- Måndag

Idag är ingen bra dag :( jag har ont i magen och ont i halsen, jag vill bara hem och sova. Kunde inte somna i natt utan låg bara och tänkte på att varje artist endast borde få delta i Melodifestivalen en gång så man slapp se Ola, Pernilla Wahlgren och Alcazar varje år. Då skulle ju fler som man inte sett förut få chansen också, känns liksom som att Pernilla kan ge upp nu, hon har typ försökt i 20 år så varför skulle det fungera nu om det aldrig gjort det tidigare.

Jaja, jag vill hem och sova nu i alla fall.


- Fredag

Igår var det UF-mässan, Britta, Johan och Kim vann fan allt dom :) Men det hade jag känt på mig hela tiden, allt dom gjorde var sjukt snyggt. Vi kom i alla fall tvåa i bästa innovation.

Idag ska jag jobba till elva och sen va med Lisa och Johanna på krogen om jag orkar, men jag somnade faktiskt runt nio igår och sov i 11 timmar så det borde jag faktiskt göra.

Nu börjar jag fundera på om vi verkligen har lektion, jag sitter själv här i klassrummet och vi börjar om 5 minuter.

- Tisdag

Jag sitter på skolan och har precis sprungit runt och fixat allt till UF-mässan på torsdag som vi ska ställa i ordning imorgon. Tydligen så är jag ledig på dagen så då vill man ju inte åka hit och fixa sån skit när man kan vara hemma och kolla på Ellen Degeneres i farfars ylletröja.
Dock lämnade jag över det svåraste till läraren som sitter och pillar med att få vår broschyr helt rätt för att kunna vika två gånger. Komplicerade grejer vill jag lova.

Synd bara att vi inte kommer sälja en enda magnethållare imorgon, vem vill ha sånt trams. Onödigt slitande.

Jag lever för tisdagar nu för tiden. Går igenom hela veckan med nöd och näppe för tisdagars skull. Enda anledningen till att jag kliver upp en mulen onsdagsmorgon är för att jag tänker "snart är det Desperate och Cougar town". Närå, men bra är det i alla fall!


- Måndag

Den här helgen har varit sjukt skön, jag har inte jobbat och inte heller legat i sängen och kollat på tv hela dagarna.

I fredags så var jag på skolan en sväng sen åkte jag hem till Ingela tills Mattias slutade skolan, då gick vi på stan och handlade lite kläder men sen visade det sig att hans mamma fyllde år så då rejsade vi hem till henne och åt tacos och fikade lite. Sen gick vi på O´learys.

På lördagen var det dop för Amadeus, Mattias systers barn. Efter det åt vi middag hos Mattias sen åkte vi hem till Mårten och var med han, Manuel, Sofia, Linnea och Petter. Vi kollade på en skräckfilm så alla satt och skrek, hur läskig som helst.

Sen skulle Mattias jobba i Åre igår, då gick jag på badet med Mårten, Manuel, Sofia och Petter och sen åkte jag hem till Linnea och sov över där.

Världens skönaste helg med andra ord. Jag rekommenderar att man är på badet en hel dag om man har sömnsvårigheter.

- Fredag

Tjaa, alla mobbar mig för att jag är stolt och lägger upp Reinfeldt v.s Mattias överallt men det sket jag i!

http://op.se/ostersund/1.1892238-statsministern-utesluter-samarbete-med-sd
http://op.se/ostersund/1.1892238-statsministern-utesluter-samarbete-med-sd
http://op.se/ostersund/1.1892238-statsministern-utesluter-samarbete-med-sd
http://op.se/ostersund/1.1892238-statsministern-utesluter-samarbete-med-sd
http://op.se/ostersund/1.1892238-statsministern-utesluter-samarbete-med-sd
http://op.se/ostersund/1.1892238-statsministern-utesluter-samarbete-med-sd
http://op.se/ostersund/1.1892238-statsministern-utesluter-samarbete-med-sd

Hehehehhe. Närå.

Idag är en bra dag, jag ska göra en broschyr till UF-mässan sen ska jag hem till Ingela en sväng tills Mattias slutar, då ska vi handla doppresent till Amadeus och sen ikväll ska vi på krogen.

Och i helgen ska jag inte jobba alls! Men på måndag. Så jag ska nog på badet med the gang på söndag. Och kanske film eller sånt mys på lördag.

Så ja.


- Torsdag

Mattias var med på nyheterna idag, han kom till min skola och lyssnade på Fredrik Reinfeldts föreläsning sen ställde Mattias en fråga och blev intervjuad

http://op.se/ostersund/1.1892238-statsministern-utesluter-samarbete-med-sd

 



Gullunge.
Måste köpa tidningen och kolla om han är med där idag också.

Nu ska jag gå och skapa reklamfilm. Fyfan.


- lovet

Idag är det skola, vi har haft lov i en vecka men det känns inte som det för jag har jobbat varje dag utom onsdag och lördag så jag kan berätta om dom dagarna för resten är ju egentligen bara skit.

I onsdags åkte jag först med mamma och handlade och käkade lunch, sedan åkte jag hem till Linnea så kom Mårten Manuel Micke och Niklas, då drog vi iväg på en rajd med skotern, trodde jag skulle dö när jag åkte med Mårten, crazy är vad han är.

Efter det åkte vi hem till Linnea så duschade alla grabbar medan vi kollade på en film och sen stekte vi hamburgare. När vi skulle till bussen så hade Manuel glömt sin jacka hos Mårten och vägrade ta en annan så vi fick vänta till nästa buss. Haha. Då åkte vi hem till mig och mös lite och sen blev det krogen. Riktigt rolig kväll, saknat the good old times.



Alla sov hos mig på kvällen och så vaknade vi upp tidigt som attan dagen efter, så åkte vi in till stan och åt kebab.



På lördagen var jag med Mattias, vi gick på gregoriemarknaden och träffade min faster som bor i Stockholm men som är här uppe och säljer godis på marknaden, så vi fick ett gäng. Så träffade Mattias mina småsyskon för första gången, det var på tiden: vi har ju liksom varit tillsammans i typ 9 månader.



På kvällen kollade vi på Melodifestivalen, Salem skulle ha vunnit.


- Fin kille

Mattias har klippt sig. Blev riktigt fint faktiskt.

- Pinsamt

Shit två veckor sedan jag skrev ett inlägg :O Dags nu känner jag.

Jag har varit sugen på krogen sen i måndags så igår kollade jag och Mattias på säsongsremiären av Greys Anatomy sedan tvingade jag med han ut på O'learys, var riktigt roligt faktiskt. Borde göra det oftare.

Sedan imorse skulle vi kliva upp och äta lunch på Max innan vi åkte till skolan. När vi låg i sängen ringde det på dörren så jag drog med ett par braller ut och skulle öppna dörren. När jag står med ena benet i Mattias gamla mjukisbyxor och andra utanför hör jag en nyckel som vrids om i låset och dörren öppnas.
Där står två killar i snickarbyxor runt 23-års åldern som ska mäta bredbandet. Och där står jag iklädd ett par ludna trosor jag haft sen sjuan.

Vad fan gör man då liksom? Var ju bara att dra på sig byxorna och skämmas ihjäl. Sen hjälper det ju inte att dammsugaren gick sönder för ett par veckor sedan och att lägenheten i allmänhet ser ut som ett bombnedslag. Tur att jag aldrig behöver träffa dom igen i alla fall.


RSS 2.0