- Kramp

Nu har jag fått mitt schema på jobbet, jag måste säga att det var rätt okej ändå. Jag börjar ju sent varje dag och sen är jag ledig två helger av fyra, det är rätt okej. Dessutom är jobbet lite bättre nu också, av två anledningar:
1. Vi har pilatesbollar som man kan studsa omkring på
2. Vi har fått en godisautomat.

Jag har haft sjukt mycket kramp i vaderna de senaste veckorna, helt sjukt. Jag kan vakna mitt i natten och ha sån jävla kramp i vaderna att jag typ måste ut och springa en mil eller väcka mamma så hon får massera bort det. Det hände i typ onsdags, då vaknade jag runt fyra på natten och trodde jag skulle dö. Mamma sa att det berodde på diabetesen, hon snackar ju hela tiden om att jag sover så mycket på grund av diabetesen. Men jag sa till henne att nu får det vara nog, allt beror inte på diabetes. Så skulle jag bevisa det genom lite googling.

Se där, det har inte alls nåt med det att göra. Ingen idé att hetsa upp sig.

- Thomée

Nu sitter jag i sängen och är dödstrött. Igår var det sjukt roligt på Thomée, vi dansade och greja mest hela tiden. Efter det gick jag och Linnea på Marité men Lisa kom inte in så vi drog tillbaka. Fast jag träffade Mattias och när vi kom fram till lägenheten så hade alla gått och lagt sig så vi gick till Nicke istället. Men han var så självisk att vi fick sova i bilen istället. Eller Mattias sov. När han vaknade drog vi hem till Lisa där jag somnade medan dom gick på donken och höll på. Sedan resten av dagen var jag med Linnea, jag somnade mest hela tiden då också och nu kan jag knappt hålla ögonen öppna. Så nu blir det sängen!


- Mys!

Nu är det förfest här hos Lisa, det är så sjukt bra väder att man smälter bort. Skönt att vi ska åka båt ikväll. Jag, Lisa och Linnea har köpt ingredienser till mina och Lisas superdrinkar så det blir det ikväll. Underbart. Om ungefär en timme drar vi vidare till Thomée. Mys!

- Babyshower

Jag sitter hemma hos syrran, babyshowern är över och det gick faktiskt rätt bra. Nu ska jag och Linnea dra vidare till Lisa strax, vi skulle vara där två typ egentligen men det drog över lite så Lisa ligger där och väntar. Jag kollade att bussen klockan 15 och såg att den gick 15.43 så jag tog en dusch som även Linnea skulle göra. Klockan fem i halv klev jag ur och rejsade till Linnea och sa att hon skulle skynda sig, tio min tills vi måste gå till bussen. Nej, du hinner inte raka benen, nej det är ingen som ser att du har tjugo centimeters benhår, ja jag ville duscha i 25 min så du knappt hinner skvätta tvål på en tredjedel av kroppen. Men sen så såg jag att det visst var lördag. Bussarna går en gång i timmen. Hon kunde ta den tid hon behövde.

Ikväll ska vi på kryssning i Storsjön med Thomée och sen blir det Marité. Vi är sjukt pepp så jag hoppas att det blir riktigt roligt. Det är just nu 38 grader så det finns ju inget som säger emot.

- Akwård

Nu har jag kommit tillbaka till Lisa igen. Jag sitter och tittar på The Hills, blir så trött när det är sånt här väder, så har jag varit ute och gått hela dagen. Syster hade med sig en fet påse med vattenmelon och grejer som jag fick släpa runt på också. Man har ju vissa förmåner när man är gravid.

Jag har fått vikariat på jobber, 100% i en månad. Natt. Pengar säger jag bara, men fyfan vad jobbigt. Undrar vad jag får för schema, är rätt spänd på det. Greger (chefen) ringde idag och berättade att jag fick det om jag ville ha det. Det var en rätt pinsam histortia. Jag har undvikt mobilen helt och hållet när jobbet eller nåt okänt nummer har ringt för att undvika pass i helgen, jag sa nämligen att jag kunde jobba men sen ångrade jag mig. Så när jag var inne på toan så ringde dom på hemtelefonen istället (eftersom att dom har ringt på mobilen i två dygn utan att få svar), och då svarade mamma såklart.

Mamma: Det är jobbet på telefonen, dom vill prata med dig.
Jag: MEN FÖR I HELVETE MAMMA
.....
Jag: Ah det är Madde
Greger: Ja hej, jag ringer inte för att dra hit dig och jobba, så du kan vara lugn
Jag: eh, aha, brarå

Jag tror han fattade.

- Back

Ja, då har man varit och fixat det som skulle bli så stressigt då, det gick bättre än vad jag trodde. Jag tog bussen 10.20 sen fick jag gå i 5 km i stekande sol, det kändes som att jag gick i öknen typ. När jag kom hem slängde jag av mig kläderna och hoppade in i duschen, då ropade mamma att vi höll på att fixa den så rören var uppskruvade eller nåt sånt där så jag fick duscha i handfatet istället. Inte det lättaste kan jag säga.

Om en timme ska jag träffa syster och fixa det sista inför babyshowern imorgon, sen ska jag träffa Mattias också blir det grillning i Halåsen hemma hos Karin. Mycket mysigt :)

Jag är fortfarande hos Lisa. Undrar om hon och Matilda märker om jag successivt flyttar in. Det känns typ som att jag gör det ibland.

- Michael Jackson

Jag är hos Lisa fortfarande. Jag, Mattias och Markus sov här i natt men nu har alla dragit på jobbet. Jag kunde inte somna om heller så idag blev lite av en repris av igår. Jag tror jag ska gå och köpa lite frukost strax, det är skönt att bo mitt i stan för en gångs skull så man slipper vakna upp till lukten av kobajs och åka 2 mil om man känner för nåt impulsivt. Jag funderar på om jag ska åka hem nu och fixa alla saker till helgen men då förstörs hela mitt dagsschema. Ska höra om mamma kan hämta mig.
Det känns som att man är utomlands när man vaknar av att solen skiner in genom ett halvöppet fönster och det är så varmt att man blir till en liten pöl på golvet. Jag gillar't.

Måste ju ta det här med Michael Jackson också, vi upptäckte det typ fem över tolv i natt och det var ju tragiskt att han dog. Men helt ärligt så känns det ju som att han har varit död ett rätt bra tag det har åtminstone sett så ut. Hans glansdagar var ju minst sagt över. Den Michael som man gillade och som gjorde sjukt bra låtar var ju inte riktigt han som dog igår, han har varit borta ett bra tag.

- Hos Lisa

Jag sitter hemma hos Lisa. Idag klev jag upp klockan 9 även fast jag var ledig, det var inte så smart för jag är typ trött redan nu. Sen satt jag och läste och fikade ute på balkongen innan jag åkte in till stan och åt lunch med Lisa, vi satt i två timmar och väntade på Linnea men det visade sig sen att hon inte skulle med. Men jag köpte i alla fall present och glömde ballongerna. Sen klev jag på bussen och skulle hem och äta tacos med mamma men då ringde Mattias så jag klev av igen och gick tillbaka till Lisa. Sitter här nu och väntar på att Mattias ska sluta jobbet.

Jag ska inte jobba på hela helgen, mycket skönt vill jag påstå.

- Gräs

Jag har precis varit ute och klippt gräset, nu ska jag nog ta en macka och sen sätta mig och sola. Jag hatar egentligen att sola om man inte kan ligga på en badmadrass i poolen eller havet. Speciellt i Turkiet. Men jag måste ju verkligen få lite färg, man ser mig knappt när jag står framför en vit vägg.
Imorgon är det löning! Och typ på måndag eller tisdag betalar vi Turkietresan :D Då ska jag passa på att köpa Yranbiljett också så det är gjort, jag tror jag ska köpa inkl camping i år. Sen så måste vi boka flyg till Stockholm också. Jesus i mig, det blev mycket nu.

Bra väder i alla fall! sommar.

- Hej igen!

Jisses vad jag har varit borta nu alltså, jag har inte varit hemma på fem dagar. Jag har jobbat hela helgen, och idag och så ska jag jobba imorgon också. Och antagligen torsdag. Och kanske fredag. Kanske söndag? Men på lördag, då är det Thomée och Marité som gäller. Jag var jättepepp igår men nu är jag inte så pepp längre, hoppas det kommer tillbaka dock. Och hoppas att det är fint väder. På lördag är det systers babyshower också, jag är lite kluven, måste bestämma vilka av alla tusen lekar vi ska köra. Och köpa ballonger.
Idag fick jag min lönespec. Jag har väntat på den superlänge för jag har varit rätt nyfiken på hur lönen ser ut när man fyllt 18 och fått löneförhöjning. Jag öppnade brevet med spänning, men till min fasa insåg jag snabbt att allt inte stod helt rätt till, alla pass hade en grund på 80!? Va i helvete, nu hade dom glömt att höja min lön så det kommer nästa månad :O Fy.

Jag gillar sommar, allt med sommar är bra förutom insekter. Jag hatar insekter. Idag när jag skulle hämta cykeln så kryllade det av spindlar. Eller det var två, dom dödade jag. Sen när jag cyklade hem så var det massa flugor som flög in i skallen på mig och när man väl kommit upp för backen och ska få njuta av lite fart och vila nerför så ska dom där jävlarna flyga in i ögonen, så man får liksom kisa hela vägen ner och hoppas på det bästa. Men ändå när man kommer hem kan man pilla ut både det ena och det andra. Ba: usch vad jobbigt, jag har en ögonfrans i ögat. Nejmen! det var visst en fluga. Och efter ett tag: men vafan, har jag en fluga till i ögat!? ja, jisses vilken bauting. Och sen: men guuud, förökar dom sig i hornhinnan på mig eller? Näru, det var en bisonoxe.

Nej, nu ska jag se på tv och dricka fanta. Eller gå ut i solen och dricka fanta. Eller nåt annat.

- Vaken

Jag vaknade 14.00 idag. Det betyder att jag i natt har sovit 19 timmar, det är fan inte illa. Så länge har jag aldrig sovit förr. Jag vaknade lite då och då men somnade snabbt om igen. Mamma tror att jag är döende. Det känns nästan så för jag skulle kunna gå och lägga mig nu och sova några timmar till.
Idag är det i alla fall Midsommar, och jag ska jobba natt. Kul att Karin ska ha fest i Halåsen och jag missar allt. Så jobbar jag imorgon också. Kul helg. Till nästa vecka måste jag fixa pass så jag kan vara lite ledig när alla andra är det.
Jag tvingade mamma att skjutsa in mig på jobbet ikväll så jag slipper ta bussen. Sedan sover jag i Lugnvik. Jag ska ha midsommarmiddag på donken idag så jag får ett nytt glas.

- Sova

Nä nu orkar jag inte med det här längre. Jag har försökt göra allt för att hålla mig uppe och vaken men det går inte. Jag läser bok, somnar. Jag ser på tv, somnar. Jag brer en macka, somnar. Jag hänger in kläder i garderoben, somnar. Jag går på toa, somnar. Jag hjälper mamma att flytta en säng, somnar. Ni hör ju, nu går jag och lägger mig.

- Fett kul kväll!

Fyfan vilken kväll det var igår alltså. Det började lite tråkigt men hela händelsen slutade fint ändå, tror jag, vi har väl inte riktigt fått alla svar än. Sen var jag, Lisa och Karin inne på Marité och dansade röven av oss, fast inte Karin hon stod på högtalaren och visade röven istället ;) Haha.
När dom stängde där så gick vi ner till Storsjön och badade, årets första dopp! Jag tyckte det var rätt skönt ändå, svalkande om inte annat. Det var typ 10 pers som stod omkring och tittade på. Sen gick vi hem till nån kille som jag inte minns namnet på, jag och Karin dansade där i några timmar eller vad det blev medan Lisa gick hem och sov. Stackarn frös ju ihjäl, och hade typ lunginflammation redan innan. Men kvällen tog inte slut där. Nej, istället åkte jag, Karin, Jennie och Josefin med Jacob och Steffen till Scandic, dom kommer från Örebro och hade ett rum där. Men Jacob, Jennie och Josefin drog rätt snabbt så jag, Karin och Steffen satt och poppade musik till klockan 8 då jag tyckte det var dags för hemfärd. Karin hade somnat i ungefär en kvart så jag pillade hon lite i näsan sen lämnade vi Steffen lugnt sovandes som en liten valp i den andra sängen. Honom ser vi aldrig igen. Vi tog oss lite hotellfrukost (fett gott) innan vi hoppade på bussen in till Lisa där jag hann sova typ 30 minuter innan mamma kom och hämtade mig, vi åkte till coop och handlade, jag kände mig som en halstrad gåslever.

Nu är jag så jävla trött. Men jag får inte sova för då kommer jag sova hela dagen och vakna jättetidigt imorgon när jag ska jobba natt. Inte bra, inte bra alls. Men riktigt rolig kväll var det! Händelserik. Men Karin, jag tror inte vi gör det igen ;)

Kommer lite bilder här då. Fyfan vad blek jag är.

Vi träffade ju Hanna och Hanna också! Hanna fyllde ju år och allt. Hahah, Lisa ser ut lite som en seriefigur. Fyfan vad blek jag är.

Jag äter upp Lisa. Och vi tvingar Markus att vara med på kort. Måste man ta stryptag så måste man.

- Till Lisa!

Nu drar jag till Lisa, så kommer nog Karin dit också sen blir det Marité. Jag har försökt övertala min mor att skjutsa mig ut till vägen i typ en timme nu men det är omöjligt, så jag måste cykla och då planerar jag att göra det med god marginal så jag kan gå i lugn takt i uppförsbackarna och bara glida med nerförs. Raksträckan tar jag som den kommer. Annars kommer jag lukta avföring när jag kommer fram.

- Onsdag

Igår var jag på stan en sväng och träffade Simon, så köpte jag sommarkort också så nu kan jag börja åka buss igen. Sen åkte jag hem till Mattias, synd att han jobbar hela tiden annars skulle jag vilja vara med han oftare :)
Jag har börjat vänja mig vid att inte ha nåt att göra på dagarna, jag har kommit på att det är helt okej ändå. Man kan ju ta det lugnt första veckan på lovet. Jag har börjat sova sjukt mycket. Idagklev jag uoo 13.40. Vaknade först av att Viktor ringde klockan 12 men han la på direkt när han hörde min hesa stämma. Konstigt att jag så gott som ligger på min dödsbädd efter 11 timmars sömn.

Jag har två uppdrag idag:
1. Kolla vart det är jag ska flytta egentligen
2. Kolla i "Lilla boken om TV-tabbar" efter alla tabbar som gjorts i Vänner och sen kolla alla dom avsnitten

Sen blir det Marité! äntligen.

- Som förr

Igår var jag hemma hos Mårten med Niklas och Johanna Landgren var också där en sväng. Först kollade vi på 2 ½ men, sen försökte jag och Niklas övertala Mårten att vi skulle dra in till stan men han var inte vidare pepp på det så vi åkte hem till Niklas och hämtade fika istället, sen åkte vi tillbaka till Mårten och tittade på Mirrors. Fyfan, jag höll på att dö. Älskar skräckfilmer när man hoppar till och kissar i brallan varannan scen.

Nu blev jag plötsligt sjukt sugen på yoghurt så jag måste ta och äta lite frukost. Jag funderar på att avsäga min vänskap med Jarmo, ni vet från Robinson, på facebook. Han skickar page suggestion vareviga dag om hans jävla fan site och jag vill inte vara med på den. Men han fortsätter hetsa. Ett nej är ett nej, för helvete gubbe.


- Slut på segheterna

Nu jävlar räcker det, jag klarar inte av en timme till i det här huset. Det enda jag har gjort idag är att gå runt i mystofflor och ätit skorpor. Jag börjar tycka att Hallmark och Viasat Nature är underhållande tv-kanaler. Det är helt enkelt för tråkigt.
Min mamma åkte iväg till nån tant som bor i nån by här i närheten, hon verkade lite smått på lyset så jag kanske ska ringa och höra om hon är okej. Annars får jag ta cykeln och leta i diket.

Men nu är det på tiden att jag kliver ur pyjamasen.


- Bajsväder

Det är första dagen på sommarlovet, jag har varit uppe i drygt en och en halv timme och jag är redan uttråkad. Tror det blir till att åka in till stan lite senare, orkar inte sitta hemma hela dagen idag också. Men det är riktigt dåligt väder. Man blir så deprimerad, jag var nära att beställa en sista minuten resa till mig och Mårten till Grekland den 19 juni, sen kom jag på att jag inte har 5000 till nån resa (förutom Turkiet då) och så har jag ju inte snackat med Mårten heller.
Men så fort jag ser detta så vill jag ju bara lägga mig ner och drunkna i vattenpölarna här utanför. Eller ta sparkcykeln till Grekland.


- 3310

Nu har jag kollat klart på filmen, hann inte göra det igår. Den var söt, min syster har ingen känsla för god underhållning.
Gud vad jag inte tycker om dryga söndagar, speciellt när det regnar. Det är extra trist nu när man vet att det är sommarlov men ingen kan göra nåt ändå för alla jobbar imorgon typ.

Nu håller jag på och letar efter en mobil, det är fan dags för ny nu. Den som jag har nu är framför allt gammal och ratig men den har också börjat stänga av sig själv lite när den själv tycker. Kanske man ska börja använda 3310an, min all time favorite. Synd bara att man måste ladda den varannan kvart.

- Söndag

Nu kom jag precis hem från stan. Eller inte precis, jag har hunnit städa rummet och greja också. Igår var det rätt så mysigt. Jag, Lisa, Adde och Malmberg var hemma hos Lisa och rökte vattenpipa och drack världens godaste drinkar som jag och Lisa blandade till efter hemligt egetskapat recept, News suradrinkar kan slänga sig i väggen alltså. Det blir mer av det. Efter ett tag kom Matilda, Mattias, Nicke och Murat också.

När jag och Mattias skulle hem så blev det rätt jobbigt eftersom att jag hade en brandsläckare i väskan som jag fick, ja jag fick den, så missade vi sista bussen hem. Så vi tog brunflobussen istället och betalade med 120 stycken 50öringar. När vi klev av så gömde vi brandsläckaren i skogen och tog en mysig skogspromenad hem till Mattias där han somnade efter en sekund ungefär, stackarn.

Jag snatta en bild av Adde nu.

- Vin, sprit och vattenpipa

Det blir till att åka till Lisa ikväll i alla fall, blir nog drinkar och vattenpipa. Riktigt nice. Drastiska planer blev det. Min mamma är senil. Jag frågade om hon kunde skjutsa ut mig till vägen så jag slapp cykla. Det var hon inte pigg på så jag mutade henne. Då sa hon att hon skulle skjutsa syrran till tåget klockan 8 imrn så det var egentligen lika bra att hon sov i stan hos sin lover, bra tänkte jag, då slipper jag betala 15 spänn för bussen. Men nu går hon omkring och säger att hon endast åker in till stan för min skull. Haha bs. Så går hon runt och säger till hundarna "ja, fan vad dom får en till att göra, ungarna". Hela stanresan var ju hennes idé.
Jaja, nu drar jag!

- Mys

Nu har jag duschat så jag ska bara hämta nachos och guacamole sen ska jag mysa framför en film. Jag tror den enda filmen vi har hemma som jag inte har sett är Beverly Hills Chiuaua så det får nog bli den. Känner på mig att det inte är någon höjdare dock, min 8-åriga lillasyster tycker att den är dryg, men det kan ju vara skönt att bara slapptitta på nåt. Jag vill ha en egen biosalong, med sackosäckar, mysiga fotöljer och stora djupa soffor, fy vad fantastiskt. Ska fråga mamma om vi inte kan fixa det i nya lägenheten, en trea - där får ju så mycket plats.

- Hemma

Nu kom jag precis hem från stan. Igår var jag ju lite kluven angående kvällen men det blev tillsist så att jag åkte till Lit och Lisa följde med! Det var mysigt, Mattias var duktig. Sen åkte vi in till stan igen och jag var rätt opepp på alkoholkonsumtion men det var minsann inte Lisa så vi åkte hem till henne så drack hon, sen åt vi kebab och sen blev det g3 där vi inte kom in så stack alla så drog jag hem till Mattias och sov. Vaknade imorse så åkte jag tillbaka till Lisa då gick alla tjejer till donken och åt frukost. Nu sitter jag och funderar på hur kvällen kommer bli. Lisa snackade om att det kanske skulle bli bio. Jag vill vara med Mattias. Men jag vette tusan vad springer runt och gör den här gången. Det jobbiga är att det är lördag och antingen måste jag ta bussen in om en timme eller klockan åtta. Jag orkar verkligen inte ta 16-bussen så det kanske blir till att stanna hemma ikväll. Kan ju vara mysigt det med. Men tråkigt.

Det känns verkligen inte som att det är sommarlov. Det var bättre förr, när man slutade skolan och sprang runt barfota i gräset i sex veckor och hade picknick med kompisarna. Nu är det lov från skolan men varenda kotte har ett jobb så dom är aldrig lediga ändå, och det är inte jag heller. Man får bara hoppas att man prickar in lediga timmar när nån annan har lediga timmar. Fan vad jag längtar till augusti nu, det blir min lediga månad. Men tänk om det inte finns några pass på mitt jobb! Jag är rädd för det, så ni får fan skicka in frågor till 118100 så jag får lite pengar. Kanske borde söka vikariat? Men då får man ju aldrig välja själv hur man ska jobba, och så får jag säkert inte OB heller.

- Sommarlov!

Jag sitter och skriver med Lukas som har tagit studenten och är apfull, synd att han bor i Ö-vik. Grattis i alla fall heto!
Ikväll firar vi sommarlov, men jag är lite osäker på vad jag vill göra faktiskt. Hade ju planer med Lisa men jag vill åka till Lit och lyssna på Mattias och träffa alla små sexor som tydligen redan blivit nior och går ut idag. Dock kan jag inte lämna henne ensam ju :) Så vill jag ju vara i stan också.
Hittade nyss en klänning som jag aldrig använt, men som syster har använt två gånger. Bad mamma sy in den så tänkte jag ha den ikväll men sen upptäckte jag två misstänksamma fläckar så jag var tvungen att handtvätta den en snabbis och torka men nu är den helt ratig och konstig så jag vill typ ta pyjamasen på mig ikväll. Blir så less.

Å fyfan vad bra att du påminde mig! Jag måste föra över pengar.
Vadå schizo?

- Sex för erfarna

Jag ska bara visa världens roligaste grej innan jag går och lägger mig, är så jävla trött. Jag gick förbi bokhyllan i förrgår och var tvungen att stanna för en skrattpaus mitt i när jag hittade nåt jag inte sett där förut.
Två böcker: Kama sutra och Sex för erfarna. Ja, behöver jag några råd eller svar på svåra frågor så vet jag ju att mamma är erfaren. Eller vad står det i såna där böcker egentligen? Om komplicerade ställningar? Måste kanske ta och kvällsläsa lite i helgen. Men för avancerade grejer kan det ju inte vara, mamma är inte vidare vig. Tror faktiskt inte att hon är så erfaren heller, hon har den bara där för allas åsyn för att luras.

- Dusch

Jag har precis duschat, försent mindes jag att mamma har badat hundar idag så allt varmvatten har tagit slut. Det är sånt man får leva med när man bor på landet. Så jag klev i och precis när de första vattendropparna blötte mitt hår så stelnade det till is, jag kunde stå där och klippa mig lite genom att bara bryta av, så som det alltid blir när man går ut på vintern med blött hår. Jag blev helt blå och fötterna känns faktiskt lite köldskadade. En tå är lite lila. Undrar om den behöver amputeras.
Nu sitter jag här med någon ny typ av ansiktsmask som jag fått av Linneas mamma. Det är inte sån där standard med kräm som stelnar utan det är nåt typ av tyg. Känns som en disktrasa. Så ska den nog lukta körsbär men jag tycker det luktar mer som i Alex dass i Edsåsdalen. Hm, det kanske inte är bra att ha den här liggandes i ansiktet så det liksom gror in i huden. Men det var ju rätt avslappnande ändå, om man håller för näsan.

- Sommarlov!

Angående gårdagen, det blev inte riktigt som det var tänkt men det var roligt ändå!
Det började med att jag åkte samma buss som Klas vilket var en mycket bra start, snällare människa får man leta efter alltså. Sen gick jag hem till Karin där Kurtan, Markus och Niklas satt och tittade på fotboll, fan vad Malta blev utklassade och jisses vad killar blir galna av fotboll. Markus och Niklas satt och skrek som vilda höns med basröst och hoppade omkring varje gång det hände nånting, det var mycket underhållande. Sen bar det i alla fall vidare till Lisa och där hade vi lite förfest, Viktor kom! Han blev nog lite less efter ett tag dock för alla var så dryga på att ta sig därifrån men tillslut gick det bra, för alla utom mig. Jag kom aldrig till Marité jag, lika bra det ändå för jag hörde att det var rätt trist. Jag stannade i alla fall lite med Mattias när dom andra gick, sen skulle jag också dra men då upptäckte jag att jag inte hade legget och kortet med mig! Fick panik och gick tillbaka till Lisa och letade i evigheters evigheter men hittade det verkligen inte, började tänka febrilt över hur man spärrade kortet men sen insåg jag att jag hade allt i jackfickan. Ja det var ju smidigt jobbat. Men till mitt försvar kan jag säga att jag hade två jackor på mig och det mindes jag inte så jag hade bara letat i yttersta.

Sen gick vi i alla fall och åt kebab, mycket gott, och Karin drog iväg. Fick sen reda på att hon badade i Storsjön! Helt crazy. Lisa satt och pratade i min mobil med nån lover och jag sov på stolarna inne på Kebab city.

Imorse var sista lektionen också, klassen visade upp våra spel som vi gjort i flash på virtuell design. Ja det var väl inte många som var nåt att hänga i julgranen precis, men vi fick bullar. Jag tror ni kan "spela" dom här om ni vill men då måste ni ju kommentera vad ni tycker! ;) Det är lite lagg med ljuden så dom kommer efter men det är fan inte lätt att fixa ska jag säga. Och så när man kommer till en plats där det är djur som rör på sig men står stilla så ska man gå med pilarna. Och när man kan välja alternativ så ta alternativ 1 först för att få lite flöde på det hela :) Mitt heter Bobby on the moon.

NU ÄR DET SOMMARLOV :D

- Happy

Nu är det ändring i stugan, jag tänker inte vara sjuk längre. Det blir Marité ikväll! Jag har inte feber i alla fall så i värsta fall får jag ta med en spypåse. Närå, jag tror det är lugnt, ska inte spy ner nån ikväll.
Imorgon är det sista lektionen i tvåan! Det enda vi ska göra är att visa upp spel och fika. Fan vad underbart.

Idag är typ den lyckligaste dagen i mitt liv. Jag vaknade upp med en klump i magen, kändes som att jag svalt farfars gamla socka och nu började fotsvampen frodas i min mage. Usch. Jag tänkte: var det eller var det inte den 19 juni vi skulle betala Turkietresan????
Jag letade igenom hela rummet efter bokningspapprena och när jag hittade dom läste jag "betalas senast 18 juli" och vilken lättnad det var. Farfars socka liksom frästes sönder av magsaften och jag kunde somna om. Redan där var det ett faktum att denna dag skulle bli en bra dag. Om man bortser från pissregnet som aldrig slutar falla.
När jag sedan vaknade igen så hämtade jag posten, då såg jag att jag hade fått underhållet! Överlycklig blev jag. Och sen gick jag in på internetbanken och såg att jag hade fått tillbaka skatten! Så nu har jag pengar till resan. Hade man behövt betala resan 19 juni så hade jag kunnat det! Fyfan vad avslappnad jag är nu, känner mig som en helt ny och ren människa. Det kan i och för sig även bero på att jag nyss duschat, var länge sen sist.

- Student

Jag är sjuk. Jag hatar att vara sjuk. Igår jobbade jag till 15.20 sen höll jag på att dö så mamma skjutsade hem mig. Jag sov från fyra till halv tio sen åt jag lite mat och kollade på tv sen somnade jag igen. Imorse hade jag 39 graders feber så jag åkte inte till skolan, hoppas på att jag mår bättre imorgon för det är så himla tråkigt att vara hemma. Jag har ryckningar i foten också, det har jag haft i en timme nu ungefär, det känns roligt. Som att den lever sitt eget lilla liv.

Jag måste ju skriva lite om i fredags. Syster tog studenten! Jag vill också. På kvällen åkte jag hem till Lisa där det var en massa folk och sen firade jag ett år med David, Carl och Johannna, riktigt mysigt. Men förra året var mycket roligare, måste jag påstå. Det kändes som att det var mer folk då. Kanske för att det var rätt dåligt väder i år. Det roligaste var när Carl skulle ta en cider, han var så lycklig över att han hade en istället för bara öl, men ingen hade en öppnare. David erbjöd sig att öppna med tänderna men då tjoade Johanna att hon kunde öppna med foten. Så skulle hon göra det, men hon drog ner flaskan i backen så hela gick sönder förutom just korken. Det var så jävla roligt. Sen var ju Erik i stan också! Hemkommen från Arvidsjaur, mycket trevligt.

- Sovaa

Idag har jag varit och kollat på syster som tog studenten, sen var vi på stan och kollade flak en sväng men jag är så jävla sjuk så nu ligger jag under täcket och kollar på vänner. Jag ska nog sätta mobilen på ljudlös och sova en stund innan middagen, så typsikt att man ska vara sjuk just idag. Studenten och allt. Men det kommer bli kul ändå!

- Igår kväll och sånt

Idag fyller Maria 18 år så hon hade en supergod middag på bowlinghallen, sen drog alla till Viktors replokal men jag drog hem rätt snabbt. Jag är så sjukt trött, även fast det enda jag gjort idag är att sova.

Igår var det riktigt roligt, synd att vi tappade bort Karin och Lisa dock, men jag och Linnea hade det riktigt trevligt. Vi var mest med Adde och Magnus, haha. Och Klas förstås! Blir riktigt nice imorgon skulle jag tro, laddar upp redan nu. Jag har så jävla ont i halsen, hoppas verkligen att det går över till imorgon. Så vill vi inte ha regn, men jag håller mig optimistisk. Jag tror stenhårt på det här med att om det är färg på himlen dagen innan så blir det fint väder dagen efter, och det är helt rosa på himlen nu. Men prognoserna säger ju lite annorlunda.

Igår tog jag Bills studentmössa, han fick tillbaka den idag. Jag hade den i handen när jag åkte hem från Mattias, busschauffören var väldigt positiv.  Han gratulerade hjärtligt när jag klev på och jag hade ingen aning om vad människan snackade om. Men tillsist förstod jag. Gud vad gammal och rutinerad jag kände mig när jag gick runt med den på stan och handlade mjölk och bananer. Dock såg jag ut som en hamster som går på knark.

- Josefin

Jag sitter hemma hos Linnea och är barnvakt åt hennes lillasyster, vi kollar på Eva & Adam, det är grejer det. Det var bättre förr. Var på badet med Simon idag också, satt mest i bubbelpoolen som vanligt. Ikväll blire utgång, det blir mysigt för jag är rätt pepp.

Jag träffade Kalle på bussen idag också, han, Erik, Klas och några till ska till Peace and Love och det fanns en plats kvar i bilen! Jag funderar på att följa, dock var det rätt dåliga artister. Hultsfred hade suttit bättre. Men kul ändå, det är ju rätta sällskapet minsann.

Imorse var mamma och skrev på kontrakt för lägenheten! Fan vad bra. Men vi flyttar i slutet på augusti så det är länge kvar. Dessutom har jag inte sett den och jag vet inte var den ligger. Men det blir bra ändå.

- Rowligt

Idag var det redovisning på engelskan sen fick jag igen mitt kursprov i kemi, hade tvåpoäng ifrån ig. Hahah, tur som fan. Efter det så gick jag på stan en sväng med Frida och sen Johanna, Linnea, Nicke och Mattias.

Jag åkte hem till Mattias och vaxade magen och bröstet på han, hahah, det var roligt det. Han tyckte nog att det gjorde lite ont dock. Han såg ut som en flådd gris, men han blev len som en babystjärt. Jag tror att han kommer bli så himla poppis nu att han anställer mig som personlig hårborttagare.


Sen åkte jag buss hem, så kissnödig att jag trodde jag skulle spricka. Busschauffören körde i cirka 27 km/h också, mitt i så stannade han för en hel hop med rådjur skulle gå över vägen, jag ville bara skrika: Kör! Kör för fan! Min blåsa spricker! Det finns ju fler rådjur i skogen liksom. Eller så ville jag dra av mig brallan lite diskret och göra mig fri, men det smattrar ju så ilskt mot det där golvet. Enda stället där det fanns mjukt underlag var mitt i gången och det kändes uteslutet.

När jag väl kom hem så hade jag fått ett brev om körkortstillståndet. Jag får inget om jag inte skickar in sjukintyg om diabetesen och det känns ju redigt onödigt eftersom det inte finns en chans att dom kommer säga att det är okej på sjukhuset med tanke på att jag inte tar sprutorna. Kul liv. Jag får väl åka spark resten av livet.

- Skowla

Ojojoj, vilken vecka det har varit. Jag har typ sovit hos Nicke mer än hemma hos mig själv. Och nu har jag blivit förkyld också, ont i halsen som fan så nu ska jag banne mig ta hem moppen så jag slipper cykla ut till bussen för blir jag mer sjuk nu så blir inte studenten rolig. Men jag ska fan ut då, även om jag har 45 graders feber och tappar huvudet.

Imorse var jag tvungen att sprinta in till stan och skriva på ett papper så jag fick förlängd anställning på jobbet, jag har tydligen jobbat 6 pass utan att vara anställd, för det gick ut för 12 dagar sedan. Men nu är det fixat!

RSS 2.0