- Torsdag

Jag orkar inte lägga upp bilder från Turkiet här, ni får kolla bdb eller facebook istället. Men jag ska skriva en massa om vad som hände där nere, men det får vänta tills jag har mer tid.

Idag var Mattias här hos Linnea och hälsade på, det var mysigt, jag sov mestadels sen åkte han hem. Snart helg! Jag är redan less på skolan.

- Hej

Jag sitter hemma hos Linnea. Bor här tills jag får min lägenhet. Idag skulle jag skriva på kontrakt hade jag tänkt men pappa hade inte skicka in ett par papper så jag får göra det imorgon istället. Fan vad jag längtar nu. Ska bara tvinga far min att tapetsera också.

Idag var jag på stan med Mattias, Lisa och Karin, vi fikade och hade det mysigt så tog Karin hål i tungan. Det vill jag också göra! Vi kanske ska impuls-beställa tid imorgon, jag och Lisa. Men jag måste fundera lite tror jag, man får ju bara äta soppa och skit.

Ikväll ska vi lägga in bilderna så ska jag berätta allt, eller det mesta, om vad som hände i Turkiet.

- Usch

Ja nu är vi hos min faster i Stockholm, hela Turkietresan var otroligt rolig förutom att planet var 17 timmar försenat hem så vi missade Coldplay-konserten som vi längtat till i ett år. Och inte nog med det så är Gröna Lund stängt fram till torsdag och vi åker hem imorgon, inget går fan som det ska. Nu är jag på dåligt humör. Jag ska fan inte på nåt jävla museum heller som alla andra vill. Sämst.

- Arlanda

Nu har både Linnea och Lisa somnat. Jag håller också på att göra det men försöker hålla mig vaken genom att läsa en bok så vi inte missar flyget, skulle ju vara just typiskt. Dessutom tror jag inte att dom som jobbar på det här caféet skulle bli så glad om alla tre la sig här på sofforna och sov.
Det blir nog inget mer bloggande nu, vi hörs när jag kommer tillbaka istället. Vi kommer hem till Sverige och ska bo hos min faster i Stockholm den 22:a. Vi har redan tagit massa bilder så det blir nog en del att berätta och visa.

Tjarå!

- Arlanda

Nu är det inte länge kvar. Vi har hunnit sova ett par timmar, Lisa låg på armstödet till en rund soffa, Linnea på hennes mage och jag på Linneas mage. Runt två i natt blev vi sjukligt hungriga så fem i sex imorse stod vi redo utanför donken. Nu sitter vi på nåt café. Jag köpte en smoothie och drack upp hela utom cirka en centiliter som jag nu får sitta och smutta i mig sakta, sakta för att vi ska få sitta här med datorn och titta på vänner. Linnea läser andra boken i Twilight-serien och nu har hon lurat i Lisa att börjat läsa dem också så dom sitter här bredvid och läser för fullt. Jag är sugen på french hotdog. Måste köpa en sista innan vi drar. Har ätit det två dagar i rad nu, det blir som ett beroende. Snart åker vi!

- Arlanda

Nu sitter vi på Arlanda. Har hunnit med att äta på donken och växla pengar och grejer. Snart ska vi sätta oss och mysa med Vänner, vi tog med tre säsonger så vi kommer inte ha en tråkig stund här. Men nu vill jag mest bara att flyget ska gå så vi kommer fram nån gång.

 Nu ska Lisa få surfa litte.

- Turkiet

Nu är det bara två timmar och en kvart till flyget går. Vi packar det sista nu. Sitter här i min nya bikini som jag och Lisa har åkt två gånger till Lit nu för att hämta. Värt det. Nu jävlar ska vi sola. Vi ska ligga på en badmadrass i poolen i fjorton dagar och äta glass. Nu kom Linnea! Måste fixa lite mer här. Sen kommer Mattias och skjutsar oss till flygplatsen, han är snäll han. Kommer dö utan han så här lång tid också. Nu ska jag gå med soporna.

Här ser ni min nya, den är rosa och grön. Jag ser ut som en polkagris. Ja, jag har kläder under. Just ja, glömde säga att vi kommer sitta på Arlanda i 13 timmar innan flyget går till Turkiet, så det blir en del uppdatering där skulle jag tro. Kommer som inte ha nåt bättre för oss.

-Turkiet

Vi ska åka till Alanya, så klart. Så kollade jag hur vädret skulle bli, och det ser ljust ut kan jag säga.

-Turkiet

Nu är det  inte länge kvar, bara några timmar. Linnea var nyss här och lämnade sin väska innan hon drog på jobbet. Lisa jobbar också en sista dag idag så jag ska passa på att städa upp här, sen gå på apoteket och sen ringa Ica i Lit och hoppas på att vårat paket har kommit. Vi fick sms igår om att det hade det, sen när vi åkte dit i en kokhet buss 45 minuter så sa dom att det inte alls hade kommit. Så vi köpte en varsin french hotdog och åkte hem igen.

Nu sitter jag och njuter av en torr brödskiva och gurka. Snart är det dags.

- Turkiet

Nu var det ett tag sen jag skrev här alltså, och ingen ändring kommer det bli för imorgon drar jag, Lisa och Linnea till Turkiet! Som vi har längtat efter det här. I typ ett halvår. Riktigt roligt kommer det bli. Vi har precis packat det sista nu och imorgon blir det lite sista justeringar innan vi tar flyget till Stockholm 19.05. Vi kommer tillbaka den 22:a men då kommer vi befinna oss på Coldplays spelning i Stockholm och sedan hänga där till den 25:e sen kommer vi hem, och då börjar skolan dagen efter så nu ska vi njuta rejält.

Vi kommer tillbaka när vi är neger.

- YRAN

Tjaa, jag sitter och äter pizza, Lisa sover och Linnea duschar. Snart ska vi dra på förfest hos Sandra och sen blir det Lena och Orup. Sen är det Amy McDonald, Presidenttalet och Lady Gaga också. Känner på mig att det här blir en rolig kväll alltså.
Vi har knappt hunnit se några band alls, vi har mest bara gått runt och haft det trevligt. Vi såg lite Takida och så såg vi Lorentz & m. Sakarias igår. Men idag blir det ändring på det.

Nu ska jag plugga in Jämtalndsången.

RSS 2.0