- Skitsjukhus

Idag är det fettisdagen, det är ju ljuvligt för dem som får äta semlor. Jag och Linnea frågade om inte jag kunde få äta semlan som köket skickade med upp på min bricka men det var tydligen för mycket socker i. Var tog "det kommer vara som vanligt, du kan äta som vanligt, fyll bara på med insulin" vägen? Ge mig en jävla bulle. Jag vill hem nu.

Idag gick vi i alla fall ut. Det var första gången sen i onsdags. Vi åkte till lit en snabbis för att Linnea skulle byta kläder. Det var skönt.

Idag har Victoria och Daniel förlovat sig också, men det kan ju ingen ha missat. Det är de enda dom har visat på tv idag, i alla fall för mig som bara har tre kanaler.

Imorgon ska jag kanske ta mitt första stick i magen, jag känner att jag får skita i de inre spärrarna om jag ska komma hem på fredag. Är så less på det här nu.
Dessutom har min mellanslag-tangent börjat glappa, sjukt irritersamt.

- Sjukhus

Jag får åka hem på fredag! Fan vad skönt.
Nu är det bara hundra dagar kvar med massa saker att lära sig och massa sprutor att ta. Som i och för sig fortsätter men jag gör det hellre hemma.

Idag var Christoffer, Petra, Daniel, Simon, Lisa och Johanna har varit här idag :)

- En bebis!

Igår sov min syster över här, Linnea åkte till sin pappa en sväng. Det var trevligt. Vi kollade på Melodifestivalen och Hot Chick, det var inga bra låtar igår. Blev mycket besviken på E.M.D, trodde dom skulle ha en bättre låt typ som Alone, inte för att den i början är deras låt men ändå, dessutom såg man inte hur snygg dom är under allt det där svingandet och höga hattar.

Nu sitter jag här ensam, syster åkte nyss. Mamma kommer snart för vi ska på stickskola så jag ska få lära mig hur jag sticker hål på mig själv. Kul. Sen kommer Linnea tillbaka ikväll och troligen Daniel. Jag tyckte dety var skönt de första 10 minuterna att vara lite för mig själv. Nu skulle jag till och med bli glad om Håkan hälsade på.

Idag fick alla pannkaka med sylt och grädde till lunch, utom jag som fick slemmig fiskgratäng. Jävla sjukdom.

Men jag tror minsann att jag har glömt att berätta en stor nyhet, nånting ljust i allt detta!
JAG SKA BLI MOSTER :D:D Min syster ska få en liten bebis! EN BEBIS :D Jag längtar. Jag vill vara barnvakt varje dag.

- Sjukhus

Igår blev det inte mycket skrivet, men det var både en bra och dålig dag. Det kom många kamrater och hälsade på vilket var trevligt, synd bara att alla kom samtidigt och gick samtidigt. Linnea sov i alla fall kvar. Nu ska hon snart hem och hämta mer kläder så jag ska kolla ett avsnitt av One tree hill innan dom kommer in och kollar blodsockret.
Igår fick jag en liten slang in i magen som dom sprutar in insulin i när jag ska äta, egentligen skulle jag ta själv med en spruta i magen (standard) men jag känner mig inte riktigt redo. Hatar allt som har med sprutor att göra, oavsett hur långa eller korta dom är. Så fick jag gå ner på apoteket och hämta ut egna sprutor och så ska jag få en blodsockermätare i helgen, dom försöker trösta mig med att det är coola färger på dom men jag vet inte riktigt om det gör saken bättre faktiskt.

Ikväll kommer familjen, då ska vi äta kinamat. Det har varit planerat rätt länge att vi skulle ha middag idag men när jag plötsligt blev inlagd fick vi flytta planerna hit istället. Ikväll är det Let's dance. Det är ju trevligt, eftersom att vi bara har skitkanaler kan man annars aldrig kolla på tv. Tur att folk kommer hit med lite filmer till mig, så finns det ju en hel pärm med lånefilmer också.


- Sjukhus

Nu har jag tagit provet och det hade gått ner från 15 till 10 så jag kommer troligen inte behöva dropp! Fan vad skönt. Jag försöker liksom övertala mig själv att det är typ 2. Jag vågar inte äta heller, om det skulle gå upp. Jag vill inte ha spruta!

Jag och Erica kollar på film, skönt med sällskap.

- Sjukhus

Sköterskan var nyss här och kollade vad blodsockret låg på efter att jag ätit mat. Det var ett par nummer för högt så hon gick iväg för att se om jag skulle få insulindropp. Jag vill inte, vill inte.
Hon kom i alla fall tillbaka och sa att vi skulle kolla blodsockret igen klockan 20.00 och om det fortfarande är högt får jag dropp.

Jag känner mig så kluven. Det känns som att det borde vara typ 2 men ändå är jag för ung för det. Men det är så många punkter från de olika kategorierna som stämmer in på mig.
Haha jag tänkte "ska nog lista dom i bloggen" men kom sen på att det inte är nåt som man intresserar sig av som tillexempel dagens outfit-listor.

Det som suger mest är att jag bara har ettan, tvåan och fyran på mitt rum.

- Sjukhuset

Ja allihop. Nu har jag gnällt över mitt höga blodsocker i en evighet här i bloggen och idag blev det reality. Jag fick diagnosen diabetes efter en uppföljande undersökning  på tre timmar idag. Jag fick sen stanna här och kommer vara här i två dagar. Är det typ 1 så kommer jag vara här i två veckor men för fan; ge mig typ 2 så jag slipper sprutäckel. Det är nog dåligt som det är. Jag orkar verkligen inte, jag gör inte det. Jag har haft en nål i armen sedan klockan 8 imorse som dom har tömt mig på blod genom två gånger i veckan.

Det kanske bara var bra för bloggen det här ändå. Det har ju minst sagt varit luftigt senaste tiden. Men nu har jag inte annat för mig.


- Lite av allt

Idag var det friluftsdag på skolan. Jag och Joel fick köldskador på en mils lång promenad. Det gör jag ju aldrig om kan jag säga, fick duscha i en timme när jag kom hem för att få tillbaka värmen.

Imorgon ska jag ta blodprov igen, jag glömde förstås att gå på apoteket idag och köpa bedövning så nu får jag hålla ut ändå. Känns ju inte lyckat detta.

Jag är så trött att jag skulle kunna somna nu, jag har redan sovit en timme. Men jag måste stanna uppe till klockan åtta och äta så mycket som möjligt så jag har nåt att gå på till 12 imorgon. Jisses.

Såg att Män som hatar kvinnor kommer snart! Jag minns Turkiet förra året då Maria läste den, helt besatt var hon. Eller kanske inte besatt. Men hon sträckläste den tills den var slut. Och jag fick vara med på ett hörn eftersom att hon diskuterade händelserna med en inte så insatt mig, jag måste se den filmen. Har hört att den ska vara bra. Eller jag har läst.

- Sune igen.

Jag köpte ju Sune här om dagen. Eller igår. Men i alla fall har jag kollat på Sunes jul nu och det är ju helt underbart. Vilken enkel och bra julkalender! Inga tjuvar och mystiska händelser utan ren och skär humor. Jag får inte nog av det helt enkelt. Mysteriet på Greveholm är min favorit genom tiderna men Sune är stark tvåa. Och Sunes sommar är inte sämre. Klockrent. Och tusan vad Peter Haber var ung. Jag kollade lite på Beck innan och det var en himla kontrast. Han ser ju lite mer ut som en gris nu för tiden.


- Sune

Det har varit så sjukt fint väder de senaste dagarna att man tror att det är sommar. Eller vår åtminstone.

Idag gick jag ut på en promenad. Jag gick och handlade så jag kunde laga middag eftersom att jag måste äta mat istället för mackor nu ett par dagar, måste bunkra upp inför onsdag då jag ska till sjukhuset och ta blodprov i tre timmar. Tre timmar. Det är ju inte klokt. Räcker det inte med att jag har tagit blodprov och andra äckelprov tre gånger redan? Jag hatar det här. Jag får inte äta efter 20.00 på tisdag, sen ska jag till sjukan 8 och kommer vara klar 12, får jag äta nåt. Jag kommer svimma.

Jag köpte Sunes sommar och Sunes jul också. Nu har jag nåt att roa mig med.
Neg...wienerbröd.

- Skitdag.

Jag sitter och tittar på Melodifestivalen. Sämst dag idag. Alla hjärtans dag är överskattat. Snacka om att melodifestivalen har blivit sämst. Dom vill verkligen bara tjäna pengar, tre röstningar för att ett nummer ska gå vidare. Fattar inte att folk orkar fortsätta slösa pengar. Pausunderhållningen är sämst också. Jag skulle kunna gå upp där och dra en vals och det skulle låta och se bättre ut.

Jag hatar lördagar.

- Lördag

Jag har en jobbfri helg. Vaknade nyss, ligger i sängen och kollar på The Hills medan jag äter frukost. Det är skönt. Snart ska jag göra mig iordning och åka hem till Linnea, hennes mamma har 40års kalas. Ikväll blir det kanske till att sova hos Linnea, kanske Böle eller kanske bara åka hem och sova. Jag måste träna kemi också, prov på tisdag.

Jag var hos pappa igår. Dom hade bytt mitt rum så nu sover jag på en stenbädd längst in i källaren. Tyckte jag att det var omysigt innan så blev det verkligen inte bättre. Jag åkte i alla fall därifrån efter att jag sovit en och en halv timme framför Turtles med min lillebror. Jag vet inte om jag kommer tillbaka.

Veckans intressanta: Nokia 5800 xpress music släpps i Sverige 16 februari.

- Just typiskt



Japp, jag tappade precis tandborsten i toaletten. Jag råkade riva ner koppen som den stod i och självklart skulle den hoppa ner till lille vattnet. Som tur var hade jag ett par extra. Jag tänkte här om dagen att det kanske var dags för ny tandborste? Det ser som så ut.

- Bomschikalalaa

Jisses vad länge sen det var jag skrev. Enligt mina beräkningar skriver jag cirka en gång i veckan. Det är ju inte vettigt. Men jag har helt enkelt ingenting att skriva, även fast det känns som att det just nu händer mer i mitt liv än vad det brukar.

Imorgon är jag ledig från skolan. Jag tänkte passa på att jobba.

Jobbet: Vi har tidiga och sena pass
Jag: Jag tar gärna ett tidigt pass,
man vill ju komma hem nån gång.
Jobbet: Japp, 6.10, blir det bra?
Jag: ööh NEJ, jajemen blir fint det!

Bussen går 5.35. Är det ens nån mening att somna ikväll? Det enda positiva med att jobba så tidigt är att man kommer hem tidigt och att man får frukost. Dessutom; vem orkar skriva frågor till 118100 klockan 6 på morgonen?



Veckans intressanta:
I Oregon är det förbjudet för en häst att komma in i ett värdshus om den inte har betalat inträdesavgiften.

Varför skulle hästen vilja besöka värdshuset? Och om den mot förmodan skulle vilja ta sig en rundtur, hur skulle den kunna betala?

RSS 2.0