Vilken överraskning va?

Ja det här hade du inte väntat dig va, att det till slut skulle dyka upp ett inlägg här efter total tystnad i cirka 2,5 år. Det var nära att jag hade glömt bort inlogget faktiskt. 
 
Det är ju lite roligt att kolla igenom bloggen ibland och bli påmind om allt man gjort. Även fast det kan vara lite uttjatat att skriva om vad man gjort varje dag så blir det en uppskattad flashback så här när man tittar tillbaka efter några år. Därför har jag tänkt många gånger att jag måste försöka hålla igång bloggen men det blir aldrig riktigt av. Men just idag har jag massor av matte att ta igen vilket gör att det till och med är viktigare att dammsuga bakom kylskåpet än att just läsa matte. Så vilken tidpukt kan vara bättre än nu att kicka igång bloggen igen?
 
Jag orkar inte gå igenom de senaste åren dock, dem får jag försöka minnas på egen hand. Men jag kanske drar en snabb genomgång vid ett senare tillfälle, nåt intressant måste ju ha hänt sedan sist. Men först ska jag ta och fortsätta räkna lite envariabelanalys.
 
 

RSS 2.0