- Tisdag

Igår var jag och Lisa nere i badhusparken och åt glass. Det var liksom strålande solsken och 25 + sen gick man och pissa i skogen och när man kom tillbaka var det blixt och dunder, vågorna blåste upp gummibåtarna på stranden och människor sprang i skräck i sina små sommarbyxor för att klara sig ifrån det kalla regnet som öste ner.
Vad är detta, jävla skitställe. Kan det vara ett sorts väder en dag och ett annat nån annan dag. Nu måste man ju packa med regnstället när man ska ta en svalkande isglass i parken.

- 26 juni 2010

Jag sitter inne på mitt mörka rum och betalar lite räkningar och sånt. Men snart ska jag ut och sola för det är nämligen 30 grader idag. Nice.

Ska bara berätta lite vad jag och Mattias gjorde i lördags när vi firade ett år. Det började med att vi skulle äta finmiddag men eftersom att det var midsommardagen så var allt stängt. Men vi gick på Via Grande och det är ju min favoritrestaurang så det var ju helt okej.
Så sa Mattias att han hade en överraskning och det visade sig att han hade bokat en liten svit på Scandic. Hur nice som helst. Så gick vi lite på G3 som ändå låg nedanför och sen myste vi bara hela dagen. Och åt en svingod och svinstor hotellfrukost!




Det här var det första jag såg när jag kom in :) Sött ♥




- Ett år ♥

Idag har jag och Mattias varit tillsammans i ett år ♥ Jag älskar dig.


- Midsommar

Idag är det midsommar men jag ska jobba från halv fyra till tio över tolv. Jag har jobbat de två senaste midsomrarna också så det är lugnt, man får OB-storhelg och tjänar kosing istället. Tycker inte att midsommar är så speciellt faktiskt, det är ju inte nyår direkt.

Okej då, hade kanske hellre varit ledig.

Men nån gång måste man rulla in pengar också!


- Torsdag

Idag har det varit 35 grader ute, och nu är solen helt täckt av moln men det är fortfarande 25 grader. Äntligen sommar. Men det skulle regna imorgon va? Spelar dock ingen roll för mig för jag ska fira midsommar på jobbet. I morse när jag klev utanför dörren kändes det som när jag var i Turkiet. Svinskönt.

Sen åt jag tacos med familjen, jag åt mest av alla, typ sju skal. Ojojoj. Så blev jag lite röd i solen också. Nu ska jag duscha och vänta på att Mattias ringer så vi kan umgås.


- Onsdag

Igår var jag med familjen och fikade en aning sedan mötte jag upp Lisa och så gjorde hon räkmackor till oss. Sedan upptäckte vi det vackra vädret och bestämde oss för att mysa nere vid jamtlibryggan. Det blev en heldag minsann.







- Tisdagen

 I tisdags var jag, Lisa, Mårten, Erik och Manuel på badhuset och levde livet. Sedan åt vi mat på Via Grande, det var roligt det. Men man överskattar badhuset lite ibland tycker jag, man tänker tillbaka på goda tiden när man var liten och tyckte att det var skitkul att typ stå på händer i vattnet i fyra timmar. Nu vill man mest äta och dra hem. Men vi hade i alla fall kul, tror det är umgänget som gör't faktiskt.






- Måndag

Igår jobbade jag, ljuva tider det. Nu är jag ledig hela veckan utan att ha nåt att göra medan alla andra jobbar. Fast jag vill inte jobba heller egentligen, jag vill hellre att alla andra också ska vara lediga.

Efter jobbet åt jag och Mattias på Frasses, det måste minsann göras oftare, där har dom sourcream and onion-krydda till stripsen!
Och efter det bytte Mattias lagom duktigt handtag på bilen och sen somnade jag typ klockan tio.

Idag var jag i alla fall med Lisa på stan så hela dagen har ju inte gått till spillo.



Kolla, jag har minsann med mig kameran överallt jag. Men jag glömde ta kort på Lisa. Men hon har vi sett nog av ändå. Närå.


- Lördag

Igår var en riktigt rolig kväll faktiskt. Och som lovat kommer här bilder!
Jag har flyttat in hos Mattias ett par dagar medan mamma har gäster så nu laddar jag upp bilder och han kollar på speedway.
Nu vill inte Mattias bajsinternet att det ska gå att ladda upp fler bilder. Får se om det fixar sig sen.

- Fredag

Ikväll ska jag ut med Lisa och Linnea, ska jobba halv tio imorgon så det blir lugnt för min del, istället ska jag spela paparazzi med min nya kamera!
Kommer bli kul. Så hoppas jag på att man får träffa Erik som kommit hem från Arvidsjaur för superlänge sedan utan att jag har hunnit träffa honom.

- Fredag

Idag skulle jag ta en daglig runda på Blocket och kolla intressanta annonser när jag plötsligt fick syn på nåt mycket intressantare:

Vad fasiken gör Lisa på Mötesplatsen? Trodde det bara var gamlingar som var medlem på sånt.


- Fredag

Jag hatar att drömma på nätterna, man vaknar upp mindre utvilad än när man gick och la sig. Och varje gång man har drömt vaknar man så somnar man om och drömmer något annat. I natt drömde jag tre drömmar, kanske därför jag vaknar kvart i ett. Närå, det har jag ändå gjort hela veckan utan att drömma ett skit.

Första drömmen
Jag var på skolan och hade tagit med mig min dator, när jag skulle gå ifrån klassrummet så glömde jag den och fíck gå tillbaka. När jag kom för att hämta datorn var det en kille som suttit och störat sig hela lektionen som hade hoppat på min dator! Den såg ut som ett rosa russin. Den jävla grabben fick såklart betala men då bytte hans pappa pengarna för en ny dator till en lägenhet. Fint liksom, jag fick en lägenhet :D Önskar bara att den inte låg två mil från närmsta affär.

Andra drömmen
Jag och två kompisar, oklart vilka eftersom att jag inte minns det, skulle gå på modeshow. Vi satt på första raden och helt plötsligt var vi en av modellerna och det var en skönhetstävling. Jag kom inte ens till topp 5. Fattar inte alls varför.



Efteråt var det efterfest och på den var både Hugo, Paow och Kissie. Kissie var en jobbig jävel som skulle vara med i varje bråk och berätta varje persons brister. Paow var min bästa kompis. Sen hickade jag upp min rosa tungpiercing som jag svalde för några veckor sedan. (Jag hickade upp den i drömmen men svalde den i verkligheten)

Sista drömmen
Jag skulle hem och jobba efter festen men den enda som var kvar var en fullgubbe, han fick tillslut köra hem mig men det slutade med att vi hamnade i vattnet. Både jag och gubben klarade oss men min väska var kvar i bilen så det kom en hel hög med människor som skulle hjälpa mig att hitta den. Ingen kunde simma ner och hämta den så istället fick vi ta bort allt vatten. Greven som bodde vid sjön gillade inte detta så han skjöt spjut på oss under hela tiden, tur att han var dålig på att sikta.

- Fredag

Igår var jag och Mattias hemma hos min pappa, vi fikade och så fick jag min studentpresent: En kamera! Superlycklig. Så nu ska jag dokumentera mitt liv. Ska gå runt med den där kameran vareviga dag, då kanske det blir ett par smaskiga pics här också emellanåt.

Sen spelade vi Wii sports också, bowling och tennis. Det var nog det roligaste jag gjort, det vinner över Super mario bros på Nintendo 8 bitar till och med och då är det jävligt bra ska jag säga er. Så nu vill jag att Mattias ska sälja sitt xbox och köpa Wii istället.


- Söndag

Någon eller några gånger varje dag så får jag värsta rycket och känner att jag bara måste åka utomlands. Så googlar jag på sista minuten och hittar superbilliga resor så vill jag bara åka iväg. Synd att det inte är nån som vill åka med mig dock, Mattias säger bara "men vi ska bo utomlands i två år".

MEN JAG VILL ÅKA NUUUUUUUUUUUU


- Fredag

Nu ska jag faktiskt skriva lite här. Har lovat mig själv att göra det annars får jag lägga ner skiten. Har ju ändå inget att göra på dagarna så bloggen kan ju få känna sig lite älskad.

Just nu fixar jag mig litegrann, ska snart äta sen åka in och träffa Lisa och Linnea.

Idag hittade jag mina drömskor. Eller inte idag, det var nån dag sedan och det var ta två betala för en. Problemet är att jag inte hittade några andra jag ville ha och det kändes som att två skor för 700 istället för ett par för samma peng är mer värt så jag har gått dit varje dag sedan dess och försökt hitta nåt mer par som jag vill ha men det är omöjligt. Så idag försökte jag få Lisa att hitta ett par fantastiska kängor men det gjorde hon inte så nu har jag gett upp hoppet.

Just nu.

 



Jag kramar Mattias baslåda, för jag är så glad att jag har den.


- Torsdag

Shit alltså, den här bloggen är minsann inte välanvänd den. Men det är ju så sjukt tråkigt att skriva inlägg när man inte har nåt att säga. Eller kanske så orkar jag inte med tanke på att det har hänt rätt mycket.

Tillexempel så har jag tagit studenten!
Och Mattias har börjat utbildning på mitt jobb så nu hoppas jag att vi får många pass samtidigt så det blir lite roligare att sitta på jobbet hela sommaren.


Jag ser så sjukt glad ut jämt, men det var en trevlig dag så uttrycket passade ju iallafall in i sammanhanget.



RSS 2.0