- Ensam hemma

Idag är det första advent, jag börjar få julkänslor men vet redan nu att årets jul kommer bli sämst så jag försöker släppa det. Det går dock inte så bra när jag kommer hem och upptäcker att Ensam hemma visas på tv3. Den filmen har jag troligen sett mer än en gång varje år sen jag föddes. Det är min absoluta favorit julfilm.

- Men ge han en hund :'(

Jag måste till jobbet i morgon, fantastiskt. Hela atlanten har typ snöat ner här utanför och jag ska vandra fyra kilometer i det i morgon. Varför går inte stadsbussarna rediga tider på mornarna? Jag hade inte klagat om det inte var för att jag måste börja gå sju imorgon bitti. Man tar väl varje chans man får till lite mortion.

Jag läste bloggar på jobbet idag, själfallet, vad annars gör man. Så föll jag in lite vackert på Sorans blogg där jag fick se detta. Kolla på länken och säg vad ni kände innan ni fortsätter läsa här nu.
Blev det så för er också att under de första punkterna tänkte man: Nej men stackar lille pojke, men ändå var det liksom vardagsmat, tills det kom till sista: en hund! Herregud, han kan väl få en liten hund? Får han ingen hund? HERREGUD. Det blev för mycket, men varför blev det så just på den? Det kanske bara är jag som känner så. Men alla pojkar önskar sig en hund när de är små, men han vet att det inte går. Han kommer kanske inte få bo kvar i lägenheten och mamma är bara arg och luktar sprit. Han kan väl få en liten hund som håller honom sällskap? En vän.
Jag kan inte sluta titta.

Ikväll är Soran med på Tack gode gud, kan det bli bättre? Två av mina favoriter.

- Slut på Johan Palm

Nu kommer fansen bli vilda och hela internet kommer svämma över av flicktårar.
Tur att de bästa fick stanna. Undrar vilka som kommer stå i globen om två veckor? Jag tror Kevin och Robin. Dock hoppas jag lite på Alice också.

Kevin ska i alla fall vara där.

Plus att tjejen i publiken, som Johan sjöng till och Jihde plockade upp på scen, skämde ut sig som aldrig förr. Skulle jag vara henne skulle jag ta tillfället i akt, bete mig och säga att Johan (Kevin) är bäst och sen taffsa lite. På Jihde också, jag menar även det är ju lite av en merit. Hon bara stod där och flåsade som en hund och såg allmänt hysterisk ut, hon kommer ångra sig. Det vill jag lova.

- Fredag hela veckan

Jag har förstått att idén med att ha veckodagar i varje rubrik inte är den bästa idén. Speciellt inte om man ska leta i arkivet efter ett speciellt inlägg. Därför ger jag upp denna tradition och det här blir första inlägget med en redig rubrik.

Jag kollar på Fredag hela veckan där Soran och Måns är gäster. Ni minns väl att jag har träffat Soran på tu man hand? Och jag är fortfarande lite kär i honom nu när jag ser han där i tv-rutan.
Det här inlägget skrev jag egentligen bara för att skryta egentligen. Fast det är inte många som bryr sig. Jag erkänner att det hade varit coolare om det var Björn jag mötte där i den mörka oktoberkvällen.

- Fredag

Idolsnack.
Jag måste få ut min aggression på Laila Bagge, kan människan inte tänka själv eller vågar hon inte bara för att Carola sitter bredvid?
På försnacket sa Carola att Johan inte kunde vara en allaround-artist utan han är den han är, Laila sa efter framträdandet att hon inte hade mycket att säga; Du är den du är, Johan Palm, antingen gillar man det eller inte.

På försnacket sa Carola till Alice att hon inte skulle vara så framåt lutad utan sträcka sig mot taket. Efter sa Laila att hon ville att Alice skulle ha varit lite mer så och så sträckte hon på sig och räckte en hand mot taket.

Och Carola, hon kommenterar ju bara artisternas utseende, ska inte hon va bra på röster, toner, musik och gospel? Hon sitter bara där och skrattar och säger bra. Hon kanske snackade sig slut under coachingen.

Och till sist, Kevin är ju så sjukt bra, vinner inte han så är det nåt fel på Sverige.

Update: Åker inte Johan ut ikväll så kommer jag grina. Alla andra är tusen gånger bättre.

- Fredag


Här är min förpackning som vi skulle göra i virtuell design, jag säljer kortlekar vilket kanske inte syns så bra (:
I helgen blir det idol, kemi, fysik, engelska och jobb. Inte så livat. Jag ska försöka flytta också, det blir hem till pappa. Uscha.

- Torsdag

Snart är det fredag! Extremt skönt. Slutar runt 13.20 och sedan ska jag ligga hemma i sängen hela dagen.

Jag var på Ica idag, dom fyller tydligen 60 år eller nåt sånt så det fanns massor av extra erbjudanden. Jag köpte lussebullar och lite annat nödvändigt. Sen fick jag stå i kö i 20 minuter. Ruskigt lång tid tog det och det var bara tre stycken framför mig. Två av dem fick varsin aladdinask eftersom att de handlade över 1000 kronor. Jag ville också ha! Jag hade kunnat köpa 20 stycken Ben & Jerry's glassar och förvara tills jag och Linnea har en slapp dag, eller 200 stycken korv med bröd för jag var nämligen hungrig som en gnu. Men när jag stod där i kassan och kön bara blev längre och längre kändes det lite försent, men jag fick i alla fall en läkerolask.

- Onsdag

Jag undrar om alla bloggare tänker att det här ska jag skriva i bloggen när de upplever nåt värt att anteckna, eller i vissa fall fullkomligt ointressanta saker. Eller sätter de sig bara och skriver vad som faller dem in just då? De som har en vardagsblogg, skriver vad de åt till middag med mera, använder sig säkerligen av de senare alternativet. Jag brukar alltid skriva upp i mobilen när jag kommer på nåt vettigt för att sedan föra över det hit, tyvärr är min utkastmapp tom just nu.



- Måndag

Den här veckan har jag verkligen inte lust för vanligheter. Jag orkar inte med att vakna, gå på skolan, träna, jobba och sen åka hem och sova. Tur är att jag har fått lånat fyra säsonger One tree hill av Lisa och fått första säsongen Gossip Girl av Johan.

Helgen gav blandade känslor. I fredags var vi på fest hos Karin, det blev roligt som vanligt. Dock annorlunda på flera nivåer. I lördags åkte jag och Linnea hem till Peter och var med han och Daniel. Ja, det kan och vill jag helst inte tala om. Jag och Linnea var sedan på bio igår, det var ingen toppendag men det hela blev allt ljusare med Twilight och B&J's. Ska nog se den filmen på bio en gång till med Maria. Helt underbar.

Nu sitter jag på skolan, flash, ska göra så nyckelpigor hoppar till sin rätta plats. Det var just sånt här jag inte ville göra.

- Fredag

Jag och Linnea sitter beredda att hoppa på bussen och fara in mot stan, vidare till henne och sedan hem till Karin för fest ikväll. Sjukt roligt, hennes fester är en av mina favoriter måste jag säga. Vi köpte nyss varsin snygg klänning och lite choklad vilket bara gör kvällen bättre.

Har fått lånat boken Undrens tid av Maria också som jag ska försöka läsa. Man grinar tydligen en hel del av den,  det är boken till A walk to remember som jag inte har sett. Den ska va bra och grinvänlig den också.

- Torsdag

Sitter på skolan och har virtuell design, ska snart springa iväg och ta kort på en kortlek och sen göra en layout på en kartong av de bilderna.

Imorse åkte jag buss, det tog 35 minuter att komma till skolan, denna resa brukar i vanliga fall ta max 15 minuter. Det var segt med trafik. Men som jag har sagt så hatar jag när människor har sin väska på platsen brevid där de har planterat sitt lata arsle. Det är inte bara när jag får stå, det är när andra tvingas göra det också bara för att nån liten sur tjej sitter i den fullproppade bussen med sin fakeade Louis Vuitton på platsen bredvid, de arma kvinnorna och männen med dåliga knän tvingas stå under tiden som bussen viner fram på den skumpiga vägen. Bromsar, gasar, svänger i rondeller och alla flyger hit och dit. Medan egoisten till flicka smsar och låtsas att inte se.

En annan sak jag inte gillar, appropå bussar, är när folk inte ställer sig på den övre delen när chaffisen skriker att dem ska gå längre bak. Detta gör att det ser väldigt fullt ut och att föraren tillslut inte stannar för att plocka upp människor vid hållplatserna som snällt står och väntar i kylan samtidigt som det finns cirka tre kvadratmeter kvar. Där skulle ett tiotal lätt kunna klämma in sig, närkontakt dör man väl inte av (om det inte är nån med väldigt dålig andedräkt bredvid, då hade till och med jag valt att gå). Men om jag skulle stå och vänta på bussen, 15 minuter innan skolan/jobbet börjar, och den bara kör förbi; då hade jag blivit sjukt less.

- Onsdag

Det  blir ett "vad jag har gjort idag"-inlägg.

Först var jag på skolan och hade matteprov vilket gick hyffsat känns det som. Är lite spänd på att få tillbaka det. Sen gick jag och Erika och affischerade på stan inför valdagen i Örådet. Efter det gick vi upp på skolan och fick lite skäll av ett par lärare som tyckte vi var på skolan försent (det var nämligen stängt för dagen), jag håller med Robin; varför larma en skola? Ingen går ju dit frivilligt. Men ja, jag vet, det finns värdefulla datorer med mera. Vi spelade lite kort med pojkarna sen blev det pizza och lite teater som överraskande nog var värd att se. Jag gillade den.

Nu är det Insider som jag skrev om förut. Jag fattar inte hur äcklen tänker. Desperat.
Imorgon ska jag sova hos min syster. Godnatt!

- Tisdag

Ett ämne som jag verkligen inte gillar är fysik, konstigt nog har jag lättare för det än kemi. Dock gillar jag inte kemli heller. Men fysiken har alltid varit ett ämne man mestadels skiter i, sover på lektionerna och gnäller över att man inte fattar nånting när det är dags för prov. Jag vet inte under hur många fysiklektioner jag bara suttit och tittat på klockan. Nu har jag fått en snilleblixt. Jag ska läsa fysik B.
Man får väl se hur det slutar, men behörighet får man. Dessutom blir det matte E.


- Måndag

Sms är verkligen en utomordentlig variant att konversera på. Man kan snacka om flera samtalsämnen på samma gång. Man ställer cirka tre frågor som den andra svarar på sen fortsätter man på dessa vägar med en punkt som bryter av mellan de olika ämnena. Så gör man aldrig i telefonen eller in real life. Konstigt att det tar så mycket längre tid att få fram nåt vettigt genom sms än socialare alternativ.

Kemiprov i morgon!
Det är illa.

- Måndag

I morgon ska vi ta skolfoto. Jag brukar alltid planera hur jag ska stå, man vet ju vilken som är ens bra vinkel. Men jag ser tillslut ut som en påse skit ändå. Tacka vet jag spexfoto i trean, då kan man klä ut sig och låtsas som att det var meningen att man skulle se död ut.


- Lördag

Hahaha. Jag tar nästan tillbaka allt jag skrev i föregående inlägg. Nu är det Exiled och samma tjej som jag skrev om har fått åka till Indien för att lära sig att stå på egna ben. Kor är heliga där, "sända från gud", man städar till och med golven med deras avföring. Hon får alltså stå och skura med vatten och kobajs!

- Lördag

Jag kollar på My super sweet 16 på MTV medan jag väntar på att The Hills ska börja. Sjukt bortskämda ungar. Den här gången är det en tjej som ska ha rosa tema på festen så hon färgar sina två pudlar rosa. Man bjuder in 200 ungdomar till ett hus man har hyrt en kväll för 50 000 dollar för att festa, ingen kommer kolla på två hundar. De kunde väl bespara de små liven detta besvär och förudmjukande.

Sen skulle hon kolla på bilar, självklart får hon en bil i födelsedagspresent. Hon förväntar sig att få välja och vraka, ta det dyraste, pappa betalar. Det får hon ju också. Klart man blir avundsjuk men samtidigt förbannad över att hon måste skryta om det i tv och tro att hon är en kändis som alla ser upp till och vill vara, men vad kommer hon uträtta i sitt liv? Hon kan inte ens byta en glödlampa själv. Hon fick två bilar, btw, två.

- Fredag/Lördag

Jag har funderat på det här som Frida berättade för mig här om veckan, att det ska bli ett nytt köpcentrum här i Östersund, eller bygga om Domus. Jag har hört rykten om att vi ska få Monki, Zara och Gina tricot. Dock är de två sistnämnda som sagt endast rykten. Men vore det inte underbart? Det skulle alltså finnas fler affärer än H&M som är dugliga att handla på.

Och så vidare till ett annat rykte. Om inte stortorget hinner bli färdigbyggt innan slutet på juli nästa år så kommer Storsjöyran hållas på F4. Stämmer detta? Då blir jag sårad. Var kommer yrancampingen vara? Kommer krogstråket vara på samma plats? Var kommer yranveckan hålla hus? Frågetäckena är många. Det kommer inte vara gamla hederliga yran om det inte är i stan utan istället ute på nån öde föredetta flygflottilj. Det är ju tradition att allt byggs upp mitt i stan, på torget och i badhusparken. Detta gör mig upprörd. Ska 70 000 personer ta bussen ut på frösön? Ju mer jag tänker på det desto mer förstår jag att detta förblir ett rykte, det kan inte stämma.




- Fredag

Jag har planerat att åka på Raw comedy cruise den 15 maj! Väldigt pepp på det. Dock behövs lite detaljer ordnas.  

  • Fixa biljetter
  • Fixa ressällskap
  • Fixa nån över 30 som är villig att följa och betala 600 kronor

    Det kan blir lite komplicerat. Men jag är i alla fall 18 när det gäller så jag slipper målsman, men hur många mellan 18 och 21 umgås med folk över 30? Om man ska ta med nån så får det ju bli föräldrar ändå. Eller så kan man kanske bara grabba tag i nån åldrad man vid insläppet och låtsas att man hör ihop.






- Torsdag

Jag var på jobbmöte idag, väldigt oroväckande måste jag säga. Vi kommer få konkurrens och tjänsten kommer få sig en total makeover. Detta betyder även att jag troligen kommer få andra arbetsuppgifter och eventuellt färre pass. Känns inte bra.

Skulle vara bra om vi kunde ha copyright på affärsidén, dock har ju vi härmat så det är kanske inte riktigt rättvist.

Btw, 118800 svarade en "svar på allt"-tjänst idag och i framtiden kommer även Eniro 118118 starta en, kom ihåg att 118100 är bättre, kvalité på svaren, och kommer vara de i minst ett år framöver eftersom de funnits i snart ett år och har erfarenhet ;)

- Onsdag

Jag satt precis och tittade på Insider på tv3, det handlade om människor som har sex med djur, zoofili skulle man kunna kalla det. Bland annat handlade det om en häst som blivit uppskuren av ett vasst föremål som förts in i, ja, alla hål.
Detta för mig är lika obekripligt som rymden. Ni vet, man kan inte riktigt tänka sig rymden för det är så stort att hjärnan inte hänger med, vi har inte kapaciteten helt enkelt. Detta känns likadant, jag kan diskutera det här hur länge som helst men den psykiska störningen som krävs för denna handling kommer alltid vara bortom min tankekapacitet. Jag kommer aldrig förstå hur man kan vara kapabel till att göra nåt sådant som att ha sex med ett djur.

Nästa vecka handlar det om pedofiler. De som sitter på internet och lurar småflickor. Våldtar. Det är fan skottpengar på dem, och dödsstraff.

- Tisdag

Idag jobbade jag, hade hela ena huset helt för mig själv, gillar sånt. Det jag tyckte var mindre sommaräng var att jag slutade skolan 16.00 och skulle jobba 18.00. Hade inte mycket för mig och kände att det var för lite tid för att åka hem så jag gick först lite med Erika och Tysken sen stack jag till jobbet för att plugga lite kemi. Då tittade jag på schemat och såg att jag började 18.50. Kalas.

Nu ska jag kolla om det finns lite The Hills som jag kan se innan jag slumrar, Cecilia var god nog att berätta att man kunde se på MTVs hemsida, hur kunde jag ha missat det?

- Måndag

Jag är sjukt trött, ska lägga mig ner och läsa min bok nu. Om jag fortfarande är vaken klockan tio så blir det prison break. Imorgon ska jag jobba. Känner att den här veckan kommer gå långsamt.

- Måndag

Idag är det skola och virtuell design. Vi pysslar med photoshop då vi ska göra klart våra bilder som representerar teknikprogrammet till Öppet hus.

Senare är det basket på idrotten, spinning i en och en halv timme och när jag kommer hem ska jag försöka läsa kemi, men jag vet att jag kommer sluta framför tvn.

Jag tänkte passa på att rekommendera en bok som många säkert har hört talas om, jag började läsa den igår och har redan fastnat. Den heter Det ska bli ett sant nöje att döda dig och är en sann berättelse om Magdalena Graaf och hennes liv som innefattar en graviditet vid nittonårs ålder, äktenskap med en mer än våldsam man och mycket mer. Redan i början av boken är den dramatisk och man vill hela tiden veta mer. Precis som en bok ska vara för att man ska behålla intresset.

- Söndag


Jag, Niklas, Linnea, Manuel och Mårten var på bio och såg James Bond- Quantum of solace. Den var riktigt bra faktiskt, egentligen är jag ingen Bond-människa och har bara sätt en utav de tidigare filmerna men den här var värd att se. Jag tycker att det är sjukt mysigt att gå på bio, alla filmer blir lite bättre på bio. Synd bara att det ska vara så kallt i alla salonger. Och så får jag inte glömma att nämna popcornen, mycket goda.



Tycker du om att gå på bio?

- Söndag

Idag är det söndag och dessutom farsdag, pappa fick lite smått och gott av mig och mina syskon samtidigt som vi fikade goda kakor. Nu är jag hemma och ska gör mig i ordning för att sedan åka in till stan och gå på bio. Tar med mig kameran och lägger upp lite bilder senare om kvällen, Johanna skickar inte bilderna från klassfesten så det lär inte bli några sådana här.

Cecilia fyllde år igår, så hjärtliga gratulationer :D

- Lördag

jag tittade nyss på Varg med Peter Stormare. Den var rätt bra, sorglig men väldigt roligt att man kände igen sig. Den är ju filmad i Östersund en stor del. Allt jag önskade när jag såg denna var att jag hade varit där när den spelades in. Att jag hade varit utanför The Rocks eller Rådhuset. Då hade jag kunnat dö lycklig. För Peter Stormare är verkligen den personen jag helst skulle vilja träffa, jag tycker att han är underbart bra. Peter Stormare och Walt Disney. Men det ögonblicket har ju redan passerat.

Vem skulle du vilja träffa om du fick välja?

- Lördag

Det blir än tråkig hemmakväll idag också istället för pb- eller filmmaraton. Varför ska det gå så dåligt med bussar på helger? Det är ju då man ska ut och åka. Och varför ska min mor bo mitt ute i skogen där mitt bredband knappt funkar?

- Lördag


Jag hittade en bok med massa information om mitt första år, jag log tillexempel första gången 20 dagar efter min födelse, dessutom kom ett litet joller.

Jag har bara två frågetecken. På första sidan står det: Jag är en väldigt bestämd liten bastant tjej som vet vad jag vill. Idag knatade jag ut i sandlådan i T-shirt och strumpbyxor. 16/8 -92
Bastant? Alltså rejälv, kraftig. Jag var ett år.


Och så till frågetecken nummer två. Det står att jag åt själv första gången när jag var 5 ½ månader, min favoritmat var husmanskost och öl men jag tyckte inte om barnmat på burk om det inte var katrinplommonpuré. Men stopp nu, öl? Inte konstigt att jag är som jag är.

- Lördag

Idag ska jag städa mitt rum och fortsätta leta efter PB.
Det var tråkigt att Lars åkte ut igår, känns inte som att det är Idol utan honom, det är ju han som ställer till det. Man behöver lite liv i skvallertidningarna.

Igår kände jag att det var jul, eller snart åtminstone.

- Fredag

Det är reklam på idol och snart ska Kevin sjunga. Kevin är min absoluta favorit i årets idol och även Linneas. Linnea är min favorit over all och vår sång är livin on a prayer med Bon Jovi som Kevin ska sjunga idag! Kan det bli bättre? :')



Update: Jag måste väl inte påpeka att det var bäst och underbart? Men jag gör det. Jag är kär i Kevin.

- Fredag

Nu är jag hemma hos mamma, det är skönt faktiskt. Blir nog så att jag flyttar tillbaka hit. Vi har nyss ätit tacos och ikväll blir det idol.

Skulle hämta hem prison break när jag var här, men nu visar det sig att båda säsongerna är spårlöst försvunna. Jag som skulle ha maraton med Christoffer i helgen. Men jag ska leta. Måste ha packat ner dom eller lånat ut dom. Så jag ska höra mig omkring.

Fars dag på söndag, vad ska ni ge er pappa? Min får nöja sig med ett vackert kort som jag gjorde på den fem timmar långa bildlektionen idag. Så köpte jag choklad.. på Rusta.

- Torsdag

Mårten umgicks med mig under de två timmarna jag väntade på att spinningen skulle börja. Vi snackade godis. Varför är det alltid så att de äckliga blir kvar till sist? Egentligen borde detta vara omöjligt med tanke på att man aldrig köper äckligt godis. Min teori är att man köper sina favoriter plus ett par till godingar för variation, men dessa lämnas kvar medan favoriterna snabbt slinker ned. De fullt acceptabla karamellerna blir då äckliga av två anledningar
  1. De andra var godare
  2. Man har svullat så mycket godis redan att man inte längre är sugen
Vad är er teori?

- Onsdag

Idag var en mycket trött dag, ska gå och lägga mig strax.

Var på spinning idag. Jag håller med min syster om ledaren där faktiskt, man har inte mycket till övers för honom. När han sätter igång med sitt JA JA JAJAJA och Gör er beredda att hoppa på tåget, om ni har lite tur kommer det försent men det tror jag inte, och höger, vänster studs på sadeln TRAMPA ÖH TRYCK ÖH men en bajsnödig röst, då känner jag mig inte motiverad. Vill mest bara kliva ner och gå hem. Det hjälper inte heller att han svettas som ett vattenfall och det bara droppar av honom. I början har han en röd tröja, sen börjar det formas fläckar, efter ett tag upptäcker man att fläckarna är borta och man inser att hela tröjan är en nyans mörkare.

- Tisdag


Nu blir det valvaka allihop! Det ska bli intressant, både att se vem som vinner och se om jag håller mig vaken.

- Tisdag

Jag skulle ta blodprov idag, men det blev inte så. Johan bjöd på godis imorse så jag vågade inte gå dit för att sedan gå reda på att jag låg på gränsen igen. Får vänta till 13 november, och innan undersökningen ska jag leva på bönor så jag inte har massa sockeröverflöd i blodet.

- Tisdag

Hej alla barn, inatt är det valvaka med Filip och Fredrik! Undrar om man orkar vara vaken? Jag hejar på Obama, men vem gör inte. Demokrat framför republikan, man har ju varit med om de sistnämnda allt för mycket. Vem som än vinner kan det inte bli sämre för världen än Bush.

Just nu väger jag för- och nackdelar med att bo kvar i lägenheten med min syster. Visst, jag bor nära skolan, kan till och med cykla, vilket betyder att jag kan sova längre. Dessutom har jag ju större frihet, inte minst i hemmet, få ju liksom äta precis vad jag vill till middag och mat är viktigt. Dock måste jag betala för den. Men det ser ut som skit här för att min syster aldrig städar och jag har inga saker, inte ens en säng. Jag måste betala hyra, mat och allt annat. Jag måste alltså jobba mycket för att klara detta och jag blir väldigt less. Inte minst trött och less på skolan, jag anstränger mig inte. Då är frågan; bo kvar? Flytta till mamma? Flytta till pappa? Jag vill inte, jag vill inte.

- Måndag

Mitt internet är så sjukt drygt och ibland lägger det av, kan det bero på att det var nåt fel på telianätet idag tro? Jag har ju mobiltbredband så det skulle inte förvåna mig. Jag kan inte svara på kommentarer.

Ja, nu har jag ätit upp lakritspiporna också, det går inte att inte äta om man har det hemma.

Kom att tänka på att jag ännu inte har fått korten från klassfesten, vad har hänt med Petter? Jag har varken sett eller hört nåt av han på sista tiden.

Jag ska försöka läsa kemi men jag känner på mig att det inte blir av. Tog hem boken över lovet för att läsa två kapitel, repetera och förbereda. Men inte har jag gjort nåt, många känner nog igen sig. Är det lov så är det.

- Måndag


Första skoldagen är lugn, vi har virtuell design just nu där vi håller på med ps. Sen ska vi ha idrott, innebandy, i en och en halv timme och efter det ska jag till gymmet på spinning i en och en halv timme. Jag är egentligen för lat för det.

Igår tittade jag och syster på Wall-E, sötare film får man leta efter, jag grät en tår och skrattade mycket.
Dessutom fick jag ett sorgligt sms: Hejdå Jämtland. - av Erik, han åkte tillbaka till Arvidsjaurs mörka kalla skogar.

Ringde till Linnea och föreslog att vi skulle gå på bio och se nya Bondfilmen när hon är blir frisk, hon blev så glad så hon spydde, bokstavligen. Hon är nämligen helt svullen i halsen och kan inte prata utan att få kväljningar.

- Söndag

Jag skulle ju vaccinera mig som sagt, men det blev inte så. Nu ångrar jag lite att jag är så feg, alla verkar ta den där sprutan. Till och med storheter som Paul Haukka och Magnus Uggla.

- Söndag

Så, nu har jag jobbat klart de inplanerade passen, äntligen lov tänkte jag.. Innan jag kom på att det är skola imorgon.
Dagen gick fort idag, jobbade tidigt och då är det knappt några frågor. Dessutom satt jag i stora rummet helt själv tills precis i slutet vilket gjorde att jag kunde bete mig lite hur som helst. Förövrigt lät min dag så här:

Pizza gubbe: Hallö hejnehaj
Jag: Hej, har ni hemkörning?
Pizza gubbe: Näh tivärr, vi har intä dä

Ny Pizza gubbe: Halabalaa
Jag: Hej, har ni hemkörning?
Ny Pizza gubbe: Vasaduh
Jag: Har ni hemkörning?
Ny Pizza gubbe: Vasaduh
Jag: H E M K Ö R N I N G
Ny Pizza gubbe: Vi ha intä dä

Ja, och så vidare.

Nu ska jag ta mig en dusch. Var länge sen sist.

- Lördag

JAJAJA, kabeln är hittad och jag kan äntligen ladda upp bilderna. De flesta var av dålig kvalité men det är man ju van vid, stadig på handen är ju inget man tänker på att vara. Fast jag skyller det mesta på Linnea.

Det började med att alla kom till mig så tittade vi lite på film och Christoffer kom över och sa hej. Sen gick vi till PC, en skola här i stan, och klättrade på taket. Mörkt och läskigt var det. Sen kom vi hem runt fyra tiden och skulle sova. Jag och Linnea sov i sängen. Erik på tältsängen utan madrass så vi la dit mattor och allas jackor. Manuel fick ligga på en av 3centimetermadrasserna och Mårten på den andra, under laddade vi upp med handdukar och sånt.


- Lördag

Nu är jag hemma och sitter och tittar på stjärnor på is. Det blev inte som det var tänkt idag, ingen ville leka :(
När jag kom hem var inte syster hemma, hon hade lämnat all disk och gamla rester överallt. Det ser allmänt förjävligt ut här. Dessutom hade hon somnat ifrån tvättiden och tagit med sig nyckeln så jag inte kan gå dit. Ja ja, jag kan i alla fall kissa med dörren öppen.

Jag ska äta nåt, det enda min mage fått i sig idag är två mackor, en banan och fyra lakritspipor.

- Lördag



Okej, jag ska snart till jobbet. Ska vara där hur länge som helst sen blir det till att träffa Erik innan han åker tillbaka till Arvidsjaur.

Röstning, vilken färg på iPoden är snyggast ?

- Lördag

Nu är det lördag. Det är fest överallt känns det som, utom här. För jag arbetar och försörjer mina barn.
I morgon dock, då slänger jag ut barnen. Så ska jag jobba på söndag igen. Livet leker.
Varför måste det vara så kallt?

Lite senare ska jag ha en viktig omröstning, avgörande för mitt liv.

RSS 2.0