jag var med alla. Måste planera in dem bättre i år med jobb och allt. Kontroll.

Jag vill ha jul. Det bästa med vintern är slalom, julafton och stjärnorna. Allt är så mysigt bara det inte är slask. Jag behöver en man! Det är nåt man saknar dessa tider.
Idag när jag rejsade lite moped hem till Mårten sjöng jag lite jullåtar (synd att man inte kan hela texterna, det blev ett typ av medley) och då höll jag på å dog. Dessutom körde jag nästan över en grävling, jag höll på att kissa på mig. Jag måste verkligen fixa bättre lyse, pannlampa?

Liten söt yranbild :) Och det som ska tynas i morgon.

- Lördag

Under äldre stenåldern så började slaveri uppstå (eller ja, det expanderade) då fattiga jobbade för rika, utan lön och de fick dålig mat och så vidare. Även livegenskap som jag absolut inte tycker är bättre, det borde till och med ha varit tråkigare. Detta är sånt som alla redan vet. Under antiken blev det mer mörkhyade och vita. De mörkhyade fick de fattigas plats som mindre värda i samhället. Och så var det ju under en lång tid även då slavhandeln så gott som försvann.

Det finns fortfarande kvar, rasism och så vidare. Också i Sverige. Men vi åker till söder, fjärran länder, mot solen och steker på stranden tills vi blir bruna och randiga och grinar när vi flagnar. Alltså; mörka är snyggare och bättre. De tycker ju de flesta. Vi till och med solar solarium under vintern och får cancer. Hur kan rasism existera?

Ååhå, turkieet. Jag saknar.
Nu ska jag bädda ner mig med en påse godis och O.C.
Bye's.

- Fredag

Nu är jag tillbaka! Ingen värme, ingen sol, inget hav, ingen pool och inga turkar kommer jag leva bland längre. Nu är det Östersund igen med regn och (HerreminJesus) skola.

Turkiet i alla fall, var ett trevligt land. Vi var i Alanya på Kleopatra Princess Hotel. Maten var god den första dagen men efter sju dagar med bulgur och kyckling känner man kräkreflexerna. Jag och Maria levde på pringles. Vi kom till hotellet runt sju i fredags och då bar det av till Hamam där vi fick peeling och massage av en kvinna med raggarsträng. Jag måste medge att det var en aning obehagligt men oj så härligt. All skit for av och vi var redo för solen. De första dagarna gick sakta och livet lekte de sista dagarna gick på tok för fort och vi ville ha en vecka till. Vi var på båttur och såg delfiner (!) på två meters avstånd. Vi träffade två svenska flickor som bodde på vårat hotell (eller de tillhörande) från Luleå som hette Emma och Sofie, dessa umgicks vi med flitigt. Vi träffade också Anton, trevlig och förstående ung man, och andra Anton aka Thai, inga kommentarer. Vi träffade också ett gäng andra svenska pojkar från Ö-vik, jag minns inte ens hur många de var, de var svårt att hålla räkningen. Favoriter: Jonte och Max. De bodde också på hotellet. Sammanfattning: En av de bästa veckorna (med få undantag) och det blir mer av detta. Tack gode gud för att jag har ett jobb.

Toplista Turkiet 2008
1. Gammal herre (runt 70? eller) som såg ut att vara i tolfte månaden som gick runt i leopardspeedos 24/7.
2. Mexikanarn som gick runt i ett orange linne (samma hela veckan) och speedos. Ibland även hatt, vi var alltid berädda på att han någon dag skulle komma gåendes med allt hängandes fritt. Han satt vid baren och försökte få vänner.
3. Sista kvällen, den var bäst!
4. Devra, vår favorit... eh.. vad heter sån där som går runt och bär väskor osv? ja, ja, han var charmig men svettig.
5. Errol; en man som såg ut som en seriefigur han jobbade på hamamet på hotellet och kunde svenska.

Nu tar jag en bild av Jonte här men jag kan ju inte ha ett sånt där tråkigt inlägg utan bilder som ingen orkar läsa.

Svenska pojkar och Errol :)

- Torsdag

Jag sitter hemma hos Maria och förbereder inför resan. 18,5 timmar kvar sen sitter vi på flyget till Turkiet och lyssnar på Bert och Bacillerna på ljudbok.
Jag har inga funderingar att skriva upp idag, bara det att jag undrar om jag och Maria hittar rätt buss när vi ska till hotellet? Det visar sig. Vi kommer i alla fall hem svart.


- Onsdag

Nu sitter jag hemma och tittar på The Hills. Har packat och är ready to go.  Längtar som en tok. Det blev i alla fall en lång grå myströja, perfekt på flyget, Den har korta ärmar så det inte blir för varmt när man kliver av i varma Turkland. Känns bra att jag och Maria kommer glida runt på badmadrasser i 35 grader medan alla andra sitter fast i skolbänken. Men var inte ledsna, ni kommer få mms av oss!

      

Köpte en present till Linnea, min godaste kamrat. Kände att hon behövde en, Kan inte berätta vad det är, det får ni veta när jag är tillbaka och hon har öppnat det :) Det bästa som finns (efter mat) är ju att ge bort presenter som personen verkligen kommer tycka om.

Jag har funderat på Cykelpoliser. Vad gör dom när dom ska ta med en person till häktet? Kallar på förstärkning, förstås. Men vore det inte sjukt kul om dom satte upp boven på pakethållaren och trampade iväg? Skulle jag göra i alla fall, man tar väl varje chans man får till lite mortion.




- Onsdag

Jag klev upp åtta i morse och ringde jobbet för att reda ut allt, jag hade verkligen ingen lust att gå dit idag och jobba igen. Det behövde jag inte heller. Men dom skrattade åt mig, såklart.

Nu ska jag på stan med Maria och växla pengar och köpa flygoutfit sen blir det hem och packa. Datorn får stanna i lägenheten för syster vill låna den medan jag är borta. Kommer ändå skriva senare ikväll.
Nu är min blogg lite finare också. Så mycket jag överallt men vadå.

Bye's.

- Tisdag

Sjuk sjuk sjukt sjukt irritersamt. Jag åkte till jobbet i morse hal tio, jobbade till sju och sen upptäckte jag att jag inte skulle jobba idag! Alltså, det är så sopigt gjort att jag inte vet var jag ska ta vägen.

Jag kollade på OS igår, eller om det nu var igår. Jag knäppte på precis då Susanna skulle springa häck, och ramlade på första :( Hon såg så ledesn ut efter att man nästan fällde en tår. Men det jag tänkte på var att dom är så muskulösa. Kvinnor som ser ut så; med breda axlar, magrutor och fettoarmar, ser ut som män.
Sen kom diskus. Och de är muskulösa på ett helt annat sätt. Och det ser också bara maskulint ut.
Min fundering: Muskler=Män ? Kvinnor ska bara vara smal och fit. Så fort jag ser en tjej med mycket muskler tänker jag är det där en kille eller en tjej?
Men ser man en bodybuilder så tänker man ju inte sexig brud (okej, det finns de som gör det med) man tänker; var gick det fel.
De har inga bröst. Jag får skriva sånt här i min blogg. I alla fall innan jag blir störst.

Jag ska se vad som blir till middag. Kokt ägg på knäckebröd eller Pizza?

- Måndag

Jag och Linnea sitter och tittar på O.C, gud vad jag älskar det programmet. Mina favoritavsnitt är när dom blir instängda i gallerian, när de är på bal och fix you spelas och när Summer lämnar Zach på flygplatsen för att hitta Zeth uppochner med Spiderman-luva.

Det jag ville säga med det här inlägget, så ni skulle bli lite avundsjuk, var att vi gick till Raggarn och köpte ägg så nu står syster och gör Amerikanska pannkakor med blåbär åt oss. Mumma mumma mumma.


- Måndag

Jag tänkte slänga upp ett par fina bröllopbilder sen den 9/8 då min morbror och Therese gifte sig :) Hon var så sjukt snygg. Sen blir det Linnea i stan, som jag hoppats på.


- Måndag

Jag vaknade upp i morse, tittade runt lite, tänkte somna om. Tills: det var en stor vattenpöl på golvet!
Jag fick förstås panik eftersom att jag hatar allt som betyder att jag måste anstränga mig i hushållet tidigt på morgonen. Gick och tittade, vad ser man? Hela frysen är tinad, mina paket isglassar är sås och all frost har ramlat ner. Det var nån jävel från systers fest i förrgår som stängt av den! Duktigt Madde, upptäcka det nu.

Jag funderar på att köpa en iPod nano, ska ju snart till Turkiet och sola 24/7 så hur härligt vore det inte med musik? Dessutom ska jag börja gym, så sant som det är sagt, och allt blir ju lättare med ett par svängiga toner.
Håller på och spanar lite nu, vill ha en rosa såklart men det känns för onödigt med 8gb så det blir nog en grå. Eller vad det nu är för färg, vit? silver? Ja, ja, man kan i alla fall gravera in en text! Vad ska det stå på min? Jag funderar på:



Idag belv det inget jobb, vilket jag hade önskat för det är så dåligt väder, men det blir nog stan med Maria, Frida och Erika. Sen hoppas jag på Linnea :) Kommer sakna henne medan jag är borta.
Dags för dusch och frukost! Bye's

- Söndag

Jag har jobbat, kom nyss hem. Jag slog personligt rekord igen med 217 besvarade sms. Dessutom har jag lärt mig svara på sms på min mobil samtidigt som jag gör det på datorn, automatiskt vem är, men ändån ;)
Min mobil tog slut på batteri också, inte hela världen  kanske, men jag skulle ju hem själv i mörkret också. Trodde det skulle komma en mördare när jag gick genom pisstunneln här nere. Men som tur var så gick en ung herre av på samma hållplats och skulle samma väg så jag gick så nära honom som möjligt för att inte se så ensam och sårbar ut. Nu kanske ni tänker att han lika gärna kunnat vara ett äckelpäckel och hur skulle jag kunna veta det? Det visste jag inte, men han såg trivsam ut så jag tog chansen. Men fort gick han. Banne mig.

Jag har tänt ljus och sitter här och längtar så jag dör till klockan blir efter 00.00, jag ska nämligen äta en tårtbit som min syster snällt har lämnat kvar i kylen. Efter klockan 00.00 har jag klarat mig utan godsaker i 52 timmar. Det är bra gjort. Man vill ju inte ha hål i tänderna. Har dessutom tre stycken redan som ska lagas i september. Okej, okej, jag vill inte bli Mange 9år heller- internskämt.

Det här med bloggen, jag måste börja med lite projecering. Jag menar, vad är annars nyttan? Jag satt idag och skrev upp lite idéer och jag har faktiskt en plan! Två till och med, men jag måste bestämma mig för en.

  • Den första känns roligare
  • Den andra är långvarigare
Men vadå? Jag är absolut för roligheter, och jag är möjligen ingen långvarig bloggare. Nejmen! Vad är det jag säger.. jag ska ju bli Sveriges största bloggare. Kan ni se var detta leder?

Nu ska jag duscha. Bye's.

- Fredag/Lördag

Idag jobbade jag och det gick vilt till! Svarade på super många sms (personligt rekord), åt frukt och längtade till Turkiet ännu mer.

Jag slutade 23.00 och då träffade jag Maria, Frida, Oliver och Planji så gick vi hem till Oliver. Han var trevlig :) Jag och Maria blev så klart hungriga och tog med oss kebabas. Vi satt och snackade sexualundervisning och kommenterade oss igenom skolkatalogen tills jag somnade på köksbordet och vi tog en taxi hem till mig i Odensala. Så nu sitter vi här och jag ska jobba i morgon.



Maria ringde runt till en massa pojkar ikväll också, såklart ;) Men jag blev lite ledsen när vi snackade med en viss pojk. Att säga att man är en dålig människa och kallt slänga ur sig skit som sårar får mig inte direkt att vilja socialisera mig mera. Det är bara dålig stil.

Vi ska sova nu. Bye's

- Onsdag

Snart börjar skolan.

Positivt: Det blir slappare än förra året, Jag har virtuell design och bild vilket jag tycker är kul och jag kommer därför trivas, Alla har val vilket betyder att klassen inte kommer vara så mycket med varandra och till sist Jag kommer ha nåt att göra om dagarna.

Negativt:
Man måste kliva upp tidigt på morgonen, Det kommer bli jobbig att jobba och ha skola samtidigt, Måste passa busstider, Måste göra läxor, Äta äcklig skollunch, Ha orientering på idrotten, Ha fysik, Stå ut med Staffan, Titta på Håkan, Lyssna på Mange, Lukta på Lisa, Åka taxi när det blir vinter och sitta på skolan timmar innan alla andra kommer, Inte kunna slappa hela dagarna och göra vad man vill, Inte kunna vara med vänner sent in på natten utan att se ut som en svettig strumpa dagen efter.
Listan kan göras lång, men nu måste jag föda Linnea.

Mina damer, det är dubbel project runway ikväll också! :D Lycka.




- Tisdag

Hallå.
Jag är mycket mycket sjuk. Har varit på hälsocentralen två gånger och tagit alla möjliga prover, nu blir det doktor bååth istället. Min sista utväg är akuten och jag ska fan ha medicin. Jag vill bli frisk till Turkiet. Fickmig en liten överraskning när jag såg min vän Mårtens sjuka ansikte visa sig i bakgrunden när jag stod och snöt mig vilt nere på sjukan. Han fick banne mig medicin, och just den sorten jag ville ha. Dela?

Sen har jag bestämt mig för att jobba också, första och enda gångerna denna månad. Inte mycket skramel i fickorna i September inte, hur skall detta sluta.

Mina goda vänner Maria och Linnea är här och håller mig lite sällskap, vi ska snart se Never been kissed som går på trean ikväll. Men alltså allvarligt, jag fick se ett par upprörande sms från en av mina vännor nyss, man bara undrar hur vissa orkar. Är verkligen tjejer så här? Okej, man får väl diskutera, men man ska fan inte ta upp nånting och tjaffsa med andra för att sedan inte kunna stå på sig och få det till att det är den andra som är "påhopparen". Sedan är det väl upp till var och en vad man tycker är värt att bråka om.

Nu film.

- Onsdag

Jag och Maria är så jävla sjuk. Ligger nerbäddade i soffan med massa vatten och fjärrkontrollen. Jag hatar att vara sjuk! Dessutom känns det som att jag har nåt redigt fel på halsmandlarna och jag blir nojjig över att det kanske inte blir bra till Turkiet :(

Idag är det sista dagen i lägenheten också. Men det är okej, längtar otroligt mycket hem till min säng, mitt rum, min tv och ett kylskåp proppfullt med mat! Detta på grund av den bortsprugna orken och uppsvällda halsen, annars hade jag varit totalt förstörd över att behöve lämna denna trevliga lya.
Skönt bara att jag slipper snor och hosta. Maria nyser så det flyger köttbullar ur näsan.

Ikväll är det min favorit tv-dag! Jag fick en extra överraskning också, dubbel avsnitt av project runway :D Plötsligt känns det inte så jobbigt att ligga svettig och ful i soffan med två katter och en hårig Maria.
Vi städade lägenheten igår, men så fort vi blir hungriga ser det ut som en påse skit här igen. Väntar bara på ett sms från syster då vi måste ta oss ett städryck.

Ja, ja. Back to bed.
Bye's

- Måndag

Bra att jag stavade fel på Håkan Hellström och glömde Kent i förra inlägget. Ja, ja.

Jag har precis kommit hem från Linnea, det var en mysig kväll med hembakat tunnbröd, Brad Pitt och OC. Jag satt precis och kollade tv.nu då jag upptäckte att det är vänner ikväll! Det föll en tår och jag blev sugen på glass.
Jag saknar faktiskt Maria, helt otroligt. Jag har inte blivit less på henne även fast vi varit med varandra 24/7 den senaste tiden. Det är så tyst här utan henne och hennes unibrow. 18 dagar kvar till Turkiet!

Tänk om man fick bestämma sitt eget namn, vilken beslutsångest. Och skulle man inte bli lagom deprimerad i tonåren när man som 5åring bestämde sig för att heta Princess Consuela Banana Hammock.
I och för sig går det ju alltid att ändra. Tur.

Bye's

- Söndag

Nu har jag inte skrivit här på ganska länge, har inte varit så pigg på det. Men nu tänkte jag skriva ett par rader. Det har varit Storsjöyran här i Östersund! Det bästa på året. Nu känns det dock som att sommaren är över och skolan väntar. Men jag och Maria har ju en vecka i Turkiet som väntar också :)

På onsdag eller Torsdag kommer min syster hem från Malta och ska ha tillbaka lägenheten som jag fått lånat i tre veckor, det är synd. Så himla fin lägenhet. Men jag åker i alla fall direkt till min andra systers lägenhet och bor där medan hon bor hemma på obestämd tid. Sköönt. Hela min garderob tar jag med mig också.

Idag ska jag åka till Linnea och sova där. Sedan blir det väl jobb resten av veckan. Idag har Jag Maria och Linnea suttit inne hela dagen och tittat på film, utom när vi gick till macken och köpte godis.

Yran - Fredagen var absolut bästa dagen; men torsdag och lördag var ju inte tråkiga heller :)
Bäst var; Magnus Uggla, ingen får igång en publik som han. Han har inte heller en enda låt man inte kan sjunga med till. Annat bra; Lars Winnerbäck, Blondie, Håkan Hällström, Presidentens tal, kolbulle och karusell.
Inte bra var; dåligt humör och värre väder.

Nästa år ska vi spendera tiden i en lägenhet på stortorget, så vi går in gratis ;)



Saknar dig.

RSS 2.0