- Lördag

Jag kan inte förstå hur det kunde hända, om vi visste vad han tänkte just där och då skulle man göra precis allt för att stoppa det. Hur kan någon göra så? Jag vill att du ska vakna.

- Torsdag

Manuel var som sagt här igår/idag. Det var rätt roligt. Har inte mycket att säga, ska gå och lägga mig för jag jobbar i morgon också. Men Maria och jag beställde resa till Turkiet idag :D Vi ska bo vid Kleopatra beach, såklart. Hur härligt som helst. Dessutom Allinclusive och direktflyg från Östersund. Underbart! Jag längtar.



Bye's

- Onsdag

Idag är det en tv- dag. Jag klev upp 5 i morse och började jobba 6.20. Innan det var Maria och Linnea här så vi skrattade, tittade på film och färgade mitt hår. Dagen innan det var Manuel, Mårten, Erik, Niklas, Lisa, Johanna, Maria och Daniel här. Det var händelserikt. Och snart kommer Manuel. + nån mer på köpet, antar jag.

Jag blir så himla less. Det är bara en som riktigt fattar hur det känns.
Som om man bara duger när det är nåt som behövs.
Som en kamel.



Linnea, du vet att jag älskar dig mest.
Saknar de gamla tiderna, då var vi alla lika; men vi klarade oss bra ändå.
Är det ingen som minns?

Nu är det sex and the city med Maria, jag väntar med spänning på Project Runway. Vi äter nåt underbart som Maria fixat. Värmda hallon och blåbär med smält vit choklad och gammaldags gräddglass.

Bye's.

- Måndag

 Skulle du vara vän med mig om jag såg ut så här?


- Måndag

Jag skulle nog aldrig klara av att vara busschaufför. För det första är det sjukt mycket folk och baciller som samlas, jag skulle bli hypokondriker, för det andra så blir jag åksjuk.

Maria och jag var på stan idag. Gissa vad vi gjorde? Oja, köpte yranbiljetter!



Sommaren i år har varit absolut sämst. Bra att man har jobbat istället, men nu längtar jag absolut efter sol! Därför ska jag och Maria dra iväg på en sista minuten, så vi hämtade resetidningar idag som jag sitter och tittar i. Det är nästan självmord, jag längtar så jag spricker. Dessutom var mina kamrater här igår så vi planerade stockholmresan!

Mina favortitisar just nu:
1. Blue Keld- Persika eller jordgubb/hallon. En dricka som är god, lätt och somrig.
2. Mina hemligheter- en bok av Sophie Kinsella. Spännande, tjejig och humoristisk.
3. Tele2 Reklamen- vad gör dina föräldrar när du är utomlands. Sjukt rolig.


- Lördag

Nu sitter jag här och skriver. Det är en tråkig lördag, känner mig lite dissad faktiskt, men det blir en lugn kväll med tv och daimtårta. Jobb i morgon, näst sista dagen på jamtli (wee).

Jag tycker om lördagar, egentligen. Det brukar ju alltid hända roliga saker. Så får man äta godis, om man inte är en sån person som inte äter det och får pengar i juletid för att gottgöra sin tillbakadragna livsstil under det förgågna året. Eller om man är som jag, som äter godis var och varannan dag (då spelar inte det här med lördagsgodis så stor roll) Btw, frukt är inte godis.
Måndagar är desto värre, när man väl har vant sig vid helgen så tar den ett abrubt slut och man måste kliva upp i ottan. Oftast är det fult väder också, om det inte mot förmodan är min födelsedag.
Tisdag är en mellan dag som jag inte riktigt vet varför den finns. Den kan gå obemärkt förbi eller så tar den aldrig slut. Det beror lite på aktiviteterna man utför under dagens lopp.
Onsdagar är bra dagar! För det är alltid bra på tv. Mina favoriter är Sex and the city och Project Runway. Ibland är det ju Men in trees också.
Torsdagar är okej, man planerar mest vad som ska hända i helgen och den går hyffsat snabbt förbi när man längtar till nåt kul.
Fredagar är bra bra bra dagar! Roligheter på gång och vänner dagar då man kan vara uppe hur länge som helst. Hah.
Söndag- vilodag.
Glenndag- extra vilodag som jag ska instifta när jag tar över världen.



- Fredag

Nu skriver jag första inlägget från nya datorn :) Den funkar finfint, super nöjd!


Är det nån mer än jag som håller för öronen varje gång en nedladdningsreklam kommer på MTV för att slippa den där otroligt fula rösten? Det är nån ny tjej som snackar och jag kan inte få: smsa till 72077, 72077 ur huvudet. så säger hon inte sju utan schu. Usch.

Jag har suttit och tittat runt på en del bloggar. Det är otroligt vad folk skriver tråkiga saker och inte är det någon som bryr sig, finns det dessutom inte bilder är det outhärdligt. En blogg är ju som en dagbok, man ska skriva vad man tänker och känner och sånt inte vad man gör hela dagarna. Det är inte intressant att veta att hon och hon var på stan idag och nu ska dom äta middag på verandan, tycker jag i alla fall men var god säg emot mig. När jag skriver detta börjar jag tänka på läsjournalen vi skrev i årskurs 6-9 då man skulle skriva om böckerna man läser. I cirka tre år skrev jag vad böckerna handlar om men aldrig vad jag tyckte om dem, eller kanske ett litet: Den var bra men lite dålig. När jag tillsist började skriva egna tankar och reflektioner kom MVG:na flygande. Nästan då.
Det jag försöker säga är att: Man vill veta vad folk tänker och tycker, inte att dom gått med hunden (undantag om Naken-Janne kom cyklandes under promenaden).

Därför, min vän, ska jag börja skriva sådana blogginlägg och ta bloggvärlden med storm.
Ska bara sätta mig ner och tänka ett tag. Gud, nu har jag lovat för mycket.

Hej

- Torsdag

Idag har jag varit på jobbet, det var lugnt och varmt. Linneas familj kom och hälsade på, Love. Jag fick också ett lyckligt besked! Min mamma ringde imorse och sa att min dator har kommit :D Jag är lycklig.

Jag, Maria och Frida ska gå in till stan nu och hälsa på lite folk om vi ser nån, sen blir det till att vänta på att mamma kommer med datorn. Beställde en dongel imorse också, tills den kommer snyltar jag på systers bredband.

Bye's

- Onsdag

Jag tog bort min gamla blogg, tänkte jag skulle ha en seriös istället och då kan man ju inte heta håkans. Tänk när jag blir sveriges största bloggare, så kommer jag få svara på en massa frågor om varför jag heter Håkans.blogg.se (fast med o). Nä, det är mycket lättare så här.

Jag har flyttat in i min systers lägenhet medan hon är på Malta i tre veckor. Maria kom hit idag så vi har sett på Project Runway och snart blir det Sex and the city. Varför blir jag alltid tjock när Maria tittar förbi?

Idag när jag var ute och gick så kastade jag sten vilt omkring mig, ibland kan det vara uppfriskande, det bästa är när dom krossas så som stenarna gör när man skjuter med slangbågen på Jamtli ni vet. Men idag råkade två pojkar (omkring sju år) vara ivägen, tur att dom hade cykelhjälm.

Nä vem försöker jag lura? Klart jag inte kommer vara seriös i mitt bloggande, jag har inget att skriva om. Just nu samtalar jag med Simon, men det är rätt dött. Maria bjöd i alla fall på årets sommarplåga ! Jag skrattar så jag kissar.

Den här bloggen ska vara HAHAHAHHAHA GRAPE ÄR FÖR SNYGG. Vad håller hon på med när jag inte ser egentligen? Detta fick jag se nu..


Just  ja: Den här bloggem ska inte vara officiell förens jag har fått den lite innehållsrik.

Bye's

RSS 2.0