- Söndag

Jag sitter och väntar på Mattias som duschar, sen ska vi äta popcorn och kolla på OTH för ovanlighetens skull. Jobbade idag, drygt var det men typ inga frågor så jag kollade mest på Teenage mom på MTV. Dom klarar det bra tycker jag, bara en unge av tre man vill kasta i sjön.
Kollade upp massa om skolan i Australien också, det var visst en tvåårig utbildning, jag trodde det var ett år. Men sen så visade det sig att man var klar efter det så jag slipper i alla fall fem år på Konstfack eller KTH. OM jag kommer in. Är så jävla pepp nu alltså.
Så igår jobbade jag också, och tog nattbussen hem till Mattias. Så var det en gammeltant på typ 50 bast som låg slängd över ett säte och svingades hit och dit. Full som ett as var hon. Medelåldrarna nu för tiden, tänkte jag. Och dom som tycker att ungdomarna inte kan bete sig.
Varför måste det vara så in i hellskotta kallt? 27 grader är det ute nu.

- Fredag

Jag hörde på The voice i morse att George har åkt hem nu så jag får skita i min plan, men bra var den.

Jag börjar lektionen om tio minuter och slutar tjugo över elva, då ska jag träffa Linnea och gå på stan en sväng sen blir det till att åka hem till mig och skura badrummet sen kommer Lisa och Karin.

Jag är så jävla pigg idag, så här vaken har jag nog inte varit nångång under de senaste tre kvartalen. Sov elva och en halv timme i natt, med två mellanrum. Ett när jag flyttade mig från soffan till sängen runt åtta och ett när jag stängde av tvn runt tio. Fett skönt var det.

Här kommer Linnea med snusn, och jag med typ rött hår.


- George Clooney

Idag har jag prov i CSS, känns inte helt okej faktiskt. Men jag har ett tag på mig att träna i alla fall, nästa vecka blir det värre; kursprov i matte D.

Idag ska jag och Lisa på stan, men jag kan inte minnas vad det var vi skulle göra, hoppas vi skulle äta kinamat.

En sak som jag är lite besviken över är att George Clooney är i stan och jag har ingen aning om hur jag ska göra för att få tag på honom. Skulle ju vara kul att träffa, hur ofta är en sån goding i Östersund liksom? Måste nog sätta mig ner och fundera ut en redigt bra plan.


- Filmkväll

Idag har jag och Lisa filmkväll med i Taket lyser stjärnorna och Sommaren med Göran, vi har bara hunnit kolla på den första ännu och den är så jävla sorglig. Såg den på bio för superlänge sedan.

Sedan skulle jag duscha så kom Lisa instormandes och skulle tvätta bort färgen från ögonbrynen och undrade varför jag inte satt ner när jag duschar. Ingen gör väl det om man inte badar tänkte jag och gav Lisa tantvarning. Ingen stark ungdomlig benstomme där inte. Det har varit många sådana på Lisa idag alltså:

Först kallar hon pengar för hunka och stålar, sedan skrattar hon gällt och frekvent åt sina egna skämt så att hon får kinesögon och fem hakor, efter det ställer hon sig upp och går fram till dörren i bussen 1 km innan hållplatsen där vi skulle av och tillsist sitter hon när hon duschar.

Jag ser en röd lampa blinka framför mina ögon med texten gammelgubbe varje gång jag tittar åt hennes håll.
Hon ska få en duschstol av mig i namnsdagspresent i alla fall.


- Måndag

Igår jobbade jag till halv tolv sen kom Lisa och Mattias och hämtade mig så köpte vi french hotdog.

Ingen av oss kunde somna i tid i natt så alla låg vaken till typ halv fyra och alla skulle kliva upp halv sju. Jag var dock pigg när jag vaknade klockan sex så jag satte igång och lagade gröt till sömntutorna, tre mobilalarm ringde om och om igen hela morgonen utan att dom vaknade. Jag vaknar till och med av Lisas som är i andra rummet.

Nu har jag hål i en timme sen desktop i en timme sen ska jag och Lisa handla! Gott.

- Söndag

Imorgon är det löning, jesus i mig vad jag har väntat på den dagen. Därför har jag sammansatt en liten inköpslista:

Nu kanske det här var världens tråkigaste lista, men jag blir liksom inte miljonär imorgon. Hade jag blivit det hade listan sett ut mer enligt följande:



Some day, mina vänner, some day.

- Torsdag

Ikväll är jag med Lisa, fast det är jag ju mest hela tiden eftersom att vi bor tillsammans. Vi har lite smått abstinensbesvär efter chips och choklad så vi måste dra på Ica en sväng.
Det här med att inte äta kolhydrater höll en vecka, den här veckan har det inte fungerat lika bra dock, men jag tar sprutorna!




- 150 dagar

Tja, jag kör på ett till inlägg nu. Shit, det bara regnar inlägg i den här bloggen idag.
Ikväll ska jag, Lisa, Karin och Linnea ut, det är 150-dagars idag. Alltså firar vi att det är 150-dagar kvar till studenten. Lite konstigt ändå tycker jag eftersom att det är 100 dagar kvar om ungefär 32 dagar.
Men ingen bryr sig ju om matematik när det är fest!



Linnea skulle komma till mig men missade bussen, så hon får ta en senare, den missade hon nog inte så hon bör vara här strax. Jag kokar potatis så länge.
Undrar förresten hur länge dom kokat, typ i en timme nu eller nåt, måste kolla.

- Onsdag

Idag hade vi svenska i fyra och en halv timme, det har vi varje onsdag. Så jävla uttråkande. Idag var vi i alla fall i kyrkan och lyssnade på nån gudstjänst. Det roligaste var att man fick muffins, saft och klubbor. Sen hände det inte så mycket mer. Prästen hade ett riktigt knölit finger, såg ut som det blivit påkörd av en bil och fylld med varbölder. När det var dags att ställa frågor till han ville jag höra varför fingret såg ut som fan själv men vågade inte riktigt. Det var ju mer att vi skulle fråga om kristendomen.
Men som de teknister vi är lydde de första frågorna enligt följande

  • Hur håller man värmen i kyrkan, är det element i bänkarna?
  • Har ni fjärrvärme?
  • Hur mycket kostar värmen för Svenska kyrkan varje år?
Men sen kom vi in på lite djupare frågor så lärarn blev nöjd.

- Måndag

Det gick inte så bra med "ett inlägg per dag" men det är inte mitt fel faktiskt. Lisa tog med sin dator till Strömsund, internet fungerar inte på min (bara msn och zonline) och det går inte ens att installera på Mattias. Så nu har jag 162 olästa inlägg på Bloglovin som jag måste gå igenom, tur då att vi har Desktop och inget att göra.

Förresten är det första lektionen i desktop idag, vi ska vara 14 stycken men bara 5 är här, så har vi en ny lärare och allt. Stackarn, ingen vill komma och hälsa.

- Torsdagx2

Den här lektionen var segast i stan alltså. Har suttit sedan kvart över åtta och uppdaterat Facebook 7000 gånger ungefär. Jag har inte haft så tråkigt sen -87.

Vårat UF-företag, Rubberenterprises, har gått i skiten också. Nu blir det nån typ av hammarhållare istället som ingen kommer vilja köpa. Vi ska dessutom sy dom själv, syjunta varje lördag med avslutande personalfest.
Fast jag har dock egna idéer.



Här är Cecilia.


- Torsdag

Jag har kommit på att jag ska skriva ett inlägg om dagen här, minst. Men nu har jag suttit i 45 minuter utan att komma på nånting. Jag har läst varje artikel på Aftonbladet för inspiration men blir inte exalterad över nånting. Även fast det stod om ett gäng viktväktare som skulle väga sig då golvet rasade ihop.

"Ett 20-tal medlemmar i Viktväktarna i Växjö träffades i kväll för att väga sig och se hur mycket vikt de tappat sedan sist.
Men det finns utrymme för utveckling på den fronten, verkar det som."

Lite roligt var det ju, men inte värt att ta upp.
Oj, nu gjorde jag ju det ändå.


- Onsdag

Jag sitter på skolan och har hål i två timmar, en timme kvar nu bara. Hade det igår också men då kom Mattias hit så somnade jag på bänken i korridoren. Var skön det. I morse försov jag mig, konstigt att jag aldrig kan kliva upp i tid när jag börjar 10 men när jag börjar 8 slirar jag upp ur sängen i full kareta. Kanske inte riktigt då, jag slajmar mest upp tio minuter innan bussen går och glömmer byta från pyjamasen, men jag kommer i alla fall i tid.

Kareta? Slajmar? Wtf.

Nyss ringde Micke mig, var länge sen jag pratade med han. Svarade i mobilen så kollade jag ut genom glasmontern av ren vana och där satt han. Var rätt läskigt eftersom att jag både såg och hörde vad han sa fast vi satt i olika rum. Mustasch har han fått också, eller så glömde han torka sig runt munnen efter lunchen, man vet ju aldrig med Micke liksom.

Nu skulle jag leta upp en vacker bild på han på bilddagboken, så hittade jag den här.

Minns den dagen, hela gänget var hos Manuel och käkade korv och makaroner. Efter mitt och Mickes lilla krig så var det bananklägg mest överallt och då blev inte Manuel glad på mig. Och vilken redig ninjapose han hade!


- Tisdag

Ni vet att i början på varje år så är man lite extra optimistisk och tror att året kommer bli helt annorlunda, att man ska förbättra sitt liv: gå ner i vikt, sluta röka och diverse nyårslöften flödar. Varje år brukar jag köpa en ny almanacka i hopp om att jag ska planera bättre och inte sitta med alla skolarbeten in i sista sekund, men det slutar alltid med att almanackan ligger orörd i en låda och jag sitter uppe klockan två på natten med en uppgift i teknisk kommunikation.
Okej då, så amitiös är jag inte ens. Jag lämnar in en halvklar uppgift och går och lägger mig klockan elva.

Men nu mina damer och herrar! Nu ska jag förändra mitt liv. Jag har minsann rotat fram gratiskalendern man fick i början på läsåret (ingen idé att slösa pengar på en ny och fin ifall planen går i baklås) så nu ska jag börja planera!

Får se hur länge det här håller i sig.


Nyårslöfte

Jag ska ta upp det här med nyårslöfte, jag har ett för det här året som jag försöka hålla och det är att sköta diabetesen. Det kan ju vara lätt om man tar sprutorna men eftersom att jag hatar sprutor och hellre amputerar bort lite olika lemmar här och där, blir blind och inte känner om jag får en spik instucken under foten när jag blir äldre än att pilla in en nål varje gång jag ska äta så får jag komma på en ny lösning.

Och det blev att inte äta kolhydrater.

Nyårslöfte ska man ju börja med första dagen på året men eftersom att jag har haft paus från året fram tills idag, första skoldagen, så började jag idag istället.
Hittills har det fungerat bra, jag åt fibergröt utan mjölk till frukost och korv med stekt ägg och sallad till middag. Jag vet att man inte kan vara borta från kolhydrater helt men hellre lite än mycket liksom.





- Torsdag

Jag undrar varför ungdomar blir gravid hejvilt och måste göra abort och grejer medan det tar typ två år för vuxna som försöker få barn att bli med barn. Eller kan göra. Skulle det inte vara bra om det var tvärtom?
Undrar vad det beror på, det kanske blir en markant skillnad på simmarna efter en viss ålder, lite sega så där.
Jag är inte med barn förresten, bara undrade liksom.

- Mitt 2009

Mitt år 2009, tänkte berätta lite vad som har hänt. Över lag har det varit det bästa året hittills men vissa saker har varit det värsta jag varit med om i hela mitt liv. Tar det från början.


Januari
Det var här nån gång som jag, Linnea och Lisa bestämde oss för att åka till Turkiet och därför köpte en resa utan avbeställningsskydd som vi fick jobba ihop pengar till in i sista sekund hela sommaren.
Februari
Det var den här månaden det värsta hände då, det som jag pratade om tidigare, jag fick diabetes. Inget man kan göra åt det men fan vad sämst det är alltså.
Fick spendera cirka två veckor på sjukhuset men som tur var hade jag en massa mysiga kompisar som hälsade på varje dag. Speciellt Linnea som sov över där hela tiden med mig och sprang runt på sjukhuset och dansade modern dans när allt var stängt.
Mars
Den här månaden spenderades väldigt mycket med musses filmklubb-grabbarna, alltså killarna i klassen, eftersom att jag bodde i Odensala då, granne med Joel. Jag var också mycket med gamla gänget och åkte skoter, vår favvosyssla.
April
Mycket händelserik månad. Det var då jag bestämde mig för att jag inte hade diabetes och slutade att ta sprutorna. Jag kissade som en gnu nonstop så det är inget att rekommendera. Gick ner till 49 kilo (gick raskt upp dom igen sen dock). Diabetes är en bra bantningskur.
Min bästaste Linnea fyllde 18 så jag fixade en överraskningsfest, hur den slutade går vi dock inte in på.
Sen åkte gänget till Edsåsdalen i ett par dagar, det bästa och mysigaste jag gjort i livet typ.
Jag och Lisa bestämde att vi skulle ha fest tillsammans när vi fyllde 18, detta var på samma dag sammanträffligt nog. Det började planeras för Östersunds bästa fest genomtiderna.
Sedan bestämde jag och Mårten oss för att åka upp till Edsåsdalen en helg till för att våldsgästa både Alex och Linneas stuga.
Och månaden slutade med att jag fick nåt typ av virus i ögat som fan inte ville släppa. Det försvann med lite hjälp lagom till min födelsedag. Tur var väl det.
Maj
Jag fyllde 18 år! Det enda som behövs nämnas egentligen. Jag och Lisa hade världens bästa fest och mitt krogenliv började. Onsdag, Fredag och Lördag i ett par veckor väntades. Den som har sagt att krogen är överskattat och att det är töntigt att längta efter att fylla 18 bara därför ljuger. Ljuger, ljuger, ljuger.
Juni
Den här månaden hände ingenting.
Jo men just ja! Blev ju tillsammans med Mattias. Närå, 26/6 -09, älskar dig.
Juli
Jag bodde en hel del hos Lisa och Matilda och levde livet, hade också vikariat på mitt jobb och jobbade som en tok. Har aldrig mått så bra som när den lönen kom. Jag och Lisa flyttade lagom till yran till en hemlig plats mitt i stan, har nog aldrig haft så roligt även fast vi tyckte livet var skit just då. Saknar den tiden. Sedan fick jag dock ett kontrakt på en trea, och det blev nog bäst så kan man säga. Storsjöyran får ju inte glömmas, även om den kunde ha varit bättre.
Augusti
Min, Linneas och Lisas efterlängtade Turkietresa ägde äntligen rum, så sjukt roligt hade vi. Poolen hela dagarna, festen hela nätterna, ska vi göra om!
September
I september hände inte mycket förutom att jag blev moster :D
Oktober, november, december
Det var väl under dom här månaderna jag slutade använda bilddagboken så jag har glömt bort vad jag gjort. Minns i alla fall att jag och Lisa hade halloweenfest och att jag blev ytters skolless.
Måste börja använda bilddagboken igen alltså, jävla facebook.


RSS 2.0