- Karins födelsedag

Igår var en rolig dag, jag och Lisa bestämde oss för att ha en överraskningsfest för Karin som fyller år idag. Så vi bjöd in lite folk till vår lägenhet sen skjutsade Markus Karin hem till oss. Då stod vi i badrummet och låtsades göra oss klara så bad jag Karin att hämta hårsprayen på mitt rum, då hoppade alla fram och skrek grattis :D
Hon blev så överraskad och glad att hon började grina, gullunge.
Sen åt vi tårta som jag och Lisa bakat och efter några timmar åkte typ alla på krogen, fast inte jag.

Imorgon är det Valborg, vi har inte bestämt vad vi ska göra än, men det kommer säkert bli roligt.

Här kommer bilder från igår, tog dom från Karins blogg.



- Tisdag

Jag har precis beställt min drömklänning till mösspåtagnings-balen. Ville ha den på studenten men den är nog lite för fin för det. Och igår köpte Mattias kostym, det börjar närma sig nu alltså.

På grund av ett litet missöde i helgen så blev det väldigt akut för mig att köpa nya skor, så det gjorde jag igår. Sitter med dom på nu för att gå in dom lite, funderar på om jag ska byta till större storlek eller om dom går till sig för det är lite trångt på sidorna. Skitdojja.


Så ser dom ut. Blev helt anfådd av att ta den där bilden alltså. Jag borde börja tänka på vikten. Magen hänger över kanten på datorn när jag ligger här, inte coolt.

Kolla min fina tröja rå.


Och solen lyser in lite småmysigt genom fönstret.
Nä, gud vad tråkigt det här var. Jag måste nog gå och diska. Börjar bli dags om man säger så.

- Måndag

Alltså tv-serier har förstört mitt liv. Typ som OC och One tree hill, varje gång det händer nåt bra typ som att Marissa och Ryan har blivit tillsammans eller att Nathan får ett basketkontrakt, så händer nåt dåligt efter som gör att de korta minuterna av lycka blir till flera avsnitt av tråkigheter. På grund av det här så kan jag inte se på tv-serier längre utan att tänka att det kommer gå skit varje gång nåt bra händer.

Typ som igår kollade jag på Entourage vilket jag aldrig har gjort tidigare. Men jag kunde liksom inte sluta tänka att manuset Vince och Eric köper för 5 miljoner, sina sista besparingar, kommer bli en jävla skitfilm så kommer Vince aldrig mer få en roll och sen hamnar dom på gatan.

Och sen när Johnnys serie blev en flopp och inte fick en enda stjärna i recensionerna så tänkte jag "ja, det var väl typiskt, men he had it coming". Sen visade det sig att tittarna älskade serien och recensenterna hade helt fel. Då hade Johnny åkt hela vägen till Grand canyon i Arizona för att dränka sina sorger men sen blev han så lycklig och gjorde ett segerrop vid kanten där han parkerat. Och då tänkte man liksom "jahaja, nu kommer han ramla ner där och bli till en mosig gammal gegga bara för att han är så glad".

Jävla skitserier. Tacka vet jag Vänner, händer nåt dåligt där så för det alltid nåt roligt med sig.


- Söndag

Jag skrev mitt tal till nationella nån dag nu i veckan, i torsdags kanske det var. Skrev om internets påverkan på förhållanden. Igår åkte jag nattbussen hem efter jobbet och då satte sig en halvfull kille bredvid och började snacka om att man inte kunde hitta sin livskärlek när man var 19 år gammal medan jag tyckte tvärtom. Vi hade en diskussion och det var första gången någonsin som inte nattbussen varit drygt, jobbigt och trist. Nu funderar jag på att använda mig av det samtalet och prata om ungdomskärlek istället? Kan fan inte bestämma mig.

Idag jobbar jag inte fören halv nio ikväll, och då jobbar jag bara två och en halv timme. Fett skönt.

Har städat lägenheten och nu ska jag läsa designprov.

- Fredag

Shit vad jag är alert här nu för tiden. Skriver ju tamejtusan varje dag! I alla fall två dagar i rad. Tacka vet jag bloggar i USA, där tycker dom att det blir för mycket om man skriver fler än typ 3 inlägg i veckan. Det har jag minsann sett på The City.

Igår var jag och Lisa på stan och handlade som om vi vore rika. Men man måste ju unna sig något. Varje dag.

Jag handlade två jeans, en tröja och strumpbyxor. Lisa handlade leggings, linne och kjol. Om det här hade varit en modeblogg hade jag visat bilder, men jag har en känsla av att det inte är nån som bryr sig.

Jag visar lite andra bilder istället då.


- NP

Just nu sitter jag hemma och försöker komma på vad jag ska prata om i nationella prov i svenska b. Bara för att jag kom hem precis när Mattias satt och tränade på sitt så fick jag värsta rycket, men jag kommer inte vad jag ska skriva och han hade värsta bästa ämnet så jag sitter mest och funderar på om jag ska snatta hans utan att säga nåt. Han kommer ju ändå inte vara där och höra. Fast det är nog försent nu när jag skriver det här.

Temat är i alla fall mänskliga relationer. Skit brett egentligen men det finns ändå inget att säga.

Jag kan bara tänka "kak TUS kakak TUS"


- Torsdag

Jag såg just att förra inlägget var mitt 500:e, synd att jag inte märkte det tidigare så jag kunde fira som fan, fira som aldrig förr.
Närå, det är fan pinsamt att bara ha skrivit 500 inlägg på typ två år.

Igår var det 50-dagars. Eller idag är det, men vi firade igår på 12slaget. Det betyder att det bara är 50 dagar kvar till studenten! Det är ju inge länge alls. Kommer kännas som en fjärt i rymden. Det var ju nyss 100-dagars för tusiken.

Måste skriva en lista på vad som ska vara klart till studenten
1. Nationella prov i svenska
2. Prov i teckenspråk
3. Hemsida på virtuell design (om det är det vi ska göra, har den lektionen nu och han snackar om nåt liknande men jag hänger inte riktigt med. Vafan, nu när jag tänker på't, vi har ju redan gjort en hemsida, varför ska vi göra en till nurå? Nä det måste vara nåt annat syfte med den här uppgiften. Får kolla upp det.)
4. Prov i design
5. Massa saker i desktop
6. Cykelns designhistoria och material.

Ja men det känns lugnt det här tycker ja.


- Måndag

Idag är det första dagen efter lovet. Sjukt roligt lov har det varit minsann.
Jag jobbade från fredag till tisdag sedan åkte jag till Edsåsdalen direkt efter jobbet och kom hem igår. Var där med Linnea och åkte skidor och grejade. Manuel och Mårten kom upp på fredagen, den enda dagen det inte var sol och fint väder. Typiskt liksom. Sen på lördagen var vi på fest i personalhuset med dom som jobbar i liften och vid tolvslaget fyllde Linnea 19, det var roligt det. Sprang runt lite nakna grabbar i mankini också.

Men jag saknade så klart Mattias.

Och idag har jag 3,5 timmes hål. Fyfan alltså.


- Måndag

Nu för tiden finns det ju alla möjligt facebook-grupper för allt man kan tänka sig men igår hittade jag en som hette "Jag har aldrig sett en mörkhyad med rullator" och det stämmer verkligen, jag kan inte komma på att jag någonsin har gjort det!

Hur kommer det sig egentligen? Antingen så dör de innan de hinner få behovet av detta stöd, eller så är de så pigga och alerta att de aldrig behöver det eller så använder de käpp. Jag har liksom fått för mig att jag minsann har sett mörkhyade med käpp i alla fall, men är dock inte helt hundra.


- Torsdag

Igår funderade Lisa på om hon var rasist eller inte. Vet inte riktigt vad som försegick men jag och Mattias var inne på mitt rum och kollade på film sen kom hon inspringandes helt upprörd och berättade om vad invandringen ställer till med. Tillexempel att av alla personrån som sker i landet sker 9 av 10 av invandrare och att vi, enskilt, betalat 52000 kronor per person till invandringen som kostar nåt med 200 miljarder, minns inte riktigt.

Men då kom smartMattias och berättade att inte vårat pensionssystem skulle fungera utan invandringen eftersom att Sverige föder för lite barn.

Lisas kommentar då var bäst:
"Meh, vad hade dom tänkt när dom satt afrikaner i Afrika och svenskar i Sverige då?"

Som om evolutionen utgick från pensionssystemet.

RSS 2.0