- Fettisdagen

Idag är det fettisdagen. Jag kommer ihåg den här dagen förra året, då låg jag på sjukhus och hade precis fått reda på att jag har diabetes. Det enda roliga med att ligga på sjukhus är ju att man får efterrätt och glass och sånt gott, och när familjen kommer och hälsar på köper dom godis så kollar man på film hela dagen och slipper skolan. Jag fick inte efterrätt en enda gång, ingen hade med sig godis när dom kom och jag fick inte ens äta en semla. Fyfan alltså.

Men sen tvingade jag läkaren att ge mig en ändå, det var ett jävla tjat om att jag skulle kunna äta som vanligt men ta sprutor, då ska jag fan i mig ha en jävla bulle också.


- Torsdag

Igår sov jag över hos Linnea, jag tror det var ungefär mer än ett halvår sen sist. Det var i alla fall mysigt. Först tvingade vi Mårten att ladda hem Prinsessan och grodan, sedan tog vi med oss godis och vandrade dit för en trevlig filmkväll så att han inte fick träna till sitt prov.
Det var en rätt okej film, vi visste dock hela tiden vad som skulle hända. Förutsägbar med andra ord. Men nice sällskap.

Imorse ringde vi och väckte Mårten två minuter efter att bussen gått så vi kunde åka bil med han (y)
Det var inte så att vi var elaka och själviska som ringde han efter bussen gått, det var han som sagt tidigare kvällen innan att han troligtvis skulle ta bilen.

Nu gör vi sista på hemsidan till företaget. Fick precis veta vad vi hette, ingen koll. Men till mitt försvar kan jag säga att vi bytt ett par 17 gånger.



Spiderman

Alltså nu kom jag ihåg vad det braiga var som jag skulle skriva om förut. När jag kom hem från jobbet i söndags så var det Spiderman 3 på tvn så jag kollade en sväng. Då var det scenen när Mary-Jane gör slut med Peter Parker



Haha, penis. Jag minns när vi var hos Mårten och kollade på den här filmen, när just denna scen kom så spolade vi tillbaka minst 14 gånger (bokstavligt talat) och skrattade lika mycket varje gång.

Ojojoj, goda tider.

- Tisdag

Alltså jag fattar ingenting, vad är det här för dag egentligen? Alla är sjukt trötta, undrar om jorden står i nåt speciellt läge eller nåt, kanske var det fullmåne igår? Nä, jag tror inte på sånt men ändå.

Jag är så jävla trött att jag tror jag somnar om jag så bara blinkar för sakta. Lisa är trött, Simon är trött och nyss läste jag på Johannas blogg att hon är trött. Fast ändå har alla sovit länge och troligtvis rätt bra. Dock har jag inte undersökt saken närmre men jag tar en vild chansning.

I natt måste jag sova mycket. Det är nog lugnt ändå för jag börjar inte fören kvart över tolv typ.

Så här trött känner jag mig idag.

- Måndag

Alltså jag hade nåt så jävulskt bra att skriva här, igår, men nu har jag glömt bort det. Kanske var det inte så viktigt eller så blir det så att jag kommer på det när jag sitter och vässar pennan i eftermiddag. Man brukar ju få uppenbarelser då.

Här kommer istället orginalbilden på äckelbilden lite längre ner.
Slänger in båda bredvid varandra bara för att. Vill påpeka att jag faktiskt hänger upp och ner, därför jag är så himla röd. Och fläckig. Och fläskig.


- Tuggummi

Jag undrar vad som hände med tuggummina i små paket? När jag var liten så hade vi alltid en skål hemma med lite olika sorter. Nu har jag alltid påsar och framför allt Stimorol Ice.
Jag saknar dom små paketen ibland, men jag har aldrig varit med om att dom "ramlar" ur paketen som på reklamen, dom sitter ju stenhårt så man får trycka emellan med naglarna för att få tag på ett.
Måste ta och köpa mig ett imorgon. 

Eller inte. Slöseri med pengar på ett sånt litet med så få som tar slut så fort. Tacka vet jag påsar. Man behöver inte köpa nytt fören efter typ två veckor. Tre om man är sparsam.
Ni måste ju undra vad jag sysslar med för tråkig skit som sitter och skriver ett inlägg om tuggummi. Jag vet inte själv ens faktiskt.

- Torsdag

Tja.
Jag sitter på skolan men slutar om en halvtimme, då ska jag vara med Nicke. Var länge sen det.
Jag sitter och planerar hemsidan för mitt UF-företag, har tänkt att det ska se ut nåt enligt följande:



Blir nog fint det ska ni se, känner på mig att resterande medlemmar i gruppen kommer bli mycket nöjda med resultatet.

- Onsdag

Idag hade jag Nationella prov i matte D, sista provet i matte någonsin vilket känns otroligt skönt vill jag lova. Det ska firas med att åka hem och städa efter fyra timmars svenska.

Här kommer en bild på mig också, från ettan när jag hängde knäveck i trapphuset.
Spyr när jag ser den här bilden faktiskt.


Alltså den är ju redigerad, måste ni ju förstå.


- Tisdag

När jag är på jobbet och det inte är så mycket jobb så brukar jag kolla på serier på MTV, just nu är Teenage mom min favorit vilket är fortsättningen på min förra favvo 16 and pregnant.

Det är fyra par som har fått barn och bara ett av dem är kära och lyckliga, och det är dem som adopterade bort sin unge. Dom andra bara bråkar, gnäller och gör slut. Jag tror att det är medvetet av produktionen, det säger ju bara till ungdomar nu för tiden att det är ett rent helvete att bli gravid i tonåren, livet blir bajs och man får sitta hemma med sin skrikande unge medan kompisarna roar sig och utbildar sig. Sen blir man fattig och barnen kommer bo hemma tills de fyller 30.

Synd bara att dom faller på att de tre barnen som är med i serien verkar vara världens gulligaste och det är max ett av dem som skriker max en gång per avsnitt och det är ändå 40 minuter. Så jag tycker bara att programmet visar att man ska skaffa en liten gullunge medan man fortfarande är ung och alert och slänga iväg gnällkillen när den ploppat ut.


RSS 2.0