- Måndag

Tja, jag sitter i sängen med datorn och dricker juice. Ska skicka iväg affärsplanen till resten av medlemmarna i företaget sen ska jag äta lite frukost och städa lägenheten. Men gud, varför måste varenda ord ha ett ä i sig? Mitt har hakat upp sig så jag får banka tre gånger minst för att det ska fungera.

Jag börjar jobba halv fyra idag också.

Skulle berätta om bussresan hem från bion i fredags. Jag och älsk såg Luftslottet som sprängdes eftersom att han har fyllt år och så har vi varit tillsammans i fem månader <3.
Ja men i alla fall: Vi skulle ta nattbussen hem och då är det alltid en massa fylleskador som ska med också, den här gången var det en av Mattias kompisar som knappt kunde stå på benen.

Fast jag vet inte om dom är så bra kompisar förresten, mest bekanta skulle jag tro.


Han satte sig i alla fall snett bakom oss och sen hörde vi inget mer från honom fören en stickande lukt började sprida sig bak i bussen. Luktade ungefär som en blandning av farfars sockor och nymalen getlever. Sen började alla flytta fram och hålla för munnen då hördes ett hulkande ljud och Mattias "kompis" spydde ner sig och hela sätet, han spydde seriöst 7 kilo havregrynsgröt ungefär.
Vi flyttade självklart fram, höll på att dö. Busschauffören märkte inget, han satt bara och diggade till några gamla schlagerdängor. Och spygrabben hävade nöjt upp benen på spysätet och somnade.

I lördags när jag tog samma buss hem efter jobbet så var det inte en enda fullis, skönt. Men det var en tjej som hade superstora fötter, minst en 45:a jag lovar.

- Söndag

Tjenare.
Jag sitter och dricker juice i min säng som Lisa spillde o'boy i igår, kanske ska jag tvätta lakanen?
Igår var jag på Dollar store med min syster i Svenstavik, det var trevligt. Jag köpte julgardiner till mitt rum så nu är det mysigt här. Så har jag satt upp julstjärnor!

Sen jobbade jag och kom hem 01.00, då bestämde jag mig för att bära ner alla lådor och plankor och skit som inte behöver vara här till förrådet så jag och Lisa slängde in allt i hissen. När vi kom ner stojjade vi runt som attan och till sist kom grannen ner för att kolla om nån gjorde inbrott, men när han såg att det var vi så bjöd han in oss på vin så då satt vi där till klockan fyra så nu är jag lite trött. Men tröttare är nog Lisa som skulle vara på jobbet 12, jag börjar i alla fall inte fören halv fyra. Men så jobbar jag till tio över tolv, just typiskt att det inte går nattbussar på söndagar, vad fan liksom, nu fick jag tvinga mamma att hämta mig istället.

Imorgon slutar jag också tolv, livet suger. Då får jag typ cykla. Appropå det måste jag nog kolla cykeln, den har ju stått ute i snön rätt länge nu, den kanske är lite krasslig.

- New moon

Vi insåg att premiären för New moon var klockan tolv på natten igår så vi gick självklart då istället.

Den var så jävla bra. Men boken var bättre. Måste läsa den igen. Så längtar jag som fan till nästa film!

- Tisdag

Tjenare bloggen.
Just nu har jag rast i hundra år innan matten börjar. Eller 45 minuter. Och alla andra har rast. Jag fixar bloggen till vårat UF-företag men nu är jag less. Jag vill inte sluta fem idag, jag vill sluta nu.

I fredags var det roligt. Jag och Lisa var först på fest hos Juden, sen kom Cissi dit också och efter ett tag drog vi till O'learys. Juden hade en kattunge, detta ledde till att Lisa bestämde sig för att vi också skulle ha en. Jag hakade halft på och släpade halft efter. Det är ju gulligt med en kattunge men när den blir stor slänger vi ut han i så fall. Då fäller dom bara hår och luktar bajs.

När vi kom till O'learys hände det en himla massa, Cecilia mådde i alla fall bra. Haha.

Nu till helgen blir det kalas för Mattias som fyller 19 på måndag <3


- Superkul

Igår var det superkul. Jag, Lisa, Linnea, Kurtan och Johanna kollade på Paranormal activity som vi hört ska vara sjukt läskig. Den var det bitvis men mest tyckte jag faktiskt att den var rätt dryg.
Sen åkte Johanna hem, fast hon missade bussen så hennes pappa fick åka och hämta henne. Efter det sjöng vi som var kvar sånger, det är roligare än det låter.
Det ska vi minsann göra om. Så har vi planerat utgång på fredag. Pepp.

Våra nycklar till tvättstugan har varit borta i typ två veckor så vi har inte kunnat tvätta. Så hittade vi nyckelknippan som de satt på som också den varit borta. Så hittade vi den på ett märkligt ställe. Men idag kom vi på att Lisa var ner i förrådet och hämtade bäddsängen efter halloweenfesten så vi gick ner och tittade och där låg dom, hon hade tappat dom. Hah. Så nu kan vi äntligen tvätta igen, man märkte liksom att det var på tiden när man får börja använda mormors gamla mamelucker för att allt annat ligger i tvättkorgen som varit överfull sen 80-talet.




- Måndag

Idag när jag kom hem från skolan så satt Linnea utanför dörren, jag blev lite smått förvånad eftersom att jag hade gett henne en nyckel imorse. Men dom hade kommit och bytt lås under dagen när hon åkt fram och tillbaka till skolan en sväng. Haha. Så hon hade försökt och försökt tusen gånger att öppna dörren eftersom att hon visste att hon hade låst med den nyckeln på morgonen. Sen hade hon kollat alla våningar så hon var vid rätt dörr, kollat genom brevlådan och sett Lisas rum så hon var helt säker. Tillsist satte hon sig utanför dörren och väntade. Hennes mobil hade dessutom dött.

Tur att jag åkte från skolan en och en halv timme tidigare så hon inte behövde vänta så länge och tur som satiken att jag tog med andra nyckeln imorse, ifall att. För jag var riktigt kissnödig när jag kom fram så jag hade verkligen inte tid med att åka och fixa nån ny.

Nu har vi städat läghenheten och diskat, jag och Linnea. Hon ska sova här en natt till. Och snart kommer Lisa och Johanna så ska vi ha filmkväll.

- Söndag

Idag är Linnea här och hälsar på, det är första gången sen vi flyttade hit. Helt otroligt att jag inte har träffat min bästa kompis på nästan tre månader. Inte helt okej.
Den här helgen har varit mysig, jag spenderade hela dagen igår med Mattias.
Nu springer Linnea runt här och hoppar som hon alltid gör. Vi sjunger. Det känns som gamla goda tiden. Eftersom att jag skrev ett sånt hiskeligt långt inlägg förra gången som jag egentligen vet att ingen orkar läsa så blir det ett bildligt inlägg den här gången. Sen ska jag och Linnea äta Ben & Jerry's och kolla på Twilight.


snygg_kille





- Drygdag

Idag har det till största del varit en dryg dag. Vaknade dock upp till snön utanför fönstret, det var mysigt. Dessutom klev Mattias upp samtidigt som jag, 07.00, fast han började halv ett. Duktig han.
Sen har dagen mest bara segat sig förbi utan att jag har gjort nåt alls, eller jo jag räknade typ fem tal på matten. Så dog min mobil också, då känner man sig sjukt handikappad faktiskt. Speciellt jobbigt var att jobbet ringde så la mobilen av efter två singnaler.
När jag skulle hem så var det sjukt halt ute, jag hatar när det är halt för då måste man ta superkorta steg för att inte trilla i backen. Och om man ändå råks på att göra det så får man verkligen hoppas att man är relativt ensam, det är ju nåt av de pinsammaste som finns.
Sen gick jag in och köpte smör för att sedan kliva på bussen. Det var fullsmockat i trafiken så det tog typ en halvtimme att komma hem. Och det var bara störande moment under hela resan.

1. En kvinna satt längst ut på ett två-säte så att ingen kunde sitta bredvid henne, sen klev en hon kände på så hon flyttade in men sedan när denna skulle av igen så flyttade kvinnan ut, fast typ halva bussen stod upp på grund av sittplats-brist. Flytta in eller åk hem till ditt eget land. Ego.

2. En som satt framför mig pratade i telefonen hela tiden och var en typisk "man typ ba hallå??", hon sa precis så kanske tre-fyra gånger och var allmänt störig. Så pratade hon i 89 decibel som om hon verkligen ville att hela bussen skulle höra att dom just nu renoverar om hennes badrum för andra gången så hon måste bo hos sitt ex peter i en vecka, och att det är sjukt jobbigt att dom har handfatet, toan och tvättmaskinen ute i hallen; typ vid dörren! Asså man typ ba hallå? Du var 14 på 40-talet, skärp till dig nån gång.

3. Två tjejer som var inne på affären samtidigt som mig klev också på samma buss, dom hade hela tiden pratat och skämtat med varandra så dom kände varandra helt klart. Sen när vi klev på bussen gick den ena och satt sig på ett eget tvåsäte längst bak och den andra på ett tvåsäte längst fram. Fast än att dom var ensamma med varandra. Och var kompisar. VA? Man sätter sig väl förfan bredvid varandra.

4. Han bakom mig tryckte hela tiden benen mot mitt ryggstöd, det är väl okej om man han sitter still för då märks det ändå inte. Men sitter han hela tiden och rör sig som om han hade tics eller nån annan sjukdom vill man ju bara vända sig om och slå in pannbenet på han och kasta av han från bussen så en människa med normallånga ben får sitta.

Nä, alltså, jag kanske är lite bitter? Man kan ju undra vad det beror på dock.

- New moon

Jag var ju hos tandläkaren igår, men jag hade inga hål! För första gången, både jag och tandläkarn blev förvånade. Men gud vad skönt det var för nu behöver jag inte komma tillbaka på ett år.
Imorse klev jag upp och bokade biljetter till New moon, det var typ redan fullbokat när jag bokade till premiären så jag bokade både till 18.00 och 21.00, jag vet ju inte när resten vill gå så nu har vi i alla fall en valmöjlighet. Jag har längtat som en tok!


Mattias kommer om en trekvart <3 Jag ska läsa lite bok så länge.

- Tandläkarn

Tja, i natt vaknade jag en gång varannan timme ungefär. Sov supersämst. Ändå lyckades jag ta mig upp helt okej imorse. Jag har ju gjort om mitt med en mysig hörna istället för sängen mitt i rummet. Så jag satt där imorse under täcket och filten (vi snålar in på elen), åt skinkmacka och kollade på Vakna med the voice.
Idag ska jag till tandläkaren, det var ett tag sen måste jag säga. Lite jobbigt känns det men jag behöver ju i alla fall inte gå på tekniska kommunikationen vilket är bra eftersom att vi ska redovisa och jag har inte ens börjat. Dock känner jag att jag kommer behöva laga hål, brukar alltid ha ett par tre-fyra stycken när jag kommer dit. Men jag är van nu för tiden, har lagat hål varje år sen jag var typ 11. Konstigt att inte tänderna rasar ihop, det är liksom fem fyllda hål i varje tand typ.

- Söndag

Idag har jag varit på stan med min syster, sen när jag kom hem städade jag lägenheten och diskade efter helgens bravader. Det behövdes kan jag säga. Så fixade jag inne på rummet lite, plockade upp alla 20 kg kläder som låg slängda på golvet, flyttade sängen som har stått snett mitt i rummet sen jag flyttade hit och bytte sängkläder. Nu har jag duschat, kokar makaroner och väntar på att min söndagstittning på mtv ska börja.
Jag kom på att jag skulle visa bild på hur jag och Lisa såg ut i fredags men jag har dom inte på datorn och kameran är död så jag väntar tills Lisa kommer hem från sin pappa.

Jag letar lägenet. Har liksom vant mig vid tanken att flytta hem till pappa men jag skulle döda för en fräsch tvåa med snygga tapeter så jag slapp be far min att tapetsera om, vet ju aldrig hur lång tid det kommer ta. Men det känns rätt omöjligt att hitta.

Jag ska sörja med godis, köpte på maxi idag. Det kostade nämligen 19 kronor/kg så då får man ju verkligen passa på liksom.
Min mage låter som en trasig centriug, det är nog dags att kolla till makaronerna nu, synd bara att vi inte har ketchup, är så tort och äckligt utan. Kanske går med typ mexicanasås? Fast det smakar ju skit till allt.

RSS 2.0