- Ben

Jag måste berätta en rolig sak ifrån igår. Gwen hade sett Ben på stan en gång när hon satt på jobbet (bänken) och åt lunch. Så berättade hon det för han så sa han att han inte hade sett henne. Sen frågade han vart hon jobbar så försökte alla berätta var det låg, vi berättade in i minsta detalj och till och med Wayne förklarade men Ben fattade ingenting. Sen en stund senare när vi pratade om nåt helt annat så kom han plötsligt på var det låg och då kom han även på att han hade sett henne men inte känt igen henne.
Det underliga var att han till och med hade sett att hon åt lunch i en matlåda som hon tagit med hemifrån och tänkt på att det var en smart idé. Men han hade inte alls kopplat när alla satt och förklarade för han.

Samma sak var det när Margie berättade vart dom skulle campa, så undrade Ben var dom skulle åka, så berättade hon att dom skulle dit dom hade varit förut då det var en känguru som hade legat bredvid dem som en hund, men han kopplade inte. Senare när vi kollade i fotoalbum så var det en bild på kängurun (alltså ingen bakgrund eller nåt, bara kängurun och en bit av tältet typ) och DÅ fattade han.

Alltså det är svårt att förklara men han fattar ingenting när man berättar men sen när han kommer på det själv, då kommer han ihåg allt in i minsta detalj typ.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0