- Yran!

Tjaa, jag och Lisa har flyttat hemifrån. Vart är dock en hemlighet :) Just nu sitter jag och väntar på att hon och Linnea ska komma hem från jobbet. Ikväll är det yran! Det ser ut att kunna bli helt okej väder, det som alltid brukar regna hela yran typ. Måste gå in och göra ett spelschema så man har koll på allt också, fast det funkar ju aldrig ändå egentligen.

Igår var vi på stråket, när jag och Lisa skulle hem mötte vi ett gäng killar som vi skulle visa vägen till G3 för, dom påstod att en av dem var Lorentz i Lorentz m. Sakarias för att han hette Loretntzon i efternamn. Vi trodde inte riktigt på det, var inte lik för fem öre. Men dom tog vårat nummer och skulle komma på efterfest och bevisa det, men vi drog hem och googlade och det var verkligen inte han kan jag säga.

Kanske skriver mer snart, det är rätt dött här alltså.

- Måndag

Shit vad drygt det är att vänta, jag har verkligen inget tålamod. Det jobbigaste som finns är att vänta men när man har något roligt som ska hända men fram till dess går man bara runt och..äter.. typ så blir det bara ännu värre. Och SEN om maten tar slut, då kan man lika gärna sluta leva.

- Hej!

Nu har jag packat ihop mitt rum. Eller i alla fall det mesta. Bara kläderna kvar och det är ju det som är det jobbigaste men det får jag ta sen.
Nu sitter jag mest och väntar på att Lisa ska sluta, då ska hon komma hit och så ska vi beställa lite grejs från H&M och ikväll ska vi, Karin och Linnea på stråket. Hoppas det går bättre den här gången, men det är nog lugnt så länge Nicke inte är där. Nu är jag hemma också ju så jag har en garderob att välja kläder från, slipper ha samma som jag haft i cirka tre veckor. Nice!

Jag har inget roligt att berätta, så jag slutar nog här.

- Hemma

Tjaa, nu är jag hemma hos mamma, första gången på tre veckor och det är sjukt skönt. Ska strax lägga mig på soffan och kolla på tv. I natt får jag sova i min egen säng.
Jag är så glad att jag inte ska jobba nå mer på ett tag nu, Imorgon ska jag packa ihop och rensa på rummet och sen dra in till stan med Lisa. Då blir det nog stråket. Ska försöka komma ihåg att ringa till sjukhuset och beställa tid också. Nu håller jag på att törsta ihjäl här, känns som att jag har nåt typ av pälsdjur i halsen, redigt tort.

En månad med Mattias idag (:

- Hos Lisa

Det här inlägget skulle vara postat igår.

Jag sitter hemma hos Lisa med Karin, Markus, Jönsson och Helena. Lisa slutar snart jobba och nu kommer Stoffe och nån fler tror jag. Idag flyttar Lisa ut ur den här lägenheten, känns sorgligt, vi har ju haft en hel del förfester och roliga minnen här alltså.
Igår var min sista jobbdag, det var otroligt skönt. Satt mest och tittade på kläder och lyssnade på P3. Det var en kvinna som ringde in och hade blivit misshandlad, det var hon superlycklig över. Hon skrattade och tyckte att det var så roligt att ha kramp och ha så ont att hon grinar ibland om nätterna.

Idag fyller Niklas år! Grattis grattis grattis.

- Lugnvik

Tjenis, jag sitter i Lugnvik och har nyss vaknat. Ska duscha och äta frukost sen dra in på stan en sväng med syster och sen träffa Lisa. Vi ska handla inför Turkiet, löning idag! Så himla skönt. Och idag jobbar jag sista dagen sen är jag fri. Krogstråket nästa vecka, yran, Turkiet, Stockholm, flytta, känns bra det här. Imorgon ska jag åka till pappa och erbjuda mig att sitta barnvakt.

Igår kom Lisa och mötte mig efter jobbet, slutade 00.30 så gick vi på Subway med Nicke och åt macka, det var roligt. Alla var nog lite smått trötta för humorn var på topp kan jag säga.

Nä nu ska jag skynda mig!

- Lugnt

Jag sitter och äter macka och pratar med Lisa i telefonen, vi ska nog till fäviken i helgen. Idag ska jag flytta från min ena syster till min andra, har ju cykeln så jag får cykla med två fetingväskor på pakethållaren och sen släpa upp dom på jobbet, shit jag kommer ju vingla och ramla i backen. Appropå förra inlägget så fattade jag grejen, när jag tog bort hårsnodden från handleden så kunde blodet cirkulera som vanligt.

- Tappa känseln

Jag måste verkligen sova nu, jag sover alldeles för länge på dagarna. Fast jag jobbar ju natt så det är egentligen bara vettigt, men imorgon har jag samtal att uträtta och disk att diska. Jag har tappat känseln i huden mellan tummen och pekfingret ni vet, det är en bastant blodådra där som jag känner rätt väl om jag drar med fingret över det men det känns inget i det området. Ibland vibrerar det till lite. Känns lite som att små maskar lever i handen. Mysigt. Det är så bra att jag har massa intressanta saker att berätta.

Tre dagar kvar till freedom!

- Hellu

Nu är jag vaken, jag sitter och äter en glass som jag hittade i frysen och strax är det dags att åka på jobbet igen. Fyra dagar kvar till frihet. Jag är så himla sugen på vätska. Jag satt och tänkte på om jag kanske skulle ta en sväng på Ica och köpa nåt till jobbet eller så, men det enda jag känner att jag är sugen på är mjölk, juice och trocadero. Jag skulle i och för sig också kunna tänka mig ett ägg. Stekt ägg.

Shit vad klockan är mycket, och shit vad stökigt det är här. Nä nu kan jag inte slöa mer. Jag ska steka ett ägg.

- Erik


Jag ska bara säga grattis till Erik som fyller år idag! 18 äntligen. Och snart är det Niklas och sen Manuel så är hela fadderullan redo. Grattis Johanna på namnsdagen också ;)
Nu ska jag vara med Mattias :)

- Jobbigt

Nu är det måndag igen och jag ska jobba, äckligt väder är det också. Helgen har varit rätt okej, jag och Linnea hyrde film och åt Ben & Jerry's igår. Men jag är på dåligt humör. Öppnade lönespecen och blev glad i en minut men det är över nu. Jag ska gå och duscha sen fika och lägga mig och titta på tv.

Det här suger.


- Grill!

Jag sitter hemma hos Lisa med henne, Linnea och Matilda. Vi provar kläder inför kvällen, Lisa ska styla, hon plockar fram en hudfärgad strandkjol i typ frotté och våran knallgröna klasströja. Känner att detta blir lyckat. Vi kollade tapeter idag, men vi hann inte riktigt med att hitta nånting. Blir grillfest ikväll, mysigt väder.

Tjarå!

- Coldplay

Jag sitter och lyssnar på Coldplay, tänk att vi ska se dom om en månad. Mattias kom nyss hit också, syrran sover borta.
Idag på hemresan från jobbet var det många roliga inslag. Först när jag cyklade förbi OKQ8 var det en tjej som försökte klättra upp på taket, rätt bastant var hon också. Hon liksom hängde där på stuprännan och tog sig varken upp eller ner. Jag tror hon inte kom in i huset, tappat nyckeln eller nåt, hon var nog på väg till en balkong.
Sen när jag cyklade in på vägen så var den en tant, hon såg ut som min farmor (innan hon dog) som stod på balkongen längst ned i ett gammeldags nattlinne och sömn i blicken medan en karl stod nedanför och bad om ursäkt. Förlåt, jag ska inte göra det igen, förlåt, förlåt, förlåt.
Sen när jag kom ännu längre bort så såg jag en kille framför mig, kanske 30 meter. Jaha, en vanlig kille, tänkte jag. Eller inte, minns inte vad jag tänkte. Men sen när jag kom närmre så såg jag frillan. Fick backflash från 80-talet, om jag nu hade varit född då, han hade klippt på sidorna och vanlig längd mitt på huvudet, blondt. Och jag hade ju liksom kollat på han, sett han, ett bra tag. Men när jag kom typ en meter ifrån så slängde han sig in i buskarna. Undrar om det var frillan han ville gömma eller om han trodde jag var nån annan.

Ska dra nu, Mattias har ju nästan somnat här bredvid. Imorgon ska jag kolla på tapeter.

- Harry Potter och böter

Igår var jag på bio med Mattias, Nicke och Fia. Vi kollade på Harry Potter, jag tyckte den var bra jag. Både rolig, sorglig, läskig och spännande. Men slutet var jobbigt eftersom att det är så länge kvar till nästa film.
Efter bion gick vi till Tingshuset och skulle hämta bilen, då hade Mattias fått 600 kronor i böter. Haha, stackarn.

Ikväll ska jag jobba igen, sen har jag två lediga dagar som inte ska spenderas med Mattias som jag egentligen hade tänkt, det blir med Linnea istället. O.C och mys, skulle jag tro.

Nu ska jag ta och fixa matlåda.

- Lägenhet! wee

Nu när jag äntligen har bestämt mig för vilken lägenhet jag ska ta, och jag stod etta på den så chansen är ju rätt liten att jag inte ska få den, ska väl vara att jag tjänar för lite pengar eller nåt då men det gör jag inte (tror jag), så är jag faktiskt riktigt nöjd. Ska bli så sjukt skönt. Så här glad är jag


Jag har suttit och letat efter fina inredningsprylar som jag vill ha också, man kan ju alltid drömma. Det blir ikea efter Turkiet i alla fall!

- Lägenhet!

Nu har jag kollat på lägenheten och vi bestämde oss för att tacka ja, det betyder att när vi kommer hem från Turkiet kommer vi ha en trea att flytta in i! Jag längtar. Vi har redan börjat planera möblering och tapeter. Så ska vi handla jätte mycket fina saker och mat. Kommer bli fint det här alltså.

Nu ska jag nog vila lite, vi ska se Harry Potter ikväll, det känns som att den ska vara bra.


- sol?

Tjenis! Jag är vaken! Det trodde jag inte om mig själv. Om en halvtimme ska jag hoppa på bussen och åka och titta på en lägenhet, sedan har jag blivit erbjuden en till som vi kanske hinner svänga förbi, dock är det i andra sidan av staden.
Ska bada idag också, ser ut att vara rätt bra väder, man kanske vågar dra på sig shortsen? Ska ut och känna på luften strax. Nu sitter jag och äter macka och kollar reklam.

Vi hörs.

- Vila

Tjaa, jag ligger och läser bloggar och har nyss duschat. Äntligen har jag en dags semester imorgon! Men jag skulle bara vilja ligga hemma och sova hela dagen, kolla på tv. Dock har jag hela dagen uppbokad. Fyfan. I helgen ska jag inte resa mig ur sängen en endaste gång. Ska ligga där med datorn på magen och dra in kylen och ställa den bredvid.

Idag var det rätt okej på jobbet. Tråkigt, förutom när Lisa kom förbi på lunchen, men rätt okej. Nu har jag lägenheten för mig själv och det känns underbart. Ska sova nu, upp tio imorgon.

- Jobbig dag alltså

Idag var det den drygaste dagen på jobbet någonsin, nu behöver jag verkligen lite vila. Men jag har ett pass imorgon också. Och innan det ska jag kolla på lägenhet.
Idag på jobbet så skulle jag gå och fylla på min vattenflaska, så reste jag mig lite för fort så där som man gör ibland så det blev helt svart framför ögonen, men jag fortsatte att gå för nåt annat hade ju sett konstigt ut. Men jag tror inte att det såg bättre ut precis för jag vinglade runt där och försökte ta mig de två metrarna det är till köket. Då skriker Victor ut: MADDE! ÄR DU FULL!? Nä vadå? Svarar jag och vinglar vidare medan hela rummet glor.

Så när jag kom hem hade Carro bytt säng för hon har en kille här, så hon tog min säng för den är lite större. Skönt kan jag tycka för den här är skönare. Men hon hade bara slängt allt så jag fick komma hem och bädda, då blev jag arg och försökte göra så mycket jag kunde för att väcka dom, typ prassla med påsen, smälla igen dörren och ta bauting kliv så huset skakar. Men dom bara snarkar vidare. Jag får vara arg imorgon istället.

- Dryg

Jag skulle egentligen kolla på lägenheten idag men det blev inte av för det körde ihop sig lite. Lika bra var det eftersom han som bor där nu ringde imorse och sa att han inte var hemma. Märklig karl det där. Igår när jag ringde lät det så här:

Jag: Hej, jag heter Madde och jag har blivit erbjuden din lägenhet, jag tänkte höra om det var okej att man kom och tittade?
Han: .....................Ja det går väl bra.
Jag: Okej, när kan jag komma?
Han: Ja...........................det går väl när som helst.
Jag: Fint, kan jag komma imorgon?
Han:
...................................Ja
Jag: eh, jaha, bra. Hejdå.

Och så här lät det imorse:

Jag: Ah, det är Madde.
Han: JAG ÄR INTE HEMMA
Jag: Nähänä
Han: du kan komma i eftermiddag
Jag: Jag jobbar då, men jag kanske kan komma imorgon?
Han: .............................jag ser till att vara hemma
Jag: Hah, ah bra

Det är liksom världens uppehåll mellan varje svar, som det är på tv-sändningar ni vet när ljudet kommer lite senare till den ena reportern. Han kanske hade nåt liknande system i huvudet.

- Sömn?

Nu är jag vaken. Tur att jag skrev i bloggen innan jag somnade igår för nu vet jag hur länge jag har sovit. 7 timmar och 43 minuter. Det är illa. Jag borde sova minst till klockan 14.00. Men idag är Mattias hemma och han ska komma hit, då kan jag inte hålla på och tänka på sömn fast man ska jobba till sent in på natta, nåt får man offra liksom.
Idag börjar jag halv fem men jag måste stå där utanför tidigare, har ju tappat bort plutten som man tar sig in med. Jag vet att Victor börjar tjugo över så jag kanske kan timea så jag kan slinka in med han. Hm, jag kom att tänka på en sak, kanske att dörren är öppen den tiden på en vardag? Ingen idé att chansa.

Nu ska jag ringa Östersunds bostäder och kolla om man kan åka och titta på lägenheten kanske.

- Herregud

Jag borde sova ja, men jag blev på värsta depphumöret så det går inte. Var tvungen att starta datorn och kolla om det fanns några fler lägenheter, så nu har jag anmält mig på en på körfältet. Det värsta vore ju om man inte fick nån, även om jag står rätt bra till. Måste kolla på den jag står som etta på till veckan. Men den ligger så långt bort. Aja, det ordnar sig väl.

- Hett tips

Jag ger tips på bästa maten: Köttbullar och potatiskroketter, det är bara bollar! Hur roligt som helst att äta. Men man blir lite less efter tre dagar i rad.

-Storsjöyran


Hörni grabbar, det är inte länge kvar nu ska ni veta! Eller typ tre veckor. Men det kommer gå så fort så! Jag köpte min biljett idag, tredagars+camping. Pepp.

- Varning

Nu sitter jag och äter korvbröd till frukost igen. Idag bestämde jag mig för att verkligen sova ut. Nu varnar jag känsliga läsare, ska ta upp ett ämne jag hörde på radion.

Det var i förrgår, jag skulle egentligen ta upp det då men glömde bort det, sen kom jag på det igen igår. Det var väl antagligen på P3 eftersom man inte får lyssna på nåt annat på Joe's radio. Då snackade dom om en del äckliga saker som man gör men som man inte visar. Tillexempel berättade en tjej att hon kliar bort pormaskar och sedan ÄTER UPP DOM. Hon sa att hon inte visste var hon skulle göra av klägget annars. Men herregud, låt det sitta kvar i ansiktet då människa, det är ju inte på långa vägar lika ofräscht. Hon berättade alltså detta helt lugnt där i radion som om det var nåt alla brukar göra fast man inte pratar om det, som att man ibland pillar lite i näsan. Jag trodde jag skulle spy alltså. Men är det nåt man gör verkligen? Nä jag kan inte tänka mig det alltså.

Sedan berättade dom om en annan sak också. Att det var en kvinna som drog sitt kön på toaringen innan hon gick på offentliga toaletter. Det kan jag verkligen inte tänka mig att nån annan gör. Normala människor drar ju papper istället.

- Pannkaka och mjölk

Jag vaknade precis av att syrran hade ställt fram amerikanska pannkakor och ett glas mjölk. Kunde inte bli bättre. Eller jo, om jag slapp jobba idag. Bara fem dagar kvar tills jag har en dags vila.

I natt drömde jag en riktigt konstig dröm. Jag var utanför min pappas hus så var det några tjejer som muppade sig. En av dem sa att tjejer inte kan slåss så då slog jag ner hon, på ett rätt kreativt sätt. Sen visade det sig att den tjejen var dotter till min mammas bästa kompis så jag var tvungen att rymma hemifrån för att dom inte skulle få tag på mig. Det var värt det.

Jag kom precis på att Lisa och alla är på dunder, undrar om det är roligt.

- McDonalds

Jag kom nyss hem från jobbet, idag var det riktigt drygt så jag satt mest och vilade mig lite, nu äter jag skorpor med ost men ska snart gå och lägga mig.

Innan jobbet fick jag en impuls och var TVUNGEN att äta på McDonalds idag för att få ett blått glas. Så kan man ju inte sitta där själv så jag fick bjuda min fattiga syster. Hon tog bussen, jag rejsade in på cykel och när vi kom fram fick vi två rosa glas. Rosa. Jag har redan ett rosa! Dom blå var slut. Fy vad onödigt.

- Rostat korvbröd

Det är slut på bröd så jag äter rostat korvbröd och dricker vatten. Har kollar på room raiders sen jag vaknade och snart är det dags att cykla till jobbet. Jag har tappat bort min syster, hoppas hon dyker upp snart så hon kan laga lite mat.

Jag kanske borde duscha.

- Fel nummer

Igår hände en rolig sak. Min syster blev uppraggad av nån kille på krogen i onsdags som bad om hennes nummer, hon ville inte ge han det så istället för att säga hela sitt nummer bytte hon ut de tre sista siffrorna på slutet. Detta berättade hon för mig igår, så sa hon att hon hade sagt sitt nummer sen bytt ut de tre sista till 071. Vilken tur, säger jag då, att du inte sa 031 istället för då blir det ju mitt nummer.

Syster: Oj, jag gjorde nog det.

Så när jag satt utanför jobbet så ringde killen, jag spelade dum och han blev ledsen när han insåg att han fått fel nummer. Stackarn.

Smidig syster man har dock!

- Robinson-Robban

Gårdagen var rolig, men det är alltid roligt på onsdagar. Våra dagar helt enkelt. Nu har jag precis bokat flygresa till och från stockholm åt mig, Lisa och Linnea så vi kommer till Turkiet och hem igen efter Coldplay och Gröna lund. Jag längtar sjukt mycket. Det blir bara ännu bättre av att tänka på att Yran är innan också. Sjukt kul.

Idag ska jag jobba, så jobbar jag hela helgen. Det känns helt okej ändå, bara det inte är världens kö med frågor så är det rätt roligt ibland. Men jag lär ju bli rätt så less efter några pass, har sju stycken på raken nu.

Igår skulle jag och Lisa på efterfest med Adde och Patrik, innan åt vi kebab på Istanbul och då satt Patrik och snackade om att han kände Robinson-Robban och att han pratade med han i telefonen. Jag och Lisa trodde självklart inte på saken så vi fick prata med "Robban" men fick inte precis fram nåt där. Patrik blev ännu mer irriterad när vi inte kände igen Robban på rösten, det var tydligen självklart att man skulle känna igen hans röst, men jag menar; jag hörde han sist för tio år sen ungefär. Så Patrik ringde Robban cirka sjutton gånger för att "bevisa" att det var han men vi blev ju inte klokare av det, snarare blev Robban mer och mer less och Patrik mer och mer irriterad. Men vi får se på yran då, Robban skulle tydligen upp så vi fick träffa han. Hah.

- Turkiet

Hallå i stugan. Jag sitter nyduschad på systers säng och väntar på att hon och Lost ska komma med pizza. Idag var jag och Lisa och tittade på lägenheten, den var helt okej men jag tror inte att vi kommer få den eftersom att det är 7 stycken före mig. Ska vl titta på den andra senare i veckan.

Idag åker Mattias till Hultsfred, fyfan vad roligt. Jag är lite avundsjuk, ville ju nämligen se The Killers. Hur nice vore inte det? Men nu får jag stanna hemma och tjäna pengar istället för att göra av med dom.

Så betalade vi Turkietresan idag också! Nu är det bara en månad kvar tills vi åker :D Det firas på Marité ikväll.

- Tillbaka

Nu har vi kommit hem från Backe, eller det gjorde vi för två timmar sen men jag och Lisa har sovit sen dess. Vi sov nämligen i bilen i natt, jag, Lisa, Oscar och Mattias, riktigt varmt och riktigt trångt var det. Men kul var det igår i alla fall. Jag och Lisa röjde längst fram på Nordman, vi höll han i handen och sjöng med i låtarna fast vi inte alls kunde texten till nån annan låt än Vandraren.

Vi åt kebab till middag igår, runt 18.00, sen dess har vi inte ätit nånting så nu ska jag tvinga med Lisa som fortfarande sover som en liten bebis ut på matjakt. Jag är grymt sugen på tacos.

- Backe

Nu drar jag, Lisa och Mattias trill ström sen hämtar Oscar oss där så drar vi vidare till Backe, jag är mycket pepp kan jag tala om. Det ska bli sjukt roligt, hoppas jag i alla fall. Jag tror att det skulle vara nå marknad och disco och sånt där. Så är det öltält och Nordman ska spela. Det blev på impuls den här kvällen så jag är lite stressad. Men kul blire!

- Ja

Jag sov i en och en halv timme, förebyggande syfte, jag sov från halv fem och ställde klockan på 18.00. Under den tiden hann mamma väcka mig fem gånger för att jag inte skulle missa bussen. Bussen går 19.50. Det är tur att man har föräldrar som låter en vila alltså.

Nu har det handlat väldigt mycket om min mamma här på sistone, men det är väl så det är: man pratar med sina vänner om sina fiender.

Det känns som att det är lite dåligt väder nu, det har ju varit så härligt hittills så kan det inte fortsätta så? Åtminstone till tisdag för till dess är jag ledig. Om man räknar bort ikväll förstås.

Nu ska jag bära ut lite kartonger sen klä på mig och fara in mot staden.

- Jobba

Jag fattar inte hur jag ska orkar jobba mellan 21.20 och 06.00 idag. Det känns som att jag kommer somna. Men jag har i alla fall en plan: köpa mycket godis, om man äter konstant så håller man sig vaken, det lärde jag mig på premiären av Pirates of the Caribbean. Plan B är att  sitta så mycket som möjligt på pilates bollarna, om man somnar på en av dom så rullar man ju i backen, då vaknar man igen.
Jag hoppas att det inte är så mycket frågor i kö bara, för då kan jag pilla på med annat. Hm, undrar om jag ska ta med mig nåt att pyssla med? Typ en stickning. Fast jag har ju inge. Och just ja, jag kan ju inte sticka. Jag får ta med en bok.

- Wild kids

Japp, nu har jag anmält mig på två stycken lägenheter så jag hoppas att jag får nån, så får Lisa flytta in med mig. Jag står etta och åtta i kön på dom så det vore väl cp om jag inte blev erbjuden.

Imorse vaknade jag av att mamma dammsög, hon gör alltid allt för att väcka mig. Och våran dammsugare har fått spunk så det lät som att jag hade en motorsåg i hörselgången.

Jag var inne på aftonbladet och läste det här,

jag älskar wild kids, funderar på att söka. Ja, jag vet att man måste vara typ mellan tio och tolv, men jag ser faktiskt ut som fjorton utan smink. Om jag tar på mig prasselbyxor och en keps så kan jag nog klara det.

- Förbannad

Jaha, nu är jag riktigt mycket ovän med min mamma. Jag vill stampa på hon och kasta henne i sjön. Ska aldrig prata med henne igen. Men så säger man alltid sen sover man och glömmer bort det dagen efter.

Det hela började med att mamma bytte kontrakt på lägenhet som det varit bestämt att vi ska flytta in i sen några månader tillbaka. Från en trea till en tvåa. Hon kan ju glömma att jag bor i en tvåa med henne, mycket till privatliv. Så får jag inte ens vara med och bestämma, inte ens se lägenheterna. Så nu har jag anmält mig på egna lägenheter.
Och så har hon bestämt sig för att inte komma och hämta mig efter jobbet längre, så nu får jag vandra runt på östersunds kalla gator från klockan två på natten tills första bussen går och sen cykla hem 5 km och sedan sova ett par timmar för att sedan cykla ut igen och åka på jobbet. Skottpengar på den där alltså.

- Kul kväll

Jag sitter hos Lisa, hon gick precis på jobbet. Nu är det bara jag, Linnea och Matilda kvar men Linnea drar snart hon med. Först ska vi på donken och äta frukost så jag kan få ett glas. Igår var det en riktigt rolig kväll. Det började med en seg kväll på jobbet och sen gick jag till Marité och träffade tjejerna. Vi rejvade som vanligt hela kvällen, lite på högtalarn, och varvade det med att gå ut på terassen och lufta oss. Eftersom att det var så sjukt varmt så tog vi ett dopp i storsjön. Jag fattar inte när jag blev så himla pepp på att bada i iskallt vatten om nätterna. Efter det gick vi hem med Bill och Niklas så Niklas kunde hämta sin väska som varit här i två månader. Då bestämde vi oss att ta nattmat på donken men det var stängt så vi åkte med Oskar till raggarn och köpte korv. Då hände världens roligaste grej, fast det kanske dom som inte var där tycker. Jag ska berätta:

Jag, Lisa och Linnea gick in på statoil och beställde varsin french hotdog, när vi stod och väntade på våra korvar råkade Lisa he ut en arm precis när en tjej gick förbi med hennes nyinköpta korv med mos. Tror till och med att det var två korvar. Hon börjar skrika på Lisa att hon ska köpa en ny korv, Lisa säger till killen i kassan att tjejens korv råkade falla men han har ju hört ståhejet och säger åt Lisa att ställa sig i kö för att köpa en ny. I samma veva får jag min korv och Linnea får sin strax efter. Sedan är det Lisas tur, hon står framme vid korvarna och ska precis välja sås men tjejen är som en ilsken 50åring i klimakteriet så Lisa går och ställer sig i kö, killen fortsätter fråga vilken sås hon ska ha så jag tar saken i egna händer: hon ska ha french! freeench! Han her i såsen, jag tar korven, drar med Linnea ut och säger till Lisa att springa. Vi springer ut till bilen där Oskar och två av hans vänner sitter, vi skriker att dom ska hoppa ur bilen, vi hoppar in i baksätet med tjejen efter oss och skriker på Oskar att köra. KÖÖÖR. Han kör i väg helt nervös som ett stort frågetecken och nånstans där tappar Linnea sin plånbok. Oskar trodde att vi hade snott tre korvar från raggarn och sprungit. Haha, det var fan i mig helt sjukt. Allt gick så fort. Men det här kommer vi leva på länge.


- Betyg

Tjaa, nu är jag hemma igen från jobbet. Det första jag gjorde var att kolla betygen, jag visste redan vad jag skulle få men blev positivt överraskad vad gäller två ämnen. Jag minns hur nervös jag var när jag skulle öppna betygen förra året, skönt att det inte blev så nu.

Jag ska gå och lägga mig, jag sitter och kisar för att jag är så trött. Idag har jag ätit jätte mycket. Vår nya godisautomat på jobbet är en guldgruva, om man stoppar i fem spänn får man en chokladboll och 10 kronor tillbaka.

RSS 2.0