- Onsdag

Igår hade jag mitt första pass på Svenska dagbladet, alla i Östersund har nog någon gång i sitt liv jobbat där tror jag och alla som jag känner har sagt att det är världens skitjobb men jag tyckte att det var riktigt roligt! Då är ju jag van att jobba på 118100 (har inte slutat där) och det har jag ledsnat på rejält, då sitter jag ju bara och svarar på sms. Nu får jag i alla fall prata med folk. Vet dock inte hur jag kommer känna när jag börjar gå på endast provision, nu får jag ju ändå 100 kr i timmen de 10 första passen.
Vissa surknular får man ju prata med men de flesta var riktigt roliga. Ska jobba där imorgon också.

Måste berätta om en jag ringde till, jag skulle säga att vi bjuder på tidningen och de enda de står för själv är leveranskostnaden men så råkade jag stamma fram första delen och sedan hoppa över en del information tills jag slutligen sa att vi bjöd på tidningen och leveranskostnaden. Efter det kunde jag inte fortsätta samtalet utan satt bara och skrattade i telefonen, kunden trodde ju att jag var dum i huvudet men satt och småfnissade lite i början han med tills han undrade vad fan jag skrattade åt. Tur att han inte sa ja, jag hade ju råkat säga att allt var gratis men det insåg nog inte han. Professionellt? Jafan.

Nu sitter jag och väntar på att Mattias ska komma. Jag är sjukt godissugen så jag funderar på att göra sockerkakssmet som jag och Lisa gjorde igår, men jag vet ju att jag kommer få ont i magen.
Men det är värt det!

Kommentarer
Postat av: Anonym

vi tjänade bara 80 kronor i timme på first base(telefonförsäljare)

2009-10-14 @ 19:46:39
URL: http://anwb.blogg.se/
Postat av: Patricia Klinteberg

Jag önskar dig en trevlig onsdag/lill-lördag! Kram :)

2009-10-14 @ 19:47:24
URL: http://patriciaklinteberg.blogg.se/
Postat av: Bloppis

NY BLOPPIS!

http://bloppiss.blogg.se är en ny bloppis som säljer fina kläder till ett billigt pris. Det kommer regelbundet upp en massa impulsköp till ett billigt pris för er.



Besök oss!

2009-10-14 @ 21:26:52
URL: http://bloppiss.blogg.se/
Postat av: Leia ♥ - det lilla extra

Vad är det du får göra där?

2009-10-15 @ 11:56:58
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Angelica

verkar vara kul att jobba där x)

2009-10-15 @ 13:04:57
URL: http://steeler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0