- Godmorgon lördag!

Nej nu ska ni få höra vilken jädra kväll alltså. Vi gjorde oss i ordning och sen satt vi och spelade kort. Och Mattias har ju beställt snus så nu har han ett par dosor. När Gwen såg att jag tog en snus (gör det nån gång ibland, Mattias har en nu som heter Wintergreen och smakar jenka, svingod) då ville hon också ha en. Vi sa att det kunde bränna lite och kännas tort i halsen. Efter cirka 5 minuter tog hon ut den och sa att hennes ben domnade bort. Haha. Då ville Nico också testa. Han hade den inne desto längre men satt och klagade på att det brändes och kändes konstigt. Då stoppade Gwen in sin igen.

Alltså Italienare har typ ingen aning om vad snus är, det säljs ju inte i Italien och varken Nico eller Gwen hade sett snus förr. 

Efter det här blev det ett enda stohej, Gwen sprang upp på toan och spydde. Nico satt i soffan och såg ut som ett spöke och efter ett tag sprang han på toan nere och spydde. Hahah, snus var nog ingen bra idé. Det slutade med att vi stannade hemma i alla fall.

Ska göra ett nytt försök ikväll, men ingen snus. Fast Nico sa att han ville ha igen men man vet nog hur det slutar.

Ska bara inflika att dom älskar Boten Anna med Basshunter. Dom sjunger med i texten, men inte riktigt rätt ;) Fattar inte att den kunde bli så stor. Alltså det är inte vi som spelat den för dom utan dom har lyssnat på den ända sedan den var ny.



Nyvaken och plumsig


Kommentarer
Postat av: petronella

Hahaha benen domna bort XD hahhahhaha.

2011-03-26 @ 17:30:31
Postat av: petronella

dom måste ju tycka att ni är konstig i huvudet som stoppar upp något i underläppen som man spyr av hahah ;)

2011-03-26 @ 17:31:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0