- Onsdag

Nu är jag i Sverige! Eller det har jag ju varit några dagar nu. Fett skönt. Tänkte ju berätta om resan ner och så men jag orkar inte det. Har ändå berättat för dom flesta redan.

Igår var jag hos pappa, det var mysigt att träffa han och syskonen. Sen sov jag hos Ingela så nu sitter jag här och skriver lite medan jag väntar på bussen in till stan där jag ska träffa Lisa.

Ska lägga upp lite bilder sen när jag kommer hem till mamma igen.

- Heathrow

Ja tjena. Jag och Mattias sitter fortfarande pa heathrow i London och vantar pa att fa aka till Sverige. Jag kan inte skriva sa mycket nu men jag berattar mer senare.

Som det ser ut nu kommer vi i alla fall fa kliva pa ett flyg om en timme och da ar vi framme pa arlanda klockan tolv i natt. Sen ska vi boka flyg klockan 6 imorgon bitti och sa ar vi framme i ostersund klockan 7. Det ska vara fan om det hander nat nu som gor att detta inte blir av :P
Har redan vantat har 13 timmar for mycket. Skulle ha varit hemma i ostersund i sakert forvar for for fyra timmar sedan.

Jaja, livet suger ibland. Beratter mer sen som sagt.
Puss

- Idag åker vi :D

Nu skriver jag sista inlägget innan vi drar :D Om en timme börjar vi röra oss mot flygplatsen sen är vi framme i Östersund imorgon. Jag trodde att jag hade tappat bort mitt simkort men jag hittade det i sista sekund, tur som fan! 

Men nu ska jag röja ihop det sista så jag har inte tid att sitta här och lata mig. Ses till veckan!



Nyduschad och förväntansfull

- Redo

Tjenis! Nu är allt packat och klart, det mesta i alla fall, lite får vi fixa imorgon också innan vi drar iväg till flygplatsen. Pratade nyss med Linnea på telefonen, har inte snackat med henne på typ 5 månader så det var riktigt roligt, men nu längtar jag ännu mer tills jag kommer hem! 

Jag sitter och spelar bubble shoter (beroende) och Mattias spelar Wii, men snart ska jag kolla på en film på tv. Just like heaven. Sen hoppas jag att jag somnar på en gång. Är rätt sprallig inför resan men jag klev ju upp så tidigt imorse så jag kommer nog kunna somna ändå. Gött.



- Sista dagen på terminen

Nu har jag avklarat sista lektionen på den här terminen. Var skitnära att skippa skolan imorse för jag var sjukt trött och kände att vi inte skulle göra nåt speciellt idag men sen gick jag dit ändå för tjejerna i klassen hade bokat in en lunch idag. 

Men sen när jag kom dit så fick vi värsta uppgiften att bygga en reseption i cad och det var skitroligt så jag var glad att jag gick dit. Jag blev klar snabbt så jag orkade inte vänta på resten så jag skippade dock lunchen istället.

Nu väntar jag på att Mattias kommer hem sen ska vi packa, städa och tvätta för imorgon ÅKER VI TILL SVERIGE. Weehoo.
Känns helt overkligt. Kommer inte fatta det fören jag är på flygplatsen i Östersund heller.



- Sista dagen med Simon

Idag var det sista dagen med Simon, fett tråkigt för han är världens roligaste lärare. Han fick också en chokladask och ett kort, och han blev så himla glad. Haha, gulligt. 

Jag råkade skriva på baksidan av kortet, haha, hur är det möjligt ens? Det är ju glansigt på utsidan och matt innuti men jag tänkte inte på det, bara tänkte "fan vad drygt med glansigt, vad ska man då skriva med för penna?" Haha. Tänkte inte alls på att serienumret och företagsdetaljerna och allt stod där. Trött kanske.

Ja och nu har jag tänkt att gå ner på stan ett tag bara för att hålla mig ifrån att somna. Fast det är sjukt tråkigt att gå på stan själv och ännu tråkigare när man inte har pengar så man kan handla. Men roligare än att ligga inne och kolla på Lilla huset på prärien kanske.


Några av tjejerna i klassen, Melissa (en annan lärare) och Simon.

- Trött kille

Vilken sjukt tråkig dag. Jag vill bara att det ska bli lööördag. Sov typ tre timmar efter skolan för jag inte hade nåt att göra så nu är jag så klart inte trött alls.

Mattias är dock trött som tusan. Han sa att han skulle gå och lägga sig så frågade jag om han ville att jag skulle stänga av tvn så sa han att jag fick ha den på men utan ljud. Sen tre sekunder senare har han somnat med tvn på högsta volym, datorn på och till och med två taklampor tända. Haha. Så nu ligger han här bredvid och snarkar och jag kan ha ljud på tvn. Nice.



- Sjukt skönt!

Åh fy fan vad härligt. Nu har jag lämnat in alla uppgifter så jag är klar med allt. Ska bara ta mig igenom dom här två sista dagarna men dom kommer nog gå snabbt för vi har inte så mycket att göra.

Jag hade sista presentationen idag men jag var inte alls nervös, inte ens när jag var tvungen att presentera först av alla. Det var för att jag var säker på vad jag skulle säga och allt eftersom jag haft så lång tid att förbereda mig.
Känns skönt att ha det gjort.

Idag är en slappdag. Har ju inga läxor att göra och inget annat heller för den delen. Handlade nachos efter skolan som vi ska äta ikväll. Nu ska jag bara kolla på tv typ tills Mattias slutar jobbet.
Imorgon ska jag börja packa och så har jag en sista sak att handla sedan är jag redo för Sverige! Längtar så jag dör.

Haha minns det här som fan. Vi körde runt på mopparna i Fjäl på midsommar och letade nånstans att tälta. Sen grillade vi typ hamburgare och byggde egen midsommarstång som vi dansade runt.

- 17 maj 2011

Jag kom på att jag inte snackat om Eurovision! Jag kollade ju på det i söndags. Vissa låtar var ju bra, tyckte att skandinavien var helt klart bäst. Sverige, Danmark, Finland och Island hade alla bra låtar. Så gick det ju riktigt bra för Sverige! Roligt. Men dålig jävla låt som vann, minns inte ens hur den gick.

I natt drömde jag att jag var på Storsjöbadet med gänget. Så skulle vi på en maskeradfest efter så höll alla på att fundera på vad dom skulle klä ut sig till, så sa Manuel "Jag ska vara en gentleman". Hahah, gulligt. Och jag hade tydligen lovat Kajsa att klä ut mig till köttbullar och spagetti. Kul. Så var jag tvungen att göra det men jag visste inte hur, sen kom jag på att jag kunde göra en bastkjol av kokt spagetti. Haha, jisses. Tur att jag vaknade innan festen.


Ligger under täcket och värmer mig. Det är typ 15 grader i den här lägenheten och det finns ju inga element.

- 2 ½ men

Jag hörde att Aschton Kutcher skulle ta över som Charlie i Two and a half men, känns ju inte helrätt faktiskt. Känns som att om det inte ska vara Charlie Sheen så kan dom lägga ner serien. Men det kan ju bli ganska intressant och se hur det blir och om det blir bra med Aschton också. Dessutom gillar jag han. Men jag hörde förut att det skulle bli Hugh Grant som tog över men att han ändrade sig i sista sekund för han inte ville göra tv. Synd, han om nån känns väl i klass med Charlie.

Charlie Sheen     Hugh Grant

Aschton Kutcher

- Sista dagen med Katherine

Idag lämnade jag in ljus designen och det så nu har jag bara två uppgifter kvar att lämna in imorgon och på onsdag. Torsdag och fredag är lökdagar då vi knappt har nåt att göra, sen bär det av till Sverige.

Idag var det sista gången vi hade Katherine som lärare, vi kommer inte ha henne nästa termin. Sjukt tråkigt för hon är bästa läraren av alla. 
Vi köpte i alla fall en chokladask och ett kort till henne. Sorgligt.

Så tog vi ett kort idag med henne, tjejerna som var där idag. Det är typ bara hälften som kommer på lektionerna nu för tiden. 



Katherine är hon i rött. 

Haha, jag har på mig Mattias byxor. Lånar typ alltid hans jeans för de enda jeansen jag hade har ju spruckit i hela röven. Ska bli skönt att hämta nya kläder.

- Grattis Ida!

Hej hallå. 
Jag kunde inte hålla mig från att gå in på datorn så jag vet att Sverige inte vann, dock vet jag inte vem som vann så det blir ändå lite spänning ifall jag bestämmer mig för att kolla på eurovision ikväll.

Vi ska snart gå ner på stan och handla lite men jag tänkte bara säga grattis till lillesyrran som fyller 10 år idag! Helt sjukt vad stor hon blitt. Jag var alltså 10 år, lika gammal som hon är nu, när hon föddes, jisses, det var ett tag sen det. 



- Eurovision song contest

Jag hittade precis en kanal som visar Eurovision song contest. Jag har ju inte sett Melodifestivalen i år men jag visste att Eric Saade vann och att han också gick vidare i eurovision. Det jag ser på nu är semifinalen som Eric vad med i men jag missade precis han.

Alltså jag älskar både Eurovision och Melodifestivalen. Såg också att finalen visas imorgon halv åtta på samma kanal. Jag funderar på att kolla på det men då kan jag varken gå in på facebook eller aftonbladet eller läsa bloggar på hela dagen imorgon ifall nån skriver nåt. Haha. Får se hur det går med det.



- 14 maj 2011

Idag gick jag på stan och letade lite presenter och sånt där. Det börjar ju dra ihop sig nu så man vill ju fixa lite saker till folket där hemma. Vi är inte stenrika så det blir ju inga maffiga grejer, men lite souvenirer klarar vi nog av. 

Känner dock att det viktigaste är småsyskonen, dels för att dom har fyllt år nyligen (eller Ida fyller år imorgon) och dels så tycker ju dom att det är roligare än alla andra tror jag. Jag minns när Ingela kom hem från nån resa eller så, Island och Grand Canaria (tror jag?) tillexempel, och hade med sig lite presenter och sånt där, det var hur kul som helst ju. Så jag tror att det är lika kul för Vincent och Ida som det var för mig och Carro.

Ja, så jag fixade i alla fall till dom idag och sen ska jag och Mattias gå på stan imorgon och köpa till resten av våra familjer. 

Mattias jobbar idag igen så jag ska väl bara slappa och kolla på tråkig tv. Först ska jag gå iväg och handla middag.



Önskar att jag hade en våg, ser jag inte ut att ha gått upp cirka 20 kg minst i fejjan?

- 13 maj 2011

Å jisses, jag har sovit i typ fyra timmar idag. Inte så bra, men det är ju fredag så det är lugnt. Det känns som att jag bara väntar på att det ska bli dags att åka till Sverige. Orkar och vill typ inte göra nånting. Kan också bero på att jag har sjukt ont i halsen och huvudet. 

Mattias jobbar och jag ligger just nu och kollar på Shrek och dricker te. Jag dricker typ aldrig te förutom när jag är förkyld, tycker knappt om det då ens. Men nu hade jag i lite citron som Margie gjorde en gång när jag bodde där och det blir hur jädra gott som helst. Känns som jag kan dricka det som vatten typ. Testa!



Rabdom bild

- 12 maj 2011

Gud vad jag inte har nåt att berätta om idag. Var på skolan som vanligt och det var väl som vanligt. Men torsdagarnas lektion är rätt seg nu för tiden eftersom att vi är klar med allt och bara sitter och små pysslar med kontors designen som vi har nästa termin.

Det vägs dock upp av att vi har världens roligaste lärare, Simon. Han är engelsman och pratar skit roligt. Alltså dialekten är inte värsta rolig utan det är orden han använder. Förra veckan pratade han om hur man skulle designa och bygga för att det inte skulle lukta mulltoa om nån skulle prutta under ett möte, haha. 

Jaja. Vi ska i alla fall mest bara ta det lugnt, kolla lite på tv och sedan gå och lägga oss i tid, Mattias börjar jobba 6 imorgon. Sen är det helg!



- 11 maj 2011

Idag gick det jättesnabbt på skolan. Hann göra planritning, perspektiv och elevation. Gud vad jag längtar till nästa vecka. Då ska vi lämna in allt och avsluta alla kurser för när vi kommer tillbaka sen så kommer vi börja en ny termin. Det betyder att vi får certifikat 3 i inrednings design nästa vecka.

Sen så klart ska jag ju till Sverige också, längtar så jädra mycket till dess!

Idag när jag kom hem från skolan så somnade jag och nu gjorde jag precis ett visitkort som vi ska ha klart till på tisdag. Mattias jobbar till 7 idag. Jag har det rätt dåligt just nu, är fortfarande torr som fan i ansiktet och jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bättre. Kliar som fan.

Ingen bild idag, har kliat så jag är alldeles rödfläckig i ansiktet :(

- Tv-kväll med mig själv

Jag har tv-kväll med mig själv ikväll. Har kollat på massa avsnitt Top Model och sen ska jag titta på Gossip Girl men jag tog en paus och kollade på Customs på tvn ett tag, älskar det. Det är på flygplatsen i England så kollar dom människor som misstänks smuggla droger eller försöker komma in i landet och sånt där.

Idag var det en kille som hade 16 kg cannabis i sin väska.
Han märkte att vakterna kollade på han så då pillade han lite på sin bruna väska som hundarna hade markerat för knark men sen tog han den inte. Han tog bara av lappen som visade att det var hans och slängde. Så tog han nån annans väska. Men sen tog dom han ändå. 5 års fängelse. Dåre. 

Nu är det America got talent, så jädra dåliga domare. Var nyss en kärring på 90 bast som sjöng ungefär som en kråka så gick hon vidare. "Du kan inte sjunga, men jag gillade det". Haha, vadå talang? 

Tacka vet jag sur-Bert i svenska versionen, han säger ju nej till alla han.



- 10 maj 2011

Idag är jag ensam hemma hela dagen, eller jag var ju på skolan några timmar också. Mattias jobbar faktiskt dubbelpass idag så han började 7 imorse och slutar 10 ikväll. Sjukt ju, men han är duktig han. 

Själv har jag diskat och städat lägenheten idag. Så lagade jag potatis och fiskpinnar, så jäääävla gott. Det enda vi orkar laga är hamburgare (lagar inte), pizza (lagar inte) och baconröra. Så gott som. Så då är det typ gott att äta vad som helst förutom det.



Förresten så gick vår brödrost sönder igår. Ville nästan börja grina. Jag rostar ju alla mackor, nästan så jag rostar hårdbröd till och med. Hur ska jag kunna fortsätta leva nu?

- 9 maj 2011

Tjena tjena. I går mådde jag inte alls bra, jag hade feber och ont i halsen. Men när jag vaknade imorse så mådde jag mycket bättre, bara lite ont när jag svalde, så jag kunde gå på skolan. Vaknade dessutom av första larmet och var rätt pigg.

Tänkte lägga upp bilderna från igår när vi var i Darling harbour. Vi råkade halka in på värsta kinesiska festivalen så det är nåt kort därifrån med.



Små grabbar som stod helt stilla som statyer, så var dom målade så också.



Dans



Glass i solen, vit choklad och lime sorbet



Mattias är laktosintollerant så han fick en något tråkigare men god glass



Avrundade dagen med middag på Harbour side, honey chicken; svingott!

- Söndag 8 maj 2011

Jag orkar inte lägga upp bilderna idag så jag gör det imorgon istället. Känner att jag börjar bli sjuk, Mattias har ju hostat i typ två veckor så det var väl bara en tidsfråga. Men jag kommer döda nån om jag vaknar upp dyngförkyld imorgon för jag måste lämna in alla papper och skit om köksdesignen och sen även gå till banken och betala skolavgiften.

Ville bara säga att idag är det exakt två veckor tills jag och Mattias är hemma i Sverige och hälsar på:)



Idag är det förresten australiensiska mors dag, så grattis mamma!

- Äckligt?

Hallå. Inte så mycket skrivet i helgen. Jag har mest bara varit hemma och tagit det lugnt och gjort lite skolarbete medan Mattias har jobbat. 

Idag var han dock ledig och det var fint väder så vi var nere i Darling harbour hela dagen. Tog lite kort som jag kan lägga upp senare. 

När vi kom hem slängde sig Mattias på sängen och sa att han var tvuuungen att visa nåt som var så jäääävla äckligt. Så letade han hur länge som helst och tillslut visade han den här bilden:



Haha va? Jag tyckte inte den var så jädra äcklig direkt. Mattias sa att han såg ut som en blandning mellan pedofil och rånare. Haha kanske men jag hade mer tänkt mig nåt sånt här:



Det kan man kalla äckligt.

- Mer om födelsedagen igår

Ja men nu kommer lite mer info om gårdagen. 
Jag och Mattias åkte och åt middag på Pancakes on The Rocks som har vunnit nåt typ av pris 6 år i rad för bästa restaurang. Vi åt pizza och så klart pannkakor. Sjukt gott var det.

Sedan gick vi på bio och såg Thor. Jag tyckte den var asbra, vi kollade på nåt som hette typ Vmax om jag minns rätt vilket var nån utvecklad 3D teknik. Minns inte exakt. Men det var så jävla coolt och grymma effekter. 

Med andra ord: en riktigt lyckad födelsedag.







Jag ville ta ett fint kort på Mattias på vägen till bion men det blir så dåligt och suddigt utan blixt och jag kunde inte ta med för då syntes inte Opera huset.


På bion. Haha, lite lättsammare och snyggare brillor än dom man får på bion i Östersund.

- Lisa fyller också år idag

Det är ju faktiskt inte bara jag som fyller år idag utan även Lisa så jag måste ju säga grattis till henne och dedikera ett litet inlägg till henne. 

Jag och Lisa har ju gått i samma "klass" på treälven (samma klass men inte samma klassrum) men vi var aldrig riktigt vänner där. Vi har ju ändå umgåtts och så men inte direkt intensivt och på tu man hand. Men sen fick hon värsta idén att vi skulle ha fest tillsammans när vi fyllde 18 och det blev jädrigt lyckat. Så firade vi vår 18års dag på.. vad fan heter det? News? Goa? Jaja, tillsammans i alla fall. Sen var vi med varandra hela sommaren, åkte till Turkiet och flyttade ihop. Sjukt mycket kul har vi varit med om på bara två år. Älskar dig!



Haha, fin bild. Från Turkiet.

- 20 år idag

Ja men då är man 20 då! Shit vad gammal jag är. Men det syns ju inte. Jag minns förra gången vi var i Edsåsdalen, vad var jag då? 17 kanske, då skulle jag köpa liftkort och och fick gå in som barn. Det är en gräns på typ 14. Haha. 

Har i alla fall haft en super bra dag och klockan är inte ens 2. 

Dagen började med att Mattias kom med frukost på säng åt mig imorse och sjöng. Så hade han slagit in massa paket i rosa fint papper och fint snöre som jag ville ta kort på men självklart fanns det inga batteri i kameran. Tog nåt kort med mobilen istället men jag hittar inte sladden. Får leta lite senare.

Jag älskar att öppna paket, oavsett vad det är i, gillar liksom känslan, så jag blev värsta glad när Mattias hade slagit in nästan varje liten grej i varsit paket :) Haha. 

Sen öppnade jag presenterna och det var världens bästa. Ska visa för det fick jag faktiskt ett kort på.

Sen kom jag till skolan och då sjöng alla tjejerna för mig. Haha. Har aldrig fått sång på engelska på min födelsedag förr. Sen när Rossann och Marwel gick och köpte kaffe på rasten så kom dom tillbaka med en jätte fin och god liten tårta till mig. Super söta. Tog kort med mobilen men ni vet ju redan hur det ligger till med det.


En nyvaken och nöjd tjej har precis öppnat alla presenter


Mattias försökte få med allt skräp.


Alla presenter. En Yoshi! :D Haha älskar Yoshi. En fin tröja, tre halsband och armband. Så mitt favorit godis! Massa. Och kort från mamma och Ingela. Skorna var också från Ingela men jag vet att Mattias fick köpa dom för det var nämligen precis dom skorna som jag önskade mig :) 

Jag är i alla fall jätte nöjd. Sen ska jag och Mattias gå och äta middag och sånt. Ska ta med kameran då.



- Ingen Mattias ännu

Tydligen så jobbar Mattias ett och ett halvt pass idag så han slutar inte fören klockan tio ikväll :( Det betyder att jag fick äta middag ensam idag och jag vill inte ens gå in på vad det blev. Om jag säger att jag tog det närmaste och lättsammaste så kan ni nog gissa. Haha. 

Ja men tur att jag pluggade hela dagen idag så att jag inte hann somna nånting för nu är jag svintrött och skulle kunna somna på momangen. Helst vill jag dock vara vaken till Mattias kommer hem men det blir nog försent.

Kollar på Criminal Minds nu sen ska jag duscha, sen lägga mig i sängen och kolla på tv.

- Tiden går fort när man har roligt

Men hallå! Shit vad tiden har gått fort. Jag satte mig och jobbade med dokumenten till köksdesignen som ska vara inlämnade på måndag direkt efter att jag kommit hem från skolan idag. Blev inte klar fören nu. Eller jag är inte klar helt ens men i alla fall klar för idag. Glömde bort att äta och allting så nu är jag svinhungrig. Tänkte vänta och se om jag klarar av att hålla mig tills mattias kommer hem från jobbet så jag är riktigt hungrig till middagen. Men jag har svårt att tänka mig det för jag vet inte ens hur länge han jobbar. Kan ju vara flera timmar kvar.

Men ska jag berätta en sak då? Imorgon fyller jag 20 år! Jippi!



Så här glad är man när man fyller år.

Kommer kännas konstigt att inte vara hemma på sin födelsedag. Har fan firat mina två senaste med Lisa, både födelsedagen i sig och födelsedags fester. Men nu är det bara jag och Mattias. Mysigt det med.

- Fashion week

Har jag berättat att det är Australian fashion week här i Sydney den här veckan? Det är det i alla fall och det är precis vid min skola. Dom har till och med en tillfällig klubb av nåt slag i samma hus som min skola så det dunkar på som fasen där, det var rätt svårt att hålla redovisning i måndags i den miljön. 

Men i alla fall, när jag går hem efter skolan så går jag igenom där dom har fashion-grejset och det är inte roligt kan jag säga. Alla är svinsnygga; ashöga klackar och värsta fashion outfitsen så klart. Så kommer jag där i regnponcho och loafers typ. Närå, äger varken poncho eller loafers men jag har i alla fall tre tröjer på mig för att inte frysa ihjäl, en randig, en rutig och en prickig, och sen chinos från -87 till det. Man tager vad man haver när man inte packade ner varma kläder i tron om att det skulle vara någon värme i en öken som Australien liksom. 

Ja men ni kan ju tänka er den synen, ingen som misstar mig för en runway-model direkt. Undrar om jag ska ta festblåsan imorgon på skolan. Nyårsklänningen kanske? Men då ser man ju kanske lite mobbad ut på lektionen istället.



Madde at Fashion week

- Tisdag 3 maj 2011

Tjena tjena mittbena. Idag är det en rätt bra dag, jag är i alla fall på bra humör. Vaknade pigg imorse eftersom att jag somnade halv elva igår. Sen på skolan var det rätt tråkig lektion men det är det alltid när vi har Julia. Vi satt mest och pratade. Somnade sista halvtimmen på bänken och trodde att jag åkte buss. Blev skiträdd när jag vaknade för jag trodde jag hade missat min hållplats. Haha.

Har jag förresten berättat om det lilla köpcentrumet precis bredvid vår lägenhet? Vi visste inte att det fanns förut så vi gick en bit bort på gatan när vi skulle handla smågrejer förut, inte heller långt men ändå. (Storhandla gör vi ännu en bit bort på gatan, billigaste affären). Men nu går vi alltså på nya affären och det är ju skönt, förutom att det ligger ett gym där också med dörrarna öppna så det luktar svettlurk i hela byggnaden ungefär.



Sitter i sängen och vinkar

- Måndag 2 maj 2011

Ja den här dagen då. Det började med att jag sov skitdåligt hela natten. Vaknade tio minuter innan klockan och det kändes som att jag inte sovit nånting för jag hade vaknat hundra gånger under natten. Sen när jag började klä på mig så märkte jag att Mattias var vaken också och då berättade han att han också sovit jättedåligt. Konstig natt.

Ja sen var jag i alla fall sjukt nervös eftersom att jag skulle redovisa köksdesignen idag och det är ju alltid jobbigt eftersom att jag aldrig riktigt vet vad jag ska säga. Speciellt på engelska också. Men det gick jätte bra, läraren älskade mitt perspektiv och sa att hon skulle anställt mig om hon var kunden :) Det måste ju vara ett bra tecken.



- Osama Bin Ladin är död

Såg precis att dom har hittat och dödat Osama bin Ladin nu, det var väl minsann på tiden. 10 år har det tagit ungefär va? 
Men ganska coolt att dom fångat han nu i alla fall. 



Ska berätta om den här dagen i ett annat inlägg.

- The Shawshank Redemption

Nu blev det äntligen nåt bra på tv, nämligen The shawshank redemption eller Nyckeln till friheten som man säger på svenska. Mattias har inte sett den och den är ju seriöst en av de bästa filmerna som någonsin gjorts så nu ska vi se den.



- Söndag 1 maj 2011

Idag var det rätt fint väder så jag och Mattias passade på att gå ut på stan en sväng. Jag hittade ett par liknande skor som mina favvisar fast i en annan färg så nu önskar jag mig dom istället. Haha. 
Sen åkte vi monorail som vi har tänkt att göra i flera månader typ. Väldigt mysigt. Vi passade på att åka två varv runt stan för att få valuta av pengarna.

Efter det gick vi och handlade lite till middagen och nu är vi hemma igen. Vet inte riktigt vad jag ska göra för Mattias ska jobba lite vid datorn och programmen på tv här suger för det mesta. 
Kanske städar lite och diskar och så under tiden.

Typiskt nog så glömde jag så klart kameran hemma som vanligt så det blir inga bilder.

RSS 2.0