29 maj 2017

Hejsan hoppsan! Idag är det ingen vanlig dag av två anledningar, en av dem är att min fina sambo och soulmate Jesper fyller 26 år idag! Grattis älskling! Äntligen har han kommit i kapp igen, han har ju varit lite av ett lammkött i 24 dagar.
 
Så idag ska han få lite presenter och sedan kommer hans familj och fikar i eftermiddag så idag ska det bakas tårta. Och senare ikväll ska jag koka ihop en god middag.
 
 

Sista lektionen på första året

Idag är det exakt en vecka kvar tills vi har sista tentan för denna termin och första året av skolan är avklarat. Sjukt vad fort det har gått ändå. Idag lämnade jag in sista uppgiften också så nu har jag inget att göra fören tentan, förutom att plugga till den då förstås. Däremot har jag börjat jobba lite smått inför sommaren då jag kommer att jobba heltid i 7 veckor. Jag utbildar mig nu så det kommer jag göra resten av veckan så jag har fullt upp ändå. Det är så skönt att jag fick det här jobbet för arbetstiderna är 7-16 vilket jag så gärna ville ha i sommar. Det är ju trist att behöva jobba kvällar och helger över lag men speciellt på sommaren och att inte kunna vara ledig då Jeppe är det. 
 
I övrigt sitter jag och pysslar lite nu, om ett par timmar slutar Jeppe jobba och då ska vi på bio med mamma och se King Arthur vilket jag är sjukt taggad på. 
 
Det kom aldrig upp några bilder från påskmaskeraden förresten, men nåt säger mig att vi kommer få användning av utklädnaden igen så jag får ta kort då istället! 
 
Sen skulle jag vilja byta design, vill bara ha nåt vitt och stilrent men jag kommer inte ihåg hur man gör. Men det ska jag nog lista ut.
 
 

RSS 2.0