- Snart så!

Just nu ligger jag och vilar litegrann. När Gwen kommer hem ska vi tvätta sängkläder sen ska jag och Napo byta rum och sen ska jag till flygplatsen och hämta upp Mattias :D Jisses vad länge sen vi träffades.

Jag hoppas bara att han har rakat sig.


- Norskar

Tjenis!
Nu har jag varit på reggiefesten och det var faktiskt roligt. Vi drog hem runt halv tolv men bestämde att vi skulle dra dit nästa måndag också när varken jag eller Gwen har skola.

Så när vi kom hem så tog vi samma hiss som två andra tjejer och jag hörde att dom pratade norska så jag snackade lite med dom och det var så himla skönt att få prata lite svenska och låta Gwen gå runt och undra vad folk säger. Eftersom att hon och Riky alltid pratar italienska och jag aldrig fattar nånting.
Men nu vet jag var dom bor i alla fall, det är bara två dörrar ifrån oss, så det är ju roligt!

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det en lång dag. Måste först på skolan och få all information om ett projekt vi ska ha i 6 veckor så det blir mycket att ta in. Sen hem och städa lägenheten och tvätta och sen kommer Mattias! :D


- Snart är han här

Idag betalade vi hyran, det gör vi varje måndag. Vi måste som sagt göra det innan 4 och idag gjorde vi det 15.58. Måste faktiskt skärpa oss litegrann, vi måste inte vänta till allra sista sekunden. Konstigt att man inte kan betala på internet tycker jag.

Så handlade vi lite mat innan vi drog hem och då ringde Mattias och berättade att han klev på planet! Snart är han här! Jag ska försöka hitta rätt så jag kan möta upp honom imorgon men det är så stort och krångligt att jag säkert kommer att tappa bort mig.

Idag blir det reggieparty igen men jag orkar verkligen inte att vi fastnar hos Diego igen så ska jag med ska jag fan ha kontrakt på att dom släpar sina rumpor till klubben i lagom tid. Måste ju hem och sova så man orkar med skolan också.



Undrar om man ska ta och färga håret igen? Men det blir ju ändå alltid sketet och rött efter typ två veckor så det är ingen mening.

- Stereosonic 2010


- Regnar igen

Idag var det egentligen meningen att vi skulle på bbq men det regnar så vi skippade det. Istället blir det en hemmadag vilket känns rätt skönt faktiskt. Och ikväll ska Gwen laga lasagne.
Appropå det är jag svinhungrig så jag måste dra ner och äta nånting.

Jag kan inte fatta att Mattias sätter sig på flyget imorgon och sen är han här! Inge länge kvar alls ju.


- Stereosonic

Jädrar vilken kväll det var igår alltså. Jag ska försöka berätta lite.

Det började med att jag, Diego, Marcus och Gui gick till stationen för att hämta upp några andra grabbar. Alla dom var brasilianare så det var ju inte så kul där ett tag, jag och 7 grabbar från brasilien som bara pratar portugisiska med varandra.

Sen skulle vi i alla fall gå in och jag var sjukt nervös eftersom att jag inte visste om biljetten skulle fungera. Jag skakade och stammade typ. Men det fungerade och vi drog in.

Väl där inne var det hur jädrans varmt som helst men vi gick den första spelningen och dom sprutade vatten på publiken vilket var mycket välbehövt och svalkande. Dock så vet ju alla hur mitt hår ser ut efter att det blivit utsatt för vatten så jag gick runt och såg ut som Robert Wells resten av dagen. Men det fick väl gå bra det också.

Sen gick vi och åkte sån där boll som slungas upp i luften ni vet? Som har funnits på yran nåt år. Jag har alltid velat åka sån men det var riktigt läskigt. Dock en härlig känsla. Så fick man sitta där uppe en stund och kolla ut över Sydney.



Efter det gick vi till massa andra spelningar och träffade Roman, Gina, Will och Lucy och sen åkte vi hem omkring 11-tiden och hängde hos Diego i två timmar sen höll jag på att dö av trötthet så jag gick hem och sov. Vi var där i typ 10 timmar. Helt sjukt. Men det var röj hela tiden och riktigt roligt.

Tyvärr tog jag inga bilder utan filmade bara. Så jag ska lägga upp den här senare.

- Jobbig känsla

Fyfan vad pinsamt det var idag. Ni vet när man ska svälja men man råkar andas in samtidigt så salivet hamnar i fel strupe? Det händer mig med jämna mellanrum och det gjorde det idag också när jag var på väg hem från stan med Diego och Gui.
Det blir alltid så jävla jobbigt, jag kan inte andas, jag börjar hosta som en galning och jag börjar grina. Så försökte jag ta det lugnt så inte grabbarna skulle fatta. Jag försökte att inte hosta och istället andas lugnt med näsan men när man håller igen hosta så sipprar den ju ut tillslut och det gjorde min också, med ett hästliknande läte. Visste inte vad jag skulle ta mig till. Jag hostade tillsist som en galning och tårarna bara rann, det kändes som att jag skulle slabba upp världens slemboll där på gatan.

Det är världens jobbigaste känsla. Och hunger. Och kissnödighet. Och kyla. Och ångest. Och illamående.

Okej, delad förstaplats i alla fall.

Nu ska jag dra iväg och handla nån mat. Det enda jag har i kylen är potatis och det orkar jag aldrig koka.


- Var är Napo?

Vi är lite oroliga över Napo, vi har inte sett han på hela dagen. Och han är rätt virrig av sig så han tappar lätt bort sig. Hoppas inte att han vandrar runt i mörkret och försöker hitta hem helt själv. Han brukar alltid glömma nyckeln också, eller plånboken. Det är lite svårt att komunicera med han så vi vet aldrig om han förstår vad vi säger eller inte. Eller om han förstår nåt över huvud taget. Han har varit borta sen han gick på skolan klockan 8 i morse.

Men nu måste jag sova, han ringer nog om han får problem. Om han har pengar på mobilen? Å herregud. Tänk om han inte har pengar på mobilen? Fan, kommer inte kunna sova nu ju.


- Onsdag

Idag var en jobbig dag. Först var jag på skolan och jobbade som en tok sen gick jag till posten och skulle köpa ett frimärke och då var det typ 4 km kö så jag stod där i en halvtimme. Sen gick jag till Gwens skola och hängde med Diego tills Gwen slutade. Hungrig som ett as var jag också. Sen kom Gwen och då åt jag på KFC och hon åt kebab sen gick vi och delade ut hennes CV över hela Circular Quye sen gick vi hem igen. Jag har typ ingen känsel i fötterna bara för det.

Nu har jag svullat pringles men jag ska ändå göra lite middag snart för korven har legat i kylen lite för länge redan, har inte orkat steka på'n.


- Festival på lördag

Hujeda mig alltså. Nu ska jag berätta en lång historia.

På lördag ska jag, Diego, Diegos två lägenhetskompisar Marcus och Gui, Roman och Romans flickvän Gina på nån typ av festival här i Sydney men biljetterna kostar 150 dollar och det är 1000 kronor så det betalar man ju inte. Istället skulle Roman fixa billiga biljetter och detta gjorde han genom att köpa dom med nån annans kreditkort. Men då kunde han inte använda våra riktiga namn så istället bytte han på alla. Och eftersom att jag kommer från Sverige googlade han fram ett svenskt namn så jag får heta Susanne Hedlund. Hahaha.

Diego heter Diego med nåt annat efternamn
Roman heter Oscar
Gina
heter Anna
Marcus
och Gui heter nåt annat konstigt från Brasilien

Och hur ska man komma in då? Man måste ju visa legg och då lär dom ju märka att det inte är samma namn. Fel att ta nåt liknande i alla fall.
Fan vad trist om vi får vända och åka hem. Haha. Cp.
Men dom sa att det skulle gå bra för det är olika som tittar legg och biljett, men det låter ju inte helt korekt. Dock hade Roman tydligen gjort så där förr.

Nu ska jag sova! Godnatt

- Billy blue

Fyfan vad bra det var på utställningen idag. Jag, Akiko, Gift och Gwen gick dit och kollade på grejerna dom hade gjort. Men det var grafisk design och det var inte så himla intressant. Men det bra var att dom hade massa mat, småplock, så vi åt typ asmycket så vi skulle slippa laga middag. Dessutom bjöd dom på öl, vin och läsk. Det var ju en jädrans hit.
Fan vad Riky ångrade att han inte följde med när han fick höra det.


- Våra bästa år

Jag sitter och kollar på Våra bästa år, det är ju helt sjukt att det programmet fortfarande är i gång. Hur många tittare har dom? Ingen som var med när programmet hade premiär lever ju ens idag. Typ.
Man borde ju ha Våra bästa år-maraton. Skulle ta kanske fyra månader. Fyra och en halv med kisspauser.

Idag ska jag till en utställning med några klasskompisar. Det är studenterna på Billy Blue som visar sina arbeten. Billy blue är en annan design skola här i Sydney. Man måste ju kolla in konkurrenterna.

Så här ser jag ut när jag kollar på tv. Haha, fyfan.

- Grattis älskling

Idag fyller världens bästa älskling 20 år! Önskar att jag kunde vara i Sverige nu och fira den med honom. Eller att han var här förstås. Men nu är det bara en vecka kvar tills han kommer så vi får fira den då istället.

Grattis Mattias, jag älskar dig!


- Vill ju sova ju

Gud vilka tråkiga inlägg jag gör nu för tiden, får fasen skärpa till mig. Men det har inte hänt nåt som är värt att skriva upp. Jag är svintrött idag men det är ju ingen som bryr sig, måste ändå dra med ut ikväll. Som tur är så är det nära vi ska hem tidigt för både jag och Gwen börjar 8.30 imorgon. Jag skulle kunna gå och lägga mig nu och sova fram tills klockan ringer imorgon, helt ärligt. Men jag kan ju sova en sväng tills Riky har gjort klart pizzan som vi har tvingat han att göra, men det känns ovärt för man blir bara ännu tröttare när man vaknar sen.

Nä, jag får väl helt enkelt ta en dusch och försöka piggna till.


- Betala hyran

Idag är en sån dag då jag vill sitta i sängen, kolla på Life unexpected och äta rostade mackor med nutella till middag.
Men det är sjukt bra väder, reggiefest ikväll och vi måste betala hyran inom 35 minuter. Vi är så jädrans dåligt på det där, vi går alltid i sista sekunden.

Måste fan skynda mig !


- Bondi beach

Idag var jag och Gwen till Bondi beach och det var hur nice som helst. Låg och solade i flera timmar sen gick vi lite på strandgatan och åt wraps och sånt. Gwen badade till och med fast det var kallt som sjutton. Men hon är ju sån hon, badar och sover är allt hon gör.

Nu är jag svintrött och tror att jag ska gå och lägga mig strax. Men jag håller på att buffra ett avsnitt av Life unexpected så det måste jag kolla på först.



Rätt mycket folk var det också.

- Drömde igen

Jag vaknade runt nio idag och såg att det var soligt, sen gick jag ut på balkongen och då var det kallt som fan. Typ bara 20 grader så jag gick och la mig igen och vaknade nu istället. Jag sitter nere i soffan med filten och kollat på tv. Snart ska jag koka gröt. Jag köpte faktiskt havregryn för att jag saknade havregrynsgröt. Helt sjukt egentligen. Men jag har ju både lingonsylt och äppelmos och då är det svingott.

Jag drömde värsta sjuka drömmen i natt. Jag drömde att jag och Gwen gick på stan och då träffade vi typ hela teknik och alla var utklädda för dom skulle spela i en pjäs. Så sa jag att jag ville ha en biljett men dom sa att det var försent. Kände mig rätt mobbad eftersom att dom höll på att sälja biljetter.

Jag och Gwen gick i alla fall och kollade på... kommer fan inte ihåg vad det heter, men ni vet när massa personer går i led och spelar olika instrument. Vissa dansar med sån där pinne också och så har alla uniformer. Skitsamma. Vi kollade på den i alla fall och sen tog vi en taxi hem. Då körde vi förbi Manuel som stod och jonglerade och jag sa att vi kunde få biljetter från han men Gwen sa att han inte hade sagt nånting om det. Då voltade taxin och jag fick en liten bit av den över mitt ben när jag skulle ta mig ut så jag fick ett blåmärke. Då blev jag skitförbannad och sa att jag skulle stämma den jäveln. Sen kom Mattias och då visade det sig att jag hade haft en mikrofon under kläderna för vi skulle spela in alla teknikare och reda ut varför jag inte kunde få en biljett. Mattias sa att det var kört "för att Manuel har inte gjort någon marknadsföring".

Hahah. Helt sjukt var det i alla fall. Men den var ju lite mer invecklad än så där men ni orkar väl inte läsa mer. Jag hatar när folk skriver värsta novellerna på sin blogg men nu var jag ju tvungen. ´


- Banan

Jag väntar just nu på att Gwen ska bli klar så att vi kan dra till Diego. Vi kommer alltid typ minst en timme sent och han blir alltid lika sur. Men nu ska vi försöka vara där inom 45 minuter så det blir lite lugn i stugan.

Appropå Diego så snackade vi för några dagar sedan om människor här i Australien. Han sa att alla i Brasilien går runt med t-shirt och jeans och han tyckte att det var konstigt att alla här går runt i kostym typ. Sen berättade han att han hade sett en man i kostym som åt banan, och detta var tydligen hysteriskt roligt. Jag undrade vad det var som var så roligt med att han åt en banan. Då sa han att det bara var fattiga människor som åt banan. Jag sa att det var det väl inte alls, det är väl ingen skillnad på att äta en banan än att äta ett äpple, då sa han "hey, a banana tree costs like 5 bucks".

Hahaha. Han skulle alltså aldrig kunna tänka sig att äta banan för det är för fattig folket. Jisses. Banan är ju svingott! Jag äter det hela tiden. Men jag är väl rätt fattig också.

Dessutom är väl inte ett äppelträd mycket dyrare?


- Pa skolan

Tjenis! Jag sitter pa skolan med Akikos dator och den ar pa japanska sa jag har inte alla bokstaver men ni fattar val anda.

Jag vet inte var Akiko och Gift ar, dom drog ivag for att skriva ut lite papper for typ en timme sen.
Fattar fan inte den har datorn alltsa, jag ska gora ett schema over alla mobler vi har i kontoret men det ar inte sa latt ska ni veta. Det tog en kvart att hitta understreck sa jag ens kunde logga in.

Man kan skriva med japanska tecken ocksa. Men jag forstar mig inte pa det heller for man kan valja hundra olika tacken for att skriva hej typ.

得え ジャ 経て まっで

Dar skrev jag "hej jag heter madde", tror jag i alla fall.

- Tatuering

Idag följde jag med Diego när han skulle tatuera sig för jag vill svingärna göra en tatuering som jag har tänkt på rätt länge så jag tänkte passa på att höra lite om den. Men sen började dom tatuera Diego och då ångrade jag mig. Han höll typ på att börja grina och blodet bara rann. Fyfasen.

Men nu ångrade jag mig igen, jag vill ju ha en. Men det är inte mänskligt att utsätta sig själv för smärta. Dock går det ju över efter ett tag.

En av killarna som jobbade där hade töjt ut örat så jag typ skulle kunna dra igenom min näve där. Och så hade han två fetingörhängen i ett och fyra i det andra så öronen hängde fan ner till knäskålarna. Såg hur vidrigt ut som helst. Fattar inte att det är fysiskt möjligt.

Nu ska jag försöka få Gwen att följa med och tvätta kläder. Jag måste tvätta nästan allt.



Exakt sånna här öron hade han!


- Sniglar och kycklinghjärtan

Igår var jag hos Diego och när en av killarna som han delar lägenhet med slutade jobbet tog han med sig mat hem. Han jobbar på en brasiliansk restaurang och både han och Diego kommer från Brasilien. Så frågade han om nån ville ha mat så frågade man vad det var då sa han "the heart of a chicken". Skojar du eller? Så satt dom två där och smaskade i sig kycklinghjärta.
Diego har också frågat om vi vill äta sniglar förut. Han tycker att det är svingott.
Jag skulle hellre äta svettiga sockar än att äta sniglar, eller kycklinghjärta för den delen. Är det sån mat dom trycker i sig i brasilien eller? Tacka vet jag korv och makaroner.

Förövrigt så vill jag berätta att min plattång sjunger på sin sista vers nu för tiden. För det första är den jädrigt använd som ni kan se på bilden nedan och för det andra vill den inte starta ibland. Kommer inte klara mig om den går sönder. Vore värre än om datorn pajjar. Eller nä, men värre än om mobilen går sönder. Eller nä, men i alla fall värre än döden.


- Ramon

Idag är det strålande solsken så jag ska gå ut och lägga mig och sola lite snart, men jag måste komma ihåg solkrämen den här gången. Vi har dessutom nåt fel i rören här så det droppar vatten ovanför spisen. Men rörmokarn var här imorse så det är snart fixat.

Förresten så hette den där killen inte Ramon. Vilken tur. När jag tänker Ramon så tänker jag på nån typ av spansk tjurfäktare.
Hans namn var egentligen Roman, och det är ju typ lika illa men det låter lite bättre.


-Fish and chips

Idag när jag vaknade låg Gwen kvar i sängen, då sa jag åt hon att klockan var 8 och hon börjar 8.45. Så hon gick ner och åt frukost sen kom hon upp igen, gick tillbaka till sängen, och sa att hon skulle gå på nästa lektion 10.30 istället. Så jag drog på skolan och när jag kom tillbaka låg hon kvar, haha. Sen gick jag in till stan och satt med Diego på hans jobb och han sitter ju utanför engelska skolan där alla går så jag träffade typ hela australien. Jag satt där i tre timmar och väntade på Gwen som skulle komma och skriva ut lite CVs men hon kom aldrig så jag gick hem igen, och då mötte jag hon såklart på vägen.

Förresten åt jag fish and chips idag för första gången i mitt liv, fett gott var det!


- Kisskompis

Nu ska jag gå och lägga mig, hoppas jag kan det efter att ha sovit idag men jag tror det för jag känner mig faktiskt trött.

Förresten så kissar Napo med dörren öppen, är inte det konstigt? Han har gjort det två gånger nu och jag, Riky och Gwen är liksom precis utanför. Vi har bott med varandra i endast en vecka också, vi har liksom inte hunnit bli kisskompisar än.
Haha, märklig människa.

Jag gäspar så dubbelhakan syns.


- Sovar'n

Herregud. Idag när jag kom hem från skolan åt jag hårdbröd med avokado sen låg jag i sängen och läste bloggar, självklart somnar jag och vaknar nu (!) fyra timmar senare. Hur ska jag kunna sova inatt då?
Som tur är ska vi till en excursion imorgon till ett showroom som bara ligger 1,5 km härifrån och vi behöver inte vara där fören kvart i 10 så då kan jag kliva upp senare än vanligt.

Riky stod nyss här utanför på balkongen och hängde upp nytvättade skjortor men en efter en ramlade dom ner igen, så han började med "what the fuck" och fortsätte hänga upp dom, men dom ramlade ner igen och då sa han "omg, fuck, fuking shirt" och hängde upp igen. Sen ramlade dom så klart igen och då blev det "FUCK BASTARDI CAZZO PUTTANA INFERNO" och massa andra italienska svordomar. Lät så jädrans roligt.

Han blir italiensk i känslosamma situationer.

En annan sak som är roligt här i huset som händer då och då, och som också hände nyss, är att Riky brukar göra lite ljud ifrån sig då och då. Allt ljud han gör ifrån sig låter roligt. Och varje gång härmar Napo honom. Så idag gäspade Riky och då härmade Napo sen höll dom på så i typ 5 minuter fast Napo var på nedervåningen och Riky hör uppe. Det lät som en bondgård. "ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH"....."ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH"......."ÖÖÖÖÖÖÖÖÖH"...."ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH"

Ja, det kanske inte var lika roligt för er som det var för mig.

- Morgonlektion

Idag var det min första dag med morgonklassen. Det gick riktigt bra faktiskt! Kändes som vanligt ungefär så det här kommer bli bra känner jag. Och nu går jag normala tider också. Var lite jobbigt att kliva upp imorse dock, och det är lite tråkigt att komma hem tidigt och inte ha nåt att göra. Men jag får väl ta och skaffa mig ett jobb.

Jag hade förberett mig på att läraren skulle vara värsta surtanten för enligt ryktena ska hon tydligen vara det. Men jag tyckte hon var bra ja. Roligt sarkastisk och lite sådär bitsk men jag gilla't!

Imorse innan lektionen var det en tjej som tänkte hoppa från byggnaden mitt emot skolan, alla stod i fönstret och tod kort. Hon hade på sig kostym och satt utanför fönstret så kom det en gubbe med lina som virade ner sig längs väggen för att hjälpa henne, då såg vi att hon också hade en lina så det var på låtsas, men det såg asverkligt ut och jag blev svinrädd.

Nu äter jag hårdbröd, skorpor och marabou.


- Köttbullar och marabou

Nu har vi precis haft en myskväll med film, kötbullar, gräddsås, lingonsylt, lingonsaft och marabou. Kunde inte bli bättre.

Dock måste jag gå och lägga mig nu på direkten så jag orkar kliva upp imorgon. Första gången sen jag kom hit som jag måste vara på skolan 8.30, oj vad livet är hårt ibland. Skönt att jag slutar 12.30 dock!

Förresten, om ni har försökt se filmen som Gwen gjorde och det inte har gått så borde det gå nu för nu har jag delat den så skyddet hon har borde vara borta för mina vänner.

Godnatt

- IKEA

Det blev IKEA ändå!
Precis när jag hade kommit ut och gått typ 60 meter ringde Gwen och frågade om vi skulle dra dit för då vaknade hon. Så vi tog tåget och jag fick äntligen en liten bit av Sverige. Jag handlade mest mat och sånt, men också ljus och en handduk. Och diskborstar.

Blev så jädrans glad av all svensk mat så jag dog lite grann. Så kunde man köpa varmkorv för 1 dollar eller varmkorv med dricka och fri refill för två dollar. Och glass för 50 cent! Har en känsla av att jag kommer åka dit fler gånger.






















- Tråkmånsar

Det blev inget jädrans Ikea idag heller, Gwen ligger nämligen och sover! Jag fattar inte hur hon kan sova så mycket, så fort man vänder ryggen till så ligger hon och slumrar.

Jag funderade nästan på att åka själv faktiskt, men det är ju inte så himla roligt. Men nu när jag börjar gå i skolan på morgonen istället så kan vi ju egentligen åka vilken dag som helst, för dom stänger 9 på kvällen.

Jag tror att jag ska dra till Darling harbour och läsa lite och lyssna på musik, orkar inte sitta hemma längre. Tråkmånsar.


- Hemma

Jag har precis kommit hem ifrån Diego, klockan är 04.24.
Ikväll var det faktiskt rätt så roligt men varken Gwen eller Napo följde med så det var bara jag, Riky, Stephan och en japan eller kines som heter nåt Yako-liknande.
Sen så gick Riky hem för att han ska kolla på fotboll klockan sju idag på morgonen. Och då kom istället två killar som hette Ramon (tror jag?) och Will. Jag trodde att båda kom från australien men det visade sig att Ramon kommer ifrån Tjeckien, men han har bott här i 3 och ett halvt år.
Efter det så kom Christian hem, som Diego delar lägenhet med, med massa människor. Då hade Stephan och Yako-nåt dragit redan.
Jag, Diego, Ramon och Will bestämde oss för att dra in till stan och gå på nån klubb så när vi satt i taxin höll dom på att driva om nån tjej som hade glömt sitt legg förra gången dom var ut och sen när vi skulle dra in på klubben så hade Will glömt sitt. Så jävla dålig. Haha. Då tog vi en taxi tillbaka till Diego och hängde med dom andra sen gick jag hem.

Tur att man slapp betala taxin i alla fall, det hade ju varit fett ovärt.

Nä men nu ska jag sova!

Eller jag vill tipsa om ett filmklipp som Gwen har lagt upp från igår på facebook, det är ifrån när hon var i Darling harbour och tittade på stjärnorna. Hahah, så jävla roligt om man lyssnar på vad hon säger. Jag är taggad så klippet finns på min profil också. TITTA.


- Kul grej

Jag måste berätta en rolig sak från igår som jag precis kom ihåg.

När vi gick in på klubben så satte vi oss på nån sorts bänk på dansgolvet för att Gwen skulle dricka vatten men sen var hon tvungen att springa in på toaletten, då lämnade hon kvar sin väska. Vi stannade kvar och efter ett tag kom en tjej och tog väskan. Jag ba men vafan, hon tog Gwens väska! Då gick Diego och tog tillbaka den. Sen gick jag in i badrummet och mötte Gwen, då såg jag att hon hade sin väska så den där andra var tydligen den andra tjejens väska.

Så jag gick ut och skulle berätta det för Diego som stod med väskan utanför men då hade den där tjejen hämtat vakterna och sagt att Diego snodde hennes väska, haha, så Diego fick stå och försöka förklara att det var ett missförstånd.

Han blev utkastad men fick tillsist komma in igen, som tur var.

- Somnade

Men kul att jag somnade och vaknar upp nu så är klockan tio i två och Riky och Gwen ligger fortfarande och sover. Tack och lov att Napo är vettig nog att kliva upp.

Men inget Ikea alltså! Tusiken. Då ska jag banne mig dit imorgon om jag så måste åka dit själv. Jag SKA ha köttbullar.

Nu kan jag ju inte sitta inne längre. Måste gå på affären och handla nån middag till idag.

- Lördag

Jag vaknade ungefär klockan 9 och kunde inte somna om igen. Jag är dock den enda i lägenheten som är vaken. Jag ligger och kollar på Disney saturday, just nu är det Hannah Montana. Jag skulle vilja orka steka en omelett med avokado men det får vänta lite till.

Gårdagen blev inte riktigt som vi hade tänkt, men det blir det ju aldrig. Det slutade med att Gwen ville dra hem men hon vägrade låta någon följa med henne så hon började springa hemmåt full som en kastrull, och efter spran Riky. Sen kom jag och Diego och när vi väl var hemma så var inte dom det, då ringde jag Gwen och hon låg tydligen i Darling harbour och tittade på stjärnorna. Haha.
Ikväll blir det ett nytt försök.

Idag skulle vi ju på Ikea men alla sover ju i flera år så jag vet inte om vi ska ta det imorgon istället kanske, får väl se hur Gwen mår när hon vaknar.


- Utanför lägenheten

Här är filmen, hoppas att ni hör vad jag säger. En buss stod i vägen för huset också så det ser inte så fint ut men det får duga!


- Snabb dag

Den här dagen gick så jävla snabbt, fattar inte vad som hände. Jag kom till skolan, satte igång datorn och sen hade det gått 2 timmar. Men det var ju skönt i alla fall, jag hann klart med allting också. Dom andra hade bara gjort en sak typ, svinsega. Så tycker alla att jag är asduktig när jag är så snabb men egentligen fuskar jag som fan.

Vi fick en mall och sen skulle vi fylla den med information om material som vi har använt till en commercial miljö och en residental. Men jag hade inte information om alla mina så jag tog från nåt tyg jag hittade. Så ska man ha pris och sånt men jag bara skrev in lite olika siffror, man orkar ju inte kolla upp sånt.

Sånt väntar jag med tills jag ska göra hus på riktigt.

Nu äter jag banan och ska redigera lite som jag filmade idag som jag ska lägga upp här sen. Och ikväll ska vi dra ut, Napo ska med så då kan man ju bounda lite. Synd att jag inte fattar vad han säger bara.


- Fredag

Tjenis, idag är det äntligen fredag och det är svinbra väder ute. Så jag ska passa på att filma utsidan av huset idag tänkte jag. Sen blir det skola och då ska man ha med sig datorn så jag kommer alltså att dö litegrann. Min dator väger ju ungefär 20 kg så det känns som att dra runt på en stationär på axeln. Men idag blir det kortbyxan så jag inte svettas ihjäl som igår.

Ja var väl inte mer med det. Ni får en bild. Jag tänkte ha uppsatt hår idag men det är så jädrans svårt. Det blir typ alltid bra när man sätter upp det snabbt som fan i en knut bara för att få undan det men när man verkligen försöker att få det att se bra ut så ser man förjävlig ut.


- Torsdag

Jag hade egentligen nånting att skriva om men det var för ungefär tre timmar sen så jag kommer inte ihåg det nu, så det blir en tråkisdag till på bloggen verkar det som. Eftersom att klockan är 01.00 här just nu och jag ska försöka sova.

Kommer inte kunna göra det dock så jag får lägga harpan eller nåt, jag kan varken kolla på film eller lyssna på musik eftersom att Gwen ska gå och lägga sig och mina hörlurar är trasiga. Försökte hitta nånstan där jag kan köpa nya men jag hittar inte. Fett jobbigt med storstad alltså.

Imorgon är det äntligen fredag! Hoppas på att det är lika bra väder som idag bara.


- Virus

Imorse när jag skulle starta datorn så gick det inte alls, den bara felsökte typ 20 gånger om men tillslut gick det. Och fan vad glad jag blev då. Vad skulle jag göra här om jag inte hade dator?

Men sen när jag kom hem från skolan så visade det sig att Gwens dator har fått virus. Så nu är det hon som inte har nån dator. Allt går dåligt för henne alltså. Tur att det finns 3 andra datorer i huset i alla fall.

Ja idag har det inte hänt så mycket, förutom att jag nyss hittade 30 dollar i soppåsen. Ingen visste vems det var heller så jag och Riky bestämde oss för att spara till hushållskassan.



Jag äter pringles.

- Köttbullar

Nu har jag äntligen handlat och ätit tacos. Satiken vad gott det var alltså. Nu är jag nöjd. Och imorgon har lag frukost. Känns skönt.

Diego ville att vi skulle komma på bbq för hans rumskompis fyller år men det kändes lite sent så jag, Gwen, Riky och Napo ska kolla på film istället. Jag trodde han hette Napoli men han heter Napo, kallas för Napo. Egentligen heter han Napoleon. Eller faktiskt Jean-Napoleon. Men liksom kom igen, vafan tänkte hans föräldrar med.

Gwen berättar hela tiden om massa goda italienska maträtter och jag har aldrig nåt att komma med. Har vi nån speciell svensk mat? Jag säger bara köttbullar och då kom vi in på Ikeas köttbullar så vi googlade och såg att Ikea bara ligger 20 min härifrån med tåget, så vi planerade en resa dit på lördag! Sjukt med kul.


- Lyckodag

Idag var det typ min lyckodag. När jag gick hemifrån funderade på vad jag skulle köpa till frukost och precis då gick jag förbi Subway så jag köpte en macka, och jag ville typ börja grina så god den var. Sen gick jag in på Woolworth och skulle köpa en handduk och då ser jag iste light! Blev så jädrans lycklig. Jag har letat hur länge som helst efter iste hemma med smak av persika men det finns typ inte längre, men här finns det. Dock kan jag ju inte dricka det eftersom att det är massa socker men nu hittade jag alltså light! Weeeo.

Pinsamt att mat gör mitt liv till världens bästa.

Och så hade jag tänkt att avsluta dagen också eftersom att jag har gått hela dagen och längtat efter att få handla mat och speciellt tacos. Och när jag väl kommer hem ligger Gwen och sover. Åååh. Nu måste jag vänta ända tills hon vaknar ju.


- Tisdag

Nu ska jag traska in till stan och köpa lite frukost och försöka hitta nån affär som säljer handdukar så jag kan duscha.
Luca och Clarissa drog iväg klockan 6 imorsen med tåget. Om jag inte minns fel skulle det ta 18 timmar innan dom är framme. Fett trist. Men jag kommer sakna dom! Kommer bli så himla tyst här. Men dom kommer nog tillbaka över jul och nyår.


- Walkman

Idag när jag satt och väntade på bussen så var det en kille i ungefär min ålder som satt och snackade med en kvinna i 30års åldern. Man såg på henne att hon var lite bakom flötet, hon hade liksom läppstift runt hela munnen och kläder från år 1872. Man kunde också höra att den där killen var rätt så besvärad av att behöva svara på alla hennes frågor.
Allt jag kunde tänka på var "kom inte hit, kom inte hit".
Och vad gör hon? Hon kommer så klart och börjar snacka.

Hon frågade om jag gick i skolan och vilket år och så, sen frågade hon vad jag pluggade, då svarade jag interior design hon ba "sience?", nej interior design, "inter sience?", nej DESIGN.

Då sa hon "jag har lite dålig hörsel för att jag lyssnar på min walkman så mycket, kan man få nedsatt hörsel av en walkman?", inte vet jag sa jag sen klev jag på bussen och såg att hon faktiskt hade en walkman! Alltså ni vet en sån som alla hade på stenåldern. Inte ipod, inte mp3, inte cd-freestyle utan en jävla bandspelare med hörlurar. Vem äger band nu för tiden?

- Videblogg, lägenheten

Här kommer filmen, som lovat. Nån dag då det inte spöregnar ska jag visa utsidan också.


- Flyttat

Heeej! Jag sitter i mitt nya rum nu, jag flyttade ju in med Gwen idag. Och Riky och en fransk kille som heter Napoli.
Jag ska skriva mer sen, tänkte filma lite och ta kort och så. Nu får ni en bild på mig och min solbrända näsa så länge. Och på Gwen som sitter i sin säng och kollar på film. Jag skypar med Mattias.




- Rullande r

Jag är svintrött, men jag vet inte hur det gick till. Klockan är ju bara halv tio här. Men jag måste seriöst läsa klart alla bloggar och sen gå och lägga mig. Ska bara berätta en rolig sak.

Det är askul med folk som inte kan rulla sina r för man kan driva med dom så mycket. Typ Diego tillexempel, kan kan inte rulla sina r så när man säger "Diego, säg RRRR" så säger han typ chrg. Ganska svårt att förklara ljudet men ni fattar.

Samma sak är det med Margie, hon kan inte heller rulla r. Men Wayne kan, och Hans och Diana (colombianerna). Så första gången vi pratade om det här sa Diana till Margie att säga Carro (vet inte om det är nåt ord för dom eller så) men hon kan verkligen inte. Så sa jag att min syster heter Carro. Så nu varje gång jag har pratat på skype frågar dom vem jag pratade med så säger jag "syrran" så säger Wayne, Hans och Diana "CARRO CARRO CARRRRO" och skrattar åt Margie som inte kan. Sen säger jag "nä, Ingela".

Ähmen godnatt med er!

- Dagen i bilder

Nu lägger jag upp lite bilder från idag och igår då, börjar med gårdagen hos Diego.



Riky och jag körde guitar hero.



Clarissa och Stephan. Han kommer förresten från Ryssland och berättade att i vintras hade det varit 38 minus och när han spottade så blev spottet till is innan det nådde backen. Coolt!



Riky precis i en skrattattack. Och Luca.

Diego

 



Nu kommer bilder från Red Bull Flugtag



 



Nu orkar jag inte lägga upp fler :)


- Red bul flugtag

Hallelåja, nu tänkte jag berätta om dagen i gårdagen i text så får ni bilder senare.

Igår åkte jag in till Diego och hängde där hela kvällen med han, Clarissa, Luca, Riky, Stephan och tre av Diegos kompisar som jag inte kan namnet på. Det var rätt roligt faktisk, jag såg ett par rock band-trummor i ett hörn så jag frågade om vi inte kunde spela men Diego hade aldrig ens testat! Ofta ha typ guitar hero och inte ens spela. Men det var bara jag och Riky som tyckte att det var roligt. Så jädrans länge sen jag spelade. Men den här versionen hade livin' on a prayer så jag var ju i extas.

Sen hängde jag med hem till italienarna och sov där. När vi vaknade gick jag, Riky och Diego till stan och kollade på Red bull flugtag. Det var så jädrans varmt att jag höll på att tuppa av, så var det svinmycket folk. Men det var kul. Jag blev dock bränd för jag hade inte planerat att sitta i solen hela dagen så jag hade ingen solkräm. Ni får väl en bild då.

Oj oj oj.

 

Det var askul när en skulle testa flyga idag, dom hade liksom byggt nån anordning och sen satt "piloten" ovanpå med en sån där vingrej som man har när man hoppar från klippor och glider runt typ. Men när dom andra puttade på så ramlade han av med vingrejen från anordningen så dom puttade bara ut själva nederdelen. Så då sprang han och hoppade ut med vingarna bara och då fastnade en av medhjälparna i ett snöre i vingrejen och for med han också. Hahah. Skratta fan ihjäl mig.


- Klappat och klart

Nu har jag varit inne i stan och skrivit på alla papper så då flyttar jag på måndag, herrejesus.
Efter att vi hade varit och fixat det gick jag, Gwen, Clarissa, Luca och Riky och träffade Diego en sväng som satt på sin gamla vanliga plats och "jobbade". Sen gick vi och käkade lunch, kebab! Fatta hur lycklig jag blev. Tog en kycklingkebab och fick lite Turkiet-känslor. Till efterrätt köpte vi bauting jordgubbar doppade i choklad.

När vi satt och käkade trodde jag att Gwen snackade svenska. Jag satt och tänkte på annat sen helt plötsligt sa hon "ja må ringa Siv" VAAA? VA SARU? då sa hon "I'm falling asleep". Då satt jag och asgarvade för mig själv, hon hade nog inte fattat om jag försökte förklara vad jag trodde att hon sa.

Nu har jag precis duschat. Ska dra tillbaka till stan om nån timme. Vet inte om det blir till att dra ut med Diego, Clarissa och Luca eller kolla på film med Gwen. Gwen är nämligen lite arg på dom andra nu för dom har hittat en kille som ska dela lägenhet med oss, och han kommer ju att få dela rum med Gwen och hon vill liksom hellre dela med en tjej. Så nu vill hon inte umgås med dom andra längre.

Diego smsade och sa att vi skulle träffas hos han klockan 5, så frågade jag va fasen vi ska göra så tidigt? Då sa han "Drink, smoke, talk.. if I say 9 you would probably say 'there is no bus, no train'" Hahaha, för dom senaste gångerna har han sagt typ 10 så har jag varit så lat så då säger jag att det inte går nån buss. Så nu blir det klockan 5 istället! Haha, lite väl tidigt kan jag känna.

Kolla, nu fungerar camen igen.


- 4 movie pack

Nu ska ni få höra vad jag köpte idag. Tänkte ju ta kort också men nu har min cam lagt av. Den gjorde det en gång förut också men fungerade igen när jag startade om datorn så jag hoppas att samma gäller den här gången.

Jag köpte i alla fall en film med fyra filmer. Kostade bara 19 dollar och det var bara favoriter!

Min bästa väns bröllop, Vid din sida, Erin Brockovich och Steel Magnolias. Ni hör ju, bara Julia Roberts!

Men det var så länge sen jag såg Erin Brockovich och Vid din sida är så jävla sorlig och underbar. Min bästa väns bröllop är ju en klassiker, jag älskar när henner bögkompis börjar sjunga "I say a little prayer" på restaurangen. Steel Magnolias vet jag inte ens om jag har sett men den är säkert bra den med.

Filmkväll ikväll alltså. Blev ingen utgång eftersom att det spöregnar.


- Nu blev det en lägenhet ändå

Nu blev det ändrat igen, vilken hiskelig dag alltså. Gwen ringde och sa att dom var tvungen att hitta nya som kunde ta lägenheten så hon skulle stanna, jag flyttar in på måndag, Riky stannar tills Mattias kommer och den fjärde sängen ska vi försöka hitta nån som kan ta över men tills dess betalar Luca och Clarissa halva var.

Låter ju utomordentligt i mina öron faktiskt. På så sätt får vi en lägenhet och slipper det jävla letandet och vi får dessutom bo med Gwen! Och så blir det billigare också, jag tjänar 15 dollar i veckan i hyran och 35 dollar var femte dag för bussen, så då handlar jag mat så går det typ jämnt ut. Men jag bor i stan och kan gå till stan hur mycket jag vill! Äeh, skönt alltså.

Men jag kommer att sakna Margie och Wayne som fan :( Men nu när jag bor med Gwen kan hon och jag åka hit och hälsa på. Varje dag...

Men jag skulle in och skriva kontrakt idag så när vi kom dit hade dom jäklarna stängt. Så jag fick ett papper jag ska fylla i sen ska jag tillbaka dit klockan 11 imorgon.

Så här ser den ut


- Undrar hur det skulle kännas?

Nu är jag tillbaka igen, jag bestämde mig för att gå till Northbridge och kolla i affärer där istället för att ta bussen till stan, men det var bara typ second hand-affärer och annat rat så jag hängde inne på Woolwoth i en timme (typ som Coop eller Ica) sen gick jag ut och läste en tidning men det blev så kallt att jag gick hem igen. Jag tror att det kommer att börja regna snart.

Brukar ni tänka att ni vill göra saker bara för att känna hur det känns? Eller för att se hur folk skulle reagera?

Typ som när man slickar på en stolpe i 20 minusgrader bara för att känna hur det känns. Sen får man sitta där tills sommaren kommer eller rycka loss ett lager från tungan.

Ibland när jag går på stan brukar jag tänka att man skulle kliva ut i vägen precis när en bil kommer för att se vad som händer. Fan vad paff folk skulle bli.

Eller hoppa framför tåget, närå, det är ju faktiskt bara självmord.

Jag minns en gång när vi bodde i Ås och mamma skulle köra in bilen i garaget, då satte jag fram foten så hon körde över den bara för att känna hur det kändes. Det gjorde jävligt ont faktiskt. Man kör ju rätt sakta när man ska in i garaget också så det var ju inte direkt plåstereffekten.

- Inget av med det

Nä det blev inget av med lägenheten, dom har bestämt sig för att försöka säga upp den så ska Gwen flytta hit istället. Men det känns ju faktiskt lika bra tycker jag. Men hur dom har tänkt sig att dom ska få säga upp ett 6 månaders kontrakt till på måndag fattar jag inte. Tjorviga människor alltså.

Ja så vad ska jag göra idag då? Drar nog in på stan ändå och hittar på nåt.

Just ja, jag tog en bild till på när jag äter. Hehe. Idag gjorde jag egen lunch och då blir det inget extravagant. Åt två hembakade mackor. Två med nutella och två med ost och tomat, jävligt svårt att bestämma sig för vilka som smakade bäst.


- Nyheter

Nu är det minsann liv i stugan. Jag ska berätta allt för er, men det är en lång historia.

Det hela började igår när Gwen berättade för mig att Luca, Riky och Clarissa funderar på att flytta till en farm och jobba där. Så sa hon att jag och Mattias kunde flytta in i det lediga rummet om vi ville. Men dom skulle tydligen fundera i tre veckor och leta jobb men om dom inte hittade nåt skulle dom flytta till farmen. Jag sa att det inte skulle gå eftersom att Mattias kommer om tre veckor och vi måste ju ha garanterat boende när han kommer.

Men nu skrev Gwen och sa att Clarissa och Luca har bestämt sig för att flytta på måndag och Riky funderar också på det, så undrar hon om jag vill flytta in. Ja för tusan, men det finns en del problem:

1. Det är om tre dagar, lite kort framförhållning kan jag tycka.

2. Hyran blir rätt dyr när man delar på tre fram tills att Mattias kommer, men det fungerar.

3. Hyran blir fasen för dyr om Riky åker för då är det bara jag och Gwen.

4. Dom får det redigt svårt att hitta nån ny på tre dagar som kan ta Rikys plats.

Det är en svinbra lägenhet så det ultimata hade ju varit att Riky bestämmer sig för att stanna, för då flyttar vi lätt in. Men jag skriver fasen inte på nåt kontrakt och sen drar alla så står jag och Gwen där men skiten till öronen. Nä, jag måste minsann vara på säkra sidan innan jag går med på detta.

Möte imorgon klockan 2 med italienarna då.

Sen kan jag inte fatta vad dom ska till en farm och göra, då kan dom ju lika gärna åka hem till italien och jobba där. Värsta isolerat och tråkigt. Gå upp klockan 6 och mjölka kossorna, jobba hela dagen, gå och lägga sig. Och på helgerna då, vad gör man då? Det är säkert dass också.


- Lat och bortskämd

Jag tog ett kort för typ tre timmar sen för att berätta att jag är bortskämd här. Margie kom in med lunch och jag kollade på Life unexpected.



Nu skulle jag visa igen att hon kom in med mellanmål, toasted banana bread, och jag ligger och kollar på Gossip girl. Men då såg jag att jag inte ens hade uppdaterat om lunchen.

Men nu vet ni, jag är lat och bortskämd.


- Torsdag

Alltså torsdagar är nog den segaste dagen, och måndagar så klart. Och söndagar kan vara rätt tråkiga dom med. Eller egentligen är alla dagar utom fredag och lördag rätt trista. Men torsdag alltså, då längtar man ju bara till fredag. Jag skulle kunna sova hela den här dagen så att det blev fredag snabbare.

Fast det kan jag inte. Nu är det slut på latandet för idag har jag saker att göra! Tillexempel så måste jag

nä jag har visst inget att göra idag. Orkar inte åka in på stan heller och slösa bussbiljetter på att sitta och snacka med Diego i tre timmar i fulvädret. Alltså han jobbar typ med att gå runt med en skylt med reklam på, fast han sitter bara utanför engelska skolan och snackar så jag tror inte det där företaget får så många kunder.



- Pussar och sånt

Idag drog jag in på stan och skulle fylla på min mobil. Man fyller på 29 dollar i månaden så samlas det på massa credit och mB som man kan använda men gör man det inte inom ett visst datum så försvinner allt. Och idag var min sista dag. Men strax innan gick jag in på Vodafones hemsida och såg att man kunde knyta sitt bankomatkort till simkortet och fylla på genom att bara ringa ett nummer. Så himla skönt.

Men det hade ju inte varit lika skönt om någon som vetat om detta hade knytit mitt kontokort till sitt simkort. Dom hade kunnat fylla på hejvilt. Man behöver liksom inte pinkoden eller nåt! Stört.

Ja så gick jag i alla fall in på Westfield som är det nya köpcentrumet här. Och där går jag aldrig in igen. I alla fall inte fören jag blir miljonär. Hittade säkert 7 par drömskor och hundra andra saker. Det var typ 7 våningar.

 

Sen efter det gick jag hem till Gwen så kollade vi på Ice Age 2 sen gick vi och Clarissa, Luca och Ricky till Diego där han hade 4 brasilianare på besök. Och det blev ett jädrans pussande kan jag lova. Alltså puss på kinden. Här nere gör dom flesta så när dom hälsar men brasilianarna är faktiskt värst. Kommer man i ett gäng med 20 pers ska dom kindpussas med varenda en, tar ju 45 minuter. Dessutom brukar man ju ta i hand med nya människor och sen kindpussa folk man liksom halvt känner eller kompisar, men inte dom! Dom pussar alla. Alla och hela tiden.

Det här blev ju ett jädrans långt inlägg, men nu räcker det.

- Äntligen sol

Idag är det äntligen fint väder så jag drar in på stan, kan ju inte sitta hemma en dag till. Hoppas på att träffa Gwen när hon slutar skolan men hennes mobil är av, annars blir det till att sitta med Diego på hans jobb eller gå runt på stan och kolla i affärer där man inte kan handla själv.

Hatar att alla lägenhetstanter ska vara så sega, annars hade jag kunnat gå och titta på några idag.


- Korv

Idag åt vi korv och potatismos till middag. Men det var inte hederlig svensk husmanskost även om det låter som det utan det var nån specialare som jag aldrig äter igen. Undrar om det var nån speciell korv eller om alla korvar i australien är så där. Hoppas inte, för jag har varit assugen på korv med bröd i två veckor.

Man har ju hört talas om att dom stoppar i all möjlig slam och skit när dom gör korv men man bryr sig ju inte eftersom att det är så gott. Men det här var en lite tjockare korvar där man verkligen kunde både se och höra att man tuggade i sig grystrynen med god aptit. Vågade inte direkt säga det heller så jag tog små små korvbitar och asmycket potatismos och grönsaker.

                                                                 


- Deppo

Nu har jag varit ute och gått lite, testade också på att springa men jag klarade bara två varv sen ville jag dö. Jag gick uppe i parken ovanför huset här, den är inte så stor dock. Inte stor alls.

Så skulle jag ta med mig nyckeln till huset men hade ingen ficka så jag knöt fast den i skosnöret, så brukade jag alltid göra när jag gick på gym förut. Men jag var asrädd att jag skulle tappa den så jag knöt en knut sen nyckeln sen en dubbelknut sen en dubbelrosett. Nyckeln satt ju kvar men det tog 45 minuter att få lös den igen.

Duschade precis och nu ska jag göra lite mer läxor.
Funderar på att orka åka till stan och va med Diego ikväll, men så fort jag kollar ut genom fönstret blir jag deprimerad.



Jag har fått för mig att inläggen blir lite roligare med bilder. Synd bara att bilderna är helt orelevanta.

- Tisdag

Jisses vad det är svårt att ta sig upp ur sängen när man inte har nånting att göra. Men nu regnar det inte i alla fall så jag har tänkt att ta en promenad, även fast det bara är 15 grader.

Har inte fått nåt nytt svar på nån lägenhet än så jag hoppas det kommer senare idag annars kommer det bli stressigt det här. Vill ju verkligen ha nånstans att bo när Mattias kommer ner.



Snygging

- Trååååkigt

Fy tusan vilken seg dag det här har varit, kommer inte klara mig om hela veckan kommer kännas likadant. Det är inte så roligt att vara ledig som man tror.

Jag gjorde halva läxan sen orkade jag inte mer så jag har bara suttit och uppdaterat facebook hela dagen fast jag vet att ingen i Sverige är vaken 5 på morgonen så det händer inte mycket där kan jag säga. Det har dessutom regnat hela dagen också så man vill ju inte gå utanför dörren. Nej fy farao.

Jag får väl buffra nån serie så jag kan titta på den om två timmar. Hatar att internet är segt också, det var ju snabbt för bara ett litet tag sen.

Nä ni kanske märker att jag har en tråkig dag?
Så här tråkigt är det.


Alltså nästan ett helt varv runt jorden - tråkigt.


- Läxor

Jag håller på att göra lite läxor, eftersom att jag är ledig från skolan den här veckan. Rätt roligt är det faktiskt, kan visa sen när jag har gjort klart.

Jag glömde ju berätta det viktigaste från i lördags förresten.
Jag och Gwen skulle köpa vin så skulle jag betala och jag behövde inte ens visa legg. Gött med 18års gräns. Så drack jag en Bacardi Breezer lime, fan vad jag har saknat dom. Sist jag såg dom i Östersund var omkring sommaren -87.


RSS 2.0