- Flytt

Igår flyttstädade vi. Jag, Lisa, Mattias och Karin. Det var fan det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Vi började runt tre och var klara elva. Inge kul. Så imorse besiktade jag, det gick bra det som tur var men vi hade inte behövt anstränga oss så mycket. Dom hade tillexempel aldrig märkt om vi inte skurat bakom spis, kyl, frys, på garderober och så vidare. Och inte heller att vi rensat avloppet. Men det är klart, man ska väl inte lämna sin skit åt nån annan heller.

Dock upptäckte vi att förra hyresgästen minsann gjort det! Vi har hela tiden trott att ventelations filtet i badrummet varit gammalt och ratit men när Lisa och Mattias tog ner och tvättade det så blev det minsann som nytt. Äckel.

Sorgligt var det i alla fall. Även om det var skönt att dra hem efter den långa städdagen så var det sista gången vi var i lägenheten, där har vi haft oss ett par glada stunder.

Nu skulle jag ha en vacker och minnesfull bild här men segfan till dator är ju drygare än gammelfarfar så jag sket i det.

- Canon

Jag och Ingela är med och ansöker till "Team Super Sisters" för att få testa en Canon kamera. Vore roligt det!

http://www.smartson.se/testpilot-550D.html



Förövrigt så håller jag och Lisa just på att packa ihop lägenheten och på söndag så flyttar vi. Ska bli rätt skönt men lite sorgligt också. Vi tar avsked med en förfest ikväll och sedan drar vi vidare till Marité.

Nu måste jag tillbaka till fixandet!

- Söndag

Vilken ljuv helg jag har haft alltså. I Fredags hade jag och Lisa partaj, jag tyckte det var roligt men det var nog delade åsikter angående det. Haha. Ja och sen sov vi mest hela lördagen efter att vi städat upp skiten i lokalen. Under festandets gång var vi inte så glada över att det var en liten lokal men det var vi under städafton kan jag lova.

Idag kom familjen och firade min födelsedag. Jag hade inte önskat mig nåt speciellt så det var en sån där riktig födelsedag som man hade när man var liten med massa presenter så man bara satt och öppnade och öppnade i flera timmar. Jag inviger mitt nya grodglas just nu faktiskt.



Dricker lite mjölk till middagen.
Blev en sening idag, har haft fullt upp med läxor, det är svårt att skriva en recension med exempel och egna åsikter på en bok man inte har läst. Men vem fan orkar läsa en bok på 367 sidor med gammelspråk från 1700-talet? Skulle ju lika gärna kunnat ha varit på danska.

- Fredag

Igår la Mattias över bilderna på sin dator så jag ska lägga över dom på min sen kan jag visa ett par!

Idag ska jag göra klart hemsidan sen träffa Lisa så ska vi ordna upp i lokalen. Jag är pepp.
Måste köpa tuggummi också, har typ bara fyra kvar. Jag är helt beroende av tuggummi och måste alltid ha en påse Stimorol Ice i väskan. Det är typ det enda jag är beroende av. Eller nä.

Mina beroenden
Stimorol ice
Hänt bild
Cola light
Mattias


- Födelsedag

TJENA!
Jag sitter på skolan och väntar på att få sluta. Borde väl göra lite på hemsidan innan om jag orkar.
Igår fyllde jag och Lisa 19 år!
Det började med att Mattias kom och sjöng på morgonen med frukost på sängen, gullunge. Sedan åkte jag en sväng på skolan och sedan stressade jag hem och städade lite så kom pappa och småsyskonen.

Sedan kom Linnea och Lisa hem så åt vi god middag som Mattias lagade och sedan gick vi på krogen med Björn och Manuel. Det var en rolig kväll och bra födelsedag. Firar med resten av familjen på söndag :)

Har lånat Mattias lillasysters kamera ett tag och tagit supermånga bilder som jag nog ska lägga över till datorn ikväll så jag kan lägga ut dom. Jag måste ha en ny kamera.

Jag fick en rosa jet set klocka av Mattias och pengar av pappa :) Så betalade Björn garderoben på krogen till mig och Lisa också, som födelsedagspresent :D Hahah.


- Måndag

Idag är tekniklärarna borta så jag har desktop nu sen har jag desktop klockan 15.00 och däremellan hål. Rätt skönt ändå. Nu ska vi designa t-shirts. Sedan ska vi kolla på föreläsning med Christer Fuglesang, jag måste komma på nån bra fråga, coolt att ha pratat med han ju.

Jag har blivit besatt av pannkaka. Fattar inte varför men jag är verkligen sugen på det varje dag. Måste hem och göra det när lektionen är slut.


RSS 2.0