- 12 oktober 2011

Hej! Sitter hos faster i stockholm nu, kom ju hit igår. Ingela har precis kommit också, sjukt kul. Flyget gick hur bra som helst, inga förseningar och inget stress. Mycket bättre än förra gången. 

Hinner inte skriva så mycket nu för vi ska strax in till stan och träffa Lennart. Kanske kan låna datorn nåt mer annars blir det många uppdateringar på lördag när jag kommer hem istället.



- 10 oktober 2011, på väg hem

Tjena!
Just nu sitter vi i gaten i Sydney och väntar på att få kliva på planet. Känns helt sjukt, eller det känns inte ens verkligt. Känns som att jag var mer inställd på Sverige förra gången, nu känns det typ som att jag väntar på bussen hem till lägenheten på Waine Street. Men jag är väldigt exalterad!

Vi har nog ganska mycket tur den här gången, tur det för jag orkar verkligen inte med mer försenade eller missade flyg nu. Vi ska åka Singapore-London och ett sånt flyg har blivit uppskjutet och ett Singapore-Frankfurt flyg har också blivit uppskjutet. Men inte vårat tack och lov!

En timme kvar tills gaten stänger! WEEEHO

P.S Den här gången packade vi om och slängde lite mer saker så vi slapp betala övervikt. Men jag ville inte slänga mer kläder så jag har på mig ett par jeans och ett par mysbyxor över det samt 3 stycken t-shirts, tröja och jacka på det. Hahaa. Vaaaarmt.

- 6 oktober 2011

Hej! Vi googlade fram en hemsida där man kan skriva med svenska bokstäver så nu blir det lite lättare att läsa kanske.

Igår gick vi till Seaworld igen, älskar att gå omkring där och kolla på alla djuren. Sen på kvällen satt vi ute vid poolen och drack några öl med resten av gänget på hostelet. Det var mysigt och trevligt men vi hörde värsta kraschen utanför och det visade sig att det var en bilkrock. En 82 årig tant frontalkrockade med en annan bil. Stackarn. Tror inte det var hennes fel dock för det var nån som slirade runt hela kvällen och jag tror knappast det var hon som var ute och burnade.

Idag regnar det :( Jättetrist för vi har ju inte många dagar kvar här så vi hade gärna åkt in till Surfers paradise och badat eller åkt på Wet n Wild igen. Men det ska bli finare imorgon så vi hoppas vi kan åka iväg då istället.

Kanske hörs nåt mer annars blir det när vi kommer tillbaka till Sverige!

- 3 oktober 2011

Hej!
Sitter pa internetkiosken nu och tankte gora en snabb uppdatering. Det har faktiskt varit fint vader i flera dagar nu, regna nan dag bara. Men det blaser extremt mycket. Vi har hunnit vara pa Wet N Wild World och Sea World samt hangt pa stranden har nere. Och i lordags var vi in pa surfers paradise med nagra fran varat hostel och fran typ 4 andra hostel, i en buss. Sjukt kul.

Idag hanger vi bara har i stan och tittar lite, tankte ga pa bio ikvall ocksa. Imorgon blir det troligtvis Movie World. Sen vill vi ga tillbaka till Sea World och kolla pa delfinerna och isbjornarna. Har supermycket bilder och filmer som jag vill visa men det far bli senare!

Ja sa ar ju vara klockor installda pa sydney-tid och de andrade tydligen till sommartid igar men det gor inte guld kusten? Sa vi har trott hela dagen idag och igar att klockan varit en timme mer an den egentligen ar. Tur att vi upptackte det nu da!

Hors!

RSS 2.0