- Gatufesten

Tänkte berätta lite om Gatufesten nu medan jag ändå är uppe och tvättar. Det hände ju en hel del äventyrligt och vi hade kul. Missade dock Fibes oh Fibes men jag trodde att dom skulle spela på Yran, ångrar det lite men man överlever ju.
Vi bodde i Mattias farmors och farfars stuga på Alnön, det var supermysigt och vi hade riktigt tur med vädret. Alla blev lite bruna i alla fall.
Så var vi såklart på Ikea och stan och lite sånt.

Nu till de äventyrliga sakerna, kanske det som är mest intressant.
Vi körde ner i diket på vägen hem på torsdagen. Så vi fick gå den sista biten hem, 4 km klockan 3 på natten. Och det var inte ett litet dike.



På fredagen var vi på skumdisco och så råkade jag skvätta lite skum på några fjortisbrudar så 15 stycken kom och skulle slå ner mig Lisa och Mattias, men vi klarade oss bra förutom att Lisa blev utslängd så klippte dom hennes band. Som tur var så var klockan så mycket att vi ändå skulle dra hem så vi missade inget och Lisa fick ett nytt band dagen efter. Och brudarna blev också utslängda. Jävla surkartar, varför går man på skumdisco och förväntar sig att inte få skum på sig?



Sista dagen så var det Mattias som kastade bort en killes tröja i publiken på Hoffmaestro. Men det var han som stod och snurrade den i fejjan på oss så det var fan rätt åt han. Men sen kom alla hans kompisar och hoppade på oss. Mattias fick slänga sin tröja sen han också för dom drog sönder den till en liten trasa. Tur att han hade en extra med sig, värre för den andra killen som fick gå utan resten av kvällen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0