Våfflor till middag

Tjenis! Idag tog jag mig friheten att sluta lite tidigare så jag har faktiskt redan hunnit gymma och nu ligger jag i soffan och väntar på att Jeppe ska komma hem så vi kan göra våfflor tilm middag!

Annars är min största craving just nu rostade mackor med kaviar. Försöker dock hålla mig ifrån det då det är meningen att jag ska banta lite här nu. Det händer att jag har nyttigare cravings ibland som vitkål, avokado med citronpeppar eller smoothies men inte nu inte. Och ni vet hur det är när man är sugen på nåt; man kan smälla i sig hur mycket annat som helst men är inte nöjd tills man fått just DET.




Livskris

Jag har en sådan enorm livskris just nu. Sommaren är slut, semestern är över och det är en miljard gråa trista dagar på jobbet framför mig. Inget kul att se fram emot. Eller okej, det är höst vilket är en väldigt mysig och fin årstid ändå och så börjar ju alla bra tvprogram igen! Men ändå, jag vill göra nåt nytt!

Jag bör börja plugga igen och verkligen ta tag i det men jag vet inte var jag ska börja. Vet inte vad jag vill göra. Jag ska i alla fall undersöka saken och se till att söka in till lite olika utbildningar till våren. Borde dessutom plugga fysik så jag kan söka till byggingenjör.

Annars vill jag flytta utomlands och jobba! Eller så vill jag köpa en lägenhet och renovera. Det passar ju bra om jag ska fortsätta städa i några år till, men så otroligt inte lockande.

Får ta mig ett snack med Jesper om det här med framtiden. Men man kommer ju ingenstans med det ändå. Man klagar på tillvaron men gör inga ansträngningar att förändra saken. Ääääh, snart så! Nu ska jag fortsätta jobba.


Bilder från semestern

Här kommer lite bilder från semestern som jag skrev om förut. Har ingen vidare ordning men det får duga!








































Semester

Jag har haft semester i 2 veckor nyss, hade min första arbetsdag idag och det var inte så ångedtfyllt som jag trott. Kanske trivs bättre på jobbet än jag fått för mig.

Har i alla fall haft en jättebra semester med otroligt fint väder. Det har varit utomlandsvärme här hela månaden och det ska fortsätta så i augusti med, så härligt!

De första dagarna var jag och Jesper nere i Stockholm och hälsade på faster Lilian! Pappa, Vincent och Ida var där samtidigt. Vi gick på Gröna Lund, åkte till Årsta havsbad och hängde lite i stan.

Sedan åkte vi hem lagom till att stråket och yran började. Yran var faktiskt bra i år, såg långt fler artister än jag brukar och jag hade inte ens tänkt gå först. Det blev Medina, Kartellen, Veronica Maggio, Icona Pop, The Fooo, Labyrint, Presidenttalet och The Prodgidy.

Utöver det har vi badat, grillat och chillat.

Ja just det! I lördags var jag dessutom på dop för världens finaste lilla Juni ♡

Långt inlägg som täcker 2 veckor det här, i nästa blir det bara bilder på det samma!

RSS 2.0