- Söndag

Idag har jag varit på stan med min syster, sen när jag kom hem städade jag lägenheten och diskade efter helgens bravader. Det behövdes kan jag säga. Så fixade jag inne på rummet lite, plockade upp alla 20 kg kläder som låg slängda på golvet, flyttade sängen som har stått snett mitt i rummet sen jag flyttade hit och bytte sängkläder. Nu har jag duschat, kokar makaroner och väntar på att min söndagstittning på mtv ska börja.
Jag kom på att jag skulle visa bild på hur jag och Lisa såg ut i fredags men jag har dom inte på datorn och kameran är död så jag väntar tills Lisa kommer hem från sin pappa.

Jag letar lägenet. Har liksom vant mig vid tanken att flytta hem till pappa men jag skulle döda för en fräsch tvåa med snygga tapeter så jag slapp be far min att tapetsera om, vet ju aldrig hur lång tid det kommer ta. Men det känns rätt omöjligt att hitta.

Jag ska sörja med godis, köpte på maxi idag. Det kostade nämligen 19 kronor/kg så då får man ju verkligen passa på liksom.
Min mage låter som en trasig centriug, det är nog dags att kolla till makaronerna nu, synd bara att vi inte har ketchup, är så tort och äckligt utan. Kanske går med typ mexicanasås? Fast det smakar ju skit till allt.

Kommentarer
Postat av: MESTELSA

tjenamors! funkar allt som det ska idag?



http://mestelsa.blogg.se

http://mestelsa.blogg.se

2009-11-01 @ 19:30:23
URL: http://mestelsa.blogg.se/
Postat av: E M E L I E J R [en personlig fotoblogg]

Hej♥! Jag är en utav finalisterna i haidis.se tävling, där man kan vinna ett kamera-filter, och det är just den modellen som jag skulle behöva :). Länken hittar ni nedan... Så skulle du kunna vara snäll och rösta på mig? DU BEHÖVER BARA SKICKA EN KOMMENTAR TILL HAIDI, DÄR DET STÅR "JAG RÖSTAR PÅ NR. 3, EMELIEJR"! Det skulle betyda ENORMT mycket, och glöm inte att alla som röstar på mig, och berättar det för mig kommer få en länkning när tävlingen är avslutad! Tack på förhand♥



http://haidis.se/2009/november/vem-vill-du-ska-ta-hem-vinsten-rosta.html#comment



Föresten, fin blogg du har! :)

2009-11-01 @ 20:46:59
URL: http://emeliejr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0