Påsklov

Sedan i torsdags och fram till på torsdag har jag faktiskt lite påsklov, eller jag har åtminstone inte några lektioner. Idag har jag dock skrivit en kompletterande hemtenta. Jag hade tänkt att göra massa saker dom här dagarna men jag har glömt bort hur fort tiden faktiskt går. Imorgon ska jag i alla fall hinna baka och söka sommarjobb. Jag börjar få lite panik över det nu faktiskt. Jag antar att jag har jobb på Spader dam om jag vill, har inte pratat med dom än, men jag vill så gärna slippa jobba kväll och helg hela sommaren. Jag har tusen flikar öppna med jobbsökningar men word slutade fungera på min dator så jag måste vänta tills Jeppe kommer hem så han kan lösa det. Så får jag skriva lite personliga brev imorgon helt enkelt. Men alla vet ju hur omöjligt det är att få ett jobb, speciellt genom att svara på jobbsökningar på Arbetsförmedlingen. 
 
Ja påsken då, den spenderades i Bräcke och var hur trevlig som helst. På långfredagen var vi bjudna på middag hos Jespers pappa och på lördagen grillade vi med hans syskon och sedan gick vi på påskmaskeraden. Vi var utklädda till Skönheten och Odjuret och tog inte ett enda kort. Vi vann inte heller, men vi fick faktiskt ett tröstpris. Jag håller lite koll på om dom lägger upp några bilder så kanske jag kan lägga in dom här sen. 
 
Istället bjuder jag på en bild från förrförra året eller året innan, minns inte, när vi var blixten och träffad av blixten. Då kom vi på tredje plats!
 
 

RSS 2.0