- Skola

Jag sitter på skolan, känns som att det var evigheter sen. Ögat är fortfarande cp så jag får gå runt med luggen för, men imorgon klockan halv tre ska jag tillbaka till ögondoktorn och sen får vi se hur det slutar. Idag ska jag hem till mamma, det ska bli rätt skönt även om jag bara stannar några timmar. Jag ska leta upp mitt presentkort på soldusch, numret på turkietresan så jag kan kolla upp om vi har betalat den samt den tredje coldplay-biljetten som har varit borta i några månader nu. Jag borde hitta den snart känns det som. Den här veckan går vi bara i skolan tre dagar! Så himla skönt. Det känns som att det är sjukt få skoldagar kvar med alla röda dagar och temadagar och sånt som kommer komma den här månaden.

Inatt drömde jag att jag var i Turkiet igen, jag brukar drömma det ungefär en gång i månaden, mer eller mindre. Det gör att jag vaknar upp och längtar extra mycket! Men det känns okej ändå eftersom att det är så mycket annat nu som jag längtar till. Snart fyller jag ju 18!

- Övningskört

Idag har jag varit hemma hos pappa och övningskört, för första gången på två år och tredje gången någonsin. Det gick bra. Nu är jag peppad att ta körkortet men jag måste tjäna lite pengar först.
I helgen har jag jobbat, åkt kundvagn med Cecilia, Frida, Simon och lite John och inte mycket annat. Det är så fint väder nu så det känns som sommar. Hoppas det inte blir så att det är fint nu och fult resten av sommaren bara.
Mina klänningar har kommit! Tänkte ta lite kort på dom och lägga upp här men jag har överstigit min gräns på bredbandet så nu är datorn så där seg igen fram till nästa månad. Tur att det inte är så länge kvar.

- Torsdag

Jag sitter och äter leverpastejmacka och kollar på vänner. Börjar bli riktigt less på ögat nu. Igår var jag iaf med Lisa. Först åt vi mat på Via grande och sen gick vi hem till Karin en sväng, efter det gick vi till Martin sen följde vi med han på donken. Det var rätt trevligt. Idag kommer Linnea och hennes lillasyster Frida hit efter skolan och så ska vi på Wendlas vårshow ikväll. Det ska bli kul! Älskar att titta på sånt.

Jag hoppas mina kläder kommer imorgon, annars kommer jag få vänta till efter helgen.

- Mycket på impuls

I natt sov Carros kille Bill över här. Vi bestämde oss för att sova runt tolv men det gick inte så bra så vi började berätta historier som vi upplevt och tillslut kunde vi inte sova alls. Halv två bestämde vi oss för att gå på raggarn så vi köpte godis, glass och energidryck sen gungade vi lite och kom hem halv tre. Vi tänkte vara uppe hela natten och kolla på film men jag somnade runt tre halv fyra. Imorse skulle jag gå på skolan men hade somnat så sent så jag orkade inte alls. Carro drog iväg på skolan medan jag och Bill fortsatte sova. Men sen åkte jag in ändå för att hämta lite läxor när klassen slutat så jag fick hälsa på dom lite. Nu vill jag bli frisk! Tänkte nog vara hemma imorgon också men komma gå på skolan på fredag för då har vi bild hela dagen. Får väl sitta med solbrillor så det inte gör så ont.

Carro har köpt jordgubbar så vi ska äta det om ett tag. Känns som sommar! Nu kollar vi på Vänner.


Igår impuls köpte jag 7 klänningar och 1 tshirt från Gina tricot också, längtar till dom kommer! Hoppas dom hinner komma innan min och Lisas fest. Fast jag känner på mig att jag kommer vilja ha nån annan ändå. Jag ock Lisa måste ju ha typ lika :)

- En liten hemlis

Jag har legat i soffan och blivit bländad och kollat på The City ända sen jag kom hem. Mellan varje avsnitt har jag sprungit och tvättat ögat. Börjar bli riktigt less på det  här nu.
Nåt som muntrade upp mig nyss var dock att Carro ringde nyss, hon och Bill kommer hit och bjuder på pizza. Fan vad gott! Nummer 34 på Viagrande, det är grejer det. Sen blir det ännu en tvkväll med Ugly Betty och Desperate housewives. Igår låg jag och Carro och lyssnade på gamla goda låtar, bland annat Fix You och då kom jag på en sak jag verkligen vill och ska göra. Som jag har tänkt på länge men plötsligt insåg jag länken som fattades, men det är ännu en hemlighet.

- Kraftig infektion

Idag åkte jag till sjukhuset för jag hade tid hos dietisten, vi snackade lite om hur diabetesen gick men jag kunde inte riktigt koncentrera mig för ögat. Det rann och gjorde ont för att det var så ljust så jag fick sitta och hålla för. Då fick jag träffa doktorn som skickade mig till ögonläkaren. Han sa att jag hade en kraftig infektion och gav mig en ny salva. Sen tog han lite prover som han skickar till labbet, får svar om några dagar. Jag vill bli frisk nu!
Hela tiden tänker jag att det inte är nån fara, det ser inte så farligt ut, det är ju bara svullet och lite rosa. Men sen drar jag upp ögonlocket och då är det helt rött, grumligt, brunt och allmänt asäckligt så då vill jag pilla ut ögat och kasta det i sjön.

Hur som helst så har jag bestömt att jag ska på skolan imrn, jag måste vara med på matten för annars kommer jag aldrig ha en chans till mvg i nationella matte c, och det SKA jag fan få.

Nu sitter jag med en provisorisk ögonlapp, inte vidare diskret dock, och ögat bara rinner och rinner. La nyss i nya salvan och det var typ deg, gick inte att stänga ögat. Funderar på om jag ska läsa kemi eller kolla på vänner och äta äggmacka.

- Stressad!

Jag är hemma från skolan idag, eftersom att jag har ögoninflammation. Jag skulle dock träffa Lisa och ta en fika och planera vår gemensamma 18års fest men jag kände mig inte redo att visa mig bland folk med den här varbölden i ansiktet så hon kommer hit istället så går vi och köper fika på Kvantum.

Det är fint väder ute och jag har dåligt samvete över att jag missat så mycket i skolan. Minst en gång i veckan har jag varit borta en eller flera lektioner; tagit ledigt, varit sjuk och åkt på sjukhuset. Det börjar bli för mycket nu, dessutom vet jag inte hur länge den här ögoninflammationen kommer hålla i sig och jag har både kemiprov och nationella i matte c som jag borde oroa mig över. Så har jag massa uppgifter i VD och engelska som jag också ska göra. Fan, nu blir jag helt stressad. Måste ta en dusch.



Haha, är jag snygg eller vad.

- Cykla till jobbet

Ja idag cyklade jag till jobbet. Det var en riktigt dålig idé. För det första så var det väldigt lite luft i hjulen så fram till raggarn där jag kunde fylla på luft var det som att cykla i lera, det såg nog inte vidare rutinerat ut när jag kom farandes på den där. Gick väl kanske en meter i timmen men jag kämpade, svettades och andades som en tok. Gamla farfar med rullatorn varvade mig ju.
Och sen när jag kom hem så var hela vänstra ögat rött, det blir ju bara värre och värre det här.

Idag har jag i alla fall uppnått två saker: Planerat bilresa till Kroatien med Mårten klockan 05.00 imorgon (inte helt säker på att det blir av) och skickat ett mail till Erik Billing från Robinson. Alex blev vän med han så nu ska jag banne mig också bli det! Gick kanske på lite hårt med komplimangerna och snack om lackstring och sånt men ja ja, jag tror han gilla't.

- Extreme makeover

Jag har bestämt mig för att plocka fram cykeln i morgon och ta den till jobbet. Ni kanske inte tycker det är så bra eftersom jag har ögoninflammation och borde akta mig för att sitta i drag men jag gör hellre det än tvingas visas bland folk när jag är helt sne i fejjan. Dessutom känner jag att bloggen behöver ett lyft, och eftersom att det för det mesta hände roliga saker när jag cyklade till och från jobbet förra året så kanske det gör det nu också!

Tiden får avgöra.

- Ont i öga

Jag sitter och proppar i mig vindruvor medan jag kollar på Vänner. Har suttit hela dagen och funderat på om jag verkligen ska åka på jobbet eller inte med det här ögat. Jag har försökt hitta nånting som jag kan använda som ögonlapp, men det skulle kanske se dumt ut att sitta med en sån vid datorn. Jag får helt enkelt sitta och se ut som Quasimodo istället. Jag bestämde mig iaf tillslut för att jobba ändå, skönt när pengarna kommer. Men jag missar Robinson ikväll. Hm, när går reprisen på det egentligen?

Nu kan man börja cykla till skolan! Jag har saknat det. Dock måste jag bli frisk i ögat först. Hatar att vakna upp på morgonen och ha ett helt ihopklibbat öga. Fy.

Fan också, reprisen var 11.30 imorgon och jag börjar jobba 11.10. Man får helt enkelt kolla internet.

- Beck; annonsmannen <3

Jag har precis kollat på Marley & Me, har ju ögoninflammation så det blev en halvtråkig hemmakväll ikväll, fast det behövdes. Carro är ute, hon lär komma hem om nån timme, tror Bill skulle sova här också.
Tillbaka till Marley, fyfan vilken sorglig film. Jag har aldrig grinat så här mycket när jag sett en film förr! Inte ens Bambi. Det kan bero på filmen, den var riktigt sorglig på slutet, eller så kan det bero på att jag sitter här för mig själv och inte har nåt bättre för mig.

Det som muntade upp mig efter var dock detta



Så sjukt, sjukt, sjukt roligt.

- Lite sne

Nu är jag hemma igen efter en andra vända till Edsåsdalen i år. Det var mycket trevligt. En upplevelse utöver det vanliga. Första natten sov jag och Mårten i en iskall bil, det gör vi nog inte om igen. Andra natten sov vi i Alex stuga, det var riktigt mysigt och roligt. Vi lekte bland annat Robinson. Linnea var Linda (programledaren), Mårten var Jarmo, jag var Erik Billing och Alex var Mika. Haha. Vi hade roligare än vad det låter. Sista natten sov vi i Linneas stuga, och det var som att vi hamnat i himlen.

Sen var det en hel del kalas och filmtittande sen åkte vi hem. Det var skönt att sova i sin egen säng men det var inte skönt att vakna upp med ett igensvullet öga, jag har nämligen fått ögoninflammation. Usch.

Som på den här bilden ser jag ut nu, avslappnad i båda ögonen. Ser jag inte lite sne ut? Jorå, svårt att missa. Det känns som att jag känner någon som ser ut ungefär så här i ansiktet.

- Jobba jobba

Idag jobbade jag bara fyra timmar, sen tänkte jag åka och övningsköra men det gick inga bussar så jag åkte hem och läste kemi. Host. Eller tittade på vänner, jag minns inte riktigt.
Imorgon börjar jag 7.30 men får ta bussen klockan 6.10. Jävla röda dagar. Efter jobbet så åker jag och Mårten till Edsåsdalen igen! Jag hoppas bara på att solen håller i sig, skulle vara jävla surt om det blir skitväder just när vi kunde åka.
Jag lånade tre filmer av mamma också som vi kan se på i bilen, Slumdog millionaire, Bedtimestories och Marley & Me.

Jag kom att tänka på att jag inte har varit på badhuset på flera veckor nu, förut var jag ju där fyra gånger i veckan. Måste dra mig dit igen men jag har varit förkyld på sista tiden.

Om fyra minuter börjar Gossip Girl. Undrar om jag hinner läsa ut När jag hör din röst innan dess. Nä, det gör jag nog inte. Har ju två tredjedelar av boken kvar.

- FEST

Ja, nu ska jag förklara torsdagskvällen. Hade så klart överraskningsfest för min bästaste bäste vän Linnea. Det var otroligt roligt när alla stod i min hall och gömde sig och sedan skrek grattis och sjöng ja må hon leva när Linnea klev innanför dörren! Hon hade inte misstänkt nånting :D Därefter fick hon tårta och öppna lite presenter. Sen började rediga festen. Massa guitar hero och mys men sen gick allt utför! Alla hade i alla fall roligt vad jag har hört fram tills slutet som blev lite körigt, men det bjuder man på ;) Det var runt 04.00 så det var dags att få ett slut på allt ändå.

Dagen efter mådde man inte prima men hade ett helt hus att städa tills mamma kom hem. Klarade av det på några timmar och sen var det bara till att ligga i soffan med 1,5 liter mjölk och kolla på Vänner, det kallar jag nice rebound.

Idag fyller alltså Linnea 18! Grattis babe. Och snart är det min tur, då blir det en till fest, ännu större, och precis lika rolig!

- Pepp, pepp, pepp

Jag ligger i sängen och kollar på Vänner, Ross håller på och gör allt för att få Emily tillbaka. Himla tok. Han borde förstå att den människan inte är nåt för honom.
Jag kunde inte somna igår för jag låg och tänkte på hur kvällen skulle bli, sen kom jag på att jag skulle till doktorn 14.00 vilket betyder att jag inte skulle vara hemma fören runt fyra och då skulle jag endast ha tre timmar på mig att fixa allt. Det funkar inte alls. Därför blev jag sjukt stressad över att behöva avboka sjukhuset. Tillsist somnade jag, och vaknade klockan sju imorse och kunde inte somna om för jag tänkte på allt som behövde planeras. Det är svårt att förklara utan att avslöja för mycket, men dom flesta som läser den här bloggen vet vad det rör sig om. Jag ska ta massa bilder ikväll också.
Mamma avbokade iallafall doktorn så nu är jag lite lugnare. Ska snart ta en dusch och sen hoppas jag på att Mårten snart kommer och hämtar mig.

Jag är pepp!


- Påsklov

Påsklov! Fy fan vad skönt. Jag har mycket att se fram emot, bland annat har jag planerat stordåd i veckan, kan inte säga mer än så ifall en viss person råks på att läsa det här.

På lördag fyller iallafall Linnea, min bästaste bäste vän, 18 år! Sen är det lite mindre än en månad kvar tills det är min tur: Då ska jag och Lisa ha största festen nånsin tillsammans eftersom att hon fyller 18 på samma dag. Vi har stora planer kan jag säga.
Dessutom letar vi lägenhet, vi vill ha en fyra mitt i stan så ska vi få med nån mer att dela med oss, Linnea är ett alternativ och Mårten ett annat. Förstå vad nice det hade varit!

Resten av lovet kommer jag förhoppningsvis jobba en hel del. Behöver ju lite pengar. Nu kom jag också att tänka på att jag borde kolla upp om vi verkligen har betalat Turkietresan så det inte har blivit några problem där.

Strax kommer Mårten, då ska vi mixtra med lite ljud bara han hittar rätt kabel. Sen vill jag fortsätta mitt vänner-maraton, är på fjärde säsongen nu.

Edsåsdalen ägde, btw.

RSS 2.0