- Dinner for Schmucks

Jag tänkte passa på att kolla på dom avsnitten av My name is Earl som jag missade eftersom att jag somnade sist jag och Mattias kollade. Men självklart så somnade jag igen och vaknade när Mattias ringde och sa att han var hemma om 20 minuter. Då var det bara att springa ner och laga mat. Kött, klyftpotatis, bea, sallad och vitlöksbröd, en riktig hit kan jag lova.

Nu ska vi kolla på Dinner for schmucks och sen sova.



- Städat klart

Nu har jag städat upp röran. Väldigt skönt. Men nu har jag ingenting att göra fören det är dags att laga middag. Jag ska nog kolla på lite kök och grejer eftersom att det är det vi ska designa nu i skolan. Vi hade den lektionen idag och då kom jag på exakt hur jag vill att det ska se ut så jag tror att det kommer bli så jävla bra. 

Men i alla fall. En annan störig sak. Det är några här i huset som har kommit på att det är onödigt att köpa eget internet när det går att tjuva på andras så nu sitter det alltid nån ute i korridoren. När man går till skolan på morgonen, när man kommer hem från skolan och sent på nätterna. Alltid nån och ibland cirka 7-8 stycken. Fett störigt. Vi fattade ingenting när det plötsligt var en hop med brudar som satt där en dag så vi frågade vad dom gjorde där. Tur att vi har lås på vårat internet.



Så här kan man ju inte bo.

- Man blir lurad

Alltså man blir ju lurad av det här vädret. Imorse när jag gick till skolan var det helt grått på himlen och spöregn så jag tog på mig jeans och långärmat, men då är det minsann 30 grader ute så jag har svettats som en gris hela dagen.

Efter skolan tog jag bussen direkt till Broadway och betalade hyran. Så tänkte jag laga kött och bea till middag idag. Vi bor precis bredvid en köttmarknad så jag stod på affären idag och funderade på om man skulle chansa på att man hittade nåt gott på köttmarknaden eller om man bara skulle ta nåt rat på affären men  jag bestämde mig för marknaden. Så när jag hade gått hela vägen hem så såg jag att det var en brandbil utanför och all personal stod där också. Just min tur liksom, bara för att jag bestämde mig för att handla där så brinner det upp. 

Men som tur var så var det nog inget allvarligt för jag gick nyss ut och köpte kött så allt var som vanligt igen.

Nu ska jag städa detta bombnedslag till rum vi har.

- Måndag

Idag skulle Mattias jobba rätt så långt bort så vi klev upp klockan 06.00. Nu är klockan 7 och jag är helt klar, det är den här tiden jag brukar kliva upp egentligen. Så nu ligger jag bara och slappar ett litet tag. 

Jag är inte alls pepp på att ha skola idag men det är väl bara att stå ut. Sen måste jag städa hela rummet för nu ser det verkligen förjävligt ut här. Kläder på hela golvet och jag vet inte ens vad det är för skräp jag sovit med i sängen i natt. Nu får det bli ordning.

Godmorgon!

- Söndag

Gårdagen var sjukt rolig förutom att jag vrickade foten en aning så nu har jag svinont. Men det går nog över snart. Vi träffade en rysk kille som hade snus och han gav hela dosan till Mattias så han blev rätt överlycklig. 

Jag ska lägga upplite bilder senare tänkte jag.

Idag regnar det, men det är rätt mysigt att ligga här och ta det lugnt medans regnet smattrar mot takfönstret. Nu ska jag återgå till My name is Earl.

Och just ja, Ollie berättade att han är homosexuell igår också. Där ser man.

- Innehållsrikt

Hejsan allihopa. Jag vet inte om jag fick nån bränna idag men lite sol blev det i alla fall. Nu har jag precis duschat och sitter och väntar på skype för att prata med Lennart. 

Vi gick till affären för ett tag sedan för jag ville köpa såna där plastmuggar som man ser på tv jämt, ni vet såna där röda och blåa för jag bestämde mig för att vi skulle spela öl-pingis ikväll. Det verkar ju roligt. Men man får bara ha lite öl i glasen med tanke på hur pricksäker jag är. Men i alla fall så hittade jag inga sådana glas, man tycker ju att det borde finnas här ändå. Vi har faktiskt sett såna till och med. Letandet fortsätter.

Resan till affären var innehållsrik. Vi såg typ 6 aspackade och vingliga fullvuxna män (alla var inte ens i samma gäng), typ 20 cowboys och en kille i rosa kroppsstrumpa. Och då var klockan bara 19.00 ännu. Snacka om att det finns förhoppningar om en lyckad kväll.

Ikväll är det förresten rommie-night igen. Ännu en sådan kväll fast med andra roomies. Vi byter ju lägenhetskompisar lika ofta som vi byter underkläder.



- Lördag

Idag blir det ingen slappdag som förra lördagen. Idag vaknade vi klockan 10 så vi sov inte bort halva dagen för en gångs skull. Så gjorde jag en mysig frukost och sedan dess har vi hunnit tvätta och gjort lite på en skoluppgift och lagat en klänning.

Snart ska vi bara hämta upp tvätten sen ska vi lägga oss ute i parken och spela lite kort. Måste bättra på brännan ju.



- Fredag

Såg att jag hade fått en kommentar av pappa! Det var roligt. Visste inte att han läste här.

Nu är det äntligen fredag och jag kan belöna mig själv med en timmes sömn så här på eftermiddagen. Det är ju min favoritsyssla och när det är skola kan jag inte göra det för då somnar jag inte på kvällen.

I natt vaknade jag 7 gånger för jag tror minsann att jag hade feber så jag sov jättedåligt. Men imorse mådde jag bättre så jag drog iväg till skolan och hade lite cad, men jag är ju en naturbegåvning på sånt så jag satt mest på facebook.

Ja, sen är det inte så mycket mer som har hänt. Vet inte vad vi ska göra ikväll men jag hoppas på filmkväll så man blir frisk nångång.



Planritning i cad

- Sjuker

Hejsan. Det blev inte direkt sämre med förkyldningen men det har inte blivit bättre heller. Just nu ligger jag och läser bloggar men jag är helt täppt i höger näshål, ni vet när man varken kan snora in eller ut. Men det rinner ändå så jag måste ha en papperstuss i för att få stopp på skiten.

Förresten är jag så sjukt sugen på fil. Jag skulle kunna döda för ett glas med fil och rostade mackor just nu. Men det finns inte fil här. Svensk yoghurt skulle också gå bra, yoghurten som finns här smakar inte alls likadant. Jag älskade den när jag först kom hit men nu är jag sjukt less, så är det i en låda också vilket är jävligt opraktiskt. Tar ju evigheter att sleva upp en skål till frukosten. Nä fy fan, tacka vet jag svenska mejeriprodukter, dom är det ordning på.

Jag kan i alla fall trösta mig med att det här nog kommer att bli en kortvarig förkyldning, när jag får ont i halsen och blir snorig på samma gång går det oftast över efter nån dag. Värre är det när jag först får ont i öronen, sen halsen och sen blir snorig. Då tar det veckor att bli frisk typ.


- Godmorgon

Godmorgon! Idag är det torsdag och alltså snart helg. Klockan är 7 här och jag har precis ätit frukost. Igår när jag skulle sova kände jag att jag hade lite ont i halsen så sa jag till Mattias att jag säkert skulle bli förkyld och tro på tusan att jag var det när jag vaknade imorse. Svullna halsmandlar och snor. Drack lite te med honung men det verkade inte hjälpa. Ska gå på skolan idag ändå och hoppas att det inte blir värre.

Så blir det när det ska regnas och jävlas. 



- Tumör

Jag har en knul bakom örat som jag tror är en tumör. Och idag när jag hade huvudvärk var jag ungefär 99% säker. Men jag kan ju inte gärna dra till doktorn och sedan visar det sig att det är en finne typ. Men det måste vara en jävel till finne i så fall, den är stor och hård och gör ont om jag trycker på. Det här kanske är lite to much information för er men var glad att jag inte lade upp en bild istället.

Jaja, man får väl bara vänta och se. Problemet är bara att jag har haft den i nåt år och jag fattar inte var den kom ifrån.

- Onsdag

Idag var vi på ett konstgalleri och kollade på konst med skolan. Jag har aldrig riktigt förstått mig på sånt där men det fanns i alla fall en del intressanta saker. Det bästa med det hela var att vi fick sluta en timme tidigare. Så nu sitter jag i sängen med lite smått huvudvärk och har precis ätit lunch.

Jag ska kolla på ett avsnitt Gossip girl och fundera på om det är värt att sova en timme eller inte.

- Blå design den här gången

Å jädrans vad blått det blev va. Jag kände att jag ville ha nån ljus färg, för att liva upp lite. Och vad vackert redigerat headern är. Men jag har så dåligt tålamod så jag orkar inte pilla på med sånt där i flera timmar. Ni får helt enkelt nöja er med den här 20-minuters designen nu ett tag.

Nu ska jag städa toaletten så att jag har det gjort.

- Tisdag

Jag tänkte göra en ny design idag om jag orkar. Nico och Ollie tvingar mig att städa badrummet. Snällt att dom städar allt annat så det bara finns det äckligaste kvar till mig. Jaja, man får väl ställa upp för laget.

Men först ska jag äta macka med avokado och läsa bloggar.

- Kanske Ray-ban?

Jag såg precis Big Brother och det verkar inte alls bra. Jag stör mig på ungefär 80% av deltagarna men jag känner ändå att jag kommer följa varje avsnitt. Kanske mest för att se hur många som hockar med transan. 

För övrigt så gör jag inte mycket. Har precis pysslat på med förslag till det där skyltfönstret som vi ska designa. Jag har inte bestämt mig helt men jag tror att jag ska ta Ray-ban som min produkt. Gjorde en liten skiss i PS på hur jag tänker mig att det ska se ut.



Vet inte om det syns vad det är. Men det är i alla fall högar med solglasögon och sen ett par röda Ray-ban wayfarer. Det ska symbolisera att Ray-bans sticker ut från mängden.
Ska visa för läraren imorgon och se vad hon tycker. Sen ska man ju bygga modellen också så det kan ju bli rätt drygt att göra tusentals solglasögon.

- Black Swan

Ja filmen var helt sjuk men samtidigt väldigt bra. Det är liksom en drama/thriller eller nåt så jag hoppade till sju-åtta gånger. Älskar sånt.
Vi köpte också popcorn och dricka, såklart, och drickan var på typ en liter så mitt i filmen var jag tvungen att gå och kissa när det var som mest spännande. Det var helt tomt på toan men på dörren satt en affisch med motivet av en tjej som var i typ verklig storlek så jag blev asrädd och höll på att skita ner mig när jag öppnade dörren. 

Nåt jag älskar med bio här i Australien är att raderna är på rätt stora nivåskillnader så Lasse 2 meter kan lätt sitta framför en utan att skymma hela duken.
Och så har dom hållare till drickan på armstöden. Fattar inte varför man inte har så i Östersund. Sjukt jobbigt att ha det på golvet ju.

Nu är det dags att sova. Både jag och Mattias ska upp 7 imorgon. Hans första riktiga dag på nya jobbet!



Mattias har hittat spel på min mobil, så nu pysslar han med det för jämnan.

- Bio

Idag har jag gjort lite läxor och så, men det gick väldigt snabbt. Sen har vi inte gjort så mycket annat än att handla och ätit världens godaste lasagne. Jo just ja, jag bakade också.

Men nu ska vi snart gå på bio och se Black Swan. Hoppas att den är bra.

Ja det här var ju inte så roligt inlägg kanske, men ni får nöja er tills jag får ett roligare liv.



- Söndag

Igår var det en hektiskt dag. Jag och Mattias låg och kollade på My name is Earl och How I met your mother hela dagen. Det är sant. Vi gick inte utanför dörren en enda gång. Det enda vi gjorde när vi inte tittade på serier var att gå på toa och laga mat. Snacka om slappdag. Så tog vi korta pauser en gång var fjärde timme för att skörda grödorna i City Ville.

Men idag blir det andra puckar. Idag ska jag göra lite läxor och ordna upp med papper sen måste vi åtminstone gå ut en sväng och göra nåt.



- The Gaff

Igår var det askul. Vi kom dit runt halv 9 och då berättade dom att det skulle vara gratis dricka och pizza mellan 9 och 10 så då drack vi rätt mycket öl kan jag lova. Så delade dom ut pizzor, alltså hela i kartonger och allt. Så man fick äta hur många man ville. Och det kostade bara 5 dollar per person att gå in vilket är cirka 30 kronor. Billig kväll! Sen började skummet klockan 10 och det var så jädra mycket att jag inte såg nånting.

Idag mår jag dock inte lika bra.

- Goda nyheter

Goda nyheter grabbar! Mattias fick jobbet. Han kommer att samla in pengar för olika organisationer som tillexempel Röda korset. Mycke bättre än förra jobbet eftersom att han nu har timlön och behöver bara jobba 5 dagar i veckan istället för 6. Han kommer att tjäna 700 dollar i veckan vilket är cirka 4500 svenska kronor så nu kommer jag bli lyxhustru.



- Torsdag

Idag är det torsdag och imorgon är det fredag. Äntligen. Men ikäll ska vi på skumparty, det ska bli svinroligt. Minns när jag, Mattias och Lisa var i Sundsvall på Gatufesten där dom hade skumparty och det var hur kul som helst, tills Lisa blev utslängd förstås.

Så ska Mattias på arbetsintervju om typ en timme! Hoppas han får det.

- Mysig dröm

I natt drömde jag att jag skulle ta studenten. Och så var hela gänget med på min studentskiva, det var ju snällt med tanke på att dom troligtvis också tog studenten om jag gjorde det. Micke, Mårten, Manuel, Niklas, Erik och Linnea var där. Så bjöds det på pannkaka med sylt och grädde, alla var överlyckliga.

Det var kul att träffa dom igen, även om det bara var i en dröm.



- Rätt svar

Kul att bara en gissade. Men Carro hade i alla fall delvis rätt, lite choklad var det minsann. Och en hel del annat godis från Sverige! Weeehoo. Svenskt godis.
Önskar man kunde beställa hårdbröd, fil och lite andra grejer. Men jag nöjer mig.



- Paket

Idag fick vi brev på posten att vi kan gå och hämta ut vårat paket så det ska jag göra imorgon! Gissa vad det är i då.



- Tisdag

Idag vaknade jag av att det spöregnade så tänkte jag att jag skulle skippa skolan, orkar liksom inte blaska runt i regnet, men sen var jag ju redan vaken så det var lika bra att gå. Och tur var väl det för det var riktigt roligt idag. Vi ska göra ett skyltfönster, eller vi ska designa ett skyltfönster, till varlfri produkt.

Sen när jag kom hem skulle jag och Mattias kolla på Eat pray love men jag somnade i typ två och en halv timme så nu kommer jag ju inte kunna somna i natt igen. Men fan vad skönt det är att komma hem och sova.

Appropå Mattias jobb, det var ett jädra skitjobb då han bara fick provision men var tvungen att åka typ 5 mil och betala resorna själv och var dessutom borta typ 12 timmar om dagen. Så nu letar han ett nytt jobb.

- Alla hjärtans dag

Nu har vi precis kommit hem. Det har varit en jädrans dag idag. Mestadels mycket bra! 

Rob Schneider var helt fantastisk. Jag skrattade så att jag grinade ett par gånger. Han drog ett par imitationer från några av hans filmer så drev han lite med Adam Sandler och sånt. Ett skämt var så sjukt kul att jag fick träningsvärk i magen men jag kan inte återberätta det eftersom att det inte alls blir lika roligt då liksom. Men det var coolt att se han påriktigt. Jag tog ett par dåliga bilder i början innan vakterna gick runt och slog ner alla som hade kamera. Kanske inte slog ner. Men viftade med en ficklampa i fejset på dom. Jädrans irritersamt för oss runt omkring vill jag påpeka.





Sen var vi sjukt hungriga så vi gick på en kinarestaurang och åt mat, tills Mattias hittade nån typ av insekt i maten och bråkade med kocken och slängde lite mat så vi drog därifrån snabbt som attan och åkte till Max Brenner för efterrätt.



Nu är det dags att sova för jag har skola imorgon.

Väldigt bra alla hjärtans dag i alla fall!

- Alla <3s dag

Idag är det alla hjärtans dag! När jag kom hem från skolan fick jag blommor och choklad av Mattias. Gullunge. Han hade till och med gjort en egen liten bukett blandat med vanliga rosor och chokladrosor. Sedan fick han min present också. Det var två biljetter till Rob Schneider stand up ikväll. Hur kul blir inte det då? Jag älskar Rob Schneider.







Nu ska vi kolla på ett avsnitt Glee och mysa lite tills det är dags att göra sig i ordning.

- Godnatt på er

Idag kom den finska killen hit och tittade på lägenheten och han bestämde sig på en gång för att flytta in så det gör han på måndag. Han kunde prata och förstå svenska. Och dessutom har han inte sån där kraftig finsk brytning som typ Mark Levengood eller André Wickström. Så frågade vi varför han kunde svenska då sa han att finland är ett tvåspråkigt land. Så vadå, alla i finland pratar både finska och svenska eller? Jag hade ingen aning om det. 

Men det blir nog roligt att han flyttar in, men vi kommer nog att prata engelska med han ändå tror jag. Och nåt annat vore ju taskigt mot Nico. Tre mot en.

Nä nu ska jag bädda i nya sängkläder och sen sova. Alla andra är där nere och dricker vin och spelar wii och firar Rikys födelsedag, men jag har skola imorgon så jag kan inte pyssla på med sånt trams.

Skulle ta en godnatt-bild men så kände jag att jag hade en nysning på gång så jag tänkte att den kunde vara kul att dokumentera. Så här ser jag alltså ut när jag nyser.




- Söndag

Idag är det sista dagen på lovet, imorgon är det dags för skola igen. Jag är faktiskt förväntansfull, hoppas att vi ska göra nåt roligt. 
Dessutom ska vi byta lärare (tack gode gud) och så kommer det nya elever eftersom nya klasser startar tre gånger om året. Februari, juni och oktober.

Ja så idag ska vi mest ta det lugnt. Städa lite, diska lite och så. Dessutom är det Rikys födelsedag så nåt kul måste ju hända.



- Regnig dag

Idag var det världens tråkigaste dag, det har bara regnat och vi har inte gjort annat än att spela wii och tittat på tv. Så somnade vi två timmar på soffan så jag är jätte pigg men Mattias har redan somnat. Inte klokt vad han sover mycket nu alltså.

Så var det ju Gwens "sista" kväll ikväll men hon ville inte alls gå ut, inte Riky eller Nico heller, tråkmånsar. 

Så nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Kolla på en film till troligtvis.



Just nu. 
Måste väcka han nu ändå. Han har somnat med kläderna på. Så måste han borsta tänderna. Han andas ut rätt i mitt fejs så det luktar gammalt chips.

- Pizzerian igår

Här kommer lite bilder från igår. Pizzan var svingod men dom har tydligen inte kött på pizzorna i italien så jag tog den enda som fanns med det på och då blev det salami. Och salamin var typ starkare än chili så min käft brann upp. Men det var det värt!


Vi hade i alla fall inte matchat våra outfits!



Töntar











Gott.

Nu ska jag och Mattias kolla på Tangled. Jag bakade brownies med vit choklad och hallon men dom blev nog rätt dåliga.

- Fel på saknar-listan

Och förresten innan jag sticker, saknar-listan var ju självklart inte i imbördesordning ;) Saknar ju familjen liiiiiiite mer än kebab och pizza med mera, med mera.

Och jo, Petro, jag saknar dig också :) Haha.

- Italiensk restaurang

Idag sa Mattias upp sig från jobbet (mer om det sen) så han kom hem och åkte till Bondi med mig. Sen åkte vi hem och visade lägenheten för en kille som kanske ska ta över Gwens säng på måndag. Men imorgon kommer en finsk kille som skrev sms på svenska (?) så det blir ju lite spännande.

Nu hinner jag inte skriva mer för vi ska dra iväg. Först blir det italiensk pizza på nån restaurang som skulle vara asbra enligt Nico och han är ju italienare så han borde veta. Sen ser vi var kvällen leder.



Gullig bild. Kul att jag hade varit i Turkiet i typ en vecka där och jag har varit i Australien i typ 5 månader nu och är inte ens i närheten av lika brun. Fast än att jag inte ens blev så brun i Turkiet det året. Livet suger.

Så vill jag bli smal igen också. Men det blir man ju av vin och pizza har jag hört.

- Jobbig känsla

Alltså har ni typ bitit på en sked nån gång och råkat bita lite snett? Det är ju en jädrit oskön känsla faktiskt. En sked är ju väldigt hård.

I julas när vi gjorde knäck så hade jag en sked med smet som jag skulle äta, men jag pysslade på med annat ett tag så smeten hann stelna rätt bra. Tillsist fick jag försöka bita av det istället men då bet jag snett och jag tror till och med att en mikroskopisk bit av tanden gick av. 

Detta tänkte jag på imorse och har inte kunnat sluta tänka på sen dess. Blir så irriterad. Nu har jag asont i tänderna bara för det.


- Vad jag saknar

Jag tänkte berätta alla saker som jag saknar med Sverige och framför allt Östersund. 

  • Linnea, Lisa, Mårten, Manuel, Niklas och resten i gänget
  • Pizza på Via Grande
  • Pizza på Pizzaland
  • Kebab på Via Grande
  • Kebab på Kebab City
  • Kebabrulle på Daffys
  • Sallad på Daffys
  • Sallad på Ragnars
  • Sallad på Via Grande
  • French Hot dog på Raggarn
  • Lösviktsgodis
  • Fil med rostade mackor
  • Hårdbröd
  • Ost
  • Snö
  • Skidor
  • Edsåsdalen
  • Mamma, Ingela, Alva, Carro
  • Pappa, Vincent, Ida och resten av familjen
  • 118100 (Saknar inte att jobba, men jag hade i alla fall pengar)

Vadå, jag tänker inte bara på mat i alla fall.


- Side bar

Här kommer lite bilder från igår.



Vilken söt kille!







Detta  är alla jag orkar lägga upp :)

- Utekväll

Skulle egentligen skriva innan jag gick ut men nu blev det efter istället. Vi gick till Scary Canary men det var försent för att äta där så då gick vi till Hungry Jacks istället sen gick vi till Side bar och träffade Nisa och hennes kompisar sen träffade vi Eric och hans kompisar. Super roligt var det. Sen gick vi hem för Mattias jobbar imorgon. Nu sover hangött bredvid mig. Måste också sova. Bilder kommer imorgon.



- Onsdag

Idag har jag hämtat Mattias present, så har jag betalat biljetterna tillbaka till Australien från Sverige när vi åker hem och hälsar på i maj och så har jag gått på stan med Gwen. 

Nu läser jag bloggar och väntar på att Mattias ska ringa. Jag vill gå ut och äta på Scary canary ikväll där man får kött och pommes för 5 dollar (typ 30 spänn) och sedan gå ut med Gwen och några flickor från hennes gamla skola men jag får se hur sugen Mattias är på det efter jobbet. Han hade en rätt dålig morgon idag.

Gee mig



- Tisdag

Igår bestämde jag mig för att jag skulle göra en gammal hederlig torsdags-middag idag. Skitsamma att det är tisdag. Därför gick jag nyss på broddan (broadway) och köpte ärtsoppa och ingredienser till pannkaka. Alltså jag har bara ätit ärtsoppa en gång och det var hemma hos Mattias och det var supergott. Det ser ju ut som nåt katten spytt upp dock men jag kollar ändå på tv när jag äter och inte på maten.

Idag hade jag till och med ställt klockan på 11 för att jag skulle kliva upp i normal tid och hinna kolla på Ellen klockan 12 men då satt Nico och kollade på nån annnan kanal så jag gick och lade mig igen och vaknade en timme senare. Sen har jag bara kollat på film. Men jag har slutat fått dåligt samvete över det nu, jag gör ändå vettiga saker som att söka jobb och sånt mellan varven.

Film, melon och kiwi.



- Försovit sig

Haha, nu har jag nåt att skriva.

Jag håller på att kolla facebook och lite sånt där medan Mattias sover men så är det lite fel på min skärm så när jag viker ner den så klickar det till och det gjorde det nu vilket ledde till att Mattias vaknade. 

Så satte han sig upp svinsnabbt och kollade på mig och började leta efter mobilen. Så frågade jag vad det var och att klockan var mitt i natten. Då blev han lugnare och sa att han trodde att han hade försovit sig. Då sa jag att han bara hade sovit i en halvtimme då sa han: men jag kommer vara jättetrött på jobbet ju, jag har bara sovit en halvtimme.
Haha gullunge. Jag berättade att han kan sova 6 timmar till så nu ligger han och snarkar på kudden igen.


- Ingenting

Ja nu har jag faktiskt ingenting att säga. Jag gör ju ingenting på dagarna. Det har blivit så att jag och Nico sitter hemma framför datorn eller tvn medan Gwen och Mattias jobbar. Men till mitt försvar vill jag bara säga att jag hade tänkt att åka till stranden, men det var skitväder.

Nu är klockan snart 1 och jag borde sova, men som vanligt har jag vänt på dygnet. Låg vaken till 4 igår och tittade på Sex and the City. Men det är bra, då har jag mindre dag att döda när jag kliver upp typ 13.00 på dagarna. 

Trodde inte att jag skulle sakna skolan men det gör jag faktiskt.

Förresten vill jag bara rekommendera How to train your dragon (draktränaren) och framför allt Modern Family. Draktränaren var en mysig film som jag och Mattias precis kollade på och Modern Family är så sjukt roligt så det måste ni se om ni inte redan har gjort det. Visas/visades på tv4 tror jag.

- Igår kväll

Igår var en rolig kväll. Det blev roomienight en gång till. Vi började med lite citrondrinkar och kortspel här hemma sen tog vi en taxi till Star bar och var där hela kvällen. Sen köpte vi kebab och tog en taxi tillbaka hem.

Imorse skulle jag och Mattias passa på att åka till stranden för han är ledig men det är skitväder idag. Regn och blåst.

Men Riky är tillbaka! Han ska stanna här en vecka innan han och Gwen drar iväg och reser. Känns som gamla goda tiden.

Lite bilder från igår.









- 41 grader

Shit alltså. Idag var det 41 grader här och jag trodde att jag skulle dö där ett tag på väg till Gwens jobb. Klockan är halv sju och det är fortfarande 38 grader. Sjukt.
Var bara det jag hade att säga. For now.

- Godmorgon lördag

Igår var det riktigt roligt faktiskt, men vi tog det jättelugnt. Först spelade vi lite kort och sen gick vi till en bar här i närheten och drack lite sangria men dom stängde 00.30 och det var ju rätt trist. Så då gick vi till en annan bar men där var det typ reggie och bara afrikaner så vi skulle gå till en annan men den var stängd så vi gav upp och gick hem istället. 
Det var ju ganska bra i och för sig eftersom att både Mattias och Gwen skulle jobba.
Får se vad det blir ikväll.

Nu ska jag äta frukost och sen gå till Gwens jobb och hänga med henne lite. Det är tydligen svinigt varmt idag så jag måste ta med en vattenflaska till hon.



- Roomie-night

Nu har Mattias kommit hem från första dagen. Han sålde 3 stycken vilket tydligen är bra för första dagen, man brukar sälja 0-1 stycken första dagen. Så man har ju hopp om att det kan gå bra.

Eftersom att jag och Nico har suttit inne hela dagen typ var vi båda sugen på att dra ut lite. Mattias var också sugen men Gwen var inte det, båda jobbar imorgon. Men vi drar med Gwen ut också så blir det roomie-kväll. Snart åker ju Gwen :(

Just nu sitter jag och lyssnar på musik och noppar ögonbrynen. Försöker få Johanna att svara på facebook så hon kan gå in på min spotify så den blir inställd på sverige igen för jag kan inte använda den här annars.


- Fredag

Jag vet inte vad jag ska göra idag. Jag skulle vilja gå och leta efter en ny bikini men jag orkar inte gå in på stan för jag vet att det är typ 40 grader ute så då kommer jag ändå vara helt blöt och äcklig när jag kommer fram. Man får bara ligga inne och tråka hela februari tills vädret har ordnat upp sig.

Men ikväll ska vi typ på salsaklubb eller nåt, det är Gwens påhitt. Men jag är inte helt säker. Jag vill ha en rostad macka med nutella.



- Produktiv torsdag

Idag har jag haft en produktiv dag. Först gick jag och handlade och sedan bakade jag en cheesecake. Frusen. Man var tvungen att vispa äggvitan tills den blev fast och sedan vispa grädde. Efter det hade jag träningsvärk så jag var tvungen att titta på Hellcats och Jersey shore resten av dagen.

Men jag och Mattias var faktiskt ute och sprang också. Och jag fixade även en present till Mattias på alla hjärtans dag. Svindyr men jag är superexalterad! Längtaaar.

Nyss skulle jag kolla på Jersey shore och använda Gwens hörlurar (mina är sönder) för att Mattias ska sova men jag hade på högsta ljudet på datorn och högsta ljudet på VLC så min hjärna hamnade i chock. Den har inte tagit sig ur ännu kan jag säga. Som tur är så klarade sig iaf hörlurarna.



En gammal bild på när jag äter lökringar. Hungry Jacks har världens godaste lökringar och strips.

- Tjejdag

Idag är det Mattias första dag på jobbet så jag passar på att bara ligga och titta på Hellcats och läsa bloggar. Fast jag ska gå och handla snart också har jag tänkt.

Förresten så jobbar han med att uppgradera kunder till ett annat medlemskort på mataffärer som motsvarar typ Coop och Ica i Sverige. Det ska tydligen vara rätt lätt. Men idag ringde någon från ett café eller vad det var och erbjöd honom att komma på intervju för ett jobb som servitris så jag vet inte om han har ångrat sig.

Nä, nu blir det lite girltime.

- Bondi idag

Idag var jag och Mattias på Bondi hela dagen och det var hur nice som helst. Vädret var perfekt och vattnet var perfekt. Det roligaste som finns är att åka med i vågorna. Men idag kunde jag inte riktigt göra det för min bikini åkte ner till fotknölarna varje gång. Måste nog köpa en som inte är så sjukt uttöjd.

Imorgon är det Mattias första dag på jobbet också. Men det är bara utbildning. 
Jag undrar bara vad jag ska göra under tiden.

Tänkte bara visa brännan. Men det såg jädrigt rött ut på bilden, så rött är det inte i verkligheten.



Kan fasen inte fatta att jag är så där vit egentligen. Man blir ju bländad.

- Gymmat

Åh jisses alltså. Idag följde jag och Mattias med Gwen till hennes gym och skulle testa på lite. Det är typ helt nytt och med pool och 5 sorters bastuar (?). Hur nice som helst. Vi var där i fyra timmar! 
Först började vi i poolen med lite hantlar, dom var av typ frigolit och vägde ingenting i luften men i vattnet blev det asjobbigt. Sen simmade vi 500 meter.

Sen gick vi upp och körde en timme på bandet, jag klarade att springa 3 km utan att sakta ner en ända gång, rätt nöjd. Det var aslätt att springa för man hade en egen tv så jag kollade på 2 ½ men och Simpsons.

Alltså det tog ju inte en timme att springa 3 km men efter det så gick jag. Powerwalk.

Sen körde vi bara några korta övningar på maskinerna och lite sit ups sen drog vi tillbaka till poolen och bubblade och bastade. Så himla sjukt skönt. Men vi hade bara ätit frukost, rostade mackor, runt 11.30 så vi var rätt döda där på slutet.

Men nu skulle jag kunna sova i 24 timmar tror jag. Ska nog kolla på nån film och sen slumra.
Vi håller på att ladda ner Due date så jag hoppas den blir klar snart. Speeden på internetet här är inte vidare pålitlig.



RSS 2.0