- Australien

Tjaa, nu har jag fått internet till min dator vilket är underbart eftersom att jag kan skriva å ä och ö. Ville inte skriva ett inlägg utan dom faktiskt.

Nu måste jag äta så jag skriver sen istället.

Nuså. Dom är skitsnälla här, jag behöver inte ens betala för internetet. Egentligen kostar det 10 dollar, det är typ lite över 60 kronor i veckan. Men det är ju skönt att slippa när man lever lite fattigt.

Nu ska jag berätta lite om resan och mina två första dagar tänkte jag.

Först så åkte jag från Östersund till Stockholm och där fick jag vänta i tre timmar så jag köpte en cola och en tidning för mina sista kronor. Sedan åkte jag till Frankfurt och där fick jag vänta i fem timmar och då köpte jag mat. Jag köpte tacos, det var svingott. Ska visa bild på det sen, var lite pinsamt att sitta där och ta kort på sin mat så det blev ett dåligt kort men ändå. Sen satt jag mest och pysslade i min Pysselbok för vuxna som jag fick av Linnea.

Flygplatsen i Frankfurt var svinstor. Jag fick åka sky line till terminalen, det är ungefär som en spårvagn i luften. Det var en himla tur att jag kom till terminal 1 och skulle till 2an för annars hade jag inte hittat, var ju inte så långt mellan dom.

Sen åkte jag till Singapore i typ 15 timmar, det var världens största flygplan. Två våningar och tre rader. Har kort på det med men jag har inte lagt in det än, ska göra det sen.

Sen väntade jag bara en halvtimme och så var det samma flyg till Sydney i typ 7 timmar.
Nåt som var positivt var i alla fall att man hade en egen tv så jag kollade på film och tv hela tiden, jag så Marmaduke, The Jonesons, Ironman 2 och How I met your mother. Så fick man mat hela tiden, och fick man inte mat så fick man, te, varm choklad, snacks eller glass.

När jag kom till Sydney trodde jag att det skulle vara hur jobbigt som helst eftersom att jag hade med mig massa sprutor och grejer men jag visade bara upp papperet två gånger sen var allt prima.

Så hittade jag gubben som skulle skjutsa mig, jag var ju förberedd på att åka till kontoret och sitta där i 12 timmar men han berättade att jag hade fått en ny familj för studenten som bodde hos den första bestämde sig för att stanna längre. Det var ju jävla smart att komma på det en dag innan.

I alla fall så kom vi till världens finaste hus med värsta trädgården och allt och där knackade vi på dörren, och knackade igen och sen igen. Då öppnade en man i morgonrock gnuggandes sömnen i ögonen, jag kom ju halv sju på morgonen, han hade ingen aning om att jag skulle komma. Sen ringde han sin fru och hon trodde att jag skulle komma 29e oktober. Det kändes ju inte så himla bra att stå där då men jag fick i alla fall stanna. Så jag packade upp på rummet och hälsade på Gwen, den andra studenten som också bor här. Hon kommer från Italien. (Hahha tycker fortfarande att det är svinroligt att Linnea och Lisa trodde att hon var kille)

Sen åkte dom på skolan och jobbet och jag blev lite ledsen för det kändes ju jobbigt, men sen somnade jag och vaknade när Margie kom hem. Hon var jättesnäll dock så allt kändes snabbt mycket bättre. Så jag tog en dusch medan hon fixade lunch och sen följde jag med henne och handlade och grejade.

Efter det är dagen ett enda stort blurr för jag somnade lite hela tiden och tillslut var det morgon igen.

Orkar inte skriva nå mer nu men idag var vi iallafall i Bondi, jag Margie och hennes två vänner. Det var fint, vi åt lunch längst upp i värsta skyskrapan så man såg allt. Nu ska jag äta kakor och dricka varm choklad.


- Resident evil

Det har lönat sig att ta det lugnt i helgen för nu är jag inte sjuk längre, vilken himlans tur!
Igår var vi på bio och såg Resident evil. Jag har aldrig sett nån av dessa filmer och brukar inte heller vara så värst intresserad av sådana men nu ville jag se eftersom att det var 3D.

Vi kollade ju på Toy story i 3d också förut men det bästa då var reklamen innan, det var nog inte rätt film att se i 3d men den här, Resident evil, var jäkligt kul att se i 3d. Vi hoppade till hela tiden allihop och det kändes som att man skulle få blod, knivar, glas och allt möjligt i sig. Sånt gillar jag.


- God morgon

Idag klev jag upp i ottan och gick hem samtidigt som Mattias började jobba. Okej, klockan 10 kanske inte är ottan men det är tidigt för en som inte har nåt att göra om dagarna.

Om en vecka åker jag, inte länge kvar alltså! När jag kommer hem i maj och hälsar på en vecka förväntar jag mig att jag är brunare än Manuel, minst.

Och när jag kommer hem om två år när skolan är slut förväntar jag mig att jag inom ett år är miljonär. Okej, det kanske är att ta i. Men jag ska i alla fall ha ett välavlönat arbete som inredningsarkitekt för de stora stjärnorna. Jag ska bland annat inreda hem åt Johnny Depp, Jennifer Aniston och Ophra. Så ska jag vara välkänd på röda mattan för min fantastiska känsla för stil.
Inte att ta i.


- Videoblogg




- Sjuker

Nu har jag packat lite, alla kläder jag ska ha med mig förutom underkläder och sånt. Men jag måste nog ta med en till väska. Jag har gjort en videoblogg! Men jag vågar inte lägga upp den, det är ju inte riktigt min grej. När jag ska till Australien tänkte jag ju göra lite sånt för att ni ska se hur jag har det, så då kan jag ju lika gärna börja nu så jag blir lite uppvärmd.

Idag har jag varit med Linnea och sen mest bara packat, skulle egentligen till Linda och sen på krogen men jag har blivit helt täppt i näsan så det kändes inte som en bra idé. Det onda i halsen har dock försvunnit för det mesta.

Nu skulle jag till Mårten och vara med grabbarna men jag missade 20.40-bussen och då är det ett rent helvete att ta sig till Lit kan jag lova. Sen är man inte så sugen på två nattbussar heller. Ska kolla med Mattias om han ska vara med Johan, isåfall får jag fortsätta kvällen i sängens lugna vrå.


- Nuså!

Nu är allt fixat inför resan, lån, visum, biljett, ska bara fixa boendet idag sen drar jag om en vecka och tre dagar. Herre jesus!

Snart kommer Linnea, och eftersom att hon har glömt sin mobil här sedan sist hon var här (förra fredagen) så får jag inte tag på henne. Så när hon kommer får vi åka tillbaka till stan och betala boendet sen åka tillbaka hit och då måste jag börja packa på riktigt.

Hur fasen ska man kunna packa med sig allt man behöver och inte överskrida 20 kg? Det är ju sjukt.


Närå!

Skojade bara, jag har fortfarande gamla vanliga ratet. Skulle inte våga färga blont! Men det blir nog mörkbrunt till veckan.

- Ljusare

Jag skulle färga mitt hår tänkte jag, när jag ändå var i gång och klippte lite. Hade en mörk färg sen förut men kände att jag faktiskt vill ha ljust så det fick bli ännu ljusare.


- Bokat

Gud vilken tur att man har facebook alltså, annars hade jag helt glömt att det är Idol ikväll! Det är ju så sjukt roligt med auditions, och så är det ju lite nostalgi. Måste kolla på det på webben när jag är i Australien. Jag åker den 27:e september! Jisses. Bokat och betalt idag ju.

Nu måste jag klippa mig, topparna ser ju ut som en rotborste. Kanske ska färga håret också? Men jag kan inte bestämma mig för om jag vill ha mörkt eller ljust.


- Lördag

Ja igår var en rolig kväll, vi hängde hemma hos Alexandra och spelade lite kort sen blev det dans och röj på slutet innan vi drog vidare till O'learys.
Och imorse ringde Linnea och väckte mig klockan 09.00, alltså den kvinnan går alltid upp i ottan hon. Så då kunde jag inte somna om. Sen började jag jobba klockan två och nu är jag hemma hos Mattias. Han håller på att duscha så jag passar på att ladda upp lite bilder på fb från igår.
Alltså det ska bli så sjukt skönt att inte jobba på två år, eller lite kanske jag jobbar där nere men i så fall på nån cool surfbutik eller nåt. Inte fan ska jag sitta framför datorn åtta timmar och svara på skitfrågor i alla fall. Det får räcka efter 2 ½ år!

- Lite småtankar

Jag måste bara säga tre saker.
För det första, har ni sett att jag inte har nån överläpp? Helt seriöst, jag har inte det när jag typ ler eller bara her upp mungiporna en centimeter. Kolla bara på profilbilden och den jag la upp nyss.

För det andra, jag har fönstret öppet och nyss var det nån som rökte samt att jag har smörjt in mig i cocoslotion, vad blir den lukten? Jo, TURKIET. Fan, det var typ ett år sen vi var där nu.

För det tredje, kolla den här bilden på Alva. Jag tog den igår, hon har precis börjat krypa, så liksom lutar hon huvudet mot armen som en stormänniska. Hur söt?

- Partej

Jag sitter här pepp som fan på party och kollar lite på Gossip girl. Jag dricker lite bacardi breezer blandat med glass, något som min syster har lärt mig. Det är hur gott som helst och smakar inte alls alkohol. Lite farligt dock men det gör ju inget när man bara har två stycken, man kan liksom inte bli för full på det. Om man inte väger 17 kg.

Jag kanske borde sminka mig och klä på mig, men det enda som är värre än att sitta i morgonrocken och dricka en god vad det nu är och vänta på att folket ska bli redo är att sitta helt fixad och dricka för sig själv medan man väntar på att folk ska bli redo. Så jag softar nog en stund till.


- Snart så

Tjenis penis, nu är det så här va att värsta grejen har hänt. JAG HAR KOMMIT IN PÅ SKOLAN I AUSTRALIEN. Just nu fixas alla papper och sen drar jag när allt är klart. Skolan börjar 5 oktober och pågår i två år, shit shit shit. Det är alltså inte länge kvar alls! Men detta betyder att jag funderar på att göra en ny blogg som jag kan skriva i där nere. Så alla här nere ser vad jag pysslar med.
Kan ju ha kvar den här men det känns så himlarns tråkigt, vill ju ha nåt klachigt namn eller så. Får se hur det blir.
Nu ska jag gå och lägga mig, ska kliva upp typ 8 imrn när mattias åker på jobbet och kolla på Vakna med the voice och njuta av att inte längre gå på gymnasiet. Förut kollade jag alltid på det medan jag gjorde mig i ordning för skolan. Nu ligger jag bara och skrattar inombords åt alla som fortfarande måste gå dit, sen stänger jag av och går och lägger mig igen.

RSS 2.0