- Seg tisdag

Jag sitter på VDn och kan knappt hålla ögonen öppna. Jag var rätt så pigg imorse för att jag tänkte att det skulle bli så roligt att komma till lektionen och kolla på filmer som klassen gjorde i torsdags men då visade det sig att vi inte ska se på dom fören nästa torsdag. Istället sitter vi och gör html-koder som vanligt och jag vill ju bara ta livet av mig. Idag går jag till fem också, det är ju stört.

Det sitter ett peddo framför mig också som kopierar bilder på tjejer från facebook, undrar vad han ska med dom till. Jag kan tänka mig att han lägger ut dom på nån hemlig sida och skriver nåt liknande som "Min tjej <3<3<3 Älskar dej baby!". ELLER så utger han sig för att vara tjejen i fråga och raggar farfar på match.com. Låter mer logiskt.

Jag fattar inte att när man vaknar på morgonen innan klockan ringer, även endast typ 5 minuter (som jag imorse), och är superpigg så lägger man sig ändå och tänker: ska bara vila några minuter, sen vaknar man aldrig igen. Eller jo till middagen. Eller så försover man sig en timme och vaknar helt trasig i skallen och supertrött. Fel att bara vara vaken dom där extra minutrarna då.

Nu är det fan i mig vinter också.




- Söndag

Idag fyller min syster år, grattis! Jag var dit idag och åt tårta och träffade Alva :D Så liten och så söt.
Igår firade jag och Mattias tre månader med kinamat och hyrfilm. Jag jobbade tre timmar också, var rätt trist men jag levde på ett par jobbmail jag fick:

Mail 1
Nu får det fan vara nog, det ligger en bajskorv på golvet inne på toaletten på våning två och det är inte okej. Min två åring hemma bajsar på golvet men jag förväntar mig att en arbetsplats med vuxna människor ser annorlunda ut!

Mail 2
Jag såg den också, den skyldige går genast dit och plockar upp!!

Mail 3

En belöning på 1000 kronor erbjuds till den som träder fram och erkänner, pengarna finns att hitta i SPA-rummet.

Hhahahahha, fräscha jobbarkamrater jag har. Gör ju mitt liv lite ljusare i alla fall.

- Heelg

Jag ligger i sängen och kollar på tv, börjar inte fören 14.45 idag så går jag bara en timme och då ska vi kolla på film. Känns lite smått onödigt men det är ju ännu onödigare att skita i det när man ändå får närvaro av att inte göra nånting.
Igår var jag på öppningen av Gina tricot ändå och trängdes, handlade lite där och lite på vero moda med Lisa och Kurtan sen åkte vi hem och kollade på Idol med Johan, Joel och Oskar. Efter det somnade jag, Lisa och Mattias i soffan framör Seven. Himla tur att jag började så sent idag ändå.
Ikväll blir det Marité och Up stairs, jag borde egentligen vara hemma och vila bort min sjukdom men det är ju så tråkigt. Hoppas jag blir frisk snart ändå så jag får träffa Alva.
Nä nu ska jag gå och steka bacon. Eller ta en macka.
Eller både och. Och ägg. Fan vad hungrig jag blev.

- Torsdag

Tjenis, sitter här på skolan och tränar lite på ett tal som jag ska hålla på svenskan om abort. Tränade argumentera mot Mattias igår som inte alls hade samma åsikter som jag så jag känner att jag kommer klara det här alltså.
Ikväll öppnar Gina tricot här i stan! Men jag ska ha filmkväll med grabbarna tror jag, såg att det var typ 200 som anmält sig på förhandsöppningen så vem orkar tränga in sig där bland alla svettiga tjockisar och stå i kö i två timmar. Inte jag.


- Söndag

Den här helgen har varit händelserik. I fredags hade vi en liten förfest här hos oss. Sedan skulle vi åka på en annan fest så Rheborg hämtade upp oss med bilen, vi kom typ en kilometer sen spydde Lisa så då vände vi och åkte tillbaka.
Igår vaknade jag och tog cykeln hem till Joel som fyllde år, han bjöd på kaka sen spelade vi basket. När jag kom hem stod Kurtan i köke och lagade gourmetmat så skulle dom dra ut men jag bestämde mig för att stanna hemma tills fem minuter innan bussen gick då jag ändrade mig och följde med, man är väl flexibel.
Kvällen blev rätt roligt tillsist, träffade mycket roligt folk, så åkte jag hem med Mattias och Mackan medan Lisa stannade hos Kurtan.

Idag har jag bara kollat på tv och läst bloggar, hade 117 olästa, måste nog skära ner tror jag; tar sån jävla tid.

Nu väntar jag på att Lisa ska åka till Karin så jag kan leva singelliv, jag ska städa. Storstädade i fredags men det behövs göras om nu tack vare helgens bravader. Råkade hälla ut blekmedel över tvättkorgen också så Lisas byxor och ett linne blektes, jesus. Och Jönsson rev ner strippstången i fredags så skruvade jag upp den igen men skifnyckeln fastnade, vette sjutton hur jag ska få ner den alltså.


- En bebis!

Jag har blivit moster! Det blev en liten Alva :D Hon kom igår runt halv tre, nu väntar jag bara på att Johan och Ingela ska åka hem från bb så jag kan komma och hälsa på :) Känns helt overkligt. Jag kan inte minnas att det var så här när Ida och Vincent skulle komma, men det kanske var för att jag var van med att pappa hade barn och när Ida kom var jag ju ändå rätt ung. Men för Ingela är ju allt helt nytt. Så tycker jag om henne mer än pappa också ;P

Jag fick en bild men kunde inte se den så jag är rätt nyfiken på hur hon ser ut och allt :D


- Konversation

Tja! Idag skulle jag göra alla läxor jag hade men det blev inte av. Gjorde i alla fall matteuppgifterna som ska vara klara imorgon, resten gör jag senare. Funderar på om jag ska gå in till Lisa och kolla på tv men hörde plötsligt att hon sitter och tittar på Dr. Phil, tantLisa. Jag sitter nog hellre här.
Idag när jag satt och väntade på bussen var det en tant som började snacka.

Tant: Hej, tjejen, vågar jag prata med dig?
Jag: Eh, jorå?
Tant (typ 75 år eller så): Gör det inte ont att ha såna där tajta byxor?

Jag hade på mig jeans.

Jag: Nä, inte så värst.
Tant: Kniper dom inte ihop blodomloppet?
Jag: Nä, dom ska nog vara lite tajtare i så fall, det här är ju stretch.
Tant: Jaha, går du i skolan?
Jag: Ja
Tant: och dom där byxorna har du på dig hela dagen på skolan?
Jag: eh ja. (brukar inte ta med ombyte)
Tant: Blir det inte väldigt varmt?
Jag: nä, inte varmare än i några andra byxor
Tant: Nähä, nä själv kommer jag från gympan, och dom här byxorna är luftiga och bra (pekar på nå prasselbrallor från 70-talet som hon har på sig)
Jag: Okej, skönt hörru
Tant: Vad heter den där typen då? Av byxor?
Jag: Stuprör
Tant: Stuprör, jaha ja. Och låga i midjan är dom? Inte normala byxor för oss lite äldre?
Jag: Nä men det finns väl olika typer
Tant: Ja, det där tillhör väl ungdomen det
Jag: Typ
Tant: Vilket märke är det?

Här ville jag bara slita av mig brallorna, kasta dom på tantjäveln och springa hem. Skiter i den sega jävla bussen.

Jag: Cheap monday
Tant: Billig måndag. Jaha! Det har jag sätt om på tv, att det är gift i tyget. Du tvättade dom väl första gången innan du använde dom?
Jag: (NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! MEN INTE FAN HAR JAG DÖTT AV DET, inte en endaste pigmentförändring ens! Var det nå mer??) Ja.

- Måndag

Idag hade jag planerat att vara superduktig och göra alla läxor som ska vara klara till på torsdag. Men sen insåg jag att jag varken hade tagit med de två papprena som krävdes för att kunna göra en uppgift i svenska och en i teknisk kommunikation eller läst ut boken som jag måste innan jag kan svara på frågorna till den andra svenskauppgiften. Så jag betalade lite räkningar istället och sen la jag mig för att läsa den jävla boken. Det går inge bra ska jag säga för jag fattar ingenting, det är 1800-tals svenska typ, jag vill bara slänga skiten i sjön och titta på tv istället.
Lisa har somnat inne i vardagsrummet, funderar på om jag ska väcka henne så hon får följa till tvättstugan. Men hon får nog sova, hon ser ut som ett litet troll där hon ligger. Men jag ska väcka hon sen så hon får diska. Höhö.

Nu tänkte jag lägga upp en vacker bild här men det sket sig för jag har överskridit mitt bredbandsgrejs den här månaden så nu tar det tjugo minuter att ladda upp en bild och tio att få fram en hemsida.

- Latis-dag

Jag och Lisa sitter i soffan och kollar på Brooke knows best medan vi väntar på att få pizza hemkörd från Daffys. Skönt att inte behöva bo på landet längre där man måste åka två mil för att få anständig mat.
Igår klev vi upp klockan fyra, alltså 16.00. Det var riktigt illa alltså. Sen somnade jag lite överallt runt tiotiden innan jag och Mattias bestämde oss för att se Män som hatar kvinnor. Men jag somnade förstås då också.

Ikväll ska vi ha myskväll. Men ingen vill vara med mig och Lisa så det får bli vi själva. Vi har hyrt film så är det ju en hel del bra på tv ikväll också. Det ser ljust ut. Plus att vi har chips, dipp och cola.
Nu måste jag sprinta in i mitt rum och stänga av tvn. Får panik när det är fler än två teknikprylar igång på samma gång, vi betalar ju elen utöver hyran ;P

- Thörsday

Jag har virtuell design, vi håller på med html-koder men jag satt och spelade tetris så nu är jag helt borta. Tur att vi slutar om en halvtimme, då ska jag handla sen hem och sova hela dagen. Förutom när det är idol förstås.
Jag har ju världens sämsta schema, men jag har kommit på att det inte är så jobbigt trots allt för vi har hål och slutar tidigare och börjar senare varje vecka. SKÖNT.
Nu ska jag lägga upp alla mina bilder som jag har på den här användaren, gick igenom dom nyss. Hah. Ska försöka lyssna lite också.



Man kan ju nästan tro att jag är kär i Lisa.

Jag rekommenderar lite trevlig underhållning så här på eftermiddagen.


090909

Idag är det ett trevligt datum, lätt att minnas liksom. Ingen bebis har kommit dock, jag ville att den skulle komma imorse 09:09, fatta coolt att födas 090909 09:09. Men dagen är ju inte slut än så bara hälften är förlorat.

Idag var jag, Simon och Lisa på badet sen åkte vi hem hit och kollade på Idol och åt popcorn. Just nu känns det som att jag skulle kunna somna ståendes. Vill gå och lägga mig men det känns ju onödigt att slösa bort sin lediga tid på sånt. Ska nog lägga mig i sängen och läsa med Mattias ett tag, han håller på med Om jag kunde drömma och jäg läste precis ut Ljudet av ditt hjärta, man blir ju besatt av den där skiten alltså.


- yo

Tja, jag sitter i soffan med Lisa, vi håller på å tvättar och lagar mat. Har också diskat och dammsugit med en dammsugare som låter mer än en strypt katt. Vi känner oss rätt duktiga.
Ikväll börjar Idol! Jag älskar Idol, det är fan underhållning om nåt.
Jag jobbade i fredags, och lördags och söndags. Så fick jag en fråga om när 5-öres kolan slutade säljas i Sverige. Den första träffen jag hittade var denna

(om ni vill vänta till lön så går det bra men hör av er då så jag vet!)
Hahahahha. Vänta till löningsdagen. Hahahhah. 12 kronor. HHahhahah

Dessutom har min syster tagit körkort idag! Riktigt roligt.

- Fredag

Jisses vad jag aldrig skriver här längre. Men nu har jag lite tid över. Fast jag orkar inte berätta om Turkiet längre, det har liksom gått över nu. Men det var i alla fall sjukt roligt, vi var ute hela nätterna och sov i poolen hela dagarna.

Nu har jag och Lisa flyttat till lägenheten också! Vi flyttade dit i tisdags, då körde vi massa lass med grejer och bar och höll på från fyra till ett på natten. Jobbigt var det. Sen i onsdags var vi på dollar store och handlade det mesta man behöver i en ny lägenhet och igår handlade vi mat och lite annat. Vi pysslar på vi. Hade glömt att sänka kylan i kylen så allt var fruset när vi vaknade en morgon och skulle äta dunderfrukost, gurkan var helt vit.
Jag längtar tills vi har tapetserat om och allt är fint och fräscht, då kan folk komma och hälsa på också! Just nu är det lådor och skit överallt, men jag ska nog försöka packa upp lite idag eller så.

jag får panik över att jobbet aldrig ringer, skulle ju vara just typiskt om man inte fick nåt jobb nu så man inte får pengar och alltså måste säga upp lägenheten, efter en månad. Men det ordnar sig.


RSS 2.0