- Tisdag

Jag och Lisa sitter och kollar på One tree hill, vi har maraton.
Hayle och Lucas snackade om vilka deras porrfilmsnamn är, man ska ta namnet på sitt första husdjur och sin mammas flicknamn. Lucas hette Rocket Rowe och Haley hette Bunny Brigard så tyckte jag att det var ett märkligt sammanträffande att Lucas fick heta båda på R och Haley båda på B, hur ofta händer det liksom.

Sen skulle jag och Lisa kolla våra porrnamn, då hette jag Pricken Persson och Lisa hette Stampe Svensson. Det visade sig alltså att jag hette båda på P och Lisa båda på S.

Nu ska jag äta glass och dricka soda streamad saft. Och fortsätta kolla. Hejdå.




- Söndag

Jag har varit på jobbet, gick fort idag och nu har jag två lediga dagar! Sen en jobbdag till men efter det är det ju nyår så den dagen går nog fort. Imorgon ska jag och Mattias på stan och leta kläder sen ska vi ha städdag. Nu håller jag på att göra en till julskinka så vi kan äta kvällsfika. Asgott

Jag märkte precis att Bingo & Katrin och Knivlisa är i Östersund! Eller Bingo och Katrin är på ett hotell utanför Gällö. Sjukt coolt. Så verkar dom ju dessutom ha gift sig eller nåt. Varför skulle dom annars stå i rådhuset framför en präst och sedan ha känslosamma hjärtbilder på bloggen?

I alla fall, på grund av det här så måste jag hänga på stan en hel del för att se om jag får syn på dom. Och ta med systemkameran så jag kan lägga upp lite bilder på kändisarna på Jämtlands gator. Synd att jag inte har en systemkamera.




Jag har länkat Östersundinlägg på bilderna.
Närå, jag skulle göra det men Finest är ju cp så jag fattar inte hur man gör där.

- 6 månader

Idag har jag och Mattias varit tillsammans i 6 månader, det är ju ett halvt år. Jisses i mig :)

Ska kanske berätta lite om julafton. Dagen innan så firade jag Lisa och Mattias jul tillsammans genom att först äta julmat och sedan byta presenter.

Mattias fick - jeans av mig och en mössa av Lisa

Lisa fick - pulka av mig (som vi sedan åkte på i backen) och vin samt hallonsoda (virke) av Mattias

Jag fick - jeansleggings av Lisa och en Soda Streamer av Mattias!

Jag brukar nämligen alltid göra dricka av fun light och kolsyrat vatten på jobbet, asigt gott, så nu kan jag göra det hemma också :D

Idag ska vi äta kinamat och sedan gå på bio med Mackan och hans tjej, tror hon skulle följa i alla fall.

Idag gick jag på mellandags rean och gjorde slut på pengar också, trivsamt!



- Måndag

Vad i helvete ? Är Brittany Murphy död :O Jag läste det på Gaybloggen och blev helt förvånad. Han visste inte vem hon var dock men det vet jag. Hon är ju med i en av mina favoritfilmer Clueless! Och i Smekmånaden.
Jag har alltid trott att Ashton Kutcher skulle göra slut med sin gammeltant till fru, Demi Moore, och bli tillsammans med Brittany igen. Fast det är lite försent nurå. Oj, oj, oj vad han kommer ångra sig nu.

Ja, ja, det var ju tråkigt att hon dog i alla fall. Nu ska jag äta baconröra. Borde egentligen vänta med sån gourmetmiddag tills Lisa också är hemma men jag vill inte äta korv en gång till. Jag lämnar åtminstone halva röran till henne sen.



- Söndag

Jag ligger i soffan och kollar på Anna Ankas Jul medan jag väntar på att Mattias ska komma hem från innebandyn. Jag var pepp på Paradise Hotel jag men sen insåg jag att det är uppehåll till 4 januari. Typiskt. Det blir Coyote Ugly istället då.

Jag tänkte på det här med Anna Anka, hon äter ju brosket på typ kycklingen och köttet och sånt (det som vi vanliga människor pillar bort) det har vi ju vetat sen Hollywood fruar och bara det är ju lite äckligt, men inte nog med det: hon äter en hel jävla vitlök om dagen. . Det är ju sjukt. Jag minns en dag på högstadiet när Micke var lite småkrasslig så han åt en klyfta, det luktade vitlök i alla klassrum hela dagen. Inte konstigt att Paul vill ta ut skillsmässa. Fast å andra sidan har de ju varit tillsammans i typ fem år så han kanske är van, eller så har han tappat luktsinnet.



- Torsdag

Jag hittade världens gulligaste bild idag, eller jag såg länken på min syster facebook men ändå.



Gulligaste bebisen ever.

Idag var det i alla fall en slapp dag, på morgonen gjorde jag layouten till vår hemsida. Det gick rätt fort och resten av lektionen satt alla och lyssnade på julmusik. Sen på matten fick vi veta betyg sen satt jag och Lisa och ritade teckningar för vi tänkte att det var onödigt att lära oss mer nu eftersom att man ändå glömmer bort allt över jul och måste lära sig igen efter lovet. Sen på svenskan fick alla spela upp sin favoritlåt och sen slutade vi.

Här är hemsidan vi ska göra också, men jag har för mig att vårt företag har gått i konkurs, är inte så insatt dock, är ju bara IT-ansvarig. Typiskt att man ska gå i konkurs innan man ens hunnit producera produkten i alla fall.


- Vad jag önskar mig till jul, eller i allmänhet också



- Torsdag

Jag sitter här och funderar på om jag kommer hinna hem innan jag börjar jobba. Börjar 17.30 och slutar 16.30 så det går ju inte om vi inte får sluta tidigare och det verkar inte heller bli av eftersom vår segfan till lärare är ute och springer och inte gör sitt jobb.
Så sitter en i klassen och spelar nå jävla piano på datorn genom iPhonen. Vill ju bara gå dit, stoppa ner han i en säck och kasta han i sjön så det blir tyst här.
Jag kanske uppfattas som bitter men det är jag inte, jag bara tänker på hur jobbigt det kommer bli att jobba till klockan två i natt. Nån gång vill jag sova i typ 20 timmar och äta i resterande 4 så jag får ordning på livet.

- Jul!

Nu har jag skapat julharmoni på min blogg. Man blir ju så himla glad av att klicka in här och se mig sitta och mysa framför brasan. Dessutom har jag börjat spela det ultimata julspelet nu igen, som jag automatiskt börjar göra varje år i december utan att jag riktigt tänker på det. Jag pratar så klart om kaninjäveln. Man blir ju som besatt efter ett tag. Men bara om man hör musiken.



Om en halvtimme har jag matte, ska se vad jag fick på provet. Jag har längtat efter matten hela dagen för imorse bestämde jag mig för att jag skulle äta min banan under den lektionen. Så nu har jag gått runt och längtat efter den i hundra år.

- Söndag

Jag sitter och kollar på Sunes Jul, bästa julkalendern genom tiderna. Sune och Mysteriet på Greveholm. Snart ska jag till pappa för han fyllde år igår, samma dag som HockeyHåkan.
Sen ska jag jobba också, slutar klockan ett och mamma dricker vin så jag får typ gå hem. Det är ändå rätt lugnt så länge man har varma kläder och inte blir våldtagen. Synd bara att jag börjar 10.00 imrn.

Jag har fått ny säng, eller Lisa har fått  ny och jag har fått hennes. En 160 så nu kan Mattias sova här utan att trängas! Så har Kurtan flyttat in. Mysigt.

RSS 2.0