25 augusti

Just nu sitter jag i min brudklänning med en mage full av fjärilar. Jag brukar passa på att ha på mig den så mycket som möjligt när inte Jeppe är hemma. Närå. Jag har bara provat den med skor, frisyr, slöja och hela baletten samt testat att dansa i den så jag vet att det går så jag inte kommer trilla där på dansgolvet framför 60 pers. Och det kommer bli hur bra som helst! Jag är såå nöjd och blir helt pirrig av att tänka på att dagen snart är här. 
 
Jag har bytt skor tre gånger, dom första köpte jag nästan direkt efter att datumet var satt men jag insåg att jag inte kommer kunna gå i dom på det underlaget eftersom att klacken är så smal och vi kommer stå på gräs. Så tänkte jag ha ett par som jag har hemma med kilklack men sedan hittade jag dom nya utan att jag letade och dom kändes rätt direkt! Dom är inte så höga så dom är väldigt bekväma och med en bastant klack. Jag skulle egentligen haft en storlek mindre men eftersom att det är pumps så kommer det nog bli perfekt med ett sånt inlägg vid hälen. 
 
Nu ska jag snart äta lunch och sen iväg till Jespers syster Oktavia på salongen för att färga mitt hår. Så skönt! 
 
 Och jag hade rätt! Alla mina vänner dundrade in kl 8 på lördagmorgon förra helgen och sedan följde en hel dag med roligheter och pinsamheter! Men för att göra den dagen rättvisa så ska jag skriva ett ordentligt inlägg när jag känner att jag har lite mer tid. Det var en så sjukt fantastisk dag!

18 augusti

Jeppe hade en riktigt bra svensexa förra helgen vad jag har fått höra i alla fall. Dom åkte till Åre, hade bokat stuga hela helgen, åkte mountain cart och hyrt bastuflotte. Så fick Jesper springa i en boll på vattnet klädd i mankini. Haha. Dom var lite slutkörda där på lördagkväll men dom hade haft kul :)
 
Själv fick jag ett förvirrande brev i brevlådan. "Till den blivande bruden". Det var en lista med saker som jag skulle packa, helt random grejer som regnkläder, bikini, Jeppes kalsonger och ett vedträ. Jag måste erkänna att jag blev lite stressad där ett tag! Men jag känner mina nära så pass bra att jag var 100% säker på att det inte skulle bli möhippa den helgen. Men väskan är i alla fall packad och redo 😉 Men jag känner också mina nära så pass bra att jag har en känsla av att det kan bli denna helg.. Detta på grund av ett antal anledningar som jag nog inte tänker skriva här, än i alla fall. Det visar sig om jag har rätt eller inte 😁
 
 
 
För övrigt så blev tärnklänningarna SÅ BRA. Jag är så himla nöjd och det är nog tjejerna också. Igår var vi dessutom på Jamtli och tränade vigsel. Det närmar sig med stormsteg! Nu ska jag och Jesper träna dans.

Jespers svensexa

Igår var en lite nervös dag för då skulle grabbarna komma och ta Jesper på en helgs svensexa i Åre. Jag hade fått order om att packa en väska och hålla honom i köket. Det lyckades jag bra med, tills precis när dom kom. För då satt han nämligen på toa med öppen dörr så när killarna kom dundrade dom rakt in på honom på dass. Men det gick ju bra det med. Och Jesper blev riktigt överraskad. Han var stensäker på att det skulle vara förra helgen, då var han nervös och pratade om det hela veckan. Men den här veckan trodde han inte att det skulle bli nåt, han har inte pratat om det lika mycket och vi pratade desto mer om en eventuell möhippa. Nu är han i alla fall i Åre och har kul, jag får regelbundna uppdateringar på snapchat!

I övrigt så har tjejernas klänningar kommit, dom ska förhoppningsvis komma hit och prova dom imorgon. Dom är sååå fina så jag hoppas att alla kan ha sin och att dom är nöjda. Var nästan så att jag ville beställa en till mig själv också.

Nu ska jag sätta på en film och äta lite gott.

 

 

Fredag

Nu är det fredag igen men jag har ingen fredagskänsla över huvud taget. Men det kommer säkert. Veckan har varit stressig och det har gått i ett både på jobbet och hemmaplan. Just nu går tiden alldeles för fort. Däremot har vi lyckats bocka av en del stora grejer på listan inför bröllopet. Tillexempel är bordsplaceringen spikad och tjejernas tärnklänningar är beställda, jag håller tummarna för att dom kommer vars perfekt den här gången!
 
I helgen står planering av tårta på schemat så ska vi även gå igenom budgeten och se hur vi ligger till där. Och i övrigt ska vi på middag hos Lisa och Robin ikväll och imorgon ska vi vara barnvakt åt min gudson igen, ser framemot att spendera lite tid med Harry; det var ett tag sedan! 
 
Mina blomsterflickor

RSS 2.0