- Plötsligt händer det

Äntligen!
Förra året så åkte jag, Linnea, Mårten, Manuel, Kajsa, Micke och Niklas till Edsåsdalen i ett par dagar. Åkte skidor, spelade guitar hero och åt godis. Fan vad mysigt det var. Och nu blir det en favorit i repris! Vi ska åka igen. Samma gäng, minus Kajsa (:/) och jisses vad najs vi ska ha det! Mårten kör upp och så har vi fyra dagar med massor av skidåkning, bastning och mys. Linneas stuga ligger precis i backen så det är bara att fara ut. Jag älskar det.

Synd bara att vi har matteprov på torsdag som jag inte alls kan.

- Ingenting

Jisses, det var länge sen jag skrev här sist. Inget roligt har hänt dock. Jag vill ha sommar, vad mycket bättre min blogg var i somras, då hände det saker mest hela tiden.

Idag ska jag och Maria gå på bio och se Shopaholic, det ska bli skoj eftersom vi båda har läst alla böckerna. Dessutom har jag börjat läsa Twilight-serien. Väligt mycket kärlek måste jag påstå.

Imorgon ska jag till min syster och umgås. Hon ska få barn så jag håller på att planera en babyshower, det är svårare än vad man tror! Hon ska få se lite idéer jag har, dock är dom inte så utvecklade. Sen blir det kalas! Hemma hos Nisse. Det var skoj sist vi var där så jag hoppas det blir samma igen. En sak måste jag minnas: låt bli mobilen. Jag ringer allt för mycket till allt för många när det är fest.

Jag ska uppdatera mer i veckan. Mina halsmandlar är stora som bandybollar så det gör så jävla ont. Kan inte sova om nätterna. Jag tror det är Linnea som har smittat mig. Hennes är ju det också nåt fel på. Hon äter Kåvepenin. Eller hur det stavas. Men jag minns inte vad det var det hette som hon hade, det var inte kötelfeber men nåt sånt där liknande.

Aja, jag får väl återkomma. Inte för att det var intressant kanske.

- Turkiet och annat gott

Jag skriver inte ofta, men nu blev det två på raken. Kom på att jag hade mer att berätta.

Det går bra med diabetesen. Jag kommer ihåg att jag ska ta sprutor och jag tänker hela tiden på att "det där kan inte jag äta", dock kan jag äta vad jag vill men det är jobbigt att hela tiden behöva räkna kolhydrater och tänka ut hur många enheter en speciell sak eller portion behöver. Jag har dessutom tre stycken blåmärken på magen. Inte vackert. Jag har nästan slutat ta blodprover i fingrarna, det blir nån gång ibland men jag får blåmärken där med.
Jag har kommit på en bra grej: inga kolhydrater på skolan. Jag vet att kroppen och hjärnan behöver kolhydrater och jag älskar bröd, mjölk, fil, potatis och allt sånt så jag kommer aldrig sluta helt som vissa tror men på skolan till lunch är det praktiskt att äta kötbullar med morötter och sås och skita i potatisen istället för att sitta med en spruta och flippra.

Jag var på bio i lördags också, med Linnea och Klas. Och Klas kompis Andreas. Sen gick vi på Subway och köpte kakor. Jag mindes tillbaka på gamla goda tiden då vi tre såg Click. Alla fällde vi några tårar. Den här gången blev det Män som hatar kvinnor vilket var en otroligt bra film, dock hemsk och vissa scener kunde jag verkligen inte titta på. Jag älskar att kunna säga att svenska filmer är rediga grejer, och det var den här. Som min favorit Ondskan.

Dessutom så ska jag, Lisa och Linnea till Turkiet den 8 augusti! :D Bokat och klart. Vad sjukt roligt vi kommer ha det där nere.



Jag ska jobba imorgon, första gången på omkring en månad. Det är så dags nu. Jag är inte sjukskriven längre vilket känns jobbigt för jag känner att jag börjar bli snuvig.

- Tillbaka

Jag är tillbaka i lägenheten! Ett tag i alla fall. Men jag delar just nu med min syster vilket gör att det blir riktigt trångt i den här lilla ettan, men nån av oss kanske flyttar ut eller så får det gå som det går. Jag försöker bearbeta Joel sakta men säkert, fick ju en dunderidé när vi satt inne hos han i söndags och kollade på Beck: Eftersom att han bor ensam i en tvåa kan han byta lägenhet med mig och Carro! Det är ju vägg i vägg ;) Han var dock negativ till det hela. Då tyckte jag att jag kunde flytta in hos han istället, men det föll inte honom i smaken det heller. Ska försöka med min massiva övertalningsteknink.

Det är rätt bra ändå att jag bor med Carro för hon går och lägger sig 21.00 på kvällarna och då ska helst tvn vara av. Jag brukar gå och lägga mig runt tolv/ett nån gång. Men jag kanske för en gångs skull kan lära mig? Så jag slipper kliva upp 20 minuter innan bussen går varje dag. Igår hade jag dock inte lärt mig. Jag stängde av tvn efter project runway runt 23 då syrran redan somnat och tänkte sova men kunde inte, efter en timme bestämde jag mig för att läsa lite och tände sakta lampan; hon vaknade inte. Jag läste till ett men fick sedan en smärre hostattack. Eller egentligen var det bara en ynka hostning men hon vaknade i alla fall med ett ryck.

Carro: VAA?

Jag: eh, va?

Carro (sömningt): Vad var det som lät?

Jag: Jag hostade

Carro: Hostade du? Lägg dig och sov.


Sen somnade hon om och jag fortsatte att läsa. Efter tio minuter satte hon sig upp med ruffsigt hår och kisande ögon, långsammare den här gången.

Carro: Var det du som förde ett sånt oväsen?

Jag: Jag hostade för tio minuter sen.


Och då somnade hon om igen. Jag garvade i en halvtimme och försökte sen sova igen. Jag ska fråga om hon minns nåt av det där när hon kommer. Hon var nog inte helt och fullt vid medvetandet. Hon slutar om en kvart och då ska vi fika sen gå till badhuset och köpa årskort, sen blir det simning varje dag, hela dan!


- Lägenheten

Jag är hemma! Har varit det i två dagar. Men idag packar jag ihop lägenheten och flyttar hem till mamma. Det blir mycket omställningar just nu men jag börjar vänja mig.

Jag tror det här lovet kommer bli otroligt roligt, vi ska vara med "gänget" så mycket som möjligt. Åka skoter, se på film och sånt som på den gamla goda tiden. Men inget slår förra året då jag och Linnea bodde i Edsåsdalen både på sport- och påsklovet. Hennes familj har stuga där, precis vid backen, så vi klev upp, tog på oss skidorna och åkte ut i backen varje dag hela dagen. Sen kom resten av våra kompisar upp så lånade vi en stuga i typ fyra dagar och levde på prinskorv. Jag saknar det.

Vi ska åka upp i år också. Det blir nån helg nu efter lovet, så bor vi i Linneas stuga. Mys!

Igår var Simon och David här, det var roligt. Sista kvällen i lägenheten. Kommer sakna att bo här, speciellt eftersom att Joel är min granne. Måste kanske skriva ett avskedsbrev till han.


RSS 2.0