- Sundsvall

I förrgår så jobbade jag till halv nio sen kom Mattias och Nicke så åkte vi och satte upp affischer sen var Mattias borta i några timmar, haha kulkille, och då fick jag och Nicke roa oss själva. Med Murat. Efter det så gick jag till skolan och hämtade lite saker och sen till ögondoktorn, dom sa att jag hade lite bakterier på hornhinnan som skulle gå bort av sig själv om ett par veckor, kul att jag kommer få vara sne i ett par veckor till.

Igår var vi först hos Lisa och sen på Marité, av nån konstig anledning är Mattias det enda jag kommer ihåg från Marité men det var kul ändå. Närå. Men jo, det var fan roligt igår.

Nu sitter jag i bilen på väg till Sundsvall, det var egentligen meningen att jag skulle åka HD men det fick jag inte för mamma bara för att jag kom hem tre i natt. Hon trodde att jag skulle somna och falla av. Hur stor är chansen. Men jag får i alla fall åka på hemvägen. Vi har precis hämtat upp min syrra, så nu är vi på väg till Gällö och ska hämta upp Linnea, sen blir det åka av! Jag ska sova hela vägen, är inte så himla pigg kan jag säga. Jag minns för två år sen när jag och Linnea tog tåget ner till Sundsvall och handlade upp våra sista besparingar, det var tider det. Jag ska göra det den här gången med, så kommer jag inte iväg till Turkiet. Jorå, det är lugnt.

Nä nu ska jag fan i mig sova, ingen vettig människa är ju vaken den här tiden på en lördag, det syns ju klart och tydligt på Facebook.


- Igår

Tjenis,
jag sitter och fixar fler inbjudningar och lyssnar på Nickes och Mattias skiva, haha, goa killar. Igår jobbade jag hur kort tid som helst, det är rätt nice med ett jobbpass på två timmar, man märker ju knappt att man kommit till jobbet innan man ska hem igen. Annat är det när man jobbar 8 timmar. Efter det så gick jag hem till Karin där det var massa trevligt folk och sen vidare till Marité. Var rätt roligt igår faktiskt. Förutom att Björn tydligen är rätt sur på mig nu och Mårten hatar mig.

När jag vaknade så gick jag på skolan och hade tipsrunda, vi hade mentorsdag i en timme. Vi grillade korv också så när jag kom hem luktade jag typ friterad röv. Men nu är det lugnt igen, ingen idé att hetsa upp sig.

Min jävla dongel är cp igen, det är "begränsad anslutning" står det. Jag kan ansluta men inte öppna nån sida. Men som tur är så letade jag fram extrakabeln så det fungerar igen, förutom att den är 7 meter lång.

Fyfan vad trött jag är, jag känner inte för att cykla ut till vägen och åka in till stan igen och jag känner verkligen inte för att jobba idag heller. Men! Bara tvåtimmarspass idag med, sjukt onödigt egentligen för man tjänar ju knappt på det.

- Haha

Hahahha alltså jag har så jävla roligt. Upptäckte nyss på min dator att jag kan ha olika röster när jag spelar in video så jag testade allihop och höll fan på att dö. Låter så jävla fult. Jag pratar bara helt vanligt men sen när jag spelar upp så låter det helt sjukt. Synd bara att det blev dåligt när jag laddade upp dom, sluten kommer inte med och så är rösten helt efter. Men ändå! Här får ni:

- TIsdag

Det ringde nyss nån gubbe och ställde massa frågor, han letade efter den som senast fyllde år i hushållet och oturligt nog var ju det jag. Jag kunde ju ha ljugigt och sagt att den personen minsann inte var hemma just nu. Men jag var lite nyfiken på frågorna. Han frågade mest bara om europaparlamentet och sånt där. Sen frågade han om jag ville fylla i nån enkät om levnadsvanor och jag sa att det gick väl bra, mest bara för att slippa säga nej och göra den stackars mannen ledsen. Men jag insåg snabbt att jag inte tänkt över mitt val vidare noga eftersom frågan jag bävat för började arta sig framför mig:

Vad är din mailadress?

Kaktus....understreck...madde.
Alltså jag måste byta.

- Handla handla

Jag tog lite uppehåll i kemipluggandet och åkte in till stan med mamma. Hon körde 140 hela vägen för att hennes lover inte skulle bränna förbi med HDn men det gjorde han i alla fall. Jag trodde jag skulle dö när mor min kom i vild kareta genom skogen, om jag inte hade hållt i mig hade jag fan flugit ur.

Vi handlade mat i alla fall. Tacka vet jag att bo hemma igen, då får man köpa massa goda saker för nån annans pengar istället för att leva på nudlar och ägg.


- Sparkonto

Nu har jag öppnat ett kapitalkonto! Weehoo, nu kan jag aldrig mer slösa pengar, aldrig mer köpa massa sura drinkar på News och aldrig mer impulsshoppa utan att behöva knyssla runt med massa överföringar. Men vad är detta? Fyfan vad tråkigt. Aldrig mer massa sura drinkar på News? Åhgud, VAD HAR JAG GJORT? Det känns som att jag har förtidspensionerat mig innan jag ens gått ut tvåan.
Nä men det är lugnt, jag måste fan spara till Turkiet, det här är det enda rätta.

Nu ska jag och Danny plugga lite kemi.

- To do

Jag måste skriva upp här så jag kommer ihåg.

Att göra
1. Träna kemi
2. Skicka in hba1c
3. Träna kemi
4. Betala körkortstillståndet
5. Träna kemi

Jag har en känsla av att jag kommer glömma bort att träna kemi ändå.

- ändra

Tur att jag ändrade lite i föregående inlägg, hade blivit pinsamt annars.

- Jobbt

Nu är jag hemma, jobbade till 00.00 idag sen kom mamma och hämtade mig. Hela vilda skogen var fan i mig på vägen. Först var det en älg och en kalv mitt i vägen och jag skrek glatt "Nämen titta!" och mamma tvärstannade livrädd och jag höll på att falla ur genom framrutan, sen var det en räv som sprang över vägen. Vi skulle lätt ha kört på han om inte mamma lekte vänstertrafik just då, fråga mig inte varför hon gjorde det.

Hela dagen på jobbet idag har jag suttit och nyst. Jag har nyst, nyst, nyst och nyst. Jag har nyst så att jag nästan flugit av stolen och snoret har sprutat som ett vattenfall. Stackars den som sitter på den platsen imorgon kan jag säga. Det har känts som att Nils Karlsson Pyssling har suttit och gnidit filtbyxorna längs näsväggen på mig hela dagen. Hoppas det blir bättre av en god natts sömn för jag har minsann inte tid för att bli förkyld nu.

- Raj raj

Jag sitter och kollar på tv, vaknade precis och funderar på hur kul det kommer bli på jobbet idag. Man blir fan less efter ett par dagar. Jag sitter i soffan och kollar på tv åt höger och ut genom fönstret åt vänster. Har läst på facebook att hur många som helst är ute och steker så jag funderar på om det verkligen är varmt ute eller inte, men jag orkar liksom inte gå ut och känna efter.
Jag kollar raj raj-klipp istället.
Så jävla bra


- Programledaren utan samvete

Nu har jag kommit hem från jobbet. Gick ganska fort ändå.
Jag satt och lyssnade på P3 eller P4 eller nåt sånt där och då var det en tant som ringde in

Programledaren: Hur är läget med dig idag då?
Tanten: Jodå, lite cancer och lite vemod
PG: Men annars är det bra!
T: Ja, men jag har varit lite ledsen idag
PG: Men nu är du glad igen!
T: Ja...


Han var lite överdrivet entusiastisk och det märktes ju tydligt att han försökte kringgå den stackars damens cancer och vemod. Hon mådde dåligt! Hon hade varit lite ledsen, för helvete. Ställ upp. Eller ge henne åtminstone numret till BRIS så hon får prata av sig. Hm, bris.. Numret till PRIS då. Pensionerernas rätt i samhället.
Jag vill ju liksom också att någon ska bry sig när jag sitter hemma i min ensamma etta mitt i natten med trasmattor och väggar som luktar ingrodd urin och ringer ett samtal, det enda lilla numret mina krokiga rematism-fingrar orkar slå, till radio P4 (eller P3) och berättar om mitt vemod.

- Cykleride (Wannabe Erica)

Natten igår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Runt klockan ett så försvann kön på jobbet så då satt jag i 3 och en halv timme och googlade alla jag känner. Inget intressant hittade jag, förutom bilden på Erica och Korvas ovanför som jag alltid garvar åt. Sen gjorde jag sån där grej då man räknar ut vem man passar bäst ihop med genom att räkna ihop procent från namnen, jag testade fan i mig varenda jävel men mannen för mig var tydligen Marcus Birro; vi fick störst procent. Även om det bara var 14% och vi kommer skilja oss innan vi gift oss.

Sen så slog klockan 04.30 och jag fick äntligen cykla hem. Det var helt tomt i staden, om det inte hade varit så ljust hade jag trott att jag var den sista människan på jorden och att det snart skulle komma zombies och äta upp mig som i I Am Legend. När jag tillsist kom hem till syrrans lägenhet i Odensala och var så trött att jag höll på att stupa i farstun (farstun?) så upptäckte jag nåt som inte riktigt gjorde att jag kunde slappna av och sova, även om jag gjorde egna öronproppar av toapapper. Så efter ungefär en kvart packade jag ihop det flesta av mina behörigheter, gick ut i morgonsolen och låste upp cykeln igen. Klockan var då 05.10. Klockan fem på morgonen cyklade jag genom staden. Exakt 7 kilometer, tror jag bestämt, cyklade jag i pyjamasbyxan på Östersunds gator. Varför? kanske ni undrar, jag har mina skäl.

Väl framme sov jag i 4 timmar innan mamma kom och hämtade mig. Sen sov jag från 11 till 14 och nu ska jag snart äta middag och sen blir det bara till att åka på jobbet igen. Fyfan.

- Inbjudningar

Jag ska åka iväg till min syster, andra systern, och äta middag. Vi ska kolla upp lite saker till hennes babyshower som jag håller på att fixa. Vi ska fixa inbjudningarna idag tror jag. Jag har redan börjat, här är ett litet smakprov, dock inte riktigt klart än.

Jag börjar jobba 21.30 så jag åker direkt från syster dit. Blir inte mycket skrivet imorgon skulle jag tro, kommer sova hela dagen tills jag måste tvinga mig upp för att cykla tillbaka till jobbet igen. Jag tänker bara: pengar, pengar, pengar.

- Röstat och sånt

Jag sitter hemma i min systers lägenhet i Odensala. Jag ska stanna här till på måndag. Ibland får jag ångest och tänker på vilken dålig idé det var att flytta från Odensala till Lit, men varje gång jag kommer hit känner jag vilket otroligt bra val det var trots allt. Jag ska nog duscha och sen sticka härifrån. Borde ju sova men det går liksom inte.
Jag och Linnea sov i deras bäddsoffa inatt, sen klockan åtta drog hon på jobbet men jag fortsatte såklart att sova. Så medan alla sprang omkring och pysslade låg jag i soffan och dreglade. Sen kom mamma och hämtade upp mig för att skjutsa hit mig. I bilen sa hon "Jag har med ditt röstkort, så nu kan vi åka till coop och rösta på piratpartiet". Så nu har jag röstat, för första gången. Snart är det dags för pension.

- Slaaappt

Vilken sjukt slapp dag det här har varit. Jag och Linnea har legat i hennes föräldrars säng hela dagen och kollat på O.C, enda gången vi var ut så var vi det i cirka 10 minuter när vi var ut och hoppade lite studsmatta i strumplästen. Eller, vi var barfota. Skitsamma. Sen har vi bara varit nerbäddade, tills dess att jag säger "ska vi inte gå ner och äta nåt" ungefär en gång i kvarten för då går vi ner och äter nåt.
Jag har tvättat sängkläder också, så lite produktiva har vi varit.
Nu sitter jag och väntar på Linnea, hon duschar. Sen ska vi se ännu mer O.C. Jag hade ju planer på att sova hela dagen imorgon för att orka jobba på natten, men Linnea ska tydligen upp 8! Jesus i mig alltså, då måste ju jag också pallra mig iväg.
Så här känner jag inför det.

- Marité

Det blev en riktigt rolig kväll igår ändå!
Det började med att vi inte riktigt kunde bestämma oss om vi skulle in eller inte, men vi åkte i alla fall. Jag och Linnea tog bussen in till stan och gick hem till Karin där också Kurtan var. Efter ett tag kom Johanna också så var vi där och hade det mysigt i ungefär två timmar innan vi gick till News. Där känner dom igen mig, Johanna, Karin och Kurtan vid det här laget så Linnea fick gå in på mitt legg eftersom hon inte har hunnit skaffat nåt än. Haha. Sen boundade hon lite med vakten så han ska känna igen henne till nästa gång.
Efter News så gick vi till Marité, där var det sjukt mycket folk men jag, Karin och Johanna trängde oss fram nästan längst fram där vi hittade Mattias, så berättade jag för honom att jag hade hans legg och har haft det i ett år. Han blev riktigt glad men sa att jag fick behålla det! Haha. Ja så nu har jag fortfarande kvar det i tryggt förvar.
Sen kom vi i alla fall in, då gick vi upp på balkongen så kastade jag ner mitt legg till Linnea och Karin kastade sitt till Kurtan. Det var lättare än vi trodde att få in dom :) På Marité var det i alla fall sjukt mycket folk som det var riktigt roligt att träffa, mer såna kvällar skulle sitta fint.

Kvällen avslutades med att vi gick till News en sväng igen och sen ringde vi Mårten så kom han och skjutsade hem oss, snällt! Johanna och jag sov över hos Linnea och imorse åkte Johanna hem. Sen dess har jag och Linnea sovit lite från och till och tittat på O.C. Jag längtar till Viktor kommer hem, Linneas bror, han ska köpa godis till mig.



Den här bilden är rätt kul. Jag och Linnea skrattade så vi dog när vi såg den här. Minns inte när den togs och inte heller vilka killarna är. Jag känner mig rätt inklippt. Måste ha gått förbi och bara känt mig sugen på att vara med på bild.

- Onsdag och helg

Det var meningen att det skulle bli roligheter ikväll men vädret förstörde det mesta, det har åskat och sen regnat konstant. Jag och Linnea funderar på att åka in till stan ändå och se oss omkring eller bara hyra film istället. Jag är mer pepp på det sisnämnda, är så jävla trött.

På fredag ska jag jobba 21.30-04.30, jisses! hur länge måste jag sova på fredag då om jag ska kunna hålla mig vaken framför datorn.

Veckans nyhet kan jag ju minsann påstå är att Spiderchick är gravid! Femte månaden :O Jag har i alla fall inte märkt nånting.

Detta är vad som är på min och Linneas hjärnor

- @ Linneas

Jag sitter hemma hos Linnea, har jobbat kemi i flera timmar så nu är jag iaf rätt säker på kapitel 9, kapitel 10 har jag dock inte hunnit med ännu. Men jag ska läsa det med så kommer det gå fint hoppas jag. Annars har jag ju en plan B. Linnea har suttit här bredvid och lagt harpan på datorn, så har vi spelat lite gamla godingar som I will survive och I don't wanna miss a thing. Hela min pluggdag började med att jag och Linnea låg ute på studsmattan och åt Ben & Jerry's, sen gick vi in och satte oss i hennes föräldrars säng. När jag läste högt om kemiska formler kände jag nåt röra sig i huvudet, så jag kliade försynt och då ramlade nån jävla äckelinsekt ner i boken! Jag dog, jag dog fan i mig. Jag slog iväg hela boken, skrek rätt ut och kutade runt på hela övervåningen som en brunstig ko. Alltså jag mår fortfarande illa. Sen har jag borstat igenom hela håret tre gånger. Fyfan. Linneas familj måste ju undra om det slagit slint i skallen på mig. En enda grej jag hatar med sommaren är insekter. Jag kan inte släppa det. Ni hör ju.

Sen msnade jag lite med Jessica och vi bestämde att vi var tvungen att ha en liten fest när hon kommer hem, för att minnas sommaren 2006, alla som kände sig delaktig i den kan ju hålla schemat öppet för mys och minnen.

Nu ska jag fan tvätta håret och läsa kapitel 10. Sen ska vi laga mat och ha O.C-maraton, var så länge sen sist.

- Sova

Jag har precis kollat på Söndagsparty, jag börjar gilla programmet mer och mer. Nu ska jag ligga i sängen och titta på vänner tills jag somnar. Satt precis på toa och tänkte på hur jobbigt det kommer bli med skola imorgon, sen insåg jag att vi är lediga torsdag och fredag så har vi ingen matte på onsdag heller! Och egentligen behöver vi inte bry oss i matte c nåt mer nånsin eftersom vi inte har nå mer prov i det nu. LITE GÖTT. Så det enda jag behöver tänka på är kemiprovet på onsdag och hur jag ska kunna övertala Mårten, eller nån annan jag känner som har bil, att köra hem mig från jobbet varje natt jag jobbar i veckan då det inte går bussar.
För helvete, ge mig en lägenhet.
Det är synd att man inte har en farbror eller nåt som är värsta filmstjärnan som kan ge en sånt där i namnsdagspresent. Eller en mamma. Eller synd att inte JAG är det, hade ju varit myckte mer lämpligt.


Det här är så jävla roligt. För några år sedan såg jag det här klippet fast det var ännu längre då en person i publiken också skulle säga nånting så hade han världens bas-krassel-röst och då kunde ju verkligen inte programledaren hålla sig. Känns som nåt som vore typiskt mig eller Johanna att göra. Jag tänker på Johanna när jag ser detta:

- Söndag

Nu är jag hemma hos mamma, jag har jobbat både torsdag, fredag och lördag. Jag ångrar nästan att jag fyllde 18 och får jobba natt för nu kommer jag bara få jobba natt och det går inga bussar hem till lit så då måste jag våldsgästa alla jag känner. Jag skulle inte ha flyttat från odensala. Fast hade jag inte gjort det hade jag varit död nu, kvävts av smulor och otvättade sockar. Jag vill att mamma ska få lägenhet i stan den 1 juni och inte den 1 juli, då skulle det inte vara några bekymmer. Man får mer betalt av att jobba natt.

Annars har jag bara sovit i helgen, jobbat och sovit. Shit vad dystert. Nästa helg ska jag jobba också, måste passa på nu för då kommer lönen precis tills dess att Turkietresan ska betalas. Hela förra veckan var ju en enda stor fest så det går väl ingen nöd på mig precis. Men lite trist är det måste jag säga.

Hah, Johan köpte nagellack åt mig! Han kom helt superglad och berättade att han köpt presenter, bara så där. Det var väl gulligt, jag har aldrig fått nagellack av en kille förr. Det var speciellt också för det var en magnet som gjorde att det blir stjärnor. Visar nedan. Underbart tycker jag.

- Dagens outfit

Jag ligger i sängen och äter glass och tittar på Vänner, jag funderar på om jag verkligen orkar cykla en mil till för att hänga med brudarna ikväll. Vet ju inte var man ska sova heller. Men jag vilar upp mig ifall att. Egentligen borde jag träna inför nationella i matte c. Men det vill jag inte.

Idag hade jag på mig min favorittröja i hela världen. Med Mange på som jag och Maria har tryckt själva. Världens fulaste bild, jag skrattar fan non stop åt den.

Jag börjar lessna rejält på att cykla ut till vägen varje morgon och varje eftermiddag. Det hade varit rätt lungt om det inte var så himla mycket uppför överallt, man lukar ju farfars gamla sockar när man kommer fram. Å andra sidan blir man ju fit efter några veckor. Men vafan ge mig en lägenhet nu. Björn är fan skyldig mig en födelsedagspresent, ge mig en lägenhet tack så kan du få nåt av mig när du fyller år. Typ inlagd gurka.

Min snyggish tröja

- O'learys

Åh nej, jag fick ett oroligt sms av Krickan igår, att O'learys har lagt ner. Läs i Öp sa han. Jag åkte hem till Simon och skulle läsa i ÖP om händelsen men glömde helt bort det. Nu slog det mina tankar ännu en gång och som en vana googlade jag fram det. Fan också, vi gillar ju O'learys, vi gillar i alla fall vakterna. Tur att det inte var News, jaja alla hatar News. MEN INTE VI. Vi är redan stammisar.

Vad blir det ikväll då? Inte O'learys skulle jag tro.


- Efter 18

Det var ju Lasse Stafanz! Skivan vi fick :P
Nu var det länge sen jag skrev, men jag har haft fullt upp med att fylla år. Kan säga att det var en riktigt nice vecka men nu är alla mina pengar slut, vartenda öre. Tur att jag som sagt fyllt 18 och nu kan börja jobba natt på jobbet så jag får lite OB. Jag har mitt första pass efter 23 på torsdag. Synd bara att sista bussen hem går 22.10. Fattar inte riktigt hur detta ska gå till. Tänkte att jag kunde sova hos Carro, jag har ju flyttat hem till lit nu, men sen kom jag på att Linda bor där och dom delar på en soffa så då får väl jag sova på golvet. Det är jag inte så sugen på. Inte kan mamma köra bil heller. Hon har opererats. Men det fixar sig.
Min och Lisas fest var helt sjukt rolig! Över mina förväntningar faktiskt. Men nu har jag inget att se fram emot på hur länge som helst. Det är rätt trist. Men jag får väl skapa nåt. Eller koncentrera mig på att jobba.

- Födelsedag

Min födelsedag blev bättre än vad jag kunnat tänka mig. Först var jag och Linnea på badet. Fan vad jag har saknat att bada, måste återuppta det nästa vecka. Sen åkte vi hem till mig och hängde tills det blev dags för krogen. Vi drack goda drinkar på News och sen gick vi hem till Lisa och Matilda där det blev lite mysigt häng. Jag och Lisa sprang upp till macken där hon köpte cigg så delade vi på det så vi båda fick visa legg! Båda fyllde ju år igår ;) Så då fick vi en Lars-Kristerzskiva av han i kassan. Det lönar sig att fylla år, jisses vad jag har längtat efter den där skivan.

Runt tolv drog jag och Linnea hem till mig igen där vi somnade som stockar och vaknade med sol i ansiktet ovanligt pigga imorse.

Ikväll blir det kanske krogen igen annars stannar jag hemma och sover. Är otroligt trött. Dessutom så måste jag vila upp mig inför fredag då det är redigt med kalas som fortsätter fram till söndag!! Man fyller ju bara arton en vecka i livet. Ja, jag fyller 18 hela veckan.

Idag var jag och spraytannade mig för första gången. Jag tyckte det blev helt okej ändå, kanske lite orange nu i början men det tvättas ju bort när man får duscha igen.
Haha jävlar vad jag såg orange ut på bilden, och ena ögat är fortfarande mindre :O undrar om det nånsin kommer gå bort?

- 18år!

Så här ser jag ut när jag är 18 år!

Fan vad gammal jag känner mig, måste nog stretcha lite och sen sova på direkten. Fan vad omogen jag var igår. (Tillägnat Lukas)
Jag köpte cigg också. 00.05 blev det. Han i kassan: Har du legg? Jag: Inga problem. Han: 0505? Jahaa GRATTIS
Sen fick jag en tändare i present av han. Haha. Det har redan varit en bra födelsedag.

- En timme kvar

Nu sitter jag och väntar på att bli 18. Det är en timme kvar. Kvart i ska jag, Carro och Bill gå på raggarn så ska jag köpa cigg en minut över bara för att jag kan göra det då. Och bara för att kryssa av en punkt på min att-göra-innan-jag-dör-lista.

Så här ser jag ut min sista tid som sjuttonåring.

haha jag trodde att ögat hade ordnat upp sig men jag ser ju nu klart och tydligt att det inte ser riktigt rakt ut.

- En dag kvar

Jag har precis duschat, nu sitter jag i sängen, vädrar lägenheten för det luktade fan här och tinar kyckling. Det är en dag kvar tills jag fyller 18! Det är fan inte klokt. Det kändes som att jag nyss var 15 och precis börjat få köra moppe, gick i 9an och levde glada livet. Nu ska man plötsligt börja ta ansvar. Nä, så stort steg är det faktiskt inte. Men jag har längtat efter detta, det kommer bli så jävla skönt att vara 18. Det är inte så att jag sitter och längtar ihjäl mig efter att få gå på raggarn, köpa folle och cigaretter och sedan gå ut och hänga på krogen. Jag längtar efter att få pengar in direkt på mitt konto, ta körkort, få löneförhöjning och kunna jobba natt samt bestämma själv över mina jävla sprutor. Men jag får samtidigt lite ångest, jag börjar bli gammal! Synd bara att jag ser ut som att vara typ 14, jag fick trots allt åka på barnpris i Edsåsdalen. Men å andra sidan så är ju det bra, det blir billigare om inte annat. Jag kan ju kanske åka på ungdomspris på bussen till jag fyller 35.
Efter det här är det bara studenten kvar och sen kan man helt och hållet bestämma själv hur livet ska vara. Jag behöver bara bli miljonär först.

Det är fint att man har så bra vänner. Jag blir lite nostalgisk när jag sitter här och tänker på mitt 18åriga liv. Det är synd att jag inte går runt med en kamera fastklistrad i pannan för då hade jag kommit ihåg allting. Nu kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde igår. Egentligen ska jag nog köpa en filmkamera för det är så himla mycket roligare än att ta kort, tänk vad folk skämmer ut sig på fest, det ska jag fånga. Ja, det ska jag göra. Nu spårade det iväg lite här, jag skulle ju skriva om mitt liv.
Min födelse var en hektisk upplevelse. Jag blev dragen till denna värld utan andra valmöjligheter från mitt varma fostervatten där jag de senaste nio månaderna riktigt börjat trivas och gjort mig hemmastadd, jag visste inte då att jag aldrig skulle få komma tillbaka. Jag visste inte heller att jag aldrig nånsin vill komma tillbaka dit heller. Fan vad trångt. Nä, jag ska nog inte gå in på min livshistoria just nu. Jag tar det nån annan gång. Men fan flickor, på FREDAG SMÄLLER DET. 18års party för hela slanten och jag är pepp som en gnu. Det har jag varit i en två veckor och nu är det inte länge kvar.

- Lördag

Idag jobbade jag från 9 till 17.50, det gick rätt bra faktiskt. Ska jobba ett kort pass i morgon sen har jag en rolig vecka framför mig då jag bland annat fyller 18 och sen har fest med Lisa!
Johanna smsade när jag satt på jobbet och frågade om jag skulle följa med på fest så jag gör det ikväll. Vi ska till Oliver. Fast jag ska jobba 8 imrn så kör vi på. Det kommer bli roligt.
Haha, jag fick just reda på att Lukas ska ställa upp i Idol, hahah. Jisses. Jag ska nog göra det jag med, helt tondöv och dan.

- Dresses

Nu har jag tagit kort på klänningarna jag köpte men självklart blev det suddigt och jag orkar inte göra om det. Tänkte klippa ihop lite från hemsidan men de flesta av dem var slut.
Nu ska jag nog sätta mig och kolla på Slumdog millionaire och äta bananmacka. Dissa inte banan på macka innan ni smakat.

Man ser hur en av sju klänningar ser ut, men det spelar nog inte så stor roll.

- Valborg

Nu är min dator back on track igen så jag ska se till att lägga in lite bilder här efter att jag har fått i mig lite mat.
Igår var det i alla fall Valborg. Det började med att vi var på Musik Direkt vilket var mycket trevligt, sen gick vi ner till brasan en sväng och sen på fest. Festens mittpunkt var Andreas, han pratar göteborska och jag tycker det är sjukt facinerande; alla som lyssnar på han blir kär i han. Eller ja, i hans dialekt. Fast å andra sidan var jag nykter och var kanske inte så lättroad den kvällen. Jag har nämligen fått antibiotika och då får man inte konsumera alkohol. Det var riktigt skönt! Jag överväger att bli nykterist. Om inte annat var det nice att vakna hyffsat pigg imorse när jag skulle till jobbet klockan 8 även fast jag kom hem runt 3. Det tråkiga är dock att jag och Lisa har vår 18års fest nästa helg och då äter jag fortfarande antibiotika! Men nån ska väl ha koll på festen. Något säger mig dock att jag inte kommer vara helt på det raka ändå. Kanske att jag tar ett uppehåll i medicinen. Men om jag får välja mellan sprit eller två lika stora ögon så tar jag minsann det sistnämnda.
Man träffade roligt folk igår iaf och det är väl alltid höjdpunkten.

Jag har köpt Twilight-filmen! Sprang runt hela stan för att få den, det var slutsålt nästan överallt. Men när jag väl fått hem den så visades den i lägenheten fyra gånger på 24 timmar. Tre av dem tittade jag. Jag känner att det är bra att läsa böckerna först. Jag tyckte filmen blev mycket bättre efter att jag gjort det.

RSS 2.0